Günaydın kızlaaarr. Enerji dolu birgün sizinle olsun :)
Günaydın canlar :)
Gunaydin kizlarrr az kalorili bool hareketli birgun bizlerle olsun
Günaydın kızlar dün çok hastaydım adeta kemiklerim kırılmış gibiydi ağrı kesici grip ilacı kullanmasaydım bugün toparlanamazdım kendinize dikkat edin havalar eski havalar değil mevsimlerin dengesi değişmiş durumda
Çok sağol canımGeçmiş olsun cnm
Burayı bırakmayın yazın kesinlikle motive ediyor canımKizlar haftasonu biraz kaçamaklı oldu benimenerjim düştü bu is olmaz böyle kilolu kalirim falan diye düşünceler sardı beynimi bugün sabahtır geçmiş okumaya çalışıyorum ancak öğleden sonra okumaya başlayabildim. O da yarim kaldı zaten daha yeni bitirdim. Epey birikmiş :) ama ne yaptim. Buradan okuduklarimla silkinip kendime geldim. Esim isten gelir gelmez bebisi ona sutlayip evin yanindaki yürüyüş parkında 10 tur attım hızlı tempo.2.6 km yürümüşüm. Tesekkur ederim hepinize iyi geliyorsunuz bana
Yok canım önemli değil sonuçta menü paylaşımı yapıyoruz ama eritmek için iyi çalışman lazım bu haftaYa canım çok özür dilerim keşke adını yazmasaydim
Dusuncesizlik ettim galiba..
Ben de ayda 1 yiyorum onu bugün dışarı çıktık eşim çok ısrar etti.
Hem bidaha yemem çünkü eritmeye çalışıyorum göbeğim catladi resmen.
Kuzum abur cubura dikkat etsen yeter19 şubat
9.30
1 bardak ayran dünden kalma sebze yemeği 4 kaşık kahvaltı ile uğraşmak istemedim olanı çıkarıp yedim
Arada ne yediğimi hatırlamıyorum muhtemelen yemedim
16.30
Yaptığım tüm yemeklerden birer kaşık
19.00
3 kaşık istiridye mantarı
Çeyrek patates püresi tereyağlı
Kuş üzümlü pirinç pilavı 4 kaşık
Bir bardak ayran
3 tane kurabiye yedim
Su az spor yok
Diyet yapamıyorum motivasyon sıfır adetim yakın oğlum ağzında mama bekleyip çıkarıyor çoook zayıf ve vitamin değerleri düşük çok stresliyim direk yemek yiyorum sinirden
LAydLiNe
Ahh bide ben girişsem ince temizlik işineAfiyet olsun canım kestane gibi olur çok severim ama kalori si yüks k sanırım sen fit olduğun için yarasın nasıl olsa spor la eritirsin ben bu ara temizliğe fena takdım henüz bitmedi işler o yüzden çok yorulup spor yapamıyorum
Afiyet olsun canım 3 beyaz deyince aklıma farklı birşey geldi önce19 Subat Menum
9.00
3 beyaz ile omlet
1 dilim peynir
3 ad zeytin
1 dilim ekmek
12.00
10 ad cig badem
2 y.k. kuru dut
Sade turk kahvesi
14.00
Tavuk salatasi
1 bardak ayran
16.00
Tarcinli sut
2 tam ceviz
Saat 18.00
2 kepce tarhana corbasi
3 kasik tavuk salatasi
Saat 19.00
1 ad kuru kayisi
Yesil cay
Su 2 lt.
Spor 3 mill leslie
pilates yapmıştım canım ama hiç yoga yapmadım yoagıyı daha çok meditasyon olarak biliyordum ...yoga pilatesle hemen hemen ayni hareketlere sahip pilatesten farkli olarak vucuda esneklik saglar. pilateste kaslarinin kasildigini hissedersin yoga da eklemlerinin acildigini. ikisi de incelmeye yardimcidir. ayrica yoga ruhsal olarak rahatlama saglar kokeni uzak dogu zaten. beynini ve vucunu arindirmayla ilgilidir enerjini bosaltmana da yardimci olur. yoga bence meditasyon ve pilatesin karisimi.
punlama derken puanlama ne oluyo?
aynı fikirdeyim benide dinlendiren dua özellikle inşirah suresini her sıkıntılı olduğum zaman okurum beni çok güzel ferahlatır...Valla arkadaşlar yoga konusunda bana kızmayın sizleri seviyorum yoga zayıflamaya yardımcı olabilir ama yoganin ruhu dinlendirligine falan inanmıyorum. Adı üstünde uzak doğu bizi dinlendirecek şeyler belli.namaz .kuran okumak.tesbih çekmek zaten ruhumuzu dinlendirmeye yeter hamdolsun oyuzden spor dışında vakit kaybı olarak görüyorum ben.tabi herkesin kendi fikri saygı duyarım..
Sen öyle rahatlıyorsan öyle yaparsın herkes yoga yapacak felsefesini anlayacak diye birşey yok.. herşeyin başı sevgi..Valla arkadaşlar yoga konusunda bana kızmayın sizleri seviyorum yoga zayıflamaya yardımcı olabilir ama yoganin ruhu dinlendirligine falan inanmıyorum. Adı üstünde uzak doğu bizi dinlendirecek şeyler belli.namaz .kuran okumak.tesbih çekmek zaten ruhumuzu dinlendirmeye yeter hamdolsun oyuzden spor dışında vakit kaybı olarak görüyorum ben.tabi herkesin kendi fikri saygı duyarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?