Yani haklısın sinirlenmekte
Iki yüzlülük buna deli oluyorum... biseyi soyleyip soyleyip inkar edenlere cildiririm...
Eşimin beni başkasının yanında rencide etmesi. Ama bnde susmam karşılığını alır susar.. Sussam sindrr ama susmuyırum
Aynen maalesefBu ara genelde bole gidio ve hic mutlu degilim
Her yer ole insanlarla dolu
Iki yüzlülük buna deli oluyorum... biseyi soyleyip soyleyip inkar edenlere cildiririm...
Valla bu konuda anam babam da yapsa karsilarina cikiyorumYemin ederimmmm bende
Yada senin yanında sana iyi davranan ama arkandan konuşan
Bide insanı enayi yerine koymaya çalışan insanlardan nefret ediyorum
Olucam inş hırs yaptım oda kendi kendini yesin btrsnKız 70fln olursan nolcak ozm :)
Eşimin beni başkasının yanında rencide etmesi. Ama bnde susmam karşılığını alır susar.. Sussam sindrr ama susmuyırum
Olucam inş hırs yaptım oda kendi kendini yesin btrsn
Kiz cok tatlısınCnm bence bunu eşinle eşinin çok mutlu olduğu bi anda konuş
Cnm beni çok kırıyorsun rencide ediyorsun milletin içinde birdaha yapma fln de
Ve elin elinde fln olsun bunu söylerken
Ben selin karacehennem
Valla bu konuda anam babam da yapsa karsilarina cikiyorum
Cnm bence bunu eşinle eşinin çok mutlu olduğu bi anda konuş
Cnm beni çok kırıyorsun rencide ediyorsun milletin içinde birdaha yapma fln de
Ve elin elinde fln olsun bunu söylerken
Ben selin karacehennem
Sadece iki kere yaptı ikincsnde evi terk ettim daha yapamaz brbşm için boşanma sebebidir net.
Şimdi 1iyi yapmissin
2devam etme evi terk etmeye bir gelir almaya iki gelir almaya 3
Biliyorum seninki de hak etmiş ama birdaha yapma cnm en fazla onunla konuşma kırıldığını belli et bence
Yok yok inşallah bida gitmem zaten gttm sabah döndüm annesi ile geldi almaya.
Kızlar iyi geceler, bu akşam bit arkadaşın çocuğunun doğum gününe gittik, otuz çeşit pasta vardır ve çok osrar edildi. Maalesef biraz yedim, nerdeyse ağzıma zorla tutacaklardı
Yarin bol spor yap canim telafi etmeye calisKızlar iyi geceler, bu akşam bit arkadaşın çocuğunun doğum gününe gittik, otuz çeşit pasta vardır ve çok osrar edildi. Maalesef biraz yedim, nerdeyse ağzıma zorla tutacaklardı
Emzirdiğim için de suçladılar bir de yemememi, nerdeyse kötü anne olacaktım: aslomda bugün çok az yedim menümü paylaşacağım birazdan. Dişçiye gitmiştim, morfinden ağzım saatlerce düzelmedi. Bu d günü olmasaydı süper olacaktıYarin bol spor yap canim telafi etmeye calis
Emzirdiğim için de suçladılar bir de yemememi, nerdeyse kötü anne olacaktım: aslomda bugün çok az yedim menümü paylaşacağım birazdan. Dişçiye gitmiştim, morfinden ağzım saatlerce düzelmedi. Bu d günü olmasaydı süper olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?