Sporlar icin mi dun yazmistim ama hesaplayip da tek tek
Tamam canim.benim zaten not olarak kaydettim merak etmeYok dün demiyorum yani bugün yazdığında gene yaz puanı
Tamam canim.benim zaten not olarak kaydettim merak etme
Bi kac gune regli olcam kizlar ama bana iyi geldiniz normalde sjmdi deli gibi yiyor olmam lazimdi ama sizi dusundukce frenliyorum kendimi umarim bu durumum devam eder
Akşam yediğin meyveler ve fındık haricinde güzel bir menü. Saatlerin de güzel.
Genel de olan bir problem canım. Ama ne olursa olsun eşlerin birbirlerine yardımcı olması gerekiyor. İnşallah bişeyleri tüketmeden aşabilirsiniz problemleri. Kilo verdiğin zaman emin ol daha mutlu olacaksın
Kırılacak gücenecek hiç bir şey yok canım. Doğru bildiklerimizi, gördüklerimizi söylemez isek burada olmamızın bir anlamı yok. Aynen dediğin gibi aç kalarak sağlıklı kilo verilmez.
Lohusalık depresyonu da çok fena. O nedenle beden sağlığımız kadar aslında ruh sağlığımıza da dikkat etmemiz lazım. Kendini seversen herkesi seversin ve mutlu olursun diye düşünüyorum.
Afiyet olsun canım bir de geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. Yine de güzel sayılır menün eksik ama sağlıklı yiyecekler tüketmişsin.
Ayyy maşallah tam nazarlık olmuş.
Canımmmmm ellerine sağlık. Bu spor olayına bir çözüm düşünüyorum bulunca paylaşacağım inşallah.
Benimkiler şuan 2 buçuk yaşında hala aynı odada yatıyoruz kendi odalarına geçirmedim henüz oyuzden bilemiyorum ama bakalım nasıl olacak bu yaz geçiricem ins..ama geceleri uyanıp hala beni istiyorlar.ben tuvalet eğitiminde adem güneşi dinledim sonra hata yaptığımı anladım her çocuk farklı ...sonra alıştırma evresi zor oluyor canım şöyleki 3 yaşından sonra çocuk kabul etmiyor ayrı odada yatmayı bu sefer ikna çabaları daha bi yıpratıcı olur gibime geldi... tabii herkes nasıl isterse ben 12 aylıkken odasını ayırdım hiç sorun yaşamadım... ama hiç yan yana uyumadık çook sarıldık çook koklaştık ama uyku saatınde herkes kendi yatağında)) bu sürede 12 ay oluncaya kadar öğle uykularını kedni odasında yatırdım belki o yüzden odasına yabancılık çekmedi iki yatağı vardı biri bizim odada diğeri kendi odasında )
Bunu bir ara uygun bir zamanda tekrar konuşalım şimdi bir dalarsam bu konuya susmamGerçekten öyle galiba yıllarca çalıştım sonra bebek olunca eve tıkıldm yardım edenim yok bebeğim de desenz zor bir çocuk. Bence benim de bu ruh halinden kurtulmam gerek ama nasıl?
