Eve kapanman çok ilginç. Ben asla duramam evde. Çalışmayı da sevmiyorum. Bana kalsa sırt çantamı alır çıkarım altı ay eve uğramam. Çok seviyorum, gezmeyi, doğayı, kamp yapmayı, trekkingi yeni yerler görmeyi keşfetmeyi. Büyük kızım 4 yaşındayken dağa tırmandık onunla birlikte, ufaklık 3 aylıktı denize gittiğimizde. Hiç kapanmadım eve. Şükür ikisi de süper büyüdüler. Bence siz biraz abartmışsınız
Özünü değilde kendini dene canım bir de. Allerji yapabilir herkesin bünyesi bir değil. Özü daha ağır bence. Sen direkt harnup pekmezi diye al aktardan. Sizin oralarda daha çok vardır. Ama biraz ara ver öyle dene.
Farketmez canım isteyen yapsın istemeyen yapmasın. Ben zaten her gün spor yapılması taraftarı değilim. En az hafta da 3 gün. Ama yapabilen her gün yapabilir.
Akşamını biraz geç ve doyurucu yap. Akşam arası yapma bence. Ama sütlü kahve tok tutuyor deneyebilirsin.
Tadı nasıl oldu acaba? İçine kattıkların çok hoş görünüyor. Merak ettim. Yakın olsak bir bardakta bana ver derdim
Tamam canım bu konuyla ilgili düşünüyorum nasıl yapabiliriz diye. Aslında bunu takımın motivasyonu için yapıyoruz. Zor geliyorsa puan hesaplamak bırakabiliriz. Sadece spor var mı yok mu ona bakarız.
Önce yemeğini ye canım. Bir saat sonra yap sporunu. Çünkü öğün daha önemli. Sporu her zaman yapabilirsin. Bengi doğru söylemiş.
evetttt9 gün ara var sadece
ben şöyle söylememiştim biraz hatlar karışmış..
**sabah aç karna kardiyo daha fazla yağ yakar.
**spordan sonra meyve yemeyin yağ yakımı durur.
**kardio yapılacaksa ve dayanılabiliyorsa aç yapılabilir ama direnç egzersizleri aç karna yapılmaz.
**direnç egzersizleri için 1,5-2 saat önce yenmesi lazım.
**direnç egzersilerinden sonra protein alımı kas inşaası için önemli
**kardiodan önce yemek yenirse önce vücut glikojen depolarındaki enerjiyi harcayacağı için öncelikli enerji kaynağı o yemektir. bunu hesaplayarak karido yapmak lazım.
ama sporu avm gezinir gibi yapıyorsanız zaten yukarıda yazdıklarımın pekte önemi yok...
bengi left the building...
Bu arada ben bu sabah tartıda çok güzel bir sonuç gördüm. İnşallah yarın daha da güzel olacak
Ben yine bu kez gözümü kararttım. 59 u göreceğimBende 7 li rakamlari gotunce hemen duruyorum sukur 69.9 u gordum 6 li rakamlar hosuma gidiyo
Ben yine bu kez gözümü kararttım. 59 u göreceğimAz kaldı
Sınavlar bitince ben de squat ve mekikle başlayacağım. Havalar ısındı bisiklet grubu çıkmaya başladı. Ben de çıkarım onlarla. Havuz açılınca da haftada iki gün yüzersem bir beden gider kesin. 36 yeter banaKarin egzersizleri icin bi ebru salliyla takilmam gerekecek herhalde
Sınavlar bitince ben de squat ve mekikle başlayacağım. Havalar ısındı bisiklet grubu çıkmaya başladı. Ben de çıkarım onlarla. Havuz açılınca da haftada iki gün yüzersem bir beden gider kesin. 36 yeter bana
Aynen biz kilo verdigimizde nasil olcaz acaba
Ameliyat olsalar ne olacak bizim bi arkadaş vardı yürüyemiyodu neredeyse mide ameliyatı oldu zayıfladı geçen gün gördüm şişmiş yine.önüne ne konursa yıyiyor..gerçekten önemli olan sağlıklı beslenmek ve kişiye yakışan mutlu olduğunu düşündüğü kilo.herkes s beden olamaz.ama boyuna göre falan güzel ve sağlıklı olduğu kilosu idealdir
Öğün spordan daha önemli canım. Spor yapma ama öğün atlama.
Şekersiz ama
Tatlım dedim yaaa zaten yarışma yapıyoruz motivasyon amaçlı. İsteyen katılsın istemeyen katılmasın. Katılmak isteyenler hesaplasın seni etiketlesin.
çiğken yapmaz tabii fazla tüketmemek şartıyla pişmişse kilo yapıyor canım ...
bazen eşime diyorum ki bende doktor nowzaradan a gidecem
sosyal medya kullanmıyorum olsaydı eklerdim canım))
Tmm ozm yani etiketlemeyeni yazmıcam cnm
Denedim canim , hep uctu gitti o yuzden tek tek alintilamak benim icin daha iyi...zaten telden girince ekran cok donuyor...boylesi benim daha kolayima geliyor.cankizzzz Canım sen de mi mobilden giriyorsun? Tek tek cevap veriyorsun dikkatimi çekti. ada81 Ben mobilden girdiğimde de çoklu alıntı yapabiliyorum. Bi daha dene istersen zor olmuyor. Ben sadece renkli yazmayı sevdiğim için zorlanıyorum biraz mobilden. Bir de emojiler için. Çok seviyorum emojileri Ama normal mesajda ve alıntılarda sorun çıkmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?