Denicem bakalım dayanamazsam gene normal devam ederim cnm
benim oğlumda 9 kasım ama 2010 modelayni o zmn bizim bebisler 9 kasım doğumlu benimki :) bir arkadaş daha vardı 1 hafta oldu doğum yapalı demişti onunla karistirdim. Ayni şeyleri ben de yaşıyorum canım ara ara sabrım tükeniyor kendimi yalniz hissediyorum. Maalesef esler anlayışsız olabiliyor bu da zaten sıkıntıda olan bizleri daha da delirtiyor. Eşinle bu konuyu konuşmaya çalış ne kadar zorlandigini empati kurabileceği şekilde anlat ona. Onu en iyi sen tanırsın.
1 tk verdim kusuyordu sıpasurup gibi ver yahu.. benim ogulum versem bir kac kasik yer bir tatli kasigi veriyorum tabi yinede
çalışmak çook güzel canım özellikle çocuk büyüyünce boşluğa düşüyorsun ben şimdi ne yapayım diyorsun.. öyle günlere katılma huyumda yokbende evde oturmak istiyorum
eşime diyorum ki ben yoruldum sen çok para kazan da evde oturayım
yüzüme bakıp gülüyor adam çalış çalış diyor
eşime soyliyim gelirken alsın o zmn merak ettimkendine has bir tatliligi var keklerde filanda kullaniyor bir kesim.. bakicam tariflere canim :) ogluma pankek filan yapabilirim, kan ve gelisimine yardimci olur.. kendim icinde waffle muffin filan yaparim herhalde :))
canım estagfurallah bende deneye deneye buldum yöntemi ...sana tavsiyem yanında hiç yatırma beşiği yanında olsun ama seninle aynı yatakta uyumasın sonra odasına geçme döneminde çok zorlanırsın anne kokusuna fena alışıyorlar bırakmak istemiyorlar sonra senin için daha zor olur ...Masallah ne güzel. Tecrubeli anne bisey danismak ıstiyorum. Benim bebegimin de masallah diyim gece uykusunda sorun yok ayni senin gibi alti i degistirip karnini doyurup sıkı sıkı sarılıp seviyorum. Sonra yanima koyuyorum o bana ben ona sarilip uyuyoruz dogdugundan beri boyle. Ama gündüzleri 15 20 dk uyuyo uyaniyo aradan bi saat geciyo yine 15 20 dk uyuyo uyaniyo. Bu gündüz uykulari ilerde uzar mi sence bebegim henuz 6 aylik.
Benim oğlum da 8 kasım doğumlu :) sen kaç kilo aldın hamilelikte canım. Ben 8. Ay tartıldığımda 76 kiloydum. Doğuma girerken tartılamadım ama 80 imdir diye düşündüm. 58 ile başlamıştım hamileliğeayni o zmn bizim bebisler 9 kasım doğumlu benimki :) bir arkadaş daha vardı 1 hafta oldu doğum yapalı demişti onunla karistirdim. Ayni şeyleri ben de yaşıyorum canım ara ara sabrım tükeniyor kendimi yalniz hissediyorum. Maalesef esler anlayışsız olabiliyor bu da zaten sıkıntıda olan bizleri daha da delirtiyor. Eşinle bu konuyu konuşmaya çalış ne kadar zorlandigini empati kurabileceği şekilde anlat ona. Onu en iyi sen tanırsın.
ben de izinde çok fena alıştım ben çalışmayayım diyorum sen bilirsin diyorbende evde oturmak istiyorum
eşime diyorum ki ben yoruldum sen çok para kazan da evde oturayım
yüzüme bakıp gülüyor adam çalış çalış diyor
cankizzzz Elime sopayı alıp seni kovalayacağım haberin olsun. Bengi__ nin mesajı okuduğumda dedim ki niye bu kadar sert yazmış. Ama şimdi ben de sana sert bir şekilde kızacağım. Ben geldiğim günden beri ne diyorum sürekli sağlıklı, dengeli ve düzenli beslenmek lazım. O kadın yaptı kilo verdi diye doğru olmuyor onun yaptığı. Asla ve asla böyle bir şey yapmanı istemiyorum. Özellikle toplu alıntılama da değilde sana özel yazmak istedim. Gözüm senin menülerde olacak. Sabah öğle akşam 3 ana öğün görmezsem çok fena kızarım ona göre. İnsanlar sağlıklarını düşünmeden cahilce ordan burdan duyduklarıyla bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Biz burda doğru olanı yapacağız. Bu konuda sana çok kızdım haberin olsun.
