19 şubat menüm
7.00 sabah
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
15.00 öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
20.00 akşam
1 kase limonlu mercimek çorbası
1dilim ekmek
ruhu dinlendirme açısından baktık canım kimisi yoga ile ruhunu dinlendirir kimisi dua ile o açıdan bakarak spor açısından değerlendirmedimYoga ile duanın ne alakası var kızlar biri spor diyeri din yani.. :)))
Günaydın 13. takımın çıtır hatunları
günaydınnnn kızlar)) biraz işlerim var onları halledeyim eşim göreve gitti kızımı bugün servis gelip alacak onu hazırlayıp göndereyim ev toplamaca ve spor yapmacaaaaa ))
Valla arkadaşlar yoga konusunda bana kızmayın sizleri seviyorum yoga zayıflamaya yardımcı olabilir ama yoganin ruhu dinlendirligine falan inanmıyorum. Adı üstünde uzak doğu bizi dinlendirecek şeyler belli.namaz .kuran okumak.tesbih çekmek zaten ruhumuzu dinlendirmeye yeter hamdolsun oyuzden spor dışında vakit kaybı olarak görüyorum ben.tabi herkesin kendi fikri saygı duyarım..
Ruhu her türlü dinlendirirsin canım buna kısıtlamalar getirmek manasızruhu dinlendirme açısından baktık canım kimisi yoga ile ruhunu dinlendirir kimisi dua ile o açıdan bakarak spor açısından değerlendirmedim.. meditasyon yapma şekli ruhu arındırma olarak baktım
Aynen katılıyorum canım.sevgi saygı herşeyin başı.Sen öyle rahatlıyorsan öyle yaparsın herkes yoga yapacak felsefesini anlayacak diye birşey yok.. herşeyin başı sevgi..
geçmiş olsun canimGünaydın kızlar dün çok hastaydım adeta kemiklerim kırılmış gibiydi ağrı kesici grip ilacı kullanmasaydım bugün toparlanamazdım kendinize dikkat edin havalar eski havalar değil mevsimlerin dengesi değişmiş durumda
Dua ile yoganın birbirleriyle bence hiç alakası yok. Bence kıyaslamaya da gerek yok. Herkesin rahatlama şekli başkadır.
kısıtlama değil canım tercih diyelim .. herkesin farklı kimisi yoga kimidi dua kimisi bambaşka bişey... ben tek rahatlatan kesinlikle şu demiyorum çünkü herkesin yöntemi farklıdır... seninde dediğin gibi herşeyin başı sevgiRuhu her türlü dinlendirirsin canım buna kısıtlamalar getirmek manasız
Sen hiç rahatlama canım o zamanEvet mesela ben yemek yediğimde rahatliyorum
Canım sen spor yapmaktanmı kaçıyorsun konumuz kilo vermekti.. git iki tur koş gel :))))kısıtlama değil canım tercih diyelim .. herkesin farklı kimisi yoga kimidi dua kimisi bambaşka bişey... ben tek rahatlatan kesinlikle şu demiyorum çünkü herkesin yöntemi farklıdır... seninde dediğin gibi herşeyin başı sevgi
Öncelikle dini muhabbetlere hiç girmeyelim. Herkesin düşüncesi kendinindir. Ama içinizin rahatlaması açısından yoganın ne olduğunu, ne işe yaradığını açıklamak isterim.
YOGA:Kişilerin kendilerini ve vücutlarını dinlendirdiği, çeşitli duyularının açılmasını sağladığı meditasyon yöntemlerinin en kolaylarındandır.
Meditasyonun en etkili olduğu yöntemlerden biri olan yoga, çeşitli birçok olumlu etkiye de sahiptir. Doğru nefes alıp vermenin tekniğini öğreten yoga, bu sayede kalp atışlarının düzene girmesini sağlar. Bu etki hafife alınacak bir etki değildir, aksine ölümlere neden olan kalp krizi riskinin azalmasına faydalı olduğundan oldukça önemlidir. Sinir sistemindeki gevşemeler sayesinde de panik atak, depresyon gibi psikolojik rahatsızlıkların atlatılmasında kolaylık sağlamaktadır.
Yoga en basit anlamıyla gerçek ve kalıcı mutluluğa erişmek için uygulanabilecek bir kişisel gelişim sistemidir. “Sistem”dir çünkü inanca yer yoktur, deneyimlersiniz, yaşarsınız, hisseder veya hissetmezsiniz, ona göre kendiniz karar verirsiniz.
Meditasyon bir din midir veya dinsel bir ritüel midir?
Meditasyon hiçbir şekilde bir din veya dinsel bir ritüel değildir. Yoga kendin olabilme halidir. Meditasyon da bu bütünün içindedir. Meditasyon kendinle baş başa kalabilme hali, zihni karmaşadan arındırma, sadeleşme ve huzura ulaştırma yoludur.
kızımı göndereyim yürüyüş bandın tozunu atacam hahahahaaCanım sen spor yapmaktanmı kaçıyorsun konumuz kilo vermekti.. git iki tur koş gel :))))
Kızlar takımın listesini çıkartıyorum. Kim ne zaman gelmiş, kaç kiloyla gelmiş, hedef kilosu derken mesajları tarıyorum tek tek. O nedenle bugün dünün geçmişine bakamayacağım. Önemli bişey var mıydı? Gerçi ara ara geldim baktım ama gözümden kaçmış şeyler olabilir. Dünkü menülere de bakamayacağım.
Ruhu dinlendiriyor denildi ya canım oyuzden fikrimi yazdım ben.yoksa spor olarak idolumsun masallah.Yoga ile duanın ne alakası var kızlar biri spor diyeri din yani.. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?