Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tmm cnm öyle yaparim

Evet cnm mobilden giriyorum benim için böyle daha rahat oluyor

Amin canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim

Tüp bebek tedavisi görüyorum teşekkür ederim. Yarın bildirim yapmayacağım yine hastanede olacağım çünkü sabah erkenden. Arada vakit buldukça gelirim yine. Herkese bol eksili günler olsun

ödem atıyor diye duymuştum hiç denemedim migrosta satılıyor sanırım...
bilemedim kız kıs kıs gülüyor sen yemiyerek ben yiyerek kilo veriyorum arpa suyuyla diye
Ay sende mi izliyorsun agir yaşamları
Ben coook seviyorumm
ben de müdavimiyim..çocuklar çok kızıyor anne sen onlar gibimisin diye
ben ce herkes incecik olamaz herkesin vücudu farklı
benim de öyle çok incecik olma hayalim yok
çevremdekiler artık yeter bu kagarı diyorlar ama yok 60 olmdan bırakmak yok
ben de pc den girince toplu alıntılamaya korkuyorum
araya bir iş giriyor bi bakıyorum o kadaralıntı boşa gitmiş
bende yürüş bandında spor yaparken açıp izliyorum daha bi hırslanıyorum.... eşimde onları izleyince daha çok yemek yiyior herkesi farklı etkiliyor
kv de baya kilolu olmasına rağmen iyi bari biz kilolu değilmişiz rahatladım demişti ordakileri görünce
Bu arada ben bu sabah tartıda çok güzel bir sonuç gördüm. İnşallah yarın daha da güzel olacak
inşallah canım..tartı ihanet etmezse ben de güzel bir rakam bekliyorum
Kızlar ben kaçar mesaim bitmek üzere. Akşama görüşürüz. Bu gün perşembe lütfen akşam menülerinize dikkat edin. Yarın büyük gün
ben de o yüzden yemeğimi işe getirdim erken yiyelim bugün

Arpa suyu hakkinda bunu buldum zerra

Lif, kilo vermekte çok etkili bir maddedir. Lifli yiyeceklerin zayıflamaya yardımcı olduğunu gösteren pek çok araştırma yapılmıştır. Arpa suyu, lif bakımından zengin içeriği sayesinde kendinizi daha uzun süre tok hissetmenizi sağlar. Aynı zamanda metabolizmanın çalışmasını hızlandırarak, yağların yakılmasında rol oynayıp, vücutta depolanmasını önler. Arpa suyunun zayıflatma özelliğinden yararlanmak için günde en az 3 bardak arpa suyu için.

Daha bir suru yarari varmis okuyorum suan..

Arpa neki bi bakıyım

Tekbaşına zayıflatıyorsa bizde içelim niye yiyeceklerle mücadele ediyoruz ki bana çok mantıklı gelmedi ama bakalım görücez

Ama fazla icilmesinde zararlarida varmis..
Gaz sancisi
Ishal
Rektal kanama
Kabizlik

Yani her bunyeye iyi gelmeyebilir en iyisi boyle seylere hic girmeden zayiflamak ) zerra

Tabiki sekersiz

O zaman yas 20ydi bebegim olduk 26 cocuk dogurduk filan hos simdide yasimi gostermiyorum ama umarim daha kucuk gosteririm her kadini hayali
Küçük göstermek bazen iyi olmayabiliyor canım. Ben de 26 yaşındayım. Salı günü sanırım okul kantinine su almak için indim. Kantinci sen yeni öğrenci mısın dedi

super olmus canim karisimin bence.
hem tatli istegini de engeller diye dusunuyorum.
afiyet olsun

Tekbaşına zayıflatıyorsa bizde içelim niye yiyeceklerle mücadele ediyoruz ki bana çok mantıklı gelmedi ama bakalım görücez

Bengi hepimize birşey söylerdi sürekli. Kız defalarca tekrarladı. Dilinde tüy bitti. O bin kere tekrarladı ama ben 1001. kere tekrarlayayım. "Hiç bir besin tek başına kilo verdirmez veya aldırmaz".

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…