Eşim in yeteri kadar yardımcı olmadığnı düşünüp daha da sinrleniyorum
Geçmiş olsun canım.cankizzzz eline emegine saglik canim
Gunaydin kizlar kahvaltimi yaptim kizimin atesi var bir 2 gundur soguk alginligi dedi doktor ama bakalim hem oninla ilgilencem ogleden sonra sporumuda yaparim
Burcu' da sağlıkçı canım. Hemşireeşim geçen hafta antalyadaydı
o getirmiş bana keçiboynuzu unu
hiç denemedim çocuklara
kullanım alanları nasıl onu da bilmiyorum
aşılı çocuklarda döküntüsüz yada atipik döküntülü su çiçği geçirebiliyorlar
waffle deme bana yaaaaaa mezun olur olmaz ilk işim waffle olacakkendine has bir tatliligi var keklerde filanda kullaniyor bir kesim.. bakicam tariflere canim :) ogluma pankek filan yapabilirim, kan ve gelisimine yardimci olur.. kendim icinde waffle muffin filan yaparim herhalde :))
Ben biliyorum neden gitmediğini.Kız valla yemin ederim aynıyım
Geçen cumaya bugünkü kilom ayniiii 100gram bile gitmemiss
Tam doğum tarihi alabilir miyim lütfen bizim 04.04.2013nisanda 5 yaş olacak canım , bizim çok şükür uyku sorunumuz olmamıştı koydum yatağa kendi kendine uyudu salla falanda yok en baştan öyle alıştı.... doyurdum altını değiştirdim iki öptüm kokladım yatağına koydum odasından çıktım mışıl mışıl uyurdu))
Afiyet olsun canım güzel menükızlar bugünkü menümü yazmak istiyorum erkenden
kaçamak gibi lüksüm yok yarın tartı
işten bugün geç çıkacağım için yemeğimi getirdim
8:30 krep(1 yumurta 2 yk lor 2yk yulaf unu dereotu maydonoz)
3 zeytin
yeşillik
10:30 sade kahve 1 hurma
13:00
7 yk etli yeşil fasulye
ayran
16:00
1 yeşil elma
18:00
2 kepçe mercimek çorbası
3 yk yoğurt
salata
gün boyu 3 lt su
sporu yapınca yazarım gün sonu
Başka bir uygulamadan boyutlandirmak gerekiyor canım. Ben o şekilde yapıyorum30 dk eliptigi yaptim aksama izgara tavuk gogsu var onu marine ettim simdi kahve keyfi yapiyorum aksamada diger egzersizleri yaparim
Ben resim ekleyemiyorum uygulamadan neden acaba
sen hızlısın canım hic moralini bozma maşallah güzel gidiyorsunEmzirirken çok hızlı gidiyor, 3 haftada 5 kilo oldu benim çok şükür. Şanslıyız o yüzden, benim hamilelik başlangıç kiloma 3 kilo kaldı ama benim niyetim 4 kilo fazladan vermek. Hazır başlamışken tam istediğim kilo olsunevlenmeden önceki kilomu istiyorum
Eve kapanman çok ilginç. Ben asla duramam evde. Çalışmayı da sevmiyorum. Bana kalsa sırt çantamı alır çıkarım altı ay eve uğramam. Çok seviyorum, gezmeyi, doğayı, kamp yapmayı, trekkingi yeni yerler görmeyi keşfetmeyi. Büyük kızım 4 yaşındayken dağa tırmandık onunla birlikte, ufaklık 3 aylıktı denize gittiğimizde. Hiç kapanmadım eve. Şükür ikisi de süper büyüdüler. Bence siz biraz abartmışsınızçalışmak çook güzel canım özellikle çocuk büyüyünce boşluğa düşüyorsun ben şimdi ne yapayım diyorsun.. öyle günlere katılma huyumda yok.. herkes ikinciyi doğur diyor oyalnırsın ama yine eve kapanamam göze alamıyorum.... aslında biz biraz abartarak büyüttük kızımı herkes bize görmemiş gibi davranıyorsunuz demişlerdi hahahaha bende he görmedim ilk ne yapalım derdim
Tmm cnm kızma kızmaaa
Ya dün noldu bilmiyorum morelim bozuldu
Keyfim kaçtı olumsuz düşünüp durdum
Geçen cumadan beri hiç kilo verememişim tartı takılmış gibi sürekli aynı rakamı gösterip durdu
Bugünde aynı ciktim cuma kilo vermicem diye korktum galiba
Tmm 3 öğün yicem ama niye gitmiyor regl olmamada daha çok var
Kendi kendime dedim herhalde çok yiyorum ondan kilo veremiyorum
Özür afettinmi kiz beni
Özünü değilde kendini dene canım bir de. Allerji yapabilir herkesin bünyesi bir değil. Özü daha ağır bence. Sen direkt harnup pekmezi diye al aktardan. Sizin oralarda daha çok vardır. Ama biraz ara ver öyle dene.kızlar bu keçiboynuzu özü kızımda da bende de alerji yaptı ... önce kızıma verdim yanaklar kızardı küçük küçük noktalar oluştu... bugünde ben kansızlık için bir yk yedim sabahtan beri kaşınıyorum( bugün kızıma vermedim
Farketmez canım isteyen yapsın istemeyen yapmasın. Ben zaten her gün spor yapılması taraftarı değilim. En az hafta da 3 gün. Ama yapabilen her gün yapabilir.LAydLiNe canım perşembe günleri spor yapsak mı kaslarımı dinlendirsek ? tartıda ağır çıkmamak için soruyorum....
