- 7 Ağustos 2016
- 3.495
- 7.360
- 158
Çok sevinirim canım izne ayırabilirsiniz.Cnm sen keyfinden yapmıyorsun ki
Annen rahatsız
Isıtıyorsan kaptanımıza söyle seni izine ayırsın
Anneciğin iyi olduğunda geri dönersin
Amin canım dualrinizi eksik etmeyin.NaMIDiGeRBuzDoLaBI canım biz buralardayız senin de geçerli bir mazeretin var fırsat buldukça uğra devam edersin isleri yoluna koyunca. Allah annecigine acil şifalar versin inşaallah.
Çok sevinirim canım izne ayırabilirsiniz.
tesekkur ederiz :)Tebrikler kizlar 1. Olmussunuz :)
Ayy görmesin ya rezaletSen yandın kaptanımız görmesin
Ayy canim beniim edicem insallah ya. Bugun oglanin aşıları vardi cok huysuzdu hicbisey yemeye firsatim olmadı bide ustune misafirlik.. Bugunu hayatimdan siliyomCnm şaka biryana emeklerine yazık etme bugünlük böyle olmuş
Yarın çok dikkat et tmm mi
Allah Şafii ismiyle acil sifalar versin canim dualarimiz seninleAmin canım dualrinizi eksik etmeyin.
Allahın izniyle annem bi iyilessin donucem aranıza.
Galiba dükkanı kapama görevi bana kaldiherkese iyi geceleerr kimbilir kacinci ