Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

3 sene ücretli öğretmenlik yaptım canım sonra bebeğim doğdu 35.haftama kadar bile çalıştım.
Sonrasında bebiş doğunca ara verdim.
Şimdi bir yaşında. Bırakacak kimse yok ücretli den ne alayım ki bakıcıya vereyim diye düşündüm..

Doğru haklısın canım. Ders saatlerine göre değişir tabi ücret ama bebişin de olunca çok ta giremezsin..hayırlısı ins.olur sabır.

Doğru haklısın canım. Ders saatlerine göre değişir tabi ücret ama bebişin de olunca çok ta giremezsin..hayırlısı ins.olur sabır.

Yok maalesef 30 saat ders girince alacağım maksimum ücret 1500 canım maalaef artı sigorta yarım gün yatıyor aylk 15 gün yani ojuj dışında resmi gün kar tatili bayram ve ücretn kesiliyor en son çalıştğmd gecen sene 1400 ü zor görüyordm öğretmen olarak çok kırıcı.

Cnm sen keyfinden yapmıyorsun ki
Annen rahatsız
Isıtıyorsan kaptanımıza söyle seni izine ayırsın
Anneciğin iyi olduğunda geri dönersin

Bütün gün sadece 4 dilim yumurtali ekmek 3 bardak ayran ve kurabiye yedim baskada hiic birsey yemedim sporda yapmadım uf ya. Verdigim 1300 kilonun havasina fazla girdim sanirim

canım etrafindakilere diyet yaptığını söyleme ben annemle re bile duyurmadım sadece esim biliyor söylesem daha çok yedirmeye çalışıyorlar emziriyorsun bilmem ne diye. Ama daha sağlıklı beslendigimozi anlamaz kimse o yüzden çaktırma boşver. Soran olursa tatlıyı ekmegi azalttım diyorum. Kv anlamasın diye de mesela bir parca alıyorum bırakıyorum hemen. Yemiycem desem boşuna psikolojik baskı sütun çeker falan biseyler diyorlar

çok da fire vermemişsin canım sıkıntı yok

Ben uyuyorum kızlar iyi geceler ))
iyi geceler canım

zerra canim bu mesajla 31

Herkse iyi geceler kizlar
iyi geceler canim

Bugunku menumu yazmasam olurmu rezalet çünkü
benim de çok düzensiz bugün ama yazicam
coşmuşsun cankiz

Senin bölüm ne canım..valla gruba giren öğretmenler oturduğu yerden kilo almış diyecek.halbuki devamlı ayakta olunan bi meslek ama işte evlilik doğum derken malesef kilo alıyor insan.
ben okuldayken hic oturmuyorum canım haklisin oturunca sınıf kontrolden çıkıyor zaten sürekli de tahtada olmam gerekiyor şöyle bir supurgem olsa fena olmaz hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…