Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet haklisin kahvaltı saati çok geç ama 3 buçuk aylık kızıma göre işliyor her şey. Sabah 7de yapsam kahvaltıyı kızım uyuyunca ben de uyuyorum yemeğin üstüne uyumak da mantıklı değil. Uyumasam uykusuz kalıyorum gün içinde enerjim bitiyor zaten 9da oturucam diyelim kahvaltıya bizimkini avutana kadar en azından 1 saat geçiyor. Diğer öğünler de ayni şekilde hep gecikmeli oluyor çoğu zaman. Hazırlayıp yiyebildigime şükür diyorum. En azından sağlıksız şeyler yemeği bıraktım. Kâr kârdır :) biraz büyüyünce düzen oturturum ama bu aralar maalesef elimden gelmiyor

mezuniyet kepimi aldım.
teşekkür ederim @berilceee emeklerin için. kaptanım olduğun, ben kilo alsam bile veya veremesem bile desteğini hiç çekmediğin için.
tebrikler

Gecmis olsun canim.
teşekkür ederim canim
Geçmiş olsun canım
tesekkur ederim canım
Oh afiyet olsun keyif senin canım

Hiçbişeycik değilmiş canım

Duydum ama denemedim çok etkili diyor yapanlar

Geçmiş olsun canım
teşekkür ederim canım
geçmiş olsun canım
tesekkur ederim canim

19.02.2018
Menü
07.00
1 haşlanmış yumurta
20 gr beyaz peynir
1/2 salatalık
1 kiraz domates
1 dilim tam buğday ekmeği
12.30
4 Yk ot yemeği
200ml ayran
16.30
1 tane tarcinli yeşil elma
10 çiğ fındık
19.30
1 kepçe mercimek çorbası
4 Yk pirasa
2 Yk yoğurt
20.30
Türk kahvesi
23.00
Yeşil çay
Genel
2.5 litre su
Spor
7000 adım
Enerji akışı yogası (40 dakika~85 kalori)

O da dogru ama. Okumali ve kendini gelistirmeli insan kendini. Ki boylelikle dogruyu yanlisi ayirt edebilecegimiz icin saglikli yasamayla da baglantisi var canim. :)
Ve hep etrafında böyle enerji dolu insanlar olmalı

Saçlarım dökülüyor canım bide tam kan sayımı

Hamilelik sonrasında çoğu kişi de gözüküyormuş canım, moralini bozma

Birazdan cukur basliyacak cukura düşer ada

Vallahi bende düştüm

Afiyet olsun canım

Kızlar yarın görüşürüz kendınızi sevin emi

Görüşürüz berilcee, kendimi de seviyorum seni dee.. güzel insan

Afiyet olsun.. Benim eski iş arkadaşım sivaslıydı, o getirmişti kömbe un su ile yapılıyor diye biliyorum

Nasıl yapıcam tarif verir misin ?
Bi de emzirenler yapabilir mi bebeğim 13 aylık.
Ödem tuzdan da olabilir.
Tuz tuketiyorum çünkü .
emziren kadinlar yapamiyo diye biliyorum canim onu bi arastir istersen.
tarifi 5 8 dal maydanoz 1 sb su, yarimdan az limon çeyrek de olabilir. arastir canim icmeden nolur nolmaz saglikli olucaz diye yan etkisi olmasin

Yoga hic yapmadım kac dakika oluyor kac puan yazalim nasil isterseniz ekliyelim.... yoga da kaslar calisiyor mu ?? Hic yapmadim bilgim yok..
Ada canım öncelikle yoga yaparak başlamalısın puan derecesini hazırlamak için.. çok üzüldüm böyle demene yüksek plank yap yoga şınavı çek amuda kalk :)))

Kizlar haftasonu biraz kaçamaklı oldu benim enerjim düştü bu is olmaz böyle kilolu kalirim falan diye düşünceler sardı beynimi bugün sabahtır geçmiş okumaya çalışıyorum ancak öğleden sonra okumaya başlayabildim. O da yarim kaldı zaten daha yeni bitirdim. Epey birikmiş :) ama ne yaptim. Buradan okuduklarimla silkinip kendime geldim. Esim isten gelir gelmez bebisi ona sutlayip evin yanindaki yürüyüş parkında 10 tur attım hızlı tempo.2.6 km yürümüşüm. Tesekkur ederim hepinize iyi geliyorsunuz bana

19 şubat

10.00
2 yumurta
1 yk lor
1 tane kıl biber

12.00
1 bardak kefir
2 tam ceviz

14.00
1 küçük kase yoğurt
Yarım tabak ıspanak yemeği

16.00
1 tam ceviz
Kahve

18.00
2 kepçe çorba

Spor
20 dk yürüyüş (spora yürüyerek gittim tempolu)
Hoca eşliğinde;
30 dk step
30 dk lastikli plates bacak çalışması

Su 2,5 lt

Not:ek gıdasız emziriyorum

LAydLiNe

Iyi yapmissin cnm
Ama birdaha kaçamak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…