- 11 Ekim 2016
- 1.076
- 2.598
- 53
Canım arpa çok besleyici bir besin diye biliyorum ama suyu zayıflatırmı bilmiyorumbizim arkadaş arpanın kendisini almış öyle kullanıyormuş
1 gün var aralarındaBenim oğlum da 8 kasım doğumlu :) sen kaç kilo aldın hamilelikte canım. Ben 8. Ay tartıldığımda 76 kiloydum. Doğuma girerken tartılamadım ama 80 imdir diye düşündüm. 58 ile başlamıştım hamileliğe
Kahvaltın çok geç olmuş canım akşamın erken ve çok az yemişsin. Dediğim gibi şuan ki kilona uygun beslenmen lazım ve biraz sabırlı olman lazım. Hoppp diye almadın sen o kiloları hopppp diye de veremezsin. Suyunu 2,5 litreye çıkartmaya çalış lütfen.
İlla ki her gün böyle sebze protein değişimine dikkat etmene gerek yok. Sonuçta yediklerin sağlıklı olduktan sonra sorun yok. Öğün saatlerin ve yediğin besinlerin çeşidi güzel ama miktarlarını yazmamışsın. Mesela fırında tavuk ama ne kadar yedin? Ölçebilirsen yediklerini daha faydalı olur yorumlarımız.
Canım bu mevsim de menü de karpuzun işi ne? Yine söylüyorum biliyorum senelik izinde eşin ama kahvaltın geç olmuş. 21 deki kuru erikler olmamış. Suyun ve sporun güzel. Afiyet olsun
Alıntı yapmıştım ama sen ben de deneyeceğim diye yazınca dayanamadım tek mesajda yazdım. Yemeden kilo verilmez verilse de sağlıklı olmaz. Enin de sonunda bir yerden çıkar. Önemli olan sağlık. Ayrıca sen az bile yiyorsun bırak çok yemeyi.
Diyetisyen menüsü diye tahmin ediyorum menünüzü. Gayet güzel. Öğünlerin saatlerini de yazarsanız eğer daha faydalı olur yorumlamamız açısından. Sadece diyet bisküvi olmamış. Afiyet olsun.
Bi daha yazmama gerek yok sanırım aynı şeyleri
Onlar senin iyiliğin için söylüyordur canım. İş arkadaşım var erkek daha yaşı da küçük. Bugün yemekte küstü bana. Şeker hastası 100 kilonun üzerinde. Boyu da 170 felan benimle aynı. Öğlen menüsünde makarna, çorba, tavuk ve elma vardı. Ben makarnayı almadım. Çorbadan bir kaç kaşık içtim beğenmedim bıraktım. Tek parça fırında tavuğu ve elmayı yedim. Bu arkadaş iki tane de roll ekmek yedi bunların yanına. Şeker hastasısın yeme sakıncalı bunlar dikkat et dedim. Küstürdüm. Aslında küsecek hiç bişey yok çünkü sağlığı için konuştum. Benim bile şükür çok bir fazlalığım yokken sağlığım yerindeyken bu kadar dikkatli yiyorsam onun daha çok dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum. Ondan da gerekli özeni göremeyince üzülüyorum. Dediğim gibi kötü niyetli değillerdir. Seni zayıf görmek istiyorlardır. Yoksa napcaklar senin kilonu. İnşallah ideal kilona sağlıklı bir şekilde ulaştığında hepsi tebrik eder seni.
Bunun sebebi işte sağlıklı ve düzenli beslenmemeyi öğrenmemen. Yaşam tarzı haline getirmezsek eğer sağlıklı beslenmeyi bir ileri iki geri yapar olduğumuz yerde duracağımıza geriye bile gideriz. Senin bıkma sebebin bu işte. Biz şimdi bunu düzelteceğiz.
Bırakma canım burayı. Emin ol burasının çok faydası var. Burda bulduğun motivasyonu başka hiç bir yerde bulamıyorsun.
Bebeğin ne kadarlıktı? Gayet güzel ve sağlıklı olmuş menün. Haşlanmış patates yerine yoğurt tarzı bir yiyecek seçseydin daha da güzel olurdu. Öğlende pilavın yanına yine protein ekleyebilirdin. Emziriyorsanda faydası olurdu. Su ve spor çok güzel.
