- 7 Ağustos 2016
- 3.505
- 7.421
- 158
Ya canım çok özür dilerim keşke adını yazmasaydimO menü adını yazamayacağımen sevdiğim
Ama bir süre daha cık olmaz yiyemem
Bakıyorum hemen ama bence maydanoz sütü kesiyorduemziren kadinlar yapamiyo diye biliyorum canim onu bi arastir istersen.
tarifi 5 8 dal maydanoz 1 sb su, yarimdan az limon çeyrek de olabilir. arastir canim icmeden nolur nolmaz saglikli olucaz diye yan etkisi olmasin
Canım en güzelini yapmışsın tebrik ederim seniKizlar haftasonu biraz kaçamaklı oldu benimenerjim düştü bu is olmaz böyle kilolu kalirim falan diye düşünceler sardı beynimi bugün sabahtır geçmiş okumaya çalışıyorum ancak öğleden sonra okumaya başlayabildim. O da yarim kaldı zaten daha yeni bitirdim. Epey birikmiş :) ama ne yaptim. Buradan okuduklarimla silkinip kendime geldim. Esim isten gelir gelmez bebisi ona sutlayip evin yanindaki yürüyüş parkında 10 tur attım hızlı tempo.2.6 km yürümüşüm. Tesekkur ederim hepinize iyi geliyorsunuz bana
19 şubat
9.30
1 bardak ayran dünden kalma sebze yemeği 4 kaşık
Arada ne yediğimi hatırlamıyorum muhtemelen yemedim
16.30
Yaptığım tüm yemeklerden birer kaşık
19.00
3 kaşık istiridye mantarı
Çeyrek patates püresi tereyağlı
Kuş üzümlü pirinç pilavı 4 kaşık
Bir bardak ayran
3 tane kurabiye yedim
Su az spor yok
Diyet yapamıyorum motivasyon sıfır adetim yakın oğlum ağzında mama bekleyip çıkarıyor çoook zayıf ve vitamin değerleri düşük çok stresliyim direk yemek yiyorum sinirden
LAydLiNe
19 şubat
9.30
1 bardak ayran dünden kalma sebze yemeği 4 kaşık kahvaltı ile uğraşmak istemedim olanı çıkarıp yedim
Arada ne yediğimi hatırlamıyorum muhtemelen yemedim
16.30
Yaptığım tüm yemeklerden birer kaşık
19.00
3 kaşık istiridye mantarı
Çeyrek patates püresi tereyağlı
Kuş üzümlü pirinç pilavı 4 kaşık
Bir bardak ayran
3 tane kurabiye yedim
Su az spor yok
Diyet yapamıyorum motivasyon sıfır adetim yakın oğlum ağzında mama bekleyip çıkarıyor çoook zayıf ve vitamin değerleri düşük çok stresliyim direk yemek yiyorum sinirden
LAydLiNe
Haklısın eşimin tercihi ben söyledim ama o ısrarla istedi yapacak bişey yok.Canim aksam cook bakliyatli olmus bu kadar bakliyat sende siskinlik yapmaz mi? Hem mercimek hem kuru fasulye hem bulgur hepsi bi arada fazla gibi geldi
Yoga candir can.Ada canım öncelikle yoga yaparak başlamalısın puan derecesini hazırlamak için.. çok üzüldüm böyle demene yüksek plank yap yoga şınavı çek amuda kalk:)))
O değilde bende kırmızı fasulye yaptım ne şişirdi beeeHaklısın eşimin tercihi ben söyledim ama o ısrarla istedi yapacak bişey yok.
Afiyet olsun canım kestane gibi olur çok severim ama kalori si yüks k sanırım sen fit olduğun için yarasın nasıl olsa spor la eritirsin ben bu ara temizliğe fena takdım henüz bitmedi işler o yüzden çok yorulup spor yapamıyorumO değilde bende kırmızı fasulye yaptım ne şişirdi beee
Yoga bir yaşam biçimi, gençlik iksiri, mutluluk sebebidirYoga candir can.
Protein değeri yüksek diye yaptım kalorisi düşük diye okumuştum bir yerde amaaan olsun o kadar oğluş için dün yaptım iki gündür yiyorum ahahahaAfiyet olsun canım kestane gibi olur çok severim ama kalori si yüks k sanırım sen fit olduğun için yarasın nasıl olsa spor la eritirsin ben bu ara temizliğe fena takdım henüz bitmedi işler o yüzden çok yorulup spor yapamıyorum
yoga pilatesle hemen hemen ayni hareketlere sahip pilatesten farkli olarak vucuda esneklik saglar. pilateste kaslarinin kasildigini hissedersin yoga da eklemlerinin acildigini. ikisi de incelmeye yardimcidir. ayrica yoga ruhsal olarak rahatlama saglar kokeni uzak dogu zaten. beynini ve vucunu arindirmayla ilgilidir enerjini bosaltmana da yardimci olur. yoga bence meditasyon ve pilatesin karisimi.Yoga hic yapmadım kac dakika oluyor kac puan yazalim nasil isterseniz ekliyelim.... yoga da kaslar calisiyor mu ?? Hic yapmadim bilgim yok..
bugün dikkat ettim sıkıntı yokIyi yapmissin cnm
Ama birdaha kaçamak yok
sağol canım aynen öyle fit vücut yakışan kıyafetler bizi beklerCanım en güzelini yapmışsın tebrik ederim seni
Battı balık yan gider diye yaptığımız yanlıştan dönmemezlik yok
Şimdiye kadar yedik olanlar oldu
Bundan sonra burada hepbirlikte fit olacağız
Hayırlı sabahlar tatlım :)Hayırlı sabahlar arkadaşlar ❤ :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?