ödem atıyor diye duymuştum hiç denemedim migrosta satılıyor sanırım...kızlar arpa suyu diye birşey duydunuz mu
bir tanıdık sadece onun suyunu içiyorum yediklerim aynı deyip gülüyor bana
çalışmak çook güzel canım özellikle çocuk büyüyünce boşluğa düşüyorsun ben şimdi ne yapayım diyorsun.. öyle günlere katılma huyumda yok.. herkes ikinciyi doğur diyor oyalnırsın ama yine eve kapanamam göze alamıyorum.... aslında biz biraz abartarak büyüttük kızımı herkes bize görmemiş gibi davranıyorsunuz demişlerdi hahahaha bende he görmedim ilk ne yapalım derdim
ben de öyle evde oturayım sevmemben de izinde çok fena alıştım ben çalışmayayım diyorum sen bilirsin diyorama evde durmak da zor alışınca tempoya seneye başlıcam bakalım o zamana kadar kızım da biraz büyümüş olur
aa ne güzel tesadüfbenim oğlumda 9 kasım ama 2010 model
1 tk verdim kusuyordu sıpa
üstüne bal kavanozunu aldı onu kaşıklıyor yaramaz
Evet meşakkayi canım. Kozlemek derken fırını ısıtıp patlıcanları tepsiye koyup yağsız fırına sürüyorum. Közlenmiş gibi oluyor çıkarıp yarıp kıymayı koyuyorum salçalı suyunu yapıp tekrar fırınapatlıcan zamanı az daha gelsin deneyeyim inşallah
evet canım harika teşekkür ederim
valla tavuk gibi evde çocuklardan önce uykum geliyor
haliyle erkenden uyanıyorum
erken uyandığım için akşam yine erkenden uykum geliyor
musakkayıda mı közleyip nasıl oluyor ki
kolay gelsin canım
ellerine sağlık zirveyi kaptırmışım
olur canım yeterki vazgeçmeyin
başlarda yılgınlığım çok oldu
ama sonra iradem o kadar kuvvetlendi ki ben bile şaşırıyorum
zaman zaman böyle süreçler oluyor canım evlilikte
benim 19.yılım bitti
ne badireler atlattık
şimdi çok şükür herşeye
birçok erkek böyle
ben çalışıyorum gün boyu
evin işi temizliği çocukların problemi herşey bana bakar
eşim gelince ayağını uzatır tel-tv uğraşır
koyarsa çayı koyar o kadar
geçmiş olsun kuzuya
dönüşümüz muhteşem
Bebek tedavisi için mı canim allah yardımcın olsunLAydLiNe ben bugün hormon ilaçlarına başlıyorum. Biliyorum bana kilo olarak dönecek. O yüzden izne ayrılmak istiyorum. Liste dışı arada katılmak istiyorum.
Kahvaltın çok geç olmuş canım akşamın erken ve çok az yemişsin. Dediğim gibi şuan ki kilona uygun beslenmen lazım ve biraz sabırlı olman lazım. Hoppp diye almadın sen o kiloları hopppp diye de veremezsin. Suyunu 2,5 litreye çıkartmaya çalış lütfen.
İlla ki her gün böyle sebze protein değişimine dikkat etmene gerek yok. Sonuçta yediklerin sağlıklı olduktan sonra sorun yok. Öğün saatlerin ve yediğin besinlerin çeşidi güzel ama miktarlarını yazmamışsın. Mesela fırında tavuk ama ne kadar yedin? Ölçebilirsen yediklerini daha faydalı olur yorumlarımız.21 şubat menü
08:00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates salatalık
10:30
5 çiğ badem
12:30
Haşlanma tavuk
Salata
15:30
2 gün kurusu
1 tam ceviz
20:00
Fırında tavuk
Salata
3 litre su
Spor yok
LAydLiNe
cankizzzz
ada81
Siz söylemeden ben hemen öz eleştiri yapayım. Öğlen sebze yediysem akşam protein yemeye dikkat edenlerdenim. Bugün iki öğünde protein protein oldu. Trafiğin azizliğine uğradım birazcık
Canım bu mevsim de menü de karpuzun işi ne? Yine söylüyorum biliyorum senelik izinde eşin ama kahvaltın geç olmuş. 21 deki kuru erikler olmamış. Suyun ve sporun güzel. Afiyet olsunGelelim.banaaa
Sabah 10.45
1.5 haslabmis yumurta
1 kk peynir
5 yesil zeytin
Domates
Ara 14.30
1 kase karpuz
Aksam 17.15
6 yk zeytinyagli barbunya
Salata
2 tane izgara mantar
Ara 21.00
