- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
- 133
Teşekkürler canim :)Afiyet olsun canım
Elektrikler kesikti örtmenim ...chentiq Fıstık listeleri kontrol edemedim ama illa listede olmana gerek yok diye düşünüyorum. Vaktin oldukça gel. Bu akşamdan menü istiyorum senden.
Hastalıktan kirıliyoruz resmenEvet ya yağsın ki mikroplar ölsün
Yoga hic yapmadım kac dakika oluyor kac puan yazalim nasil isterseniz ekliyelim.... yoga da kaslar calisiyor mu ?? Hic yapmadim bilgim yok..Yoga için de puanlama olsun bence
Artik yagmaz gibi bari ekinler icin yağmur yağsaKar yağsın artık ya
evet haklisin kahvaltı saati çok geç ama 3 buçuk aylık kızıma göre işliyor her şey. Sabah 7de yapsam kahvaltıyı kızım uyuyunca ben de uyuyorum yemeğin üstüne uyumak da mantıklı değil. Uyumasam uykusuz kalıyorum gün içinde enerjim bitiyorGeçmiş olsun canım. İnşallah problemsiz atlatırsınız ameliyat sürecini. Ama bugün menün kötü olmuş. Saatleri zaten her seferinde söylüyorum. Daha dikkatli olmamız lazım.
Gözüm sadece şnitzel e takıldı bir de akşam bişey yememişsin. Böyle alıştırma kendini. Verilecek kilon çok senin. Sen şimdiden bu kadar az yersen yarın hedefe yaklaştığında hiç bir şey yememen gerekecek. Unutma yavaş yavaş azaltacaksın mesela her öğünde bir dilim tam buğday ya da çavdar ekmeğin olsun. Suyu biraz daha artırman lazım 2,5 lt içmeye çalış günlük.
Gayet güzel bir menü canım afiyet olsun.
Geçmiş olsun Ada'cım. İnşallah en kısa zamanda iyileşir. Salgın olduğu kesin çünkü yakın zamanda benim kızım da atlattı.
Tatlım yaaaaa saat 16:00 ya kadar hiç bir şey yememişsin. Hiç sağlıklı bişey değil bu. Canın istemese bile zorlayacaksın kendini ki metabolizman çalışmaya başlasın. Yediklerin güzel bir sıkıntı yok ama çok düzensiz ve bu nedenle de bence sağlıksız.
Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş. Suyu mümkünse ölçmeni isteyeceğim. Bir de diyetteyken sucuk yemesek daha iyi olur
Ada' cım mutlaka ve mutlaka en kısa zamanda kızına harnup pekmezi vermeye başla. Sizin oralarda çok olur. Mümkünse organiğini bul bulamazsan da aktarlardan kavanozda alabilirsin. Çok ama çok etkili. Daha öncede bahsetmiştim. Dene bak o zaman göreceksin ne demek istediğimi.
Yaaaaa kızlar söyleye söyleye dilimde tüy bitireceksiniz. Kahvaltılarınızın saati çok ama çok geç. Yedikleriniz de sıkıntı yok. Mesela bu menü çok güzel bir menü ama öğün saatleri çok yanlış.
Diyetisyenler öneriyor ama ben Canan teyzeme uyuyorum. Ekmek bence yenmemeli. Karbonhidratı başka yerlerden de alabiliriz. Ya da en fazla kahvaltıda bir dilim olabilir. Bu arada inanır mısınız biz burda diyetisyenlerden daha iyi kilo verdiriyoruz. Ben ilk başladığımda diyetisyene gitmiştim hem de kendi hastanemdeki tanıdık birine. Bir ay iyi güzel gitti. Tüm listeye harfiyen uydum. Gidince sanıyorum ki adam beni alkışlayacak çok güzel vermişsin bravo felan diyecek. Hiç bişey demedi. Listemi bile değiştirmedi. Bir hafta daha yaptım sonra bıraktımVerdiğim 4 kiloyu da tekrar aldım. KK yı bulduktan sonra da hayatım değişti.
Eğitimi merak ettim ne eğitimi?
