70leri görmek istiyorum biran önce az kaldı bakalımAy ayy şimardim cook teşekkürler tatlis rakibim. Sende gayet güzel vermissin masallah. haftaya ikimizde 1 er kilo daha vermiş olalim canim. nasi oldu bende anlamadım kizlarin dediği kırılma noktasina geldim sanırım.
ben de 2 yıl erzurumda çalıştım da o gunlerim geldi aklımaTesekkur ederim
Tesskkir ederim evet canim erzurumlu
Seninle takiplesmiyor muyuz ki
hoşgeldin arkadaşımhehehe geldimm kankiii :) kurtulamazswın bendennnn :)
terlikle değil de sopayla kovalasam olur mu kiBiri beni terlikle kovalasın ders çalışmam lazım ben buralarda geziyorum
Erkekler nekadar böyle güzelsin ben seni her halinle seviyorum dese de ki benimkide öyle diyor.yine de biraz zayıflayinca caktirmasalarda bence hoşlarına gidiyor.
Yani tabiki baska erkege guzel gorueni istemezler ama bilmiolar ki biz hem cinslerimize guzel gorunmek icin cabaliozEvet ben seneler önce 55 düştüğümde sanki yeni evlenmiş gibiydik
Daha bi ilgi duyuyor sana kıskanıyor bir dediğini iki etmiyor
Kapalıyım..espri yapmayı severim ama çok şaklabanligi sevmem.yerine gore gulunecek yerde guler ciddi olunacak yerde usturupluyumdur.görünüş olarak cok guler yuzlu sakin biriyim ogrenciler beni cok sever.etrafımda oyle.ama sinirliyim normalde de pek sinif ortaminda falan belli etmem.hiç dobra olamadım hayatımda.aksine bana soylenen soze kiracagim diye cvp veremem.kırılgan ve sulu gözlüyüm.vs...epey anlattım hahahKapalısın espiri yapmayı pek sevmiyorsun ciddi ve dobra birisin
Aynen okadar haklisin ki. Zaten tek derdimiz esimize güzel görünmek ve girdiğimiz ortamdaki arkadaşlara göre daha zayıf olmak.tipik kadın profili.Yani tabiki baska erkege guzel gorueni istemezler ama bilmiolar ki biz hem cinslerimize guzel gorunmek icin cabalioz
Yani tabiki baska erkege guzel gorueni istemezler ama bilmiolar ki biz hem cinslerimize guzel gorunmek icin cabalioz
Kapalıyım..espri yapmayı severim ama çok şaklabanligi sevmem.yerine gore gulunecek yerde guler ciddi olunacak yerde usturupluyumdur.görünüş olarak cok guler yuzlu sakin biriyim ogrenciler beni cok sever.etrafımda oyle.ama sinirliyim normalde de pek sinif ortaminda falan belli etmem.hiç dobra olamadım hayatımda.aksine bana soylenen soze kiracagim diye cvp veremem.kırılgan ve sulu gözlüyüm.vs...epey anlattım hahah
Kırılgansın eşinin biraz daha romantik olmasini istiyorsun duygusalsinn
Ve herşeyi çok kafana takıyorsun
Evlilikte canim , olur oyle donemler huzur istiyorsan eşini övecen ama sen her istedigini yapacan taktik bu)) en iyisi sensin askim cok haklisim diyecen yavas yavas dedigini yaptiracan... hic üstünlük kurduğunu caktirmayacan )))
Kapali olarak düşündüm seni...Oo epey tahminler yapılmış beni tahmin edin bakalım.
Kapalıyım..espri yapmayı severim ama çok şaklabanligi sevmem.yerine gore gulunecek yerde guler ciddi olunacak yerde usturupluyumdur.görünüş olarak cok guler yuzlu sakin biriyim ogrenciler beni cok sever.etrafımda oyle.ama sinirliyim normalde de pek sinif ortaminda falan belli etmem.hiç dobra olamadım hayatımda.aksine bana soylenen soze kiracagim diye cvp veremem.kırılgan ve sulu gözlüyüm.vs...epey anlattım hahah
Kapali olarak düşündüm seni...
En çok sinir olduğunuz şey nedir
Böyle sinirden çıldırdıginiz
En sinir oldugum sey emegimin karsiliginda istemedigim bir tepki almak... o zaman dunyayi yakarim
Kiz seninkini okumadan yazdimO benim düşüncemdi
Banane baneeee
Düşüncemi çalma
Bence de 94 tüm sabah kilomı görünce aferin çok incldin diyor. Kendisnin psikolojisi bozuldu spora yazılacakmş.bayan erkek karışık olmasın dedim ama ben zayıfladıkça morali bozuluyor artık dedim yazıl diye çünkü üç yer var üçü de karışık :)Evet ben seneler önce 55 düştüğümde sanki yeni evlenmiş gibiydik
Daha bi ilgi duyuyor sana kıskanıyor bir dediğini iki etmiyor
Iki yüzlülük buna deli oluyorum... biseyi soyleyip soyleyip inkar edenlere cildiririm...En çok sinir olduğunuz şey nedir
En çok sinir olduğunuz şey nedir
Bence de 94 tüm sabah kilomı görünce aferin çok incldin diyor. Kendisnin psikolojisi bozuldu spora yazılacakmş.bayan erkek karışık olmasın dedim ama ben zayıfladıkça morali bozuluyor artık dedim yazıl diye çünkü üç yer var üçü de karışık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?