Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eggfast denilen şey çok midemi bulandırdı akşam yerken ama yinede mecbur yapmışken biraz yedim ve yaptığım diğer yemeklerden yemedim canim oyuzden karnım doymadı bende böyle durumlarda meyve yoğurt fındık fıstık falan alistiriyorum hele şimdi çayı şekersiz içmeye alistiriyorum kendimi oyuzden çayı tek içemiyorum.cay zaten olmazsa olmazım.

Benimkiler şuan 2 buçuk yaşında hala aynı odada yatıyoruz kendi odalarına geçirmedim henüz oyuzden bilemiyorum ama bakalım nasıl olacak bu yaz geçiricem ins..ama geceleri uyanıp hala beni istiyorlar.

Bunu bir ara uygun bir zamanda tekrar konuşalım şimdi bir dalarsam bu konuya susmam Ama bizimle kal. Güzel olacak her şey

cankizzzz eline emegine saglik canim

Gunaydin kizlar kahvaltimi yaptim kizimin atesi var bir 2 gundur soguk alginligi dedi doktor ama bakalim hem oninla ilgilencem ogleden sonra sporumuda yaparim
Geçmiş olsun canım.

Burcu' da sağlıkçı canım. Hemşire

kendine has bir tatliligi var keklerde filanda kullaniyor bir kesim.. bakicam tariflere canim :) ogluma pankek filan yapabilirim, kan ve gelisimine yardimci olur.. kendim icinde waffle muffin filan yaparim herhalde :))
waffle deme bana yaaaaaa mezun olur olmaz ilk işim waffle olacak

Kız valla yemin ederim aynıyım
Geçen cumaya bugünkü kilom ayniiii 100gram bile gitmemiss
Ben biliyorum neden gitmediğini.

Tam doğum tarihi alabilir miyim lütfen bizim 04.04.2013

Afiyet olsun canım güzel menü

Bu hafta kendim dahil katılım güzel masallah.neyse ben çocukları uyuttum biraz spor yapayım. Yürüme bandiyla ve evdeki sporla idare edeceğiz ins...ama bişey soracağım. Şimdi ben öyle yemeğini yemedim. Spordan 1 saat önce yemem lazımdı ama malum çocuklarla oynadık.1 saat spor yapıp yesem olur heralde yağ yakimi için bengi spordan sonra yemeyin demişti onu dinlemeye çalışıyorum ama napiyim şimdi.önce mı sonra mi

sen hızlısın canım hic moralini bozma maşallah güzel gidiyorsun

Eve kapanman çok ilginç. Ben asla duramam evde. Çalışmayı da sevmiyorum. Bana kalsa sırt çantamı alır çıkarım altı ay eve uğramam. Çok seviyorum, gezmeyi, doğayı, kamp yapmayı, trekkingi yeni yerler görmeyi keşfetmeyi. Büyük kızım 4 yaşındayken dağa tırmandık onunla birlikte, ufaklık 3 aylıktı denize gittiğimizde. Hiç kapanmadım eve. Şükür ikisi de süper büyüdüler. Bence siz biraz abartmışsınız

Özünü değilde kendini dene canım bir de. Allerji yapabilir herkesin bünyesi bir değil. Özü daha ağır bence. Sen direkt harnup pekmezi diye al aktardan. Sizin oralarda daha çok vardır. Ama biraz ara ver öyle dene.

Farketmez canım isteyen yapsın istemeyen yapmasın. Ben zaten her gün spor yapılması taraftarı değilim. En az hafta da 3 gün. Ama yapabilen her gün yapabilir.

Ya bizim minnak istiodu bayadir da bi jevesi gecsin diye aldik bizde nasiplendik. 21 deki kuru erik yerine ne yemeliydim bilemedim
Akşamını biraz geç ve doyurucu yap. Akşam arası yapma bence. Ama sütlü kahve tok tutuyor deneyebilirsin.

Tadı nasıl oldu acaba? İçine kattıkların çok hoş görünüyor. Merak ettim. Yakın olsak bir bardakta bana ver derdim

Cnm puanları yazıp beni etiketlesinler yazicamben her sabah ok
Dün depresyona fln girdim galiba
Ama hesap yazmayanlari sen hesaplarsın ok
Ben ztn yazarım sen yap diye
Tamam canım bu konuyla ilgili düşünüyorum nasıl yapabiliriz diye. Aslında bunu takımın motivasyonu için yapıyoruz. Zor geliyorsa puan hesaplamak bırakabiliriz. Sadece spor var mı yok mu ona bakarız.

Önce yemeğini ye canım. Bir saat sonra yap sporunu. Çünkü öğün daha önemli. Sporu her zaman yapabilirsin. Bengi doğru söylemiş.

Tadı çok güzel oldu canım eşim bile içti..
Ama sporu mecbur şimdi yapmam lazım çünkü çocuklar 1 saate uyanır ve ben yürüme bandına binemem..oy oyy...

Başka bir uygulamadan boyutlandirmak gerekiyor canım. Ben o şekilde yapıyorum

Canim hic dosya yukle.islemiyor ya

Protein agirlikli beslejirsen sknti olmaz cnm

Kızlar havuç kilo yaparmı
Yapmazsa birtane yicemde

1 porsiyon meyve. Doktor nowzaradan da bebek havuctan 2 tane verio hastalarina

Turk kahvesi tercihtir o saatte o zaman

Cnm onlar kendileri hesaplasınlar etiketlerinler ozm bana zor olmaz :)

Ay sende mi izliyorsun agir yaşamları
Ben coook seviyorumm

Aynen canim.ve sasiyorum yani adamlar 100 kusur kilo veriolar biz surda 10 kilo icin aglioz yani. Ama donusumler.super ben sitesinide takip ediyorum ben sok yani bildigin 2 insa cikio iclerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…