2 kuru erik
2.5 litre su
Eliptik 30 dk--- 120 puan
20 sumo squat---- 8 puan
40 side leg left---- 16 puan
40 side leg right --- 16 puan
20 deep side lunges--- 8 puan
20 leg extansion left---8 puan
20 leg extansion right--- 8 puan
20 side leg extansion left --- 8 puan
20 side leg extansion right --- 8 puan
40 side leg raises left--- 16 puan
40 side leg raises right --- 16 puan
30 mekik ---- 12 puan
244 puan
20 sn plank(1 puan degeri goremedim)
Simdi yesilcay zamani
LAydLiNe
Alıntı yapmıştım ama sen ben de deneyeceğim diye yazınca dayanamadım tek mesajda yazdım. Yemeden kilo verilmez verilse de sağlıklı olmaz. Enin de sonunda bir yerden çıkar. Önemli olan sağlık. Ayrıca sen az bile yiyorsun bırak çok yemeyi.Kızlar bişey sorcam
Benim bi tanıdığım çok kiloluydu
Kadın diyete başladı ve nerdeyse hiç birşey yemiyordu sadece bol su ve bol yürüyüşle kadın zayıfladı şimdi incecik hiçbir sağlık sorunu yok
Kadın şimdi 55kilo
Hani bazen düşünüyorum biz çokmu yiyoruz
Diyetisyen menüsü diye tahmin ediyorum menünüzü. Gayet güzel. Öğünlerin saatlerini de yazarsanız eğer daha faydalı olur yorumlamamız açısından. Sadece diyet bisküvi olmamış. Afiyet olsun.Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim az yağlı keçi peyniri
3 dilim kepek ekmek
5 zeytin
Domates, salatalık yeşillik
Ara
1/2 papaya
10 badem
1 bardak süt
Öğle
6 ızgara köfte
1 kase yoğurt
5 kaşık bulgur pilavı
Salata
Ara
3 adet diyet bisküvi
Yarım bardak süt
Akşam
1 tb orman kebabı
2 dilim kepek ekmek
1 kase yoğurt
Ara
1 bardak tarçınlı süt
1 elma
Su 2.7 lt
Spor yok
Dıyetım 2000 kalorıdır
Kımı etıket edecegım bılemedımada81 sormuştu gerçi
Mesaj sayım>5 mesajzerra
Iyı geceler
Yarın kızımın özel okul seçme sınavı var ıyı geçerse kutlama yapacam o nedenle geç gelırım bılgınıze
Ben artık az yicem karar verdim
Onlar senin iyiliğin için söylüyordur canım. İş arkadaşım var erkek daha yaşı da küçük. Bugün yemekte küstü bana. Şeker hastası 100 kilonun üzerinde. Boyu da 170 felan benimle aynı. Öğlen menüsünde makarna, çorba, tavuk ve elma vardı. Ben makarnayı almadım. Çorbadan bir kaç kaşık içtim beğenmedim bıraktım. Tek parça fırında tavuğu ve elmayı yedim. Bu arkadaş iki tane de roll ekmek yedi bunların yanına. Şeker hastasısın yeme sakıncalı bunlar dikkat et dedim. Küstürdüm. Aslında küsecek hiç bişey yok çünkü sağlığı için konuştum. Benim bile şükür çok bir fazlalığım yokken sağlığım yerindeyken bu kadar dikkatli yiyorsam onun daha çok dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum. Ondan da gerekli özeni göremeyince üzülüyorum. Dediğim gibi kötü niyetli değillerdir. Seni zayıf görmek istiyorlardır. Yoksa napcaklar senin kilonu. İnşallah ideal kilona sağlıklı bir şekilde ulaştığında hepsi tebrik eder seni.Amann sanki birtek o kadınımı diyor
Nerdeyse herkes diyor haklılar nediyim
Bunun sebebi işte sağlıklı ve düzenli beslenmemeyi öğrenmemen. Yaşam tarzı haline getirmezsek eğer sağlıklı beslenmeyi bir ileri iki geri yapar olduğumuz yerde duracağımıza geriye bile gideriz. Senin bıkma sebebin bu işte. Biz şimdi bunu düzelteceğiz.Bende katılıyorum ama biktim ya gerçekten biktim kaç senedir burdayım 5kilo verip 10kilo geri alıp geliyorum
Bırakma canım burayı. Emin ol burasının çok faydası var. Burda bulduğun motivasyonu başka hiç bir yerde bulamıyorsun.Kızlar merhaba, cumartesi den beri girmedim. Hiç hiç keyfim yoktu, devam etmemeyi düşündüm ama bu grup olmadan tek başıma yapamadığımı gördüm.