Sorma yaaa benim büyük 12 küçük 4,5 yaşında büyük küçükten daha beter. Hala kıskanıyor. Çok ara vermemek lazım çocuk için.
tebriklermezuniyet kepimi aldım.
teşekkür ederim @berilceee emeklerin için. kaptanım olduğun, ben kilo alsam bile veya veremesem bile desteğini hiç çekmediğin için.
teşekkür ederim canimGecmis olsun canim.
tesekkur ederim canımGeçmiş olsun canım
teşekkür ederim canımOh afiyet olsun keyif senin canım
Hiçbişeycik değilmiş canım
Duydum ama denemedim çok etkili diyor yapanlar
Geçmiş olsun canım
tesekkur ederim canimgeçmiş olsun canım
Teşekkürler canimada81 hayırlı olsun canim
Ve hep etrafında böyle enerji dolu insanlar olmalıO da dogru ama. Okumali ve kendini gelistirmeli insan kendini. Ki boylelikle dogruyu yanlisi ayirt edebilecegimiz icin saglikli yasamayla da baglantisi var canim. :)
Saçlarım dökülüyor canım bide tam kan sayımı
Birazdan cukur basliyacak cukura düşer ada
19.02. 2018 tarihli menum
9 00 KAHVALTI
1 hasl. Yumurta
2 dl. Beyaz peynir
2 dl. Ekmek tam bugday
5 zeytin
Ceri Domates yesillik
12 00 ARA
1/2 muz 8 badem
13 30 OGLE YEMEGI
2 dl. Dana dil haslama
4 yemek kasigi yogurt
Salata
16 00 ARA
1/2 su bard. Leblebi
1 su bard. Ayran
18 00 ARA
1 elma 1 cay bard. Sut
19 30 AKSAM YEMEGI
5 6 kasik ispanak yemegi
1 dl. Tam bugday ekmegi
4 y.kasigi yogurt
Salata
22 00 ARA
1 bard. Sut
SU 3 lt.
SPOR 1 saat yuruyus
Kızlar yarın görüşürüz kendınızi sevin emi
Ben de menümü yazayım. Türk Telekom çalışma yapıyormuş bugün evin interneti gelmeyecek anlaşılan. Menülerinize yarın bakarım inşallah.
Kahvaltı (09:00)
2 küçük dilim kömbe (ev yapımı bir tür ekmek)
2 minik parça eski kaşar
5 tane siyah zeytin
Öğle (12:30)
1 kase yoğurt çorbası yeşil mercimekli
Avuç içi büyüklüğünde rosto
3-4 kaşık bulgur pilavı
Akşam (17:30)
5 tane köfte
Salata
2 litre su spor yok maalesef cumartesi sınavım var büyük ihtimal bu hafta spor yapamayacağım
emziren kadinlar yapamiyo diye biliyorum canim onu bi arastir istersen.Nasıl yapıcam tarif verir misin ?
Bi de emzirenler yapabilir mi bebeğim 13 aylık.
Ödem tuzdan da olabilir.
Tuz tuketiyorum çünkü .
Ada canım öncelikle yoga yaparak başlamalısın puan derecesini hazırlamak için.. çok üzüldüm böyle demene yüksek plank yap yoga şınavı çek amuda kalkYoga hic yapmadım kac dakika oluyor kac puan yazalim nasil isterseniz ekliyelim.... yoga da kaslar calisiyor mu ?? Hic yapmadim bilgim yok..
İnşallah canım ya
Oyy hadi inşallah ablacımm❤❤❤7 kılon bar canısı yol uzun degıl kı
Bahara ıncecıksın ınsallah
Kizlar haftasonu biraz kaçamaklı oldu benimenerjim düştü bu is olmaz böyle kilolu kalirim falan diye düşünceler sardı beynimi bugün sabahtır geçmiş okumaya çalışıyorum ancak öğleden sonra okumaya başlayabildim. O da yarim kaldı zaten daha yeni bitirdim. Epey birikmiş :) ama ne yaptim. Buradan okuduklarimla silkinip kendime geldim. Esim isten gelir gelmez bebisi ona sutlayip evin yanindaki yürüyüş parkında 10 tur attım hızlı tempo.2.6 km yürümüşüm. Tesekkur ederim hepinize iyi geliyorsunuz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?