Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Patates ve kuymak ayni anda olmamis gibi kuymak bizde yagli olur acaba aynimi bilemedim reglimi yaklaşıyor acaba tatli istegi geliyor

Sabah 11
4 tavuk ufak tavuk baget (yağsız)
1 avuç kuru üzüm
1 muz
Bir avuç badem fındık
3-4 zeytin
2-3 dilim kaşar

Ara:yarım cevizli scuk
(Emzirdiğim içinbazen oluyor

Akşam
Kendi yağı ile kızarmş 3 parça tavuk
4 yagsz soğan halkası
1 soğan karamelize yaptım

Menü tavuk ağırlık olmş
Birde Demir'im düşük çıktığı için yemeklerin yanında ayran içmemeye dikkat ediyorum zaten kola meyve suyu diyette içilmemeli bu durumda ne içebilirim diye düşünüyorum.su içiyorum günlük İçtiğim suÜç üç buçuk litre buluyo.yemeğin yanında içtiğimiz suyu hesaplayacak mıyız kızlar..?

Su:3 lt
0.75 detoks suyu
Spor: 1 ml leslie
50 hayali ip

LAydLiNe

Evet canim gun icerisindeki ictigimiz sularin hepsini hesapliyoruz..

Afiyet olsun canim guzzel bi emzrme menusu

Valla benimde isim yeni bitti çamaşırları bekliyorum bitsin sericem ama yarim saat olsa yürücem birazdan kalk sende erinme bi iki bişey yap cabukkk
Yok canim esim aksam spor yapmama kızıyor ben gelinceye kadar ne yaparsan yap diyor... birlikte oturalim diyor ... bi sizlere bakiyom bi onunla konusuyom )

Yok canim esim aksam spor yapmama kızıyor ben gelinceye kadar ne yaparsan yap diyor... birlikte oturalim diyor ... bi sizlere bakiyom bi onunla konusuyom )

Kız adamın gönlünü yapıver bişey demez
Benimkininde hoşuna gidiyor afferim aşkıma diyip duruyor
Zayıflasinda naparsa yapsın diyor herhalde

Kız adamın gönlünü yapıver bişey demez
Benimkininde hoşuna gidiyor afferim aşkıma diyip duruyor
Zayıflasinda naparsa yapsın diyor herhalde
Kiz benimko 76.800 ikende iyisin askim cok iyisin derdi.. 66.600 oldum yine ayni iyisin askim cok iyisin der... hatta spor yapinca hafta sonu eger görurse cik cik yazik sana aciyorum kendine eziyet ediyorsun der hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…