eşim geçen hafta antalyadaydıGunaydın kızlar.. bugun a101'e guzel seyler gelmis keciboynuzu unu, ogutulmus corek otu, yulaf vs .. bakin ben oglusuma keciboynuzu unu aldim kendime ise ogutulmus corek otu.. suan muslimde yogurtla karismis mideme inmeyi bekliyor :))
aşılı çocuklarda döküntüsüz yada atipik döküntülü su çiçği geçirebiliyorlarAh canim ya kiyamam. Kac yasinda kizlarin. Bizimki krese bu sene basladi mutlaka bi hafta hastayiz hemen tonsilit oluyo ates filan antibiyotiksiz atlattirmaya calisiyorum bakalim bu sefer nasi olck. Gecen ay dokuntusuz su cicegi cikardi pesinede bem cikarinca anladik su cicegi gecirdigini
Boşanma işin latifesiydi canım, evet çok güzel bir duygu, şükür ki 36 yaşında artık sınır zamana girmişken zorlamadan bebeğim oldu. Ben de öyle diyorum kendime. Artık daha az demoraliZe olacağımGerçekten zor ama şöyle düşün hamdolsun evladımız var.benim 3 yıl çocuğum olmadı 2 tüp bebek denememiz oldu olmadı.ama 3.yılının sonunda allah in izniyle normal yolla hamile kaldım ve Rabbim okadar büyükki tup bebek bile olmamışken normal yolla ikiz çocuklarım oldu.evlat çok büyük nimet biz rabbim ize sığınalim yeterki o herşeyi kolaylaştırır.ben iki cocukla ayni anda mucadele verdim geceleri hic iyku yoktu ama atlattk cok sukur onlar iyi olsu yeterki.sen çocuğunla ilgilen boşver diğer şeyleri.gerekirse tek çeşit yap..ben çocukları pusete koyup yanıma alırdım yemek yaparken öyle de yapabilirsin.tabiki eşininde yardımcı olması lazım ona bunu sinirlendiğin zamanlarda değilde sakinken güzelce anlat.ins.düzelir herşey çocuğunda var daralıp boşanmayı düşünmek ve kavga etmek çözüm değil canım. Üzme kendini.
keçiboynuzu ununu kakao yerine mi kullanacaksın canım hoc almadim ama denemek isterimGunaydın kızlar.. bugun a101'e guzel seyler gelmis keciboynuzu unu, ogutulmus corek otu, yulaf vs .. bakin ben oglusuma keciboynuzu unu aldim kendime ise ogutulmus corek otu.. suan muslimde yogurtla karismis mideme inmeyi bekliyor :))
ayni o zmn bizim bebisler 9 kasım doğumlu benimki :) bir arkadaş daha vardı 1 hafta oldu doğum yapalı demişti onunla karistirdim. Ayni şeyleri ben de yaşıyorum canım ara ara sabrım tükeniyor kendimi yalniz hissediyorum. Maalesef esler anlayışsız olabiliyor bu da zaten sıkıntıda olan bizleri daha da delirtiyor. Eşinle bu konuyu konuşmaya çalış ne kadar zorlandigini empati kurabileceği şekilde anlat ona. Onu en iyi sen tanırsın.3 buçuk aylık canım.
Ah canim ya kiyamam. Kac yasinda kizlarin. Bizimki krese bu sene basladi mutlaka bi hafta hastayiz hemen tonsilit oluyo ates filan antibiyotiksiz atlattirmaya calisiyorum bakalim bu sefer nasi olck. Gecen ay dokuntusuz su cicegi cikardi pesinede bem cikarinca anladik su cicegi gecirdigini
kendine has bir tatliligi var keklerde filanda kullaniyor bir kesim.. bakicam tariflere canim :) ogluma pankek filan yapabilirim, kan ve gelisimine yardimci olur.. kendim icinde waffle muffin filan yaparim herhalde :))keçiboynuzu ununu kakao yerine mi kullanacaksın canım hoc almadim ama denemek isterim
niye oyle oldu ki canim.