genelde ben perşembeleri spor yapmazdım kaslarımı dinlendirme düşüncesiyle....
Akşamını biraz geç ve doyurucu yap. Akşam arası yapma bence. Ama sütlü kahve tok tutuyor deneyebilirsin.Ya bizim minnak istiodu bayadir da bi jevesi gecsin diye aldik bizde nasiplendik. 21 deki kuru erik yerine ne yemeliydim bilemedim
Tadı nasıl oldu acaba? İçine kattıkların çok hoş görünüyor. Merak ettim. Yakın olsak bir bardakta bana ver derdimKizlar bende akşam şöyle bi çay yaptım kendime bugün icicem ins.
Maydonoz..limon...tarcin..zencefil..elma kabuğu..kuşburnu.1 buçuk lt.su..kaynaktım. akşam bi bardak içtim bugün içerisinde bitiririm ins.devamını..iyi olur mu sizce.
Tamam canım bu konuyla ilgili düşünüyorum nasıl yapabiliriz diye. Aslında bunu takımın motivasyonu için yapıyoruz. Zor geliyorsa puan hesaplamak bırakabiliriz. Sadece spor var mı yok mu ona bakarız.Cnm puanları yazıp beni etiketlesinler yazicamben her sabah ok
Dün depresyona fln girdim galiba
Ama hesap yazmayanlari sen hesaplarsın ok
Ben ztn yazarım sen yap diye
Önce yemeğini ye canım. Bir saat sonra yap sporunu. Çünkü öğün daha önemli. Sporu her zaman yapabilirsin. Bengi doğru söylemiş.Bu hafta kendim dahil katılım güzel masallah.neyse ben çocukları uyuttum biraz spor yapayım. Yürüme bandiyla ve evdeki sporla idare edeceğiz ins...ama bişey soracağım. Şimdi ben öyle yemeğini yemedim. Spordan 1 saat önce yemem lazımdı ama malum çocuklarla oynadık.1 saat spor yapıp yesem olur heralde yağ yakimi için bengi spordan sonra yemeyin demişti onu dinlemeye çalışıyorum ama napiyim şimdi.önce mı sonra mi
1 ara öğünde bir tane yiyebilirsin bir porsiyon meyve yerine geçer.Kızlar havuç kilo yaparmı
Yapmazsa birtane yicemde
Eve kapanman çok ilginç. Ben asla duramam evde. Çalışmayı da sevmiyorum. Bana kalsa sırt çantamı alır çıkarım altı ay eve uğramam. Çok seviyorum, gezmeyi, doğayı, kamp yapmayı, trekkingi yeni yerler görmeyi keşfetmeyi. Büyük kızım 4 yaşındayken dağa tırmandık onunla birlikte, ufaklık 3 aylıktı denize gittiğimizde. Hiç kapanmadım eve. Şükür ikisi de süper büyüdüler. Bence siz biraz abartmışsınız
Özünü değilde kendini dene canım bir de. Allerji yapabilir herkesin bünyesi bir değil. Özü daha ağır bence. Sen direkt harnup pekmezi diye al aktardan. Sizin oralarda daha çok vardır. Ama biraz ara ver öyle dene.
