Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Denicem bakalım dayanamazsam gene normal devam ederim cnm

cankizzzz Elime sopayı alıp seni kovalayacağım haberin olsun. Bengi__ nin mesajı okuduğumda dedim ki niye bu kadar sert yazmış. Ama şimdi ben de sana sert bir şekilde kızacağım. Ben geldiğim günden beri ne diyorum sürekli sağlıklı, dengeli ve düzenli beslenmek lazım. O kadın yaptı kilo verdi diye doğru olmuyor onun yaptığı. Asla ve asla böyle bir şey yapmanı istemiyorum. Özellikle toplu alıntılama da değilde sana özel yazmak istedim. Gözüm senin menülerde olacak. Sabah öğle akşam 3 ana öğün görmezsem çok fena kızarım ona göre. İnsanlar sağlıklarını düşünmeden cahilce ordan burdan duyduklarıyla bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Biz burda doğru olanı yapacağız. Bu konuda sana çok kızdım haberin olsun.

benim oğlumda 9 kasım ama 2010 model
surup gibi ver yahu.. benim ogulum versem bir kac kasik yer bir tatli kasigi veriyorum tabi yinede
1 tk verdim kusuyordu sıpa
üstüne bal kavanozunu aldı onu kaşıklıyor yaramaz

kızlar arpa suyu diye birşey duydunuz mu
bir tanıdık sadece onun suyunu içiyorum yediklerim aynı deyip gülüyor bana

bende evde oturmak istiyorum
eşime diyorum ki ben yoruldum sen çok para kazan da evde oturayım
yüzüme bakıp gülüyor adam çalış çalış diyor
çalışmak çook güzel canım özellikle çocuk büyüyünce boşluğa düşüyorsun ben şimdi ne yapayım diyorsun.. öyle günlere katılma huyumda yok .. herkes ikinciyi doğur diyor oyalnırsın ama yine eve kapanamam göze alamıyorum.... aslında biz biraz abartarak büyüttük kızımı herkes bize görmemiş gibi davranıyorsunuz demişlerdi hahahaha bende he görmedim ilk ne yapalım derdim

canım estagfurallah bende deneye deneye buldum yöntemi ...sana tavsiyem yanında hiç yatırma beşiği yanında olsun ama seninle aynı yatakta uyumasın sonra odasına geçme döneminde çok zorlanırsın anne kokusuna fena alışıyorlar bırakmak istemiyorlar sonra senin için daha zor olur ...
benim kızım yoğurt çok severdi öğle yoğurt yediyse 2 saat kesintisiz uyurdu canım ....öğle yoğurt yedirmeyi dene istersen...aslında gittikçe gündüz uykuları azalıyor bizde öyle olmuştu benim kız hala kreşe gitmediyse öğle uykusuna yatar 2 saat uyur ) ben öğle uykusuna hep yatırdım herkes yeter büyüdü gerek yok dedi kimseyi dinlemedim ....benim kız uykuyu çook seviyor galiba bebeklikte büyük adam gibi geceden yatar sabah kalkardı ablam bana sende çocuk büyüttüm deme derdi hahahahaha

gece yanında yattığın için senin kokunu alıyor daha uzun uyuor canım gündüz ister istemez sen yanından kalkınca uyanıyor bence yatakları ayır derim

Benim oğlum da 8 kasım doğumlu :) sen kaç kilo aldın hamilelikte canım. Ben 8. Ay tartıldığımda 76 kiloydum. Doğuma girerken tartılamadım ama 80 imdir diye düşündüm. 58 ile başlamıştım hamileliğe

bende evde oturmak istiyorum
eşime diyorum ki ben yoruldum sen çok para kazan da evde oturayım
yüzüme bakıp gülüyor adam çalış çalış diyor
ben de izinde çok fena alıştım ben çalışmayayım diyorum sen bilirsin diyor ama evde durmak da zor alışınca tempoya seneye başlıcam bakalım o zamana kadar kızım da biraz büyümüş olur

Tmm cnm kızma kızmaaa
Ya dün noldu bilmiyorum morelim bozuldu
Keyfim kaçtı olumsuz düşünüp durdum
Geçen cumadan beri hiç kilo verememişim tartı takılmış gibi sürekli aynı rakamı gösterip durdu
Bugünde aynı ciktim cuma kilo vermicem diye korktum galiba
Tmm 3 öğün yicem ama niye gitmiyor regl olmamada daha çok var
Kendi kendime dedim herhalde çok yiyorum ondan kilo veremiyorum
Özür afettinmi kiz beni

kızlar bu keçiboynuzu özü kızımda da bende de alerji yaptı ... önce kızıma verdim yanaklar kızardı küçük küçük noktalar oluştu... bugünde ben kansızlık için bir yk yedim sabahtan beri kaşınıyorum ( bugün kızıma vermedim

ben de izinde çok fena alıştım ben çalışmayayım diyorum sen bilirsin diyor ama evde durmak da zor alışınca tempoya seneye başlıcam bakalım o zamana kadar kızım da biraz büyümüş olur
ben de öyle evde oturayım sevmem
ama komşulara gidip gelmek muhabbeti artırmak isterdim evde olsam
artı belediyenin açtığı çok güzel kurslar var onlara katılmak isterdim
19 yıl yordu beni

LAydLiNe canım perşembe günleri spor yapsak mı kaslarımı dinlendirsek ? tartıda ağır çıkmamak için soruyorum....
genelde ben perşembeleri spor yapmazdım kaslarımı dinlendirme düşüncesiyle....

Evet meşakkayi canım. Kozlemek derken fırını ısıtıp patlıcanları tepsiye koyup yağsız fırına sürüyorum. Közlenmiş gibi oluyor çıkarıp yarıp kıymayı koyuyorum salçalı suyunu yapıp tekrar fırına

Kahvaltın çok geç olmuş canım akşamın erken ve çok az yemişsin. Dediğim gibi şuan ki kilona uygun beslenmen lazım ve biraz sabırlı olman lazım. Hoppp diye almadın sen o kiloları hopppp diye de veremezsin. Suyunu 2,5 litreye çıkartmaya çalış lütfen.

İlla ki her gün böyle sebze protein değişimine dikkat etmene gerek yok. Sonuçta yediklerin sağlıklı olduktan sonra sorun yok. Öğün saatlerin ve yediğin besinlerin çeşidi güzel ama miktarlarını yazmamışsın. Mesela fırında tavuk ama ne kadar yedin? Ölçebilirsen yediklerini daha faydalı olur yorumlarımız.

Canım bu mevsim de menü de karpuzun işi ne? Yine söylüyorum biliyorum senelik izinde eşin ama kahvaltın geç olmuş. 21 deki kuru erikler olmamış. Suyun ve sporun güzel. Afiyet olsun

Alıntı yapmıştım ama sen ben de deneyeceğim diye yazınca dayanamadım tek mesajda yazdım. Yemeden kilo verilmez verilse de sağlıklı olmaz. Enin de sonunda bir yerden çıkar. Önemli olan sağlık. Ayrıca sen az bile yiyorsun bırak çok yemeyi.

Diyetisyen menüsü diye tahmin ediyorum menünüzü. Gayet güzel. Öğünlerin saatlerini de yazarsanız eğer daha faydalı olur yorumlamamız açısından. Sadece diyet bisküvi olmamış. Afiyet olsun.

Ben artık az yicem karar verdim
Bi daha yazmama gerek yok sanırım aynı şeyleri

Amann sanki birtek o kadınımı diyor
Nerdeyse herkes diyor haklılar nediyim
Onlar senin iyiliğin için söylüyordur canım. İş arkadaşım var erkek daha yaşı da küçük. Bugün yemekte küstü bana. Şeker hastası 100 kilonun üzerinde. Boyu da 170 felan benimle aynı. Öğlen menüsünde makarna, çorba, tavuk ve elma vardı. Ben makarnayı almadım. Çorbadan bir kaç kaşık içtim beğenmedim bıraktım. Tek parça fırında tavuğu ve elmayı yedim. Bu arkadaş iki tane de roll ekmek yedi bunların yanına. Şeker hastasısın yeme sakıncalı bunlar dikkat et dedim. Küstürdüm. Aslında küsecek hiç bişey yok çünkü sağlığı için konuştum. Benim bile şükür çok bir fazlalığım yokken sağlığım yerindeyken bu kadar dikkatli yiyorsam onun daha çok dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum. Ondan da gerekli özeni göremeyince üzülüyorum. Dediğim gibi kötü niyetli değillerdir. Seni zayıf görmek istiyorlardır. Yoksa napcaklar senin kilonu. İnşallah ideal kilona sağlıklı bir şekilde ulaştığında hepsi tebrik eder seni.

Bende katılıyorum ama biktim ya gerçekten biktim kaç senedir burdayım 5kilo verip 10kilo geri alıp geliyorum
Bunun sebebi işte sağlıklı ve düzenli beslenmemeyi öğrenmemen. Yaşam tarzı haline getirmezsek eğer sağlıklı beslenmeyi bir ileri iki geri yapar olduğumuz yerde duracağımıza geriye bile gideriz. Senin bıkma sebebin bu işte. Biz şimdi bunu düzelteceğiz.
Kızlar merhaba, cumartesi den beri girmedim. Hiç hiç keyfim yoktu, devam etmemeyi düşündüm ama bu grup olmadan tek başıma yapamadığımı gördüm.
Bırakma canım burayı. Emin ol burasının çok faydası var. Burda bulduğun motivasyonu başka hiç bir yerde bulamıyorsun.

Bebeğin ne kadarlıktı? Gayet güzel ve sağlıklı olmuş menün. Haşlanmış patates yerine yoğurt tarzı bir yiyecek seçseydin daha da güzel olurdu. Öğlende pilavın yanına yine protein ekleyebilirdin. Emziriyorsanda faydası olurdu. Su ve spor çok güzel.

Kahvaltı geç olmuş. Makarna olmamış cıssss. Akşamın saati su ve spor güzel.

Menün gayet güzel olmuş canım afiyet olsun. Dengeli ve düzenli. Plank yapan takımda sen varsın sadece. Zorluğunu sen biliyorsun. Puanın ver lütfen ekleyelim listeyi. Suyun az olmuş ama sporun gayet iyi. Tebrikler.

ben de öyle evde oturayım sevmem
ama komşulara gidip gelmek muhabbeti artırmak isterdim evde olsam
artı belediyenin açtığı çok güzel kurslar var onlara katılmak isterdim
19 yıl yordu beni
ayyy komşuda yok ki buralarda artık herkes bi koşuşturma halinde ... bende bu sene niyetlendim iki komşu bulayım kendime maalesef olmadı herkeslede olmuyor uyum çok önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…