Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydın kızlar.. bugun a101'e guzel seyler gelmis keciboynuzu unu, ogutulmus corek otu, yulaf vs .. bakin ben oglusuma keciboynuzu unu aldim kendime ise ogutulmus corek otu.. suan muslimde yogurtla karismis mideme inmeyi bekliyor :))
eşim geçen hafta antalyadaydı
o getirmiş bana keçiboynuzu unu
hiç denemedim çocuklara
kullanım alanları nasıl onu da bilmiyorum
aşılı çocuklarda döküntüsüz yada atipik döküntülü su çiçği geçirebiliyorlar

Boşanma işin latifesiydi canım, evet çok güzel bir duygu, şükür ki 36 yaşında artık sınır zamana girmişken zorlamadan bebeğim oldu. Ben de öyle diyorum kendime. Artık daha az demoraliZe olacağım

Gunaydın kızlar.. bugun a101'e guzel seyler gelmis keciboynuzu unu, ogutulmus corek otu, yulaf vs .. bakin ben oglusuma keciboynuzu unu aldim kendime ise ogutulmus corek otu.. suan muslimde yogurtla karismis mideme inmeyi bekliyor :))
keçiboynuzu ununu kakao yerine mi kullanacaksın canım hoc almadim ama denemek isterim

3 buçuk aylık canım.
ayni o zmn bizim bebisler 9 kasım doğumlu benimki :) bir arkadaş daha vardı 1 hafta oldu doğum yapalı demişti onunla karistirdim. Ayni şeyleri ben de yaşıyorum canım ara ara sabrım tükeniyor kendimi yalniz hissediyorum. Maalesef esler anlayışsız olabiliyor bu da zaten sıkıntıda olan bizleri daha da delirtiyor. Eşinle bu konuyu konuşmaya çalış ne kadar zorlandigini empati kurabileceği şekilde anlat ona. Onu en iyi sen tanırsın.

Küçük 6 yaşında büyük kızım 8 yaşında
Bende antibiotik vermemeye çalışıyorum
Şu çiçeğini çıkardık biz birinden birine bulaası kızamık olmadılar ama
Allahım şifalarını versin ins çocuklar hasta olmasın

keçiboynuzu ununu kakao yerine mi kullanacaksın canım hoc almadim ama denemek isterim
kendine has bir tatliligi var keklerde filanda kullaniyor bir kesim.. bakicam tariflere canim :) ogluma pankek filan yapabilirim, kan ve gelisimine yardimci olur.. kendim icinde waffle muffin filan yaparim herhalde :))

Bende o günlerin bir an evvel gelmesini istiyorum

Ay canım çok güzel dahada gitcek kilolar inşaallah insan çok mutlu oluyor emeğinin karşılığını görünce

ben keciboynuzu pekmezi iki gunde bir veriyorum ogluma.. ununuda denicem :)

kakao yerine alternatifmiş şimdi biraz bakındım da
kekelere konuyormuş ama şekere alternatif değil
tad konusunda başarısızmış
bizimki de 1 kilo almış
nasıl tükenir bilmiyorum

Bende o günlerin bir an evvel gelmesini istiyorum
geliyor canım bugünlerin keyfini çıkart valla bende stresli geçirdim değmiyormuş .. ayyy ben hiç evde oturamam ki demiştim öyle güzel oturdum kiii yaniii çook şükür sağlıkla büyüsünlerde kuzular gerisi boş )

Aslında eşim yardım eder ama bana yetmiyor demekki.
Bir an önce büyüsün istiyorum ben herşeyi geçtim uykusu mahvediyor beni
Uyusam daha güzel olur belki..
Senin kızın kaç yaşında ada81
nisanda 5 yaş olacak canım , bizim çok şükür uyku sorunumuz olmamıştı koydum yatağa kendi kendine uyudu salla falanda yok en baştan öyle alıştı.... doyurdum altını değiştirdim iki öptüm kokladım yatağına koydum odasından çıktım mışıl mışıl uyurdu ))

bende evde oturmak istiyorum
eşime diyorum ki ben yoruldum sen çok para kazan da evde oturayım
yüzüme bakıp gülüyor adam çalış çalış diyor

Biliyorum canim dogdugundan beri ilk defa 41 derece ates gordum doktor ileri derece tonsilit olmus dedi ama cigerler filan dolu yani sonra ben cicek olunca anladik ki cicek cikarmis

Gecmis olsun cnm

Aslında eşim yardım eder ama bana yetmiyor demekki.
Bir an önce büyüsün istiyorum ben herşeyi geçtim uykusu mahvediyor beni
Uyusam daha güzel olur belki..
Senin kızın kaç yaşında ada81

Canim kotu haber vermek gibi olmasin benim kizim 29 aylik ben 29 aydir bi fiil uykusuzum denemedigim uyku egitimi kalmadi krese baslayinca biraz duzeldi ama yinede gece uyanmalari devam edio bazisinda huy olarak ole dedi doktorumuz ama benimle cok vakit gecirdigi zaman deliksiz uyuyo mesela

kızlar bugünkü menümü yazmak istiyorum erkenden
kaçamak gibi lüksüm yok yarın tartı
işten bugün geç çıkacağım için yemeğimi getirdim

8:30 krep(1 yumurta 2 yk lor 2yk yulaf unu dereotu maydonoz)
3 zeytin
yeşillik

10:30 sade kahve 1 hurma

13:00
7 yk etli yeşil fasulye
ayran

16:00
1 yeşil elma
18:00
2 kepçe mercimek çorbası
3 yk yoğurt
salata
gün boyu 3 lt su
sporu yapınca yazarım gün sonu

Masallah ne güzel. Tecrubeli anne bisey danismak ıstiyorum. Benim bebegimin de masallah diyim gece uykusunda sorun yok ayni senin gibi alti i degistirip karnini doyurup sıkı sıkı sarılıp seviyorum. Sonra yanima koyuyorum o bana ben ona sarilip uyuyoruz dogdugundan beri boyle. Ama gündüzleri 15 20 dk uyuyo uyaniyo aradan bi saat geciyo yine 15 20 dk uyuyo uyaniyo. Bu gündüz uykulari ilerde uzar mi sence bebegim henuz 6 aylik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…