- 24 Ocak 2018
- 1.039
- 2.194
- 133
Biz burda kara hasretiz canim. Hele izmir de bir iki senede bir kar yagar onada kar denirse tabi. Sacta ki kepekten farksiz buyuklukteNe yazı bacım kar kıyamet burası
Hafta sonu kayağa gıttık çoluk combalak donuyoz şimdi
faydasini gorursun canim merak etme 2 gun bisey yemiyosun odem zor gidiyo. az sabret 3 gun felan gecsinAma ben sadece kilo verdirmesini istiyorum
Başka bişey yapmasına gerek yok
ayy bilemedim ki yan etkilerine bak istersen. sabahlari neden icemiyosunDemekki sana enerji verdi
Valla bende sabahtan beri ayaktayım yeni oturdum bende temizlik yaptım
Sabah uyandığımda kolumda minik minik kırmızı sivilce gibi birşeyler çıkmış acaba ondanmi olduki
tamam canim yaein deniycem onuFena değil içine limonda sıkınca ılıkken içimi rahat oluyor
2 akşam yaptım saplarından
hayrili olsun canımtamam canım elimden geldiği kadar destek olmaya çalışırım
Emeklı olunca orda yasıyacam o zaman burdakı karın tadını cıkarıyımBiz burda kara hasretiz canim. Hele izmir de bir iki senede bir kar yagar onada kar denirse tabi. Sacta ki kepekten farksiz buyuklukte
canim hemen moralinin bozma yediklerinden kaynaklidir odem, spordan olucagini sanmiyorum. tuzlu yemis olabilirsin ya da cok ayakta kalmis olabilirsin. persembe gunu az yer ve ayaklarini uzatir dinlenirsin biseyin kalmaz. uzme kendini her sey odem yapiyo sonucta. istersen sen de basla maydanoz kurune iyi gelirSpor sırasında çok su içiyorum ödem ondan olmaz dimi ?
Başka ne açıklaması olcak çok üzülüyorum çok sanki verdiğim emekler boşa gidiyor gibi
faydasini gorursun canim merak etme 2 gun bisey yemiyosun odem zor gidiyo. az sabret 3 gun felan gecsin
ayy bilemedim ki yan etkilerine bak istersen. sabahlari neden icemiyosun
spordan sonra likir likir iciyosan vucuduna ictigin kadar fayda saglamaz canim. spor aralarinda duzenli olarak icmelisin. mesela yururken 5 dk bi 3 yudum. ya da her hareketten sonra 1 yudum. o sekilde duzenli yapman lazim. aslin 1 bardak doldurup iciyoruz ya oyle olmamasi lazim azar azar surekli icmemiz lazim. o zaman faydasi kat kat artiyo canim.Çok teşekkür ederim .
Ben her mil sonrası yarım litre iciyorumdur.
Bide tabi pilates hareketlerinden sonrada yarım litre.
Acaba diyorum ondan mi ki ?
Afiyet olsun canım güzel19.02.18 pazartesi
08.00
maydanoz kuru
12.30
tavada 2 yumurta
5 zeytin
2ck prokoli karnabahar salatası
yarim kase yogurt
biber domates
2 tam bugday ekmegi
15.30
neskafe
19.00
5ck tarhana corbasi
haslanmis tavuk butu
1 kase brokoli karnabahar salatası
ayran
21.00
muzlu sut
3 saat ev isleri
1,5 lt su
LAydLiNe
Benimde bitmiş maydanoztamam canim yaein deniycem onu
Afiyet olsun canım19.02. 2018 tarihli menum
9 00 KAHVALTI
1 hasl. Yumurta
2 dl. Beyaz peynir
2 dl. Ekmek tam bugday
5 zeytin
Ceri Domates yesillik
12 00 ARA
1/2 muz 8 badem
13 30 OGLE YEMEGI
2 dl. Dana dil haslama
4 yemek kasigi yogurt
Salata
16 00 ARA
1/2 su bard. Leblebi
1 su bard. Ayran
18 00 ARA
1 elma 1 cay bard. Sut
19 30 AKSAM YEMEGI
5 6 kasik ispanak yemegi
1 dl. Tam bugday ekmegi
4 y.kasigi yogurt
Salata
22 00 ARA
1 bard. Sut
SU 3 lt.
SPOR 1 saat yuruyus
Afiyet olsun tatlım güzel19 Şubat menum
Sabah:06.40
2 ceri domates
5 yesil zeytin
2 ceviz
2 kuru kayısı
1 dilim dil peyniri
Çeyrek kırmızı biber
1 kucuk sut
Oglen: 12.20
5 adet izgara köfte
4 yk Yağsız tuzsuz limonsuz marul-havuc-kırmızı lahana salatası
1 ayran
Aksam: 19.40
3 yk bulgur pilavi
1 kase ev yoğurdu
Çeyrek kırmızı biber
2.9 lt su.
45 dk yürüyüş ve kol,sırt, bacak calismasi
et tabi canim daha ne ictin ki 1 gunde faydasi olsa 1 gunluk derlerdi 15 gun kullanicaz daha dur yolun basindayizDevam ediyimmi ozm
anladim canimSabahları kahvaltıyı bile zor yapıyorum cnm
Akşam daha iyi oluyor
tamam canim ben bugun ictim kendimi cok enerjik hissettim 10 gundur yorgunluktan acliktan kendimi koltuktan koltuga atiyodum. bugun koltuklari halilari kaldirdim temizlik yaptim. cok iyi geldi.Afiyet olsun canım güzel
Benimde bitmiş maydanoz
Yarın alıp tekrar yapmak istiyorum
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun tatlım güzel
sagol canim :)Afiyet olsun canım güzel
et tabi canim daha ne ictin ki 1 gunde faydasi olsa 1 gunluk derlerdi 15 gun kullanicaz daha dur yolun basindayiz
anladim canim
tamam canim ben bugun ictim kendimi cok enerjik hissettim 10 gundur yorgunluktan acliktan kendimi koltuktan koltuga atiyodum. bugun koltuklari halilari kaldirdim temizlik yaptim. cok iyi geldi.
Valla süperet tabi canim daha ne ictin ki 1 gunde faydasi olsa 1 gunluk derlerdi 15 gun kullanicaz daha dur yolun basindayiz
anladim canim
tamam canim ben bugun ictim kendimi cok enerjik hissettim 10 gundur yorgunluktan acliktan kendimi koltuktan koltuga atiyodum. bugun koltuklari halilari kaldirdim temizlik yaptim. cok iyi geldi.
eder canim niye etmesin belki sabah ki kadar etkili olmayabilir bilmiyorum da azda olsa etki eder yani.Tmm cnm ama akşam içiyorum ya fayda eder demi genede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?