Farketmez canım isteyen yapsın istemeyen yapmasın. Ben zaten her gün spor yapılması taraftarı değilim. En az hafta da 3 gün. Ama yapabilen her gün yapabilir.
Akşamını biraz geç ve doyurucu yap. Akşam arası yapma bence. Ama sütlü kahve tok tutuyor deneyebilirsin.
Tadı nasıl oldu acaba? İçine kattıkların çok hoş görünüyor. Merak ettim. Yakın olsak bir bardakta bana ver derdim
Tamam canım bu konuyla ilgili düşünüyorum nasıl yapabiliriz diye. Aslında bunu takımın motivasyonu için yapıyoruz. Zor geliyorsa puan hesaplamak bırakabiliriz. Sadece spor var mı yok mu ona bakarız.
Önce yemeğini ye canım. Bir saat sonra yap sporunu. Çünkü öğün daha önemli. Sporu her zaman yapabilirsin. Bengi doğru söylemiş.
Başka bir uygulamadan boyutlandirmak gerekiyor canım. Ben o şekilde yapıyorum
Bu hafta kendim dahil katılım güzel masallah.neyse ben çocukları uyuttum biraz spor yapayım. Yürüme bandiyla ve evdeki sporla idare edeceğiz ins...ama bişey soracağım. Şimdi ben öyle yemeğini yemedim. Spordan 1 saat önce yemem lazımdı ama malum çocuklarla oynadık.1 saat spor yapıp yesem olur heralde yağ yakimi için bengi spordan sonra yemeyin demişti onu dinlemeye çalışıyorum ama napiyim şimdi.önce mı sonra mi
Kızlar havuç kilo yaparmı
Yapmazsa birtane yicemde
Eve kapanman çok ilginç. Ben asla duramam evde. Çalışmayı da sevmiyorum. Bana kalsa sırt çantamı alır çıkarım altı ay eve uğramam. Çok seviyorum, gezmeyi, doğayı, kamp yapmayı, trekkingi yeni yerler görmeyi keşfetmeyi. Büyük kızım 4 yaşındayken dağa tırmandık onunla birlikte, ufaklık 3 aylıktı denize gittiğimizde. Hiç kapanmadım eve. Şükür ikisi de süper büyüdüler. Bence siz biraz abartmışsınız
Özünü değilde kendini dene canım bir de. Allerji yapabilir herkesin bünyesi bir değil. Özü daha ağır bence. Sen direkt harnup pekmezi diye al aktardan. Sizin oralarda daha çok vardır. Ama biraz ara ver öyle dene.
Farketmez canım isteyen yapsın istemeyen yapmasın. Ben zaten her gün spor yapılması taraftarı değilim. En az hafta da 3 gün. Ama yapabilen her gün yapabilir.
Akşamını biraz geç ve doyurucu yap. Akşam arası yapma bence. Ama sütlü kahve tok tutuyor deneyebilirsin.
Tadı nasıl oldu acaba? İçine kattıkların çok hoş görünüyor. Merak ettim. Yakın olsak bir bardakta bana ver derdim
Tamam canım bu konuyla ilgili düşünüyorum nasıl yapabiliriz diye. Aslında bunu takımın motivasyonu için yapıyoruz. Zor geliyorsa puan hesaplamak bırakabiliriz. Sadece spor var mı yok mu ona bakarız.
Önce yemeğini ye canım. Bir saat sonra yap sporunu. Çünkü öğün daha önemli. Sporu her zaman yapabilirsin. Bengi doğru söylemiş.
1 ara öğünde bir tane yiyebilirsin bir porsiyon meyve yerine geçer.
Canim hic dosya yukle.islemiyor ya
Protein agirlikli beslejirsen sknti olmaz cnm
1 porsiyon meyve. Doktor nowzaradan da bebek havuctan 2 tane verio hastalarina
Turk kahvesi tercihtir o saatte o zaman
Ay sende mi izliyorsun agir yaşamları
Ben coook seviyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?