Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ameliyat olsalar ne olacak bizim bi arkadaş vardı yürüyemiyodu neredeyse mide ameliyatı oldu zayıfladı geçen gün gördüm şişmiş yine.önüne ne konursa yıyiyor..gerçekten önemli olan sağlıklı beslenmek ve kişiye yakışan mutlu olduğunu düşündüğü kilo.herkes s beden olamaz.ama boyuna göre falan güzel ve sağlıklı olduğu kilosu idealdir

Tadı çok güzel oldu canım eşim bile içti..
Ama sporu mecbur şimdi yapmam lazım çünkü çocuklar 1 saate uyanır ve ben yürüme bandına binemem..oy oyy...
Öğün spordan daha önemli canım. Spor yapma ama öğün atlama.
Canim hic dosya yukle.islemiyor ya

Protein agirlikli beslejirsen sknti olmaz cnm

1 porsiyon meyve. Doktor nowzaradan da bebek havuctan 2 tane verio hastalarina

Turk kahvesi tercihtir o saatte o zaman
Şekersiz ama

Cnm onlar kendileri hesaplasınlar etiketlerinler ozm bana zor olmaz :)
Tatlım dedim yaaa zaten yarışma yapıyoruz motivasyon amaçlı. İsteyen katılsın istemeyen katılmasın. Katılmak isteyenler hesaplasın seni etiketlesin.

canım benim tek tek alıntılayıp cevap vermemdeki sebep telden toplu alıntıları yapıyorum ama bir türlü olmuyor uçup gidiyor bir kaç kez denedim olmadı... akşamları hep telden giriyorum o yüzden tek tek cevap verebiliyorum....

Sen zaten gün boyu buralardasın canım. Maşallahın var takımı kapatıp sabahta açıyorsun. Benim kastettiğim gün içinde bir defa bilemedin iki defa gelip tek tek cevap yazanlar. Şu sınavı bir atlatayım inşallah her konuyla tek tek ilgileneceğim.

13.04.2013 kızımın doğumu

sağol canım öyle bir deniyeyim özü ağır gelmiş olabilir

Aynen canim.ve sasiyorum yani adamlar 100 kusur kilo veriolar biz surda 10 kilo icin aglioz yani. Ama donusumler.super ben sitesinide takip ediyorum ben sok yani bildigin 2 insa cikio iclerinden
bende yürüş bandında spor yaparken açıp izliyorum daha bi hırslanıyorum.... eşimde onları izleyince daha çok yemek yiyior herkesi farklı etkiliyor

Tabiki sekersiz
Sen daha önce vermiştin. Nasıl oldun?

O zaman yas 20ydi bebegim olduk 26 cocuk dogurduk filan hos simdide yasimi gostermiyorum ama umarim daha kucuk gosteririm her kadini hayali

tükkan bana emanet patron hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…