Kahvaltı geç olmuş. Makarna olmamış cıssss. Akşamın saati su ve spor güzel.
Menün gayet güzel olmuş canım afiyet olsun. Dengeli ve düzenli. Plank yapan takımda sen varsın sadece. Zorluğunu sen biliyorsun. Puanın ver lütfen ekleyelim listeyi. Suyun az olmuş ama sporun gayet iyi. Tebrikler.
Benim de günüm var bugün hava fena sayılmaz uzak ama yürüyerek gidicem sırf puan hırsıburada hava çok güzel dışarı çıkıp biraz yürüyüş yapayım kızlargörüşürüz
Adem güneş 2 yaşına kadar yanınızda yatsın kokunuzu alsın güvenli bağlanma olsun diyor.3 yaşına kadarda ayrı yatakta ve sizinle ayni odada olsun 3 yaşından sonra ayrı odada yatırın diyor.canım estagfurallah bende deneye deneye buldum yöntemi ...sana tavsiyem yanında hiç yatırma beşiği yanında olsun ama seninle aynı yatakta uyumasın sonra odasına geçme döneminde çok zorlanırsın anne kokusuna fena alışıyorlar bırakmak istemiyorlar sonra senin için daha zor olur ...
benim kızım yoğurt çok severdi öğle yoğurt yediyse 2 saat kesintisiz uyurdu canım ....öğle yoğurt yedirmeyi dene istersen...aslında gittikçe gündüz uykuları azalıyor bizde öyle olmuştu benim kız hala kreşe gitmediyse öğle uykusuna yatar 2 saat uyur) ben öğle uykusuna hep yatırdım herkes yeter büyüdü gerek yok dedi kimseyi dinlemedim ....benim kız uykuyu çook seviyor galiba bebeklikte büyük adam gibi geceden yatar sabah kalkardı ablam bana sende çocuk büyüttüm deme derdi hahahahaha
gece yanında yattığın için senin kokunu alıyor daha uzun uyuor canım gündüz ister istemez sen yanından kalkınca uyanıyor bence yatakları ayır derim
Evet spor yok sanki bazen biri beni dürtüyor gibi pes et dermiş gibi ama yine kendimi toparlıyorum kendine gel iradene hakim ol diyorum kendime inşallah sizin aranızda bu kilolardan kurtulacağîm hep birlikte birbirimizi motive ederek başaracağızListemiz çok kalabalık olduğu için izinden dönen üyeleri de kendi aralarında sıraya koyuyorum. Ama tabii paylaşım ve menülerde önemli. Dediğim gibi paylaşımlarınıza ve menülerinize özen gösterirseniz en kısa sürede listeye alabilirim sizi.
Cuma günü toplu yazarsan faydalı olur canım. Ben bu spor, menü ve mesaj konusuna çözüm bulmaya çalışıyorum. İnşallah en güzel yöntemi ayarlarız.
Tatlım vazgeçtiğin yarım bıraktığın her yöntemin sana zararı var. Başladığın zaman işin sonunu getirmen lazım. Yoksa hem sen yıpranırsın hem bebeğin. Kararlı ol lütfen. Hangisini yapabileceksen onun üzerinden devam et.
Çok güzel bir menü olmuş afiyet olsun. Su ve sporunda öyle maşallah
Tatlım geçmiş olsun. Allah annene acil şifalar versin biran önce sağlığına kavuştursun inşallah. Bu dönemde elinden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalış lütfen. Su çok az, kahvaltı çok geç, poğaça hiç olmamış. Bunları bildiğine inanıyorum ama en kısa zamanda da daha düzgün menüler görmek istiyorum senden.
Öğün saatlerin çok güzel. Akşamın biraz fazla olmuş ama kilona göre yine de çok değil. Ben beğendim menünü afiyet olsun.
Canım akşamın çok erken olmuş. 5 parça ananas dilim değil dimiKahvaltın geç olmuş. Sanırım iki öğün yapmaya çalışıyorsun ama benim sana tavsiyem 3 ana öğün. Ara öğünsüz.
