Bazen etiketlemeyi unutabilirler. Sen zaten geçmişi okuyorsun. Eğer hesaplayıp puan yazdıysa not alırsın. Yok şu kadar koştum bu kadar koştum deyip puan yazmadıysa yazmana gerek yok. Listeyi yaparken de spor yapmayanları yazmana gerek yok. Ayşe 100 puan fatma 50 puan eda 20 puan yaz yeter.
Dediğim gibi katılmak isteyen hesabını yapar. Mecburiyet yok.
cankizzzz Canım sen de mi mobilden giriyorsun? Tek tek cevap veriyorsun dikkatimi çekti. ada81 Ben mobilden girdiğimde de çoklu alıntı yapabiliyorum. Bi daha dene istersen zor olmuyor. Ben sadece renkli yazmayı sevdiğim için zorlanıyorum biraz mobilden. Bir de emojiler için. Çok seviyorum emojileri Ama normal mesajda ve alıntılarda sorun çıkmıyor.
Hosgeldin canim
Insallah tez zamanda bebisine kavusursun balim
canım güzel haberlerini bekliyoruz inşaallah
bide benim gözleri düşün 22 kişinin 7 günlük sayılarına baktım
yolun açık olsun canım.rabbim kolaylıklar nasibetsin
çocuklar isteyince dünya duruyor
afiyet olsun canım
ne çabuk geçiyor bir hafta
1 hafta 10 gün olaydı bir gün istediğimizzi yeseydik
Bebek tedavisi için mı canim allah yardımcın olsun
Alıntılar çok da olsa az da olsa bir mesaj sayılıyor ama sen bu konudan bahsetmesen bile ben bahsedecektim zaten. Her mesajı tek tek alıntılayıp yazan arkadaşlar var. Bu işin mantığı nedir? Bir süre gelmezsin, geldiğinde geçmişi okursun, cevap vermek istediğin mesajları seçer cevaplarsın ama hepsi şuan senin yapmış olduğun gibi bir mesajda bilemedin iki mesajda olur. O uyarıları yapacaktım zaten. İyi oldu senin sayende erken yapmış oldum. Zaten topu topu 3-5 mesaj yazan arkadaşlar var saymak neden zor oluyor anlamıyorum. Bir süre ben sizleri tanıyana kadar, takım düzeni oturana kadar mesaj sayma işlemine devam edeceğiz. Sizlerde bana yardımcı olursanız sevinirim.
Böreklerin olmamış canım. Suya alışana kadar ses çıkarmayacağız o zaman. Emziriyorsun yanlış hatırlamıyorsam. Dediğim gibi böreklerin haricinde güzel bir menü.
Benim de işim gücüm var ve dediğin gibi herkesin işi gücü var ama takımımızın da bildiğin gibi kuralları var. Ben zaten kim ne kadar aktif, kim nasıl katılım sağlıyor, kim samimi kim değil hepsini görebiliyorum. Yukarıda da söylediğim gibi bir süre mesaj sayım işlemine devam edeceğiz. Umarım ilerleyen günlerde gerek kalmaz.
Rüyalarını süsleme fikrine koptum resmen
Maşallah
Böyle giderse uzun bir süre sayacağız gibi bir düşünce oluştu ben de. Mesajları saymaya başladıktan sonra katılım ne kadar arttı fark etmediniz mi? Ben fark ettim
Tamam canım geçmiş olsun. İnşallah sağlığına ya da istediğin her neyse kavuşursun ona. Yarın bildirim yapacak mısın? Ayrıca illa listede olmana gerek yok ne zaman istersen gelebilirsin.
bilemedim kız kıs kıs gülüyor sen yemiyerek ben yiyerek kilo veriyorum arpa suyuyla diyeödem atıyor diye duymuştum hiç denemedim migrosta satılıyor sanırım...
ben de müdavimiyim..çocuklar çok kızıyor anne sen onlar gibimisin diyeAy sende mi izliyorsun agir yaşamları
Ben coook seviyorumm
ben ce herkes incecik olamaz herkesin vücudu farklıAmeliyat olsalar ne olacak bizim bi arkadaş vardı yürüyemiyodu neredeyse mide ameliyatı oldu zayıfladı geçen gün gördüm şişmiş yine.önüne ne konursa yıyiyor..gerçekten önemli olan sağlıklı beslenmek ve kişiye yakışan mutlu olduğunu düşündüğü kilo.herkes s beden olamaz.ama boyuna göre falan güzel ve sağlıklı olduğu kilosu idealdir
ben de pc den girince toplu alıntılamaya korkuyorumcanım benim tek tek alıntılayıp cevap vermemdeki sebep telden toplu alıntıları yapıyorum ama bir türlü olmuyor uçup gidiyor bir kaç kez denedim olmadı... akşamları hep telden giriyorum o yüzden tek tek cevap verebiliyorum....