ben bugun unuttum tartilmayi maydanozdan sonra tartildim cumadan beri -500
sanırım seni en iyi anlardan biri olabilirim , çünkü çoook sosyal iş hayatından birden eve tıkıldım duvarlar üstüme geldi o zamanlar .. öyle yanımızda olacak annem veya kv yok şöyleki uzaktalar ne kadar kalabilirler ayrıca kalmasınlar ben büyütmek istedim bebeğimi....ama öyle kısır döngü hem ben bakmak istiyorum çocuğa hem çalışmak evden çıkmak istiyorum ... eşimin yoğun ısrarları ve ikna çabalarından sonra evde oturmaya karar verdim ... kaç kere eşimi arayıp yıllık izini al gel ben çook bunaldım dışarı atacam kendimi dediğim olmuştur.... eşim gelirdi kıza bakardı ben kendimi mağazalara atardım keyif alırmıydım hayır aklım kızımda olurdu 40 dakika sonra kendimi evde bulurdum
kızım çok cadıydı eve misafir kabul etmez sanki bir yeri çıkmış gibi cıyak cıyak ağlardı... biz bir yere gitsek en fazla 5 dakika sonra o evden çıkmak zorunda kalırdık ağla ağla fena olurdu...şuanda çoook sosyal bir kız küçükken cadılığı bizeydi
Ay canım çok güzel dahada gitcek kilolar inşaallah insan çok mutlu oluyor emeğinin karşılığını görünceKızlar bugün 5 yıldır giymediğim pantolonum oldu üstüme çok mutluyum
Azmi’n zaferi
2.1.2018 21.2.2018
Bel:86. 80
Kalça:104. 99.5
Göğüs:97. 90
Göbek:89. 89
Kilo:68.8. 65.6
Toplamda 17.5 cm incelme
5 aralıkta 73 kg 44 bedenle başladım
Şimdi 40 beden nerdeyse
ben keciboynuzu pekmezi iki gunde bir veriyorum ogluma.. ununuda denicem :)eşim geçen hafta antalyadaydı
o getirmiş bana keçiboynuzu unu
hiç denemedim çocuklara
kullanım alanları nasıl onu da bilmiyorum
aşılı çocuklarda döküntüsüz yada atipik döküntülü su çiçği geçirebiliyorlar
kakao yerine alternatifmiş şimdi biraz bakındım dakeçiboynuzu ununu kakao yerine mi kullanacaksın canım hoc almadim ama denemek isterim
geliyor canım bugünlerin keyfini çıkart valla bende stresli geçirdim değmiyormuş .. ayyy ben hiç evde oturamam ki demiştim öyle güzel oturdum kiii yaniii çook şükür sağlıkla büyüsünlerde kuzular gerisi boşBende o günlerin bir an evvel gelmesini istiyorum
evet canım ya..herkes umarım emeğinin karşılığını alırAy canım çok güzel dahada gitcek kilolar inşaallah insan çok mutlu oluyor emeğinin karşılığını görünce
benim oğlum keçiboynuzu özünü sevmedi maalesefben keciboynuzu pekmezi iki gunde bir veriyorum ogluma.. ununuda denicem :)
nisanda 5 yaş olacak canım , bizim çok şükür uyku sorunumuz olmamıştı koydum yatağa kendi kendine uyudu salla falanda yok en baştan öyle alıştı.... doyurdum altını değiştirdim iki öptüm kokladım yatağına koydum odasından çıktım mışıl mışıl uyurduAslında eşim yardım eder ama bana yetmiyor demekki.
Bir an önce büyüsün istiyorum ben herşeyi geçtim uykusu mahvediyor beni
Uyusam daha güzel olur belki..
Senin kızın kaç yaşındaada81
bende evde oturmak istiyorumgeliyor canım bugünlerin keyfini çıkart valla bende stresli geçirdim değmiyormuş .. ayyy ben hiç evde oturamam ki demiştim öyle güzel oturdum kiii yaniii çook şükür sağlıkla büyüsünlerde kuzular gerisi boş)
eşim geçen hafta antalyadaydı
o getirmiş bana keçiboynuzu unu
hiç denemedim çocuklara
kullanım alanları nasıl onu da bilmiyorum
aşılı çocuklarda döküntüsüz yada atipik döküntülü su çiçği geçirebiliyorlar
Küçük 6 yaşında büyük kızım 8 yaşında
Bende antibiotik vermemeye çalışıyorum
Şu çiçeğini çıkardık biz birinden birine bulaası kızamık olmadılar ama
Allahım şifalarını versin ins çocuklar hasta olmasın
Aslında eşim yardım eder ama bana yetmiyor demekki.
Bir an önce büyüsün istiyorum ben herşeyi geçtim uykusu mahvediyor beni
Uyusam daha güzel olur belki..
Senin kızın kaç yaşındaada81
surup gibi ver yahu.. benim ogulum versem bir kac kasik yer bir tatli kasigi veriyorum tabi yinedeevet canım ya..herkes umarım emeğinin karşılığını alır
benim oğlum keçiboynuzu özünü sevmedi maalesef
Masallah ne güzel. Tecrubeli anne bisey danismak ıstiyorum. Benim bebegimin de masallah diyim gece uykusunda sorun yok ayni senin gibi alti i degistirip karnini doyurup sıkı sıkı sarılıp seviyorum. Sonra yanima koyuyorum o bana ben ona sarilip uyuyoruz dogdugundan beri boyle. Ama gündüzleri 15 20 dk uyuyo uyaniyo aradan bi saat geciyo yine 15 20 dk uyuyo uyaniyo. Bu gündüz uykulari ilerde uzar mi sence bebegim henuz 6 aylik.nisanda 5 yaş olacak canım , bizim çok şükür uyku sorunumuz olmamıştı koydum yatağa kendi kendine uyudu salla falanda yok en baştan öyle alıştı.... doyurdum altını değiştirdim iki öptüm kokladım yatağına koydum odasından çıktım mışıl mışıl uyurdu))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?