Tatlım naptın sen yaaaaaaa. Çok sağlıksız bir menü olmuş. Senin biran önce kendine gelmen lazım. Moral olarak da seni çok iyi görmüyoum. Senin mesajları okurken negatif bir enerji hissediyorum. Sanki çok üzgünsün. Yılmışsın, bıkmışsın hayattan gibi. Ben bu menüyü görmemiş oluyorum. Liste önemli değil, listeye her şekilde girersin önemli olan senin sağlıklı ve düzenli beslenmen.
Sebebi sağlıksız beslenmen. Açık ve net.
Afiyet olsun canım güzel bir menü her şeyiyle.
Günlük takip etmek istiyorum canım. Saymak emin ol zor olmuyor. Günlük olunca daha kolay. Haftalık daha zor olur sana. Takım düzeni oturana kadar her gün kim ne kadar gelmiş yazmış görmem lazım. Çünkü hiç gelmeyenler var.
Afiyet olsun canm bugün menün gayet güzel. Su az en az 2 litre içmeye çalış lütfen. Spor yok sanırım?
Kahvaltın çok geç olmuş canım akşamın erken ve çok az yemişsin. Dediğim gibi şuan ki kilona uygun beslenmen lazım ve biraz sabırlı olman lazım. Hoppp diye almadın sen o kiloları hopppp diye de veremezsin. Suyunu 2,5 litreye çıkartmaya çalış lütfen.
İlla ki her gün böyle sebze protein değişimine dikkat etmene gerek yok. Sonuçta yediklerin sağlıklı olduktan sonra sorun yok. Öğün saatlerin ve yediğin besinlerin çeşidi güzel ama miktarlarını yazmamışsın. Mesela fırında tavuk ama ne kadar yedin? Ölçebilirsen yediklerini daha faydalı olur yorumlarımız.
Canım bu mevsim de menü de karpuzun işi ne? Yine söylüyorum biliyorum senelik izinde eşin ama kahvaltın geç olmuş. 21 deki kuru erikler olmamış. Suyun ve sporun güzel. Afiyet olsun
Alıntı yapmıştım ama sen ben de deneyeceğim diye yazınca dayanamadım tek mesajda yazdım. Yemeden kilo verilmez verilse de sağlıklı olmaz. Enin de sonunda bir yerden çıkar. Önemli olan sağlık. Ayrıca sen az bile yiyorsun bırak çok yemeyi.
Diyetisyen menüsü diye tahmin ediyorum menünüzü. Gayet güzel. Öğünlerin saatlerini de yazarsanız eğer daha faydalı olur yorumlamamız açısından. Sadece diyet bisküvi olmamış. Afiyet olsun.
Onlar senin iyiliğin için söylüyordur canım. İş arkadaşım var erkek daha yaşı da küçük. Bugün yemekte küstü bana. Şeker hastası 100 kilonun üzerinde. Boyu da 170 felan benimle aynı. Öğlen menüsünde makarna, çorba, tavuk ve elma vardı. Ben makarnayı almadım. Çorbadan bir kaç kaşık içtim beğenmedim bıraktım. Tek parça fırında tavuğu ve elmayı yedim. Bu arkadaş iki tane de roll ekmek yedi bunların yanına. Şeker hastasısın yeme sakıncalı bunlar dikkat et dedim. Küstürdüm. Aslında küsecek hiç bişey yok çünkü sağlığı için konuştum. Benim bile şükür çok bir fazlalığım yokken sağlığım yerindeyken bu kadar dikkatli yiyorsam onun daha çok dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum. Ondan da gerekli özeni göremeyince üzülüyorum. Dediğim gibi kötü niyetli değillerdir. Seni zayıf görmek istiyorlardır. Yoksa napcaklar senin kilonu. İnşallah ideal kilona sağlıklı bir şekilde ulaştığında hepsi tebrik eder seni.
Bunun sebebi işte sağlıklı ve düzenli beslenmemeyi öğrenmemen. Yaşam tarzı haline getirmezsek eğer sağlıklı beslenmeyi bir ileri iki geri yapar olduğumuz yerde duracağımıza geriye bile gideriz. Senin bıkma sebebin bu işte. Biz şimdi bunu düzelteceğiz.
Bırakma canım burayı. Emin ol burasının çok faydası var. Burda bulduğun motivasyonu başka hiç bir yerde bulamıyorsun.
