Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben artık pes ettim.
Ücretli çalıştım üç yıl.
Şimdi bebek büyütüyorum. Kızım kreşe gideceği zaman ya özel yada yine ücretli yaparım
Benim de 3.yilim ucretli de ama ben tüm yıl boyunca çalışmadım 4 ay falan çalışıyorum. Pes etmekte istemiyorum ama şartlar onu gösteriyor(7)

Aynen ekmek fazla olmuş ama tam buğdaysa sıkıntı olmaz merak etme diyetisyen bile bana her öğünde 2 dilim tam buğday vermişti..
Umarım musakka çok yağlı değildir.

Masallah kızlar bugün menüler çok güzel. Sporda oyle

Canım saatler ve menü çok karışık ve düzensiz olmuş malesef.ins.yarın daha güzel olur..bazen böyle olabiliyor.

Ohhh iyi yapmissin cnm
21 şubat menüm
7.00 sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
Domates 5 tane zeytin
11.00 chia tohumlu yoğurt
14.30 öğlen
Dünden kapuska yemeği 1 tabak
Yoğurt
16.00 1 armut
18.00 şekersiz nescafe
19.30 akşam
4 yaprak sarması yoğurt
Karışık salata
1.5 lt su

Benim de 3.yilim ucretli de ama ben tüm yıl boyunca çalışmadım 4 ay falan çalışıyorum. Pes etmekte istemiyorum ama şartlar onu gösteriyor(7)
Allah yardımcınız olsun o kadar emek vermişsınız yıllarca dirsek çürütmüşsünüz benim kızkardeşimde aynı durumda o da edebiyet çıkışlı atanamadığı için çok üzülüyor

Bel kayması
Söz konusu anne olunca insanın içi içini yiyor...
Çok sağol canım , allah razı olsun

Allah şifa versin canım..

Musakka kızartmadan mıydı?
Akşam biraz fazla geldi, hem kelle paça hem ıspanak, pırasa ve ekmek..
Su içim gayet güzel..
Afiyet olsun canım

Aslında evet susam yağ ama ekmek eş değerinde 1 dilim ekmek 1/3 simite denk geliyordu.
Afiyet olsun

Kusura bakma canım ama ne saatler ne de yiyecekler hiç olmamış. Sabah şeker, akşam ısıl işlem yemişsin..

Afiyet olsun canım

Cankııız naptıııınnn? Hani 3 ana 2 ara yapıyorduuun

Selam canim.bence menun iyi simit haftada 1 yarim diyetisyenlerde verio ki zaten sporunla yakmissindir

Yani ben cok begenmedim.canim sagliksiz bir menu olmus

Gayet guzel bir menu afiyet olsun

Afiyet olsun cnm

Menemen gunu olmus afiyet olsun

İçim ferahladı resmen candın teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…