- 15 Ocak 2014
- 5.994
- 5.203
- 398
Teşekkür ederim canım.beni cana yakın görmen çok mutlu etti beni.kimya mi masallah sana zor bi bölümdür ama tabi matematik kadar alimı yok.kpss yüksek olursa ins.umut var ama umutsuzluğa kapılma. Ücretli öğretmenlik yada özel ders falanda verebilirsin aslında bosta misin şuan.
canim ben de atanamadim ve zor gibi, umudum azalmaya basladi. Sözleşmeli olaylari mulakat vskimyayi ders olarak cok severdim bence guzel bolum. atanamamak senin suçun degil ki
annem yuruyemiyor Malesef canim.Canım olur öyle canını sıkma Önce sağlık nasıl oldu annen
Canım Rabbim kolaylık ve şifa versin tez zamanda iyileşir inşaallahannem yuruyemiyor Malesef canim.
Kaç gündür çok sikintidayiz , allah hayırlı kapılar açsın inşallah.
Doktor salı veya çarşamba ameliyat günü verdi.
Bekliyoruz....
Doğru haklısın canım. Ders saatlerine göre değişir tabi ücret ama bebişin de olunca çok ta giremezsin..hayırlısı ins.olur sabır.3 sene ücretli öğretmenlik yaptım canım sonra bebeğim doğdu 35.haftama kadar bile çalıştım.
Sonrasında bebiş doğunca ara verdim.
Şimdi bir yaşında. Bırakacak kimse yok ücretli den ne alayım ki bakıcıya vereyim diye düşündüm..
annem yuruyemiyor Malesef canim.
Kaç gündür çok sikintidayiz , allah hayırlı kapılar açsın inşallah.
Doktor salı veya çarşamba ameliyat günü verdi.
Bekliyoruz....
Doğru haklısın canım. Ders saatlerine göre değişir tabi ücret ama bebişin de olunca çok ta giremezsin..hayırlısı ins.olur sabır.
Kızlar beni gruptan çıkarabilirsiniz.
Grup kurallarına uymadigimin farkındayım malum durumu biliyorsunuz az çok.
Annemin ameliyatından sonra tekrar düzenini olusturucam inşallah. ..
2 çocuk annem ve hastaneler çok yorucu oluyor benim için haliyle ne diyet oluyor ne spor.
Hahah kiz gizli soyliyim mademSen yaz kiz herkes uyumaya gitti kimse görmez
Tebrikler kizlar 1. Olmussunuz :)
Bütün gün sadece 4 dilim yumurtali ekmek 3 bardak ayran ve kurabiye yedim baskada hiic birsey yemedim sporda yapmadım uf ya. Verdigim 1300 kilonun havasina fazla girdim sanirim
canım etrafindakilere diyet yaptığını söyleme ben annemle re bile duyurmadım sadece esim biliyorEmzirdiğim için de suçladılar bir de yemememi, nerdeyse kötü anne olacaktım: aslomda bugün çok az yedim menümü paylaşacağım birazdan. Dişçiye gitmiştim, morfinden ağzım saatlerce düzelmedi. Bu d günü olmasaydı süper olacaktı
çok da fire vermemişsin canım sıkıntı yok23 şubat menü
Kahvaltı 09:00
Az yağda bir tabak menemen
5 zeytin
Ara 13:00
1 b süt 2 hurma
Akşam 17:30
1 kaşık bamya
1 kaşık haşlanmış tavuk
1 tabak salata
Doğumgününde 20:30
3 sarma
2 kabak tatlısı(süt olur diye ağzıma tıktılar)
1 havuç topu minnacık
2 mil Leslie 90 puan
15 dk tempolu yürüyüş 45
Toplamda 135 puan
1 buçuk lt su
iyi geceler canımBen uyuyorum kızlar iyi geceler))
iyi geceler canim
benim de çok düzensiz bugün ama yazicamBugunku menumu yazmasam olurmu rezalet çünkü
coşmuşsun cankizMesaj sayısı 106zerra
ben okuldayken hic oturmuyorum canım haklisin oturunca sınıf kontrolden çıkıyor zaten sürekli de tahtada olmam gerekiyorSenin bölüm ne canım..valla gruba giren öğretmenler oturduğu yerden kilo almış diyecek.halbuki devamlı ayakta olunan bi meslek ama işte evlilik doğum derken malesef kilo alıyor insan.
yarin toparlarsın canım sıkma canını olur aradaBütün gün sadece 4 dilim yumurtali ekmek 3 bardak ayran ve kurabiye yedim baskada hiic birsey yemedim sporda yapmadım uf ya. Verdigim 1300 kilonun havasina fazla girdim sanirim
Bütün gün sadece 4 dilim yumurtali ekmek 3 bardak ayran ve kurabiye yedim baskada hiic birsey yemedim sporda yapmadım uf ya. Verdigim 1300 kilonun havasina fazla girdim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?