Bebeğin ne kadarlıktı? Gayet güzel ve sağlıklı olmuş menün. Haşlanmış patates yerine yoğurt tarzı bir yiyecek seçseydin daha da güzel olurdu. Öğlende pilavın yanına yine protein ekleyebilirdin. Emziriyorsanda faydası olurdu. Su ve spor çok güzel.
Menün gayet güzel olmuş canım afiyet olsun. Dengeli ve düzenli. Plank yapan takımda sen varsın sadece. Zorluğunu sen biliyorsun. Puanın ver lütfen ekleyelim listeyi. Suyun az olmuş ama sporun gayet iyi. Tebrikler.
ben tuvalet eğitiminde adem güneşi dinledim sonra hata yaptığımı anladım her çocuk farklı ...sonra alıştırma evresi zor oluyor canım şöyleki 3 yaşından sonra çocuk kabul etmiyor ayrı odada yatmayı bu sefer ikna çabaları daha bi yıpratıcı olur gibime geldi... tabii herkes nasıl isterse ben 12 aylıkken odasını ayırdım hiç sorun yaşamadım... ama hiç yan yana uyumadık çook sarıldık çook koklaştık ama uyku saatınde herkes kendi yatağındaAdem güneş 2 yaşına kadar yanınızda yatsın kokunuzu alsın güvenli bağlanma olsun diyor.3 yaşına kadarda ayrı yatakta ve sizinle ayni odada olsun 3 yaşından sonra ayrı odada yatırın diyor.
Akşam yediğin meyveler ve fındık haricinde güzel bir menü. Saatlerin de güzel.21 şubat menüm
Sabah kahvaltı 8 buçuk
1 haşlanmış yumurta
1dilim peynir
1 bardak ballı süt midem ağrıdığı için
Saat 10 buçukta ara
1 armut
Form çay
Saat 2 de öğle yemeği
Eggfast yaptım kendime onu yedim
1 kaşe yoğurt
Saat 7 de akşam yemeği
Eggfast yedim yine
1 kaşe yoğurt
2 dilim elma 2 dilim armut
Saat 9 da çay ve 10 fındık
Şu 2 lt.
Spor egzersiz toplu yazayım 10 tane hareket 20 şer kere ..puan 80
50 ip atlama 20 puan
Toplam 100 puan...
Yapabilirsem yatmadan bişeyler yapmayacalisicam gerçi bugün iş temizlik çok yoruldum yürüyüş planım vardı ona bile vakit kalmadı artık yarın ins.öpüyorum sizi.iyi geceler...
LAydLiNe
@zerra
ada81
Genel de olan bir problem canım. Ama ne olursa olsun eşlerin birbirlerine yardımcı olması gerekiyor. İnşallah bişeyleri tüketmeden aşabilirsiniz problemleri. Kilo verdiğin zaman emin ol daha mutlu olacaksınBebek olduktan sonra eşimle sorunlar yaşamaya başladık, tüm yük bana ait çocuğun, ilgisiz davranıyor ve bitmeyen kavgalar başlıyor. Bu sefer ki tartısmamız sarsıcıydı. Kendime gelemedim ama hayat devam ediyor ve benim kilo vermem lazım, o yüzden
Kırılacak gücenecek hiç bir şey yok canım. Doğru bildiklerimizi, gördüklerimizi söylemez isek burada olmamızın bir anlamı yok. Aynen dediğin gibi aç kalarak sağlıklı kilo verilmez.Arkadaşlar kimseyi kırmak istemiyorum ama burada defalarca yazıldı. Konu ile ilgili makaleler paylaşıldı. Aç kalarak sağlıklı şekil de kilo veremeyiz. Evet zayıflariz ya da 1 ay gibi kısa sürede incecik olabiliriz. Peki bu ne kadar sürdürülecek bir şey. Ömür boyu devam edebilir misiniz? Siz etseniz bile vücudunuz buna ne kadar uzun verecek. Bu şekil de 5 kilo verseniz 10 kilo alacaksınız. Yapmayın kendinize yazık. Bu uzmanlar bir şey bilmiyor mu ki aç kalarak zayiflanmaz diyorlar. Sporu arttırmakta bir seçenek olmalı ama aç kalarak kilo vereceğim kabul edilir bir durum değil (10)
Lohusalık depresyonu da çok fena. O nedenle beden sağlığımız kadar aslında ruh sağlığımıza da dikkat etmemiz lazım. Kendini seversen herkesi seversin ve mutlu olursun diye düşünüyorum.O zaman da hamilelik depresyonuzaten evlendik,1 buçuk ay sonra hamile kaldım. Amin sağol canım. Kendime de bakmıyordum doğumdan sonra. Evin içinde Blair cadısı gibi dolandım 3 ay Şimdi Allahtan 4 kilo verdim de kendime geldim. Eski kıyagetlerim olunca öZgüvenim yerine geldi canım. Gerçekten zayıflamak lazım yaaa
Afiyet olsun canım bir de geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. Yine de güzel sayılır menün eksik ama sağlıklı yiyecekler tüketmişsin.21 şubat
10.00
1 yumurta
3-4 zeytin
2 yk kadar lor
16.30
Izgara somon
Bol yeşillik
Zeytinyağlı tabağı vardı ortada birkaç kaşık aldım
Su 2 lt
*maalesef bugün ara öğün yapamadım hastanede kızıma eeg çekimi yapıldı kucağımda 1 saat uyuttum yarım saat çektiler işlem vs derken akşam oldu...
