Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Erkekler nekadar böyle güzelsin ben seni her halinle seviyorum dese de ki benimkide öyle diyor.yine de biraz zayıflayinca caktirmasalarda bence hoşlarına gidiyor.
gitmez mi benim ki hep diyodu balik etli ol diye simdi zayiflamaya basladim boyle daha guzel kilo alma diyo

Sende mi öğretmensin? Çok öğretmen varmış takımda.. Ben artık öğretmenim demiyorum. Atanamadım ve artık imkansz kimya bölümüm.. insan neden kimya okur ki.
Sen bence cana yakın birisin
canim ben de atanamadim ve zor gibi, umudum azalmaya basladi. Sözleşmeli olaylari mulakat vs kimyayi ders olarak cok severdim bence guzel bolum. atanamamak senin suçun degil ki

Sende mi öğretmensin? Çok öğretmen varmış takımda.. Ben artık öğretmenim demiyorum. Atanamadım ve artık imkansz kimya bölümüm.. insan neden kimya okur ki.
Sen bence cana yakın birisin
Teşekkür ederim canım.beni cana yakın görmen çok mutlu etti beni.kimya mi masallah sana zor bi bölümdür ama tabi matematik kadar alimı yok.kpss yüksek olursa ins.umut var ama umutsuzluğa kapılma. Ücretli öğretmenlik yada özel ders falanda verebilirsin aslında bosta misin şuan.

canim ben de atanamadim ve zor gibi, umudum azalmaya basladi. Sözleşmeli olaylari mulakat vs kimyayi ders olarak cok severdim bence guzel bolum. atanamamak senin suçun degil ki
Senin bölüm ne canım..valla gruba giren öğretmenler oturduğu yerden kilo almış diyecek.halbuki devamlı ayakta olunan bi meslek ama işte evlilik doğum derken malesef kilo alıyor insan.

Kızlar beni gruptan çıkarabilirsiniz.
Grup kurallarına uymadigimin farkındayım malum durumu biliyorsunuz az çok.
Annemin ameliyatından sonra tekrar düzenini olusturucam inşallah. ..
2 çocuk annem ve hastaneler çok yorucu oluyor benim için haliyle ne diyet oluyor ne spor.

Canım olur öyle canını sıkma Önce sağlık nasıl oldu annen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…