Canım yoga yada herhangi bir spor yapan kişinin ruhuda sağlıklı olur.. ben spor yaptıktan sonra kendimde çok değişime şahit oldum. İdeal kiloma yaklaştım, hafifledim, artık tıkanmıyorum, çabuk yorulmuyorum, daha enerjiğim.. buda beni daha mutlu ve pozitif biri yapıyor.. ne kadar fark ediyor biliyormusunuz. İdeal kilonuza yaklaşınca beni daha iyi anlayacaksınızRuhu dinlendiriyor denildi ya canım oyuzden fikrimi yazdım ben.yoksa spor olarak idolumsun masallah.
Katılıyorum canımCnm herkes yazsın tekrardan sende aramamış olursun listeyide daha rahat hazirlarsin
Cnm herkes yazsın tekrardan sende aramamış olursun listeyide daha rahat hazirlarsin
Ben bir hafta söyledim söyledim dilimde tüy bitti dünBugün 7de kalktım bebisi 8 gibi tekrar uyutup kahvaltı yaptım 8.30 da bakalım gün içinde uyku ve enerji durumum ne olacak. Bakalım bugün de böyle deneyelimLAydLiNe kaptanımız kızmasın
Puhahah yeni gördüm :))))Evet mesela ben yemek yediğimde rahatliyorum
Ben de düşündüm aynı şeyi canım da gelen var gelmeyen var. Arada bir ceeeee deyip kaçan var. Ben bi bakayım altından kalkamazsam isterim.Bide bayağı kalabalığız.
Ben bir hafta söyledim söyledim dilimde tüy bitti dünAllonsy bi paylaştı herkes hak verdi. Demek ki bir bildiğim varmış ki konuşuyormuşum
Ben bir hafta söyledim söyledim dilimde tüy bitti dünAllonsy bi paylaştı herkes hak verdi. Demek ki bir bildiğim varmış ki konuşuyormuşum
Ben menüleri ve yorumları görüp şoka girince tekrar hatırlatmak istedim. İnanılmaz hatalar var.
teşekkürler bilgilendirme için.https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-69#post-54912313
Bengi__ Karnen hazırlanmış canım. Tebrik ediyorum mezuniyetini.
Kızlar darısı sizlere inşallah
Sağol canımgeçmiş olsun canim
canım çok geçmiş olsun ...Sağol canım
aminnnnnnnnnnnnhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-69#post-54912313
Bengi__ Karnen hazırlanmış canım. Tebrik ediyorum mezuniyetini.
Kızlar darısı sizlere inşallah
pilates yaptiysan işin daha kolay cunku cogu hareketleri pilatesle aynipilates yapmıştım canım ama hiç yoga yapmadım yoagıyı daha çok meditasyon olarak biliyordum ...
haklisin canim namazin kuranin verdiği huzuru hicbirsey vermiyo hamd olsun.Valla arkadaşlar yoga konusunda bana kızmayın sizleri seviyorum yoga zayıflamaya yardımcı olabilir ama yoganin ruhu dinlendirligine falan inanmıyorum. Adı üstünde uzak doğu bizi dinlendirecek şeyler belli.namaz .kuran okumak.tesbih çekmek zaten ruhumuzu dinlendirmeye yeter hamdolsun oyuzden spor dışında vakit kaybı olarak görüyorum ben.tabi herkesin kendi fikri saygı duyarım..
kızlar bugün fena bir açlık hissi var bende açım niye böyle oldum bilmiyorumyarın gidip bir tahlil yaptıracam şekerimi bir ölçtüreyim ....inanılmaz açım biraz fındık badem attım ağzıma koca bardak su içtim .....
ayy kiz hiç gulesim yoktu sen cok yasaEvet mesela ben yemek yediğimde rahatliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?