Spor seansıma yetişemedim yetişsem bahaneyle orada yapacaktım ama hastanede çok fazla efor sarfettim aşırı yorgunum evde de yapamayacağım
LAydLiNe
21 şubat menüm
Sabah: 06.35
1 haslanmis yumurta
1 dilim tam bugday ekmeği
2 ceviz
Yarım. Kırmızı biber
3 yesil zeytin
1 kk suzme peynir
2 kucuk kuru kayisi
Oglen : 12.40
5 adet izgara köfte
Yağsız tuzsuz limonsuz salata
Ayran
Aksam: 19.35
1 kepce TarHana çorbası
3 yk pirasa
1 kase yogurt
3.1 lt su
Leslie 5 mil (1saat 22 dk)
@zerra bu msjla 16 msj
cankizzzz 246 puan
ada81 bacim seni birşeye etiketliyor muyduk?
Canımmmmm ellerine sağlık. Bu spor olayına bir çözüm düşünüyorum bulunca paylaşacağım inşallah.SPOR PUANLARI
@zerra 216 puan
3oglanannesi 100 puan
@Bademellaa 0puan
@mrskulkedisi 150puan
ada81 220puan
LAydLiNe 0puan
@fannur 0puan
@Allonsy 246 puan
cankizzzz 180puan
herderdedeva 0puan
aylahl 110 puan
@Behmen 0puan
@philosophergirl (kaptanım sen hesapla)
@polekey2244 (kaptanım sen hesapla)
Nurdan1616 270puan
@LifeandFeel 0puan
@Kriziantemcicegi 0puan
@Zemin 0puan
@NEHIR34 225puan
@zen 71 0puan
B burcugncy 244
@berilceee 0puan
Bilmece811 135puan
Yanlış birşey yaptıysam şimdiden kusura bakmayın kızlarrr
Emzirirken çok hızlı gidiyor, 3 haftada 5 kilo oldu benim çok şükür. Şanslıyız o yüzden, benim hamilelik başlangıç kiloma 3 kilo kaldı ama benim niyetim 4 kilo fazladan vermek. Hazır başlamışken tam istediğim kilo olsun1 gün var aralarındasen yine iyisin canım ben 73le hamile kaldım 26 kilo aldım yani 99 oldum ilk günler çok cabuk gitti kilolar ama kv sağolsun dayadı börekleri pastaları kurabiyeleri ben de yedim sürekli yemek yapın sıkıldım artik diyordum . Hal böyle olunca kilo vermemeye basladim. O zamanlar guz3l beslenseydim daha da giderdi eminim. Buraya da 85le başladım simdi 82.5 bakalım yarin nasıl olacak. Ama vericez ya hic bozma moralini ben de ümitsizliğe kapılıyorum arada ama toparliyorum kendimi
Akşam yediğin meyveler ve fındık haricinde güzel bir menü. Saatlerin de güzel.
