Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu sene turkiye kış yasamadi neredeyse canim... osmaniye bugun bahar gibiydi herkes incecik kıyafetlerle cikmislar mont falan yok...)bugun balkon yikadim gunes oyle guzel isitiyor ki iceri girmek istemedim )
Sabah -3 arabanın camından buz temizledim
Öğlen 15 derece hava nefis

Bugün menü
Sabah 09.45
1 haslanmis yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 salatalik
Yesillik
1 kizarmis form ekmek

Ara
10 findik
2 kuru kayisi

Aksam 17.20
1 adana
5 parca ciger
Bool salata

2 lt su icildi... LAydLiNe
45 dakika tempolu yürüyüs
15 dakika eliptik çevrildi...

ada81 canım puanlama sistemi gayet iyi ama leslie 3 puan yazmışsın mesela. 1 milde yapan 3 puan alacak 5 mil de yapan 3 puan alacak. Ya da zumba puanı neydi hatırlamıyorum ama 15 dk yapanla 1 saat yapan da aynı olacak. Biraz adaletsiz olabilir. Yani herbirine puan verelim desek çok uzun olur. Ama yapalım derseniz uyarim.

Menun dolu dolu canim ama hepsi saglikli temiz menu olmus.. sporda harikaaaa

Puanlar dakikaya göre canım. Yoksa dediğin gibi olur. Yanlış anlaşılmış galiba

Yok canim dakika hesaplamasi ya mesala 1 mil 15 dakika × 3 şeklinde hesaplanacak.. 3 mil lesli 45 dakika×3 seklinde olacak... puanlar dakika ile carpilacak )) ama sunu degistirelim bunun puani az derseniz degistirelim..

Puanlar dakikaya göre canım. Yoksa dediğin gibi olur. Yanlış anlaşılmış galiba

Yok canim dakika hesaplamasi ya mesala 1 mil 15 dakika × 3 şeklinde hesaplanacak.. 3 mil lesli 45 dakika×3 seklinde olacak... puanlar dakika ile carpilacak )) ama sunu degistirelim bunun puani az derseniz degistirelim..

Arada çarpı işareti olmayınca ben yanlış anladım demek ki. O zaman olabilir.

Menun dolu dolu canim ama hepsi saglikli temiz menu olmus.. sporda harikaaaa
Sağol canım dolu doyurucu sağlıklı
zerra cım eğer senin içinde sakıncası yoksa mesaj sayılarının kontrolüne devam edebilir misin?
Kimlerin mesaj sayısına bakacağımı yazarsanız seve seve
Saçlarım dökülüyor canım bide tam kan sayımı
İnşallah iyi sonuçlar çıkar canım
Gerçi ben böyle durumlarda birşey çıksın vit eksikliği gibi en azından tedavi alırsın
Ams bazen hiç birşey çıkmıyor
Emzirme döneminde saç dökülmesi çok oluyor
İlk aylar değilde 6-7 ay sonra daha çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…