Sabah -3 arabanın camından buz temizledimBu sene turkiye kış yasamadi neredeyse canim... osmaniye bugun bahar gibiydi herkes incecik kıyafetlerle cikmislar mont falan yok...)bugun balkon yikadim gunes oyle guzel isitiyor ki iceri girmek istemedim )
Asagi yukari bi dakika tutabilirmisin canim ona gore puanlama yaparizSelam kızlar
Akşam yemeğimi yedim spora gitmeye hazırlanıyorum
ada81 bence güzel olur puanlama ben zumba da yapıyorum step de hoca ile yaptığımdan dakika bilmiyorum ama
Menun dolu dolu canim ama hepsi saglikli temiz menu olmus.. sporda harikaaaa19 şubat menüm
Sabah 8:30
Krep(2 yk lor 2 yk yulaf kepeği yarım çay bardağı süt maydanoz dereotu)
5 siyah zeytin
1 haş yumurta
Yeşillik
10:30
1 sade Türk kahvesi 1 hurma
13:00
2 bardak ayran
7 yk kabak sote
17:00
1 portakal 3 yk yoğurt
19:00
2 but haş sebzeli
Salata
40 dakika tempolu yürüyüş
60 sn plank
30 mekik
3 lt su
1 bardak bitki çayı
Geçmiş olsun canım, inşallah iyi sonuçlar alırsın. Rahatsızlığın nedir?
Merhabaa, amiiin canımmm :)
Puanlar dakikaya göre canım. Yoksa dediğin gibi olur. Yanlış anlaşılmış galibaada81 canım puanlama sistemi gayet iyi ama leslie 3 puan yazmışsın mesela. 1 milde yapan 3 puan alacak 5 mil de yapan 3 puan alacak. Ya da zumba puanı neydi hatırlamıyorum ama 15 dk yapanla 1 saat yapan da aynı olacak. Biraz adaletsiz olabilir. Yani herbirine puan verelim desek çok uzun olur. Ama yapalım derseniz uyarim.
Günaydın canım hayırdır bi rahatsızlığın mı var? Ne doktoru?
neyin var canım niçin gidiyorsun dr a
Geçmiş olsun canım inşallah bi sorun çıkmazSaçlarım çok dökülüyor ve tam kan sayımı için: (
Yok canim dakika hesaplamasi ya mesala 1 mil 15 dakika × 3 şeklinde hesaplanacak.. 3 mil lesli 45 dakika×3 seklinde olacak... puanlar dakika ile carpilacakada81 canım puanlama sistemi gayet iyi ama leslie 3 puan yazmışsın mesela. 1 milde yapan 3 puan alacak 5 mil de yapan 3 puan alacak. Ya da zumba puanı neydi hatırlamıyorum ama 15 dk yapanla 1 saat yapan da aynı olacak. Biraz adaletsiz olabilir. Yani herbirine puan verelim desek çok uzun olur. Ama yapalım derseniz uyarim.
O sac dökülmesi bendede var canim ;((demir eksikligim var benimSaçlarım dökülüyor canım bide tam kan sayımı
Puanlar dakikaya göre canım. Yoksa dediğin gibi olur. Yanlış anlaşılmış galiba
Yok canim dakika hesaplamasi ya mesala 1 mil 15 dakika × 3 şeklinde hesaplanacak.. 3 mil lesli 45 dakika×3 seklinde olacak... puanlar dakika ile carpilacak)) ama sunu degistirelim bunun puani az derseniz degistirelim..
Gelsin şekilli totolarşu squatı bende denemek istiyorum canım) yarın başlıyayım
Sağol canım dolu doyurucu sağlıklıMenun dolu dolu canim ama hepsi saglikli temiz menu olmus.. sporda harikaaaa
Kimlerin mesaj sayısına bakacağımı yazarsanız seve sevezerra cım eğer senin içinde sakıncası yoksa mesaj sayılarının kontrolüne devam edebilir misin?
İnşallah iyi sonuçlar çıkar canımSaçlarım dökülüyor canım bide tam kan sayımı
Yapanlar bana link atabilir mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?