Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay ayy şimardim cook teşekkürler tatlis rakibim. Sende gayet güzel vermissin masallah. haftaya ikimizde 1 er kilo daha vermiş olalim canim. nasi oldu bende anlamadım kizlarin dediği kırılma noktasina geldim sanırım.
70leri görmek istiyorum biran önce az kaldı bakalım
Tesekkur ederim

Tesskkir ederim evet canim erzurumlu

Seninle takiplesmiyor muyuz ki
ben de 2 yıl erzurumda çalıştım da o gunlerim geldi aklıma

hehehe geldimm kankiii :) kurtulamazswın bendennnn :)
hoşgeldin arkadaşım
Biri beni terlikle kovalasın ders çalışmam lazım ben buralarda geziyorum
terlikle değil de sopayla kovalasam olur mu ki

Erkekler nekadar böyle güzelsin ben seni her halinle seviyorum dese de ki benimkide öyle diyor.yine de biraz zayıflayinca caktirmasalarda bence hoşlarına gidiyor.

Evet ben seneler önce 55 düştüğümde sanki yeni evlenmiş gibiydik
Daha bi ilgi duyuyor sana kıskanıyor bir dediğini iki etmiyor

Yani tabiki baska erkege guzel gorueni istemezler ama bilmiolar ki biz hem cinslerimize guzel gorunmek icin cabalioz

Kapalısın espiri yapmayı pek sevmiyorsun ciddi ve dobra birisin
Kapalıyım..espri yapmayı severim ama çok şaklabanligi sevmem.yerine gore gulunecek yerde guler ciddi olunacak yerde usturupluyumdur.görünüş olarak cok guler yuzlu sakin biriyim ogrenciler beni cok sever.etrafımda oyle.ama sinirliyim normalde de pek sinif ortaminda falan belli etmem.hiç dobra olamadım hayatımda.aksine bana soylenen soze kiracagim diye cvp veremem.kırılgan ve sulu gözlüyüm.vs...epey anlattım hahah

Yani tabiki baska erkege guzel gorueni istemezler ama bilmiolar ki biz hem cinslerimize guzel gorunmek icin cabalioz
Aynen okadar haklisin ki. Zaten tek derdimiz esimize güzel görünmek ve girdiğimiz ortamdaki arkadaşlara göre daha zayıf olmak.tipik kadın profili.

Kırılgansın eşinin biraz daha romantik olmasini istiyorsun duygusalsinn
Ve herşeyi çok kafana takıyorsun

Evlilikte canim , olur oyle donemler huzur istiyorsan eşini övecen ama sen her istedigini yapacan taktik bu )) en iyisi sensin askim cok haklisim diyecen yavas yavas dedigini yaptiracan... hic üstünlük kurduğunu caktirmayacan )))

Evet çok doğru

Sende mi öğretmensin? Çok öğretmen varmış takımda.. Ben artık öğretmenim demiyorum. Atanamadım ve artık imkansz kimya bölümüm.. insan neden kimya okur ki.
Sen bence cana yakın birisin

Bence de 94 tüm sabah kilomı görünce aferin çok incldin diyor. Kendisnin psikolojisi bozuldu spora yazılacakmş.bayan erkek karışık olmasın dedim ama ben zayıfladıkça morali bozuluyor artık dedim yazıl diye çünkü üç yer var üçü de karışık :)

Kız 70fln olursan nolcak ozm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…