Aynen canim.ve sasiyorum yani adamlar 100 kusur kilo veriolar biz surda 10 kilo icin aglioz yani. Ama donusumler.super ben sitesinide takip ediyorum ben sok yani bildigin 2 insa cikio iclerinden
Evet cnm sıkı dönüşüm izledinmi oda cook güzel
Evet izledim ve ameliyat izi filanda cok kalmio ya cok fit oluyorlar
Evet ve bambaşka biri oluyorlar kilo insanı yaşlı gösteriyor
Öğün spordan daha önemli canım. Spor yapma ama öğün atlama.Tadı çok güzel oldu canım eşim bile içti..
Ama sporu mecbur şimdi yapmam lazım çünkü çocuklar 1 saate uyanır ve ben yürüme bandına binemem..oy oyy...
Şekersiz amaCanim hic dosya yukle.islemiyor ya
Protein agirlikli beslejirsen sknti olmaz cnm
1 porsiyon meyve. Doktor nowzaradan da bebek havuctan 2 tane verio hastalarina
Turk kahvesi tercihtir o saatte o zaman
Tatlım dedim yaaa zaten yarışma yapıyoruz motivasyon amaçlı. İsteyen katılsın istemeyen katılmasın. Katılmak isteyenler hesaplasın seni etiketlesin.Cnm onlar kendileri hesaplasınlar etiketlerinler ozm bana zor olmaz :)
Sen daha önce vermiştin. Nasıl oldun?Aynen biz kilo verdigimizde nasil olcaz acaba
canım benim tek tek alıntılayıp cevap vermemdeki sebep telden toplu alıntıları yapıyorum ama bir türlü olmuyor uçup gidiyor bir kaç kez denedim olmadı... akşamları hep telden giriyorum o yüzden tek tek cevap verebiliyorum....Alıntılar çok da olsa az da olsa bir mesaj sayılıyor ama sen bu konudan bahsetmesen bile ben bahsedecektim zaten. Her mesajı tek tek alıntılayıp yazan arkadaşlar var. Bu işin mantığı nedir? Bir süre gelmezsin, geldiğinde geçmişi okursun, cevap vermek istediğin mesajları seçer cevaplarsın ama hepsi şuan senin yapmış olduğun gibi bir mesajda bilemedin iki mesajda olur. O uyarıları yapacaktım zaten. İyi oldu senin sayende erken yapmış oldum. Zaten topu topu 3-5 mesaj yazan arkadaşlar var saymak neden zor oluyor anlamıyorum. Bir süre ben sizleri tanıyana kadar, takım düzeni oturana kadar mesaj sayma işlemine devam edeceğiz. Sizlerde bana yardımcı olursanız sevinirim.
Böreklerin olmamış canım. Suya alışana kadar ses çıkarmayacağız o zaman. Emziriyorsun yanlış hatırlamıyorsam. Dediğim gibi böreklerin haricinde güzel bir menü.
Benim de işim gücüm var ve dediğin gibi herkesin işi gücü var ama takımımızın da bildiğin gibi kuralları var. Ben zaten kim ne kadar aktif, kim nasıl katılım sağlıyor, kim samimi kim değil hepsini görebiliyorum. Yukarıda da söylediğim gibi bir süre mesaj sayım işlemine devam edeceğiz. Umarım ilerleyen günlerde gerek kalmaz.
Rüyalarını süsleme fikrine koptum resmen
Maşallah
Böyle giderse uzun bir süre sayacağız gibi bir düşünce oluştu ben de. Mesajları saymaya başladıktan sonra katılım ne kadar arttı fark etmediniz mi? Ben fark ettim
Tamam canım geçmiş olsun. İnşallah sağlığına ya da istediğin her neyse kavuşursun ona. Yarın bildirim yapacak mısın? Ayrıca illa listede olmana gerek yok ne zaman istersen gelebilirsin.
Sen zaten gün boyu buralardasın canım. Maşallahın var takımı kapatıp sabahta açıyorsun. Benim kastettiğim gün içinde bir defa bilemedin iki defa gelip tek tek cevap yazanlar. Şu sınavı bir atlatayım inşallah her konuyla tek tek ilgileneceğim.canım benim tek tek alıntılayıp cevap vermemdeki sebep telden toplu alıntıları yapıyorum ama bir türlü olmuyor uçup gidiyor bir kaç kez denedim olmadı... akşamları hep telden giriyorum o yüzden tek tek cevap verebiliyorum....
13.04.2013 kızımın doğumuBunu bir ara uygun bir zamanda tekrar konuşalım şimdi bir dalarsam bu konuya susmamAma bizimle kal. Güzel olacak her şey
Geçmiş olsun canım.
Burcu' da sağlıkçı canım. Hemşire
waffle deme bana yaaaaaa mezun olur olmaz ilk işim waffle olacak
Ben biliyorum neden gitmediğini.
Tam doğum tarihi alabilir miyim lütfen bizim 04.04.2013
Afiyet olsun canım güzel menü
9 gün ara var sadece13.04.2013 kızımın doğumu
çiğken yapmaz tabii fazla tüketmemek şartıyla pişmişse kilo yapıyor canım ...Kızlar havuç kilo yaparmı
Yapmazsa birtane yicemde
sağol canım öyle bir deniyeyim özü ağır gelmiş olabilirEve kapanman çok ilginç. Ben asla duramam evde. Çalışmayı da sevmiyorum. Bana kalsa sırt çantamı alır çıkarım altı ay eve uğramam. Çok seviyorum, gezmeyi, doğayı, kamp yapmayı, trekkingi yeni yerler görmeyi keşfetmeyi. Büyük kızım 4 yaşındayken dağa tırmandık onunla birlikte, ufaklık 3 aylıktı denize gittiğimizde. Hiç kapanmadım eve. Şükür ikisi de süper büyüdüler. Bence siz biraz abartmışsınız
Özünü değilde kendini dene canım bir de. Allerji yapabilir herkesin bünyesi bir değil. Özü daha ağır bence. Sen direkt harnup pekmezi diye al aktardan. Sizin oralarda daha çok vardır. Ama biraz ara ver öyle dene.
Farketmez canım isteyen yapsın istemeyen yapmasın. Ben zaten her gün spor yapılması taraftarı değilim. En az hafta da 3 gün. Ama yapabilen her gün yapabilir.
Akşamını biraz geç ve doyurucu yap. Akşam arası yapma bence. Ama sütlü kahve tok tutuyor deneyebilirsin.
Tadı nasıl oldu acaba? İçine kattıkların çok hoş görünüyor. Merak ettim. Yakın olsak bir bardakta bana ver derdim
Tamam canım bu konuyla ilgili düşünüyorum nasıl yapabiliriz diye. Aslında bunu takımın motivasyonu için yapıyoruz. Zor geliyorsa puan hesaplamak bırakabiliriz. Sadece spor var mı yok mu ona bakarız.
Önce yemeğini ye canım. Bir saat sonra yap sporunu. Çünkü öğün daha önemli. Sporu her zaman yapabilirsin. Bengi doğru söylemiş.
bende yürüş bandında spor yaparken açıp izliyorum daha bi hırslanıyorum.... eşimde onları izleyince daha çok yemek yiyiorAynen canim.ve sasiyorum yani adamlar 100 kusur kilo veriolar biz surda 10 kilo icin aglioz yani. Ama donusumler.super ben sitesinide takip ediyorum ben sok yani bildigin 2 insa cikio iclerinden
bazen eşime diyorum ki bende doktor nowzaradan a gidecemEvet cnm sıkı dönüşüm izledinmi oda cook güzel
sosyal medya kullanmıyorum olsaydı eklerdim canımInstagram dan takip edebilirsiniz beni arkadaslar burcu kaya dinc olarak
Öğün spordan daha önemli canım. Spor yapma ama öğün atlama.
Şekersiz ama
Tatlım dedim yaaa zaten yarışma yapıyoruz motivasyon amaçlı. İsteyen katılsın istemeyen katılmasın. Katılmak isteyenler hesaplasın seni etiketlesin.
Sen daha önce vermiştin. Nasıl oldun?
tükkan bana emanet patron hahahaSen zaten gün boyu buralardasın canım. Maşallahın var takımı kapatıp sabahta açıyorsun. Benim kastettiğim gün içinde bir defa bilemedin iki defa gelip tek tek cevap yazanlar. Şu sınavı bir atlatayım inşallah her konuyla tek tek ilgileneceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?