- 24 Ocak 2018
- 1.039
- 2.194
- 133
ben de oyle yapiyorum. alıntılamak zor oluyo.canım benim tek tek alıntılayıp cevap vermemdeki sebep telden toplu alıntıları yapıyorum ama bir türlü olmuyor uçup gidiyor bir kaç kez denedim olmadı... akşamları hep telden giriyorum o yüzden tek tek cevap verebiliyorum....
havucun seker orani yüksek diye biliyorum canim. yemen konusunda bir sey diyemiycem. salatalik varsa onu ye cnim daha saglikli hem bol sulu.
ben de oyle yapiyorum. alıntılamak zor oluyo.
ben de bu sabah -500 gordum regl olucam ondan galibaBu arada ben bu sabah tartıda çok güzel bir sonuç gördüm. İnşallah yarın daha da güzel olacak
hemşire kendisi araştırmıştır sanırımYok mantikli degil canim zararlarini okuyunca ne gereği var hatta arkadasin bu zararlari biliyor mu ki ?
bence de zaten öyle kesinlikle sağlıklı zayıflamadan yanayım...Bengi hepimize birşey söylerdi sürekli. Kız defalarca tekrarladı. Dilinde tüy bitti. O bin kere tekrarladı ama ben 1001. kere tekrarlayayım. "Hiç bir besin tek başına kilo verdirmez veya aldırmaz".
ne güzel regl öncesi ben artı olurumben de bu sabah -500 gordum regl olucam ondan galiba
Afiyet olsun canımKizlar bende akşam şöyle bi çay yaptım kendime bugün icicem ins.
Maydonoz..limon...tarcin..zencefil..elma kabuğu..kuşburnu.1 buçuk lt.su..kaynaktım. akşam bi bardak içtim bugün içerisinde bitiririm ins.devamını..iyi olur mu sizce.
Küçük göstermek bazen iyi olmayabiliyor canım. Ben de 26 yaşındayım. Salı günü sanırım okul kantinine su almak için indim. Kantinci sen yeni öğrenci mısın dedi
13. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
13. TAKIM KAPTANI: @LAydLiNe* Her yeni üyenin listeye alınması için en az 2 cuma deneme süresi vardır. Bu süre içerisinde paylaşımları dikkate alınacaktır ve paylaşımı yetersiz üyeler listeye alınmayacaktır.Gerekirse bu süre uzayacaktır.
13. TAKIM KAPTAN YARDIMCISI: cankizzzz & ada81
13.TAKIM KURALLARI:
*Takım üyeleri , takıma girdiği gün itibarıyla her gün düzenli olarak menü paylaşımında bulunmalı , menü bildirimi akşam saatlerinde tüm günü içerecek şekilde ve saat belirtilerek olmalıdır .
*Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı rencide edici olmamalıdır.(yalnızca kendi menümüzü yazıp çıkmamalıyız yoksa takım ruhu oluşmamış demektir)
* Takımın motivasyonu için günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılacaktır(en az)
Az katılım yapan üyeler önce uyarılacaktır (sarı kart)
aynı durum 2.kez olursa uyarıya rağmen üye diskalifiye edilecektir.
*Listede olan olmayan herkes takimdadir,takımın başarısından sorumludur. Kaptan ve yardımcıları tarafından belirlenen görevleri yapmaları gerekmektedir.
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü en geç 11:30a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür..
* 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır...[genel kural.)
*Cuma 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilecektir.
*Mazereti olan üye izne ayrılabilir. İzin süresi en az 2 haftadır. izne ayrılan üye izinden döndüğünde kilo almamış olmalıdır. Kilo alarak izinden dönmüş ise izne ayrıldığı kilosuna gelene dek listeye alınmayacaktır. Ayrıca yılda yalnızca 2 kez izin alma hakkı vardır. Yeni üyeler listeye girdikten sonra 2 ay izin alamazlar.
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı :
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?
Kızlar ben şimdiden menümü yazıyorum..
08:30
1 kk peynir
Domates salatalık biber
1 haşlanmış yumurta
10:30
2 tam ceviz
12:30
2 kepçe tavuk suyu çorba
5 yk kuru fasülye
2 yk yoğurt
15:30
1 su bardağı süt
1 gün kurusu
1 tam ceviz
17:45
4 ızgara köfte
Salata
Şu ana kadar içilen su; 2,5 litre
Bugün kursum olduğu için spor yapamayacağım, bu yüzden de yemeğimi erken yedim.
LAydLiNe
ada81
cankizzzz
cankizzzz seni strese sokmak istemem ama kilo vermemeye devam edersen yolun sonu gozukuyor sakisi calacak :)
Yok sanmıyorum ama bakanlık yarına göreceğizCanim tarti oncesi kuru olmamis ama.erken yemissin umarim sisligi kalmaz
Aynen bende telden giriyorum hiç bir sitede problem yaşamıyorum kk de takılma ve silinme oluyor çoklu yazılardacanım benim tek tek alıntılayıp cevap vermemdeki sebep telden toplu alıntıları yapıyorum ama bir türlü olmuyor uçup gidiyor bir kaç kez denedim olmadı... akşamları hep telden giriyorum o yüzden tek tek cevap verebiliyorum....
Kızlar ben geldim gezmeden çok cıss lar vardı inanın yemedim salatalarla ucuz atlattım şimdi bi geçmişe dönüp tekrar geleyim
Yok öyle bişey canım. Tek çıkar yol sağlıklı ve düzenli beslenmek. Böyle örnekleri de vermeyelim bence takımda. Dışardan okuyanlar eksik okur zarar veririz insanlara.Tekbaşına zayıflatıyorsa bizde içelim niye yiyeceklerle mücadele ediyoruz ki bana çok mantıklı gelmedi ama bakalım görücez
Teşekkür ederim canım hoşgeldin. Özledim sizi
Menün gayet güzel ama inşallah yarın kuru fasulye etkilemez. Afiyet olsun canımKızlar ben şimdiden menümü yazıyorum..
08:30
1 kk peynir
Domates salatalık biber
1 haşlanmış yumurta
10:30
2 tam ceviz
12:30
2 kepçe tavuk suyu çorba
5 yk kuru fasülye
2 yk yoğurt
15:30
1 su bardağı süt
1 gün kurusu
1 tam ceviz
17:45
4 ızgara köfte
Salata
Şu ana kadar içilen su; 2,5 litre
Bugün kursum olduğu için spor yapamayacağım, bu yüzden de yemeğimi erken yedim.
LAydLiNe
ada81
cankizzzz
Anlamadım cnm
afiyet olsun canim benim.Artık cooook geç yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?