Bebeğin ne kadarlıktı? Gayet güzel ve sağlıklı olmuş menün. Haşlanmış patates yerine yoğurt tarzı bir yiyecek seçseydin daha da güzel olurdu. Öğlende pilavın yanına yine protein ekleyebilirdin. Emziriyorsanda faydası olurdu. Su ve spor çok güzel.21 şubat menü
Uyandığımda 08:00
1 elma
Kahvaltı 09:30
1 h yumurta
7 zeytin
Yeşillik
Ara 12:00
1 elma
1 kase yoğurt
Öğle14:00
5 yk yağsız bulgur pilav
Ara 16:00
1 elma
Akşam 18:30
100 g kadar haşlanmış tavuk
2 haşlanmış patates
Yağsız salata
Ara 21:00
1 hurma
1 bardak süt
3 mil leslie
2 buçuk lt su
Kahvaltı geç olmuş. Makarna olmamış cıssss. Akşamın saati su ve spor güzel.21.02.18
carsamba
10.30
maydanoz kuru
12.30
1 dilim ev ekmegi uzerine biraz ev tereyagi
1 kk beyaz peynir
6 zeytin
1 fincan zencefil limonlu bitki cayi
14.30
turk kahvesi
18.30
5ck terbiyeli tavuk corbasi
4 catal taze fasulye
2 kasik feslegen soslu tagliatelle makarna
1 kase yogurt
50 dk zumba (150 puan)
2 lt su
LAydLiNe
cankizzzz
Menün gayet güzel olmuş canım afiyet olsun. Dengeli ve düzenli. Plank yapan takımda sen varsın sadece. Zorluğunu sen biliyorsun. Puanın ver lütfen ekleyelim listeyi. Suyun az olmuş ama sporun gayet iyi. Tebrikler.21.022.2018
Menum
07.20
1 haşlanmış yumurta
50 gr tuzsuz lor peyniri
2 kiraz domates
3 siyah zeytin
12.30
2 dilim tam buğday ekmeğinden sandviç (beyaz peynir, 1 Yk közlenmiş patlıcan, 1kiraz domates)
200 ml ayran
17.30
2 Yk pirasa
3 yk sebzeli bulgur pilavı
100 gr haşlanmış tavuk
4 Yk kuru fasulye
21.00
Türk Kahvesi
23.00
Yeşil çay
Genel
1.5 litre su
Spor
Incelme Ölçütü ( 10 dakia~40 kalori)
* 90 yerinde koşu
* 75 vücut ağırlığını kullanarak squat (30 puan)
* 60 içe ve dışa hızli adım
* 45 şınav (18 puan)
* 30 yan sıçrama
Hızlı ve Yüksek yoğunluklu karın kası antrenmanı (15 dakika~85 kalori)
Isınma
* 30 sn dizi karna çekme
* 30 sn yüksek plank
* 30 sn öne arkaya salınimli plank
* 80 sn Kalça kaldırma
* 40 sn tek bacak kaldırma (sol)
* 40 sn tek bacak kaldırma (sağ)
* 50 sn Dagci tırmanışı
* 10 sn güç toplama
Karin Antrenmanı
* 60 sn bacağı bukmeden bisiklet hareketi
* 80 sn ölü böcek pozisyonu
* 40 sn plank ve değişimli bacak kaldırma
* 40 sn yüksek planı ve omza dokunma
* 80 sn sarkac hareketi
* 60 sn Tekne Pozisyonu ve alçak tekne pozisyonu
* 30 sn Quad kasini çalıştıran besik hareketi
* 20 sn güc toplama
ada81
cankizzzz
LAydLiNe
Not: yaptığım hareketlerin bir çoğunu puan tablosunda goremedim o yüzden hesaplamada yapamadım. Spor hesabı yapan arkadaşım sen benim için uygun değerlendirmeyi yaparsan sevinirim. Bu sorumluluğu aldığına göre uygun olan hesaplamayi da yapacağına inanıyorum Ve liste de plank ile ilgili bir puan yok. (8)
ayyy komşuda yok ki buralarda artık herkes bi koşuşturma halinde ... bende bu sene niyetlendim iki komşu bulayım kendimeben de öyle evde oturayım sevmem
ama komşulara gidip gelmek muhabbeti artırmak isterdim evde olsam
artı belediyenin açtığı çok güzel kurslar var onlara katılmak isterdim
19 yıl yordu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?