kv de baya kilolu olmasına rağmen iyi bari biz kilolu değilmişiz rahatladım demişti ordakileri görüncebende yürüş bandında spor yaparken açıp izliyorum daha bi hırslanıyorum.... eşimde onları izleyince daha çok yemek yiyiorherkesi farklı etkiliyor
inşallah canım..tartı ihanet etmezse ben de güzel bir rakam bekliyorumBu arada ben bu sabah tartıda çok güzel bir sonuç gördüm. İnşallah yarın daha da güzel olacak
ben de o yüzden yemeğimi işe getirdim erken yiyelim bugünKızlar ben kaçar mesaim bitmek üzere. Akşama görüşürüz. Bu gün perşembe lütfen akşam menülerinize dikkat edin. Yarın büyük gün
Arpa suyu hakkinda bunu buldumzerra
Lif, kilo vermekte çok etkili bir maddedir. Lifli yiyeceklerin zayıflamaya yardımcı olduğunu gösteren pek çok araştırma yapılmıştır. Arpa suyu, lif bakımından zengin içeriği sayesinde kendinizi daha uzun süre tok hissetmenizi sağlar. Aynı zamanda metabolizmanın çalışmasını hızlandırarak, yağların yakılmasında rol oynayıp, vücutta depolanmasını önler. Arpa suyunun zayıflatma özelliğinden yararlanmak için günde en az 3 bardak arpa suyu için.
Daha bir suru yarari varmis okuyorum suan..
Arpa suyu hakkinda bunu buldumzerra
Lif, kilo vermekte çok etkili bir maddedir. Lifli yiyeceklerin zayıflamaya yardımcı olduğunu gösteren pek çok araştırma yapılmıştır. Arpa suyu, lif bakımından zengin içeriği sayesinde kendinizi daha uzun süre tok hissetmenizi sağlar. Aynı zamanda metabolizmanın çalışmasını hızlandırarak, yağların yakılmasında rol oynayıp, vücutta depolanmasını önler. Arpa suyunun zayıflatma özelliğinden yararlanmak için günde en az 3 bardak
arpa suyu için.
Daha bir suru yarari varmis okuyorum suan..
Yok mantikli degil canim zararlarini okuyunca ne gereği var hatta arkadasin bu zararlari biliyor mu ki ?Tekbaşına zayıflatıyorsa bizde içelim niye yiyeceklerle mücadele ediyoruz ki bana çok mantıklı gelmedi ama bakalım görücez
aksamlari ictigin icin olabilir mi ki canim.Kız valla yemin ederim aynıyım
Geçen cumaya bugünkü kilom ayniiii 100gram bile gitmemiss
Küçük göstermek bazen iyi olmayabiliyor canım. Ben de 26 yaşındayım. Salı günü sanırım okul kantinine su almak için indim. Kantinci sen yeni öğrenci mısın dediTabiki sekersiz
O zaman yas 20ydi bebegim olduk 26 cocuk dogurduk filan hos simdide yasimi gostermiyorum ama umarim daha kucuk gosteririm her kadini hayali
super olmus canim karisimin bence.Kizlar bende akşam şöyle bi çay yaptım kendime bugün icicem ins.
Maydonoz..limon...tarcin..zencefil..elma kabuğu..kuşburnu.1 buçuk lt.su..kaynaktım. akşam bi bardak içtim bugün içerisinde bitiririm ins.devamını..iyi olur mu sizce.
aksamlari ictigin icin olabilir mi ki canim.
spor ne kadar yapiyosun. dozu yukseltsen biraz
havucun seker orani yüksek diye biliyorum canim. yemen konusunda bir sey diyemiycem. salatalik varsa onu ye cnim daha saglikli hem bol sulu.Kızlar havuç kilo yaparmı
Yapmazsa birtane yicemde
Tekbaşına zayıflatıyorsa bizde içelim niye yiyeceklerle mücadele ediyoruz ki bana çok mantıklı gelmedi ama bakalım görücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?