Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Valla benimde isim yeni bitti çamaşırları bekliyorum bitsin sericem ama yarim saat olsa yürücem birazdan kalk sende erinme bi iki bişey yap cabukkk

Yarim saat leslie zumba filan

Aksamlari ortak bir spor da yapabiliriz.

ada81 hadi kalk kalk iki kocanin gonlunu bi yap bir iki hop

Kiz benimko 76.800 ikende iyisin askim cok iyisin derdi.. 66.600 oldum yine ayni iyisin askim cok iyisin der... hatta spor yapinca hafta sonu eger görurse cik cik yazik sana aciyorum kendine eziyet ediyorsun der hahaha

Canim erkeklere gore hep ole ben mesela alisverise giderim bisi alamam ya ben seni begeniom bole daha cok hosuma gidion kime guzel goruncen diye kavga ederiz

Canim , acik biriyim ve cook suslu biriyim etrafimdakiler oyle der suslu ada ama kapanmayi ara ara düşünenlerdenim simdilik hazir degilim...
Normalde sakin biriyim ama haksizliga hic gelemiyorum ...haksizlik yapilirsa damarima basilmis oluyor ..tek kendime degil birinede yapilsa susamayanlardanim )) onuk dışında dozunda sakayi severim ) ayy kendimi azcik anlatmis oldum sayende sende anlatsana kendini canim

Sabırlı değilim pek :)
Sakinim kırılganım ve evet tombisim
Baskaaaa ne tahmin ediyorum benimle ilgili

Sabırlı değilim pek :)
Sakinim kırılganım ve evet tombisim
Baskaaaa ne tahmin ediyorum benimle ilgili

Şimdilik aklıma bunlar geldi canım ben nasılımdr sizce :) saçma bir soru belki de ama işte eşim işte olunca can sıkıntısı diyelim :)

Kiz benimko 76.800 ikende iyisin askim cok iyisin derdi.. 66.600 oldum yine ayni iyisin askim cok iyisin der... hatta spor yapinca hafta sonu eger görurse cik cik yazik sana aciyorum kendine eziyet ediyorsun der hahaha

Valla benimkide o kilolardayken aynısını diyordu
104 olunca askim birlikte diyet yapalım mı demeye başladı bende yok sen yap ben iyiyim böyle diyordum

Canim erkeklere gore hep ole ben mesela alisverise giderim bisi alamam ya ben seni begeniom bole daha cok hosuma gidion kime guzel goruncen diye kavga ederiz
Aynen valla benimkininde lafi aynı ada sen anasın ana azcık toplu olacan normal diyor ) kv biraz kilolu demek oyle zannediyor analari

Yok canım bende açığım sinirliyimdir eşime sürekli kızarım onunda sabrı tükendi artık sanırım. :)
Evlilikte canim , olur oyle donemler huzur istiyorsan eşini övecen ama sen her istedigini yapacan taktik bu )) en iyisi sensin askim cok haklisim diyecen yavas yavas dedigini yaptiracan... hic üstünlük kurduğunu caktirmayacan )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…