Valla benimde isim yeni bitti çamaşırları bekliyorum bitsin sericem ama yarim saat olsa yürücem birazdan kalk sende erinme bi iki bişey yap cabukkk
Kiz benimko 76.800 ikende iyisin askim cok iyisin derdi.. 66.600 oldum yine ayni iyisin askim cok iyisin der... hatta spor yapinca hafta sonu eger görurse cik cik yazik sana aciyorum kendine eziyet ediyorsun der hahaha
Canim , acik biriyim ve cook suslu biriyim
Yok canim boşamasın simdi beniYarim saat leslie zumba filan
Aksamlari ortak bir spor da yapabiliriz.
ada81 hadi kalk kalk iki kocanin gonlunu bi yap bir iki hop
Canim , acik biriyim ve cook suslu biriyimetrafimdakiler oyle der suslu ada ama kapanmayi ara ara düşünenlerdenim simdilik hazir degilim...
Normalde sakin biriyim ama haksizliga hic gelemiyorum ...haksizlik yapilirsa damarima basilmis oluyor ..tek kendime degil birinede yapilsa susamayanlardanim)) onuk dışında dozunda sakayi severim ) ayy kendimi azcik anlatmis oldum sayende sende anlatsana kendini canim
Sabırlı değilim pek :)
Sakinim kırılganım ve evet tombisim
Baskaaaa ne tahmin ediyorum benimle ilgili
Kiz benimko 76.800 ikende iyisin askim cok iyisin derdi.. 66.600 oldum yine ayni iyisin askim cok iyisin der... hatta spor yapinca hafta sonu eger görurse cik cik yazik sana aciyorum kendine eziyet ediyorsun der hahaha
Aynen valla benimkininde lafi aynı ada sen anasın ana azcık toplu olacan normal diyorCanim erkeklere gore hep ole ben mesela alisverise giderim bisi alamam ya ben seni begeniom bole daha cok hosuma gidion kime guzel goruncen diye kavga ederiz
Orta boy , sakin ve uyumlu birisinŞimdilik aklıma bunlar geldi canım ben nasılımdr sizce :) saçma bir soru belki de ama işte eşim işte olunca can sıkıntısı diyelim :)
Yok canim boşamasın simdi benisoz yarin telafi edecem
Orta boy , sakin ve uyumlu birisinkapali olarak düşündüm seni ... bildim mi bildim mi
Şimdilik aklıma bunlar geldi canım ben nasılımdr sizce :) saçma bir soru belki de ama işte eşim işte olunca can sıkıntısı diyelim :)
Evlilikte canim , olur oyle donemler huzur istiyorsan eşini övecen ama sen her istedigini yapacan taktik buYok canım bende açığım sinirliyimdir eşime sürekli kızarım onunda sabrı tükendi artık sanırım. :)
Evlilikte canim , olur oyle donemler huzur istiyorsan eşini övecen ama sen her istedigini yapacan taktik bu)) en iyisi sensin askim cok haklisim diyecen yavas yavas dedigini yaptiracan... hic üstünlük kurduğunu caktirmayacan )))
Evet tereyağlı kuymak.ama bi kaşık yedim ondan çok yemedim.ve öğle yemeği olarak oldu.Patates ve kuymak ayni anda olmamis gibi kuymak bizde yagli olur acaba aynimi bilemedimreglimi yaklaşıyor acaba tatli istegi geliyor
Ya aslında hobi köfte kuymak hiç olmadı ama işte ins.telafi edicem onları.menun gayet guzel canim hobi olmamis sen de biliyosun. uzun sure gider o tatli sana dikkat edersin canim.
afiyet olsun
Yok anında reglim dün bitti ama hiç tatlı yemedim o dönemde yine aklımda yoktu ama çocuklara verirken dayanamadım.Patates ve kuymak ayni anda olmamis gibi kuymak bizde yagli olur acaba aynimi bilemedimreglimi yaklaşıyor acaba tatli istegi geliyor
Oo epey tahminler yapılmış beni tahmin edin bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?