Genel de olan bir problem canım. Ama ne olursa olsun eşlerin birbirlerine yardımcı olması gerekiyor. İnşallah bişeyleri tüketmeden aşabilirsiniz problemleri. Kilo verdiğin zaman emin ol daha mutlu olacaksın
Kırılacak gücenecek hiç bir şey yok canım. Doğru bildiklerimizi, gördüklerimizi söylemez isek burada olmamızın bir anlamı yok. Aynen dediğin gibi aç kalarak sağlıklı kilo verilmez.
Lohusalık depresyonu da çok fena. O nedenle beden sağlığımız kadar aslında ruh sağlığımıza da dikkat etmemiz lazım. Kendini seversen herkesi seversin ve mutlu olursun diye düşünüyorum.
Afiyet olsun canım bir de geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. Yine de güzel sayılır menün eksik ama sağlıklı yiyecekler tüketmişsin.
Ayyy maşallah tam nazarlık olmuş.
Canımmmmm ellerine sağlık. Bu spor olayına bir çözüm düşünüyorum bulunca paylaşacağım inşallah.
Adem güneş 2 yaşına kadar yanınızda yatsın kokunuzu alsın güvenli bağlanma olsun diyor.3 yaşına kadarda ayrı yatakta ve sizinle ayni odada olsun 3 yaşından sonra ayrı odada yatırın diyor.
Alıntılar çok da olsa az da olsa bir mesaj sayılıyor ama sen bu konudan bahsetmesen bile ben bahsedecektim zaten. Her mesajı tek tek alıntılayıp yazan arkadaşlar var. Bu işin mantığı nedir? Bir süre gelmezsin, geldiğinde geçmişi okursun, cevap vermek istediğin mesajları seçer cevaplarsın ama hepsi şuan senin yapmış olduğun gibi bir mesajda bilemedin iki mesajda olur. O uyarıları yapacaktım zaten. İyi oldu senin sayende erken yapmış oldum. Zaten topu topu 3-5 mesaj yazan arkadaşlar var saymak neden zor oluyor anlamıyorum. Bir süre ben sizleri tanıyana kadar, takım düzeni oturana kadar mesaj sayma işlemine devam edeceğiz. Sizlerde bana yardımcı olursanız sevinirim.5 mesajı geçtikten sonra sınırı aştığımızı belirtsek yeterli olur mu? Sıkımtı olursa sayarım da unutuyor insan dön başa sayıyoruz bana zor geldi
Birde mesela çoklu alıntı yaptım geçmişten her cevap 1 mesaj mı yoksa toplu olarak 1 diye mi sayacağız
Afiyet olsun canım güzel menü
Rabbim acil şifa versin canıminşallah hemen şifasına kavuşsun anneciğin
Moralin bozuk diye böyle olmuş canım haklısın ama kendi sağlığını da düşün sağlıklı olman annene yardımcı olup ayakta kalman için yemen gerekiyor
Biraz karışık olmuş sabah kahvaltın aşırı hafif kalmış akşam çok acıkman normal afiyet olsun
Afiyet olsun menü spor güzel
Güzel canım afiyet olsun
Kuzum bisküvi fena ara öğün yok bence sende farkındasın düzelir dimi
Güzel canım afiyet olsunn Süpersin
İyi akşamlar canımm
Nescafe olmamış kuzum yaa
Oyyy ne yedin kiii
Protein iyi kilo verdirirbence menün güzel olmuş canım
Afiyet olsun güzel menü ve spor bu arada hoş geldiniz ilk kez gördüm :)
Çok güzel menü bence diyeyisyene gittiğimde benzer menü alıyordum
Minik kuşumuz inşallah kazanır sınavı hayırlı haberlerini bekliyoruz
Gelip en güzelini yapmışsın benim gibi bütün ev uyurrkenn sen yorgunluktan perte çıkmışken de olsa gene de gel takıma insan boşta bırakıp kendisini yemeğe vermiyor
Güzel canım afiyet olsunn
Afiyet olsun hepsi kararında
Hayranıyım menü ve sporununnm
Afiyet olsun.Güzel
Kuzum ilk bebeğin mi
Maalesef oluyor böyle şeyler
Aynen buraya gel anlat sen emin ol benzer şeyleri yaşıyoruz yanlız değilsin
Amin canım çok sağol
Çoklu mesaj kaç mesaj eder güzel soru
Böreklerin olmamış canım. Suya alışana kadar ses çıkarmayacağız o zaman. Emziriyorsun yanlış hatırlamıyorsam. Dediğim gibi böreklerin haricinde güzel bir menü.Hayirli akşamlar hepinize
21 şubat listem
Kahvaltı 8.30
Ilık limonlu su
Tavada az yagli omlet
Peynir
Sekersiz cay
Yarim dilim peynirli börek
Yarim dilim tb ekmeği
Öğlen 13.30
Küçük bir dilim peynirli borek
Ara 16.30
Kayisi çekirdeği dut kurusu kayısı
Akşam 18.00
Bir tabak taze fasulye
4 yk bulgur pilavi
1 kase cacık
Közlenmis kırmızı biber
9.30 da birkac bardak sekersiz cay içtim. Dirilişi izlerken kayisi cekirdegi ve dut kurusu yedim ama dalmisim gercekteenn
Spor 1 mil leslie
200 ip atlama
Yarim saat evde spor
Dogumdan sonra ilk kez hasta oldum coook şükür o yuzden fazla spor yapamiyorum
1 bucuk litre su ( ya ben normalde gunde bir bardağı bile zor bitiren biriyim bir bucuk litre benim icin mucize gibi bisey)
Benim de işim gücüm var ve dediğin gibi herkesin işi gücü var ama takımımızın da bildiğin gibi kuralları var. Ben zaten kim ne kadar aktif, kim nasıl katılım sağlıyor, kim samimi kim değil hepsini görebiliyorum. Yukarıda da söylediğim gibi bir süre mesaj sayım işlemine devam edeceğiz. Umarım ilerleyen günlerde gerek kalmaz.Arkadaşlar mesaj sayma işi bana saçma ve gereksiz geldi. Herkesin işi gücü var sürekli geçmişte yapamayız ya da aklımızda 3 mesaj 5 mesaj yazdım diye tutamayız. Zaten bir insan aktifse yazmıştır değilse yazmamistir. Hepinize iyi geceler
Rüyalarını süsleme fikrine koptum resmenAç gezerek mi hayır canım hiç sağlıklı değil biz dengeli ve sağlıklı beslenme ile kilo vericez
Musakka güzel oluyor mu canım o şekilde
Ben karnıyarık yaparken közleyip yapıyorum
Şekil harici tat güzel oluyordu
Sakın zaten az yiyorsun
Bide şu taraftan bak kadının rüyalarını süslüyorsun
Iyyk o ne kilo verecek diye eziyet çekiyormuş
Millete de çektiriyor o kokuyla
MaşallahKızlar bugün 5 yıldır giymediğim pantolonum oldu üstüme çok mutluyum
Azmi’n zaferi
2.1.2018 21.2.2018
Bel:86. 80
Kalça:104. 99.5
Göğüs:97. 90
Göbek:89. 89
Kilo:68.8. 65.6
Toplamda 17.5 cm incelme
5 aralıkta 73 kg 44 bedenle başladım
Şimdi 40 beden nerdeyse
Böyle giderse uzun bir süre sayacağız gibi bir düşünce oluştu ben de. Mesajları saymaya başladıktan sonra katılım ne kadar arttı fark etmediniz mi? Ben fark ettimAynen katılıyorum. Gerçekten gitse gitse bikac gün gider hem msj sayma hemde spor toplama işi ve bikac kişiyi etiketleme işi banada zor geldi.zaten yazanlar belli oluyor 5 msj yazmışsaK gerisi önemli değil. Ama hiç görmemişsek ve tek msj yazıp kaçmışlar belli oluyor.
Tamam canım geçmiş olsun. İnşallah sağlığına ya da istediğin her neyse kavuşursun ona. Yarın bildirim yapacak mısın? Ayrıca illa listede olmana gerek yok ne zaman istersen gelebilirsin.LAydLiNe ben bugün hormon ilaçlarına başlıyorum. Biliyorum bana kilo olarak dönecek. O yüzden izne ayrılmak istiyorum. Liste dışı arada katılmak istiyorum.
30 dk eliptigi yaptim aksama izgara tavuk gogsu var onu marine ettim simdi kahve keyfi yapiyorum aksamada diger egzersizleri yaparim
Ben resim ekleyemiyorum uygulamadan neden acaba
Ohhh iyi yapmissin cnm keyfine bak
Cnm bizahmet akşam yazarken puanda yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?