Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ruhu dinlendiriyor denildi ya canım oyuzden fikrimi yazdım ben.yoksa spor olarak idolumsun masallah.
Canım yoga yada herhangi bir spor yapan kişinin ruhuda sağlıklı olur.. ben spor yaptıktan sonra kendimde çok değişime şahit oldum. İdeal kiloma yaklaştım, hafifledim, artık tıkanmıyorum, çabuk yorulmuyorum, daha enerjiğim.. buda beni daha mutlu ve pozitif biri yapıyor.. ne kadar fark ediyor biliyormusunuz. İdeal kilonuza yaklaşınca beni daha iyi anlayacaksınız Benim amacım herkese iyi bir örnek olmak, sizlere yardım etmek.. yoksa mezun oldum ne işim var burda dimi

Cnm herkes yazsın tekrardan sende aramamış olursun listeyide daha rahat hazirlarsin

Ben de düşündüm aynı şeyi canım da gelen var gelmeyen var. Arada bir ceeeee deyip kaçan var. Ben bi bakayım altından kalkamazsam isterim. Bide bayağı kalabalığız.

Bugün 7de kalktım bebisi 8 gibi tekrar uyutup kahvaltı yaptım 8.30 da bakalım gün içinde uyku ve enerji durumum ne olacak. Bakalım bugün de böyle deneyelim LAydLiNe kaptanımız kızmasın
Ben bir hafta söyledim söyledim dilimde tüy bitti dün Allonsy bi paylaştı herkes hak verdi. Demek ki bir bildiğim varmış ki konuşuyormuşum

Tmm cnm sen bi bak bulamazsan yazarız
Hem kaç kişiyiz kim fazla girmiyor onları görmüş oluruz

haklisin canim namazin kuranin verdiği huzuru hicbirsey vermiyo hamd olsun.
ve soyle de bir sey var insanlarin kendilerine ait enerjileri olduguna inaniyorum ben nesnelerin ve var olmus her seyin. insan enerjisini bosaltmasi yenilemesi gerekir bunun icin bir cok teknik var bunlardan biri de yoga. enerjimiz fazla geldiginde gerilmiyo muyuz mesela buyuklerimiz der hemen topraga bas diye bu da bilim de yer bulmus hali. yani sadece huzur degil her seyin yeri ayri bence.

kızlar bugün fena bir açlık hissi var bende açım niye böyle oldum bilmiyorum yarın gidip bir tahlil yaptıracam şekerimi bir ölçtüreyim ....inanılmaz açım biraz fındık badem attım ağzıma koca bardak su içtim .....

Öğünlerini doyurucu yap biraz. Hatta bugün ara öğün ekle. Bazı dönemler olabilir hemen şekere yorma. Bazen de psikolojik açlık çekiyoruz. Sürekli bir açlık hissi, yeme isteği. Tarçınlı süt dene. Şekerini düzenler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…