Patates ve kuymak ayni anda olmamis gibi kuymak bizde yagli olur acaba aynimi bilemedim23 Şubat Menüm
Sabah 8 bucukta
1 haşlanmış yumurta
1 bardakepek süt
Saat 12 de
2 tane patates koftesi çok az tereyağ koyup pisirdim tavada
1 kaşık kuymak
1 dilim peynir
4 zeytin
Yarım dilim kepek ekmeği
Saat 6 akşam yemeği
1 tabak yahni haşlama
Yarım dilim kepek ekmeği
Turşu
Çok ama çok üzgünüm ama çayın yanında malesef 1 küçük hobi yedim uzun zamandır ağzıma çikolata surmuyordum Bidaha da uzun süre yemem ins.
Şu 2lt
Spor yok
LAydLiNe
zerra
ada81
Biri beni terlikle kovalasın ders çalışmam lazım ben buralarda geziyorum
Canim dayan yarin son gun hadi calis biz buralardayizBiri beni terlikle kovalasın ders çalışmam lazım ben buralarda geziyorum
Ne işin var burada hadi doğru ders başına sınavdan sonra istediğin gibi dolanBiri beni terlikle kovalasın ders çalışmam lazım ben buralarda geziyorum
Hoşgeldin canımBennnnn geldimmm :)
hoşgeldin tatliskoBennnnn geldimmm :)
Ne işin var burada hadi doğru ders başına sınavdan sonra istediğin gibi dolan
Hoşgeldin canım
Evet canim gun icerisindeki ictigimiz sularin hepsini hesapliyoruz..Sabah 11
4 tavuk ufak tavuk baget (yağsız)
1 avuç kuru üzüm
1 muz
Bir avuç badem fındık
3-4 zeytin
2-3 dilim kaşar
Ara:yarım cevizli scuk
(Emzirdiğim içinbazen oluyor
Akşam
Kendi yağı ile kızarmş 3 parça tavuk
4 yagsz soğan halkası
1 soğan karamelize yaptım
Menü tavuk ağırlık olmş
Birde Demir'im düşük çıktığı için yemeklerin yanında ayran içmemeye dikkat ediyorum zaten kola meyve suyu diyette içilmemeli bu durumda ne içebilirim diye düşünüyorum.su içiyorum günlük İçtiğim suÜç üç buçuk litre buluyo.yemeğin yanında içtiğimiz suyu hesaplayacak mıyız kızlar..?
Su:3 lt
0.75 detoks suyu
Spor: 1 ml leslie
50 hayali ip
LAydLiNe
Sabah 11
4 tavuk ufak tavuk baget (yağsız)
1 avuç kuru üzüm
1 muz
Bir avuç badem fındık
3-4 zeytin
2-3 dilim kaşar
Ara:yarım cevizli scuk
(Emzirdiğim içinbazen oluyor
Akşam
Kendi yağı ile kızarmş 3 parça tavuk
4 yagsz soğan halkası
1 soğan karamelize yaptım
Menü tavuk ağırlık olmş
Birde Demir'im düşük çıktığı için yemeklerin yanında ayran içmemeye dikkat ediyorum zaten kola meyve suyu diyette içilmemeli bu durumda ne içebilirim diye düşünüyorum.su içiyorum günlük İçtiğim suÜç üç buçuk litre buluyo.yemeğin yanında içtiğimiz suyu hesaplayacak mıyız kızlar..?
Su:3 lt
0.75 detoks suyu
Spor: 1 ml leslie
50 hayali ip
LAydLiNe
Hoşbuldum teşekkürler :)
Sarıpapatyam kendini biraz tanitsana ilk sayfada var canim formu onu doldur...Hoşbuldum teşekkürler :)
Valla bugun buraya cok takildim ondan
Evet canim gun icerisindeki ictigimiz sularin hepsini hesapliyoruz..
Siteyi, çözmeye çalışıyorum yavaş yavaş tanıtıyorum inşaallah :)Sarıpapatyam kendini biraz tanitsana ilk sayfada var canim formu onu doldur...
Taniyalim seni kac yadindasin boyun kac evlimisin cocuk var mi kac kiloyuz gibii)
Yok canim esim aksam spor yapmama kızıyor ben gelinceye kadar ne yaparsan yap diyor... birlikte oturalim diyor ... bi sizlere bakiyom bi onunla konusuyomValla benimde isim yeni bitti çamaşırları bekliyorum bitsin sericem ama yarim saat olsa yürücem birazdan kalk sende erinme bi iki bişey yap cabukkk
Yok canim esim aksam spor yapmama kızıyor ben gelinceye kadar ne yaparsan yap diyor... birlikte oturalim diyor ... bi sizlere bakiyom bi onunla konusuyom)
Kiz benimko 76.800 ikende iyisin askim cok iyisin derdi.. 66.600 oldum yine ayni iyisin askim cok iyisin der... hatta spor yapinca hafta sonu eger görurse cik cik yazik sana aciyorum kendine eziyet ediyorsun der hahahaKız adamın gönlünü yapıver bişey demez
Benimkininde hoşuna gidiyor afferim aşkıma diyip duruyor
Zayıflasinda naparsa yapsın diyor herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?