Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

1 gün var aralarında sen yine iyisin canım ben 73le hamile kaldım 26 kilo aldım yani 99 oldum ilk günler çok cabuk gitti kilolar ama kv sağolsun dayadı börekleri pastaları kurabiyeleri ben de yedim sürekli yemek yapın sıkıldım artik diyordum . Hal böyle olunca kilo vermemeye basladim. O zamanlar guz3l beslenseydim daha da giderdi eminim. Buraya da 85le başladım simdi 82.5 bakalım yarin nasıl olacak. Ama vericez ya hic bozma moralini ben de ümitsizliğe kapılıyorum arada ama toparliyorum kendimi

Ya bizim minnak istiodu bayadir da bi jevesi gecsin diye aldik bizde nasiplendik. 21 deki kuru erik yerine ne yemeliydim bilemedim

Adem güneş 2 yaşına kadar yanınızda yatsın kokunuzu alsın güvenli bağlanma olsun diyor.3 yaşına kadarda ayrı yatakta ve sizinle ayni odada olsun 3 yaşından sonra ayrı odada yatırın diyor.

Evet spor yok sanki bazen biri beni dürtüyor gibi pes et dermiş gibi ama yine kendimi toparlıyorum kendine gel iradene hakim ol diyorum kendime inşallah sizin aranızda bu kilolardan kurtulacağîm hep birlikte birbirimizi motive ederek başaracağız

Kizlar bende akşam şöyle bi çay yaptım kendime bugün icicem ins.
Maydonoz..limon...tarcin..zencefil..elma kabuğu..kuşburnu.1 buçuk lt.su..kaynaktım. akşam bi bardak içtim bugün içerisinde bitiririm ins.devamını..iyi olur mu sizce.

Tmm cnm haklısın anladım hatamı
Ama yarın kilo veremezsem kızmak yok okadar dikkat ediyorum

Adem güneş 2 yaşına kadar yanınızda yatsın kokunuzu alsın güvenli bağlanma olsun diyor.3 yaşına kadarda ayrı yatakta ve sizinle ayni odada olsun 3 yaşından sonra ayrı odada yatırın diyor.
ben tuvalet eğitiminde adem güneşi dinledim sonra hata yaptığımı anladım her çocuk farklı ...sonra alıştırma evresi zor oluyor canım şöyleki 3 yaşından sonra çocuk kabul etmiyor ayrı odada yatmayı bu sefer ikna çabaları daha bi yıpratıcı olur gibime geldi... tabii herkes nasıl isterse ben 12 aylıkken odasını ayırdım hiç sorun yaşamadım... ama hiç yan yana uyumadık çook sarıldık çook koklaştık ama uyku saatınde herkes kendi yatağında )) bu sürede 12 ay oluncaya kadar öğle uykularını kedni odasında yatırdım belki o yüzden odasına yabancılık çekmedi iki yatağı vardı biri bizim odada diğeri kendi odasında )

Daha öncelerde de konuşulmuştu, kişilerin yiyecek ölçüsü el boyutu kadardı diye. Benim ölçümde yumruğum kadar ya da avuç içim kadar olduğu için belirtmemiştim. Bundan sonra dikkat edeceğim.

Akşam yediğin meyveler ve fındık haricinde güzel bir menü. Saatlerin de güzel.

Genel de olan bir problem canım. Ama ne olursa olsun eşlerin birbirlerine yardımcı olması gerekiyor. İnşallah bişeyleri tüketmeden aşabilirsiniz problemleri. Kilo verdiğin zaman emin ol daha mutlu olacaksın

Kırılacak gücenecek hiç bir şey yok canım. Doğru bildiklerimizi, gördüklerimizi söylemez isek burada olmamızın bir anlamı yok. Aynen dediğin gibi aç kalarak sağlıklı kilo verilmez.

Lohusalık depresyonu da çok fena. O nedenle beden sağlığımız kadar aslında ruh sağlığımıza da dikkat etmemiz lazım. Kendini seversen herkesi seversin ve mutlu olursun diye düşünüyorum.

Afiyet olsun canım bir de geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. Yine de güzel sayılır menün eksik ama sağlıklı yiyecekler tüketmişsin.

Ayyy maşallah tam nazarlık olmuş.

Canımmmmm ellerine sağlık. Bu spor olayına bir çözüm düşünüyorum bulunca paylaşacağım inşallah.

Emzirirken çok hızlı gidiyor, 3 haftada 5 kilo oldu benim çok şükür. Şanslıyız o yüzden, benim hamilelik başlangıç kiloma 3 kilo kaldı ama benim niyetim 4 kilo fazladan vermek. Hazır başlamışken tam istediğim kilo olsun evlenmeden önceki kilomu istiyorum

Cnm puanları yazıp beni etiketlesinler yazicamben her sabah ok
Dün depresyona fln girdim galiba
Ama hesap yazmayanlari sen hesaplarsın ok
Ben ztn yazarım sen yap diye

Bende o yüzden yanimda yatiriyorum aslında. Adem güneş favorim

30 dk eliptigi yaptim aksama izgara tavuk gogsu var onu marine ettim simdi kahve keyfi yapiyorum aksamada diger egzersizleri yaparim

Ben resim ekleyemiyorum uygulamadan neden acaba

Alıntılar çok da olsa az da olsa bir mesaj sayılıyor ama sen bu konudan bahsetmesen bile ben bahsedecektim zaten. Her mesajı tek tek alıntılayıp yazan arkadaşlar var. Bu işin mantığı nedir? Bir süre gelmezsin, geldiğinde geçmişi okursun, cevap vermek istediğin mesajları seçer cevaplarsın ama hepsi şuan senin yapmış olduğun gibi bir mesajda bilemedin iki mesajda olur. O uyarıları yapacaktım zaten. İyi oldu senin sayende erken yapmış oldum. Zaten topu topu 3-5 mesaj yazan arkadaşlar var saymak neden zor oluyor anlamıyorum. Bir süre ben sizleri tanıyana kadar, takım düzeni oturana kadar mesaj sayma işlemine devam edeceğiz. Sizlerde bana yardımcı olursanız sevinirim.

Çoklu mesaj kaç mesaj eder güzel soru

Böreklerin olmamış canım. Suya alışana kadar ses çıkarmayacağız o zaman. Emziriyorsun yanlış hatırlamıyorsam. Dediğim gibi böreklerin haricinde güzel bir menü.
Benim de işim gücüm var ve dediğin gibi herkesin işi gücü var ama takımımızın da bildiğin gibi kuralları var. Ben zaten kim ne kadar aktif, kim nasıl katılım sağlıyor, kim samimi kim değil hepsini görebiliyorum. Yukarıda da söylediğim gibi bir süre mesaj sayım işlemine devam edeceğiz. Umarım ilerleyen günlerde gerek kalmaz.

Rüyalarını süsleme fikrine koptum resmen

Maşallah

Böyle giderse uzun bir süre sayacağız gibi bir düşünce oluştu ben de. Mesajları saymaya başladıktan sonra katılım ne kadar arttı fark etmediniz mi? Ben fark ettim

LAydLiNe ben bugün hormon ilaçlarına başlıyorum. Biliyorum bana kilo olarak dönecek. O yüzden izne ayrılmak istiyorum. Liste dışı arada katılmak istiyorum.
Tamam canım geçmiş olsun. İnşallah sağlığına ya da istediğin her neyse kavuşursun ona. Yarın bildirim yapacak mısın? Ayrıca illa listede olmana gerek yok ne zaman istersen gelebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…