Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben şöyle söylememiştim biraz hatlar karışmış..

**sabah aç karna kardiyo daha fazla yağ yakar.
**spordan sonra meyve yemeyin yağ yakımı durur.
**kardio yapılacaksa ve dayanılabiliyorsa aç yapılabilir ama direnç egzersizleri aç karna yapılmaz.
**direnç egzersizleri için 1,5-2 saat önce yenmesi lazım.
**direnç egzersilerinden sonra protein alımı kas inşaası için önemli
**kardiodan önce yemek yenirse önce vücut glikojen depolarındaki enerjiyi harcayacağı için öncelikli enerji kaynağı o yemektir. bunu hesaplayarak karido yapmak lazım.

ama sporu avm gezinir gibi yapıyorsanız zaten yukarıda yazdıklarımın pekte önemi yok...

bengi left the building...

Hatırlatma süper oldu o zaman canım teşekkürler

Karin egzersizleri icin bi ebru salliyla takilmam gerekecek herhalde
Sınavlar bitince ben de squat ve mekikle başlayacağım. Havalar ısındı bisiklet grubu çıkmaya başladı. Ben de çıkarım onlarla. Havuz açılınca da haftada iki gün yüzersem bir beden gider kesin. 36 yeter bana

Havalar isininca bende yuruyuslere baslarim havuz icin daha cok var ya mayista acilio askeriyeninki

Doğru haklisin

Tmm ozm yani etiketlemeyeni yazmıcam cnm

Bazen etiketlemeyi unutabilirler. Sen zaten geçmişi okuyorsun. Eğer hesaplayıp puan yazdıysa not alırsın. Yok şu kadar koştum bu kadar koştum deyip puan yazmadıysa yazmana gerek yok. Listeyi yaparken de spor yapmayanları yazmana gerek yok. Ayşe 100 puan fatma 50 puan eda 20 puan yaz yeter.

Dediğim gibi katılmak isteyen hesabını yapar. Mecburiyet yok.

cankizzzz Canım sen de mi mobilden giriyorsun? Tek tek cevap veriyorsun dikkatimi çekti. ada81 Ben mobilden girdiğimde de çoklu alıntı yapabiliyorum. Bi daha dene istersen zor olmuyor. Ben sadece renkli yazmayı sevdiğim için zorlanıyorum biraz mobilden. Bir de emojiler için. Çok seviyorum emojileri Ama normal mesajda ve alıntılarda sorun çıkmıyor.

Denedim canim , hep uctu gitti o yuzden tek tek alintilamak benim icin daha iyi...zaten telden girince ekran cok donuyor...boylesi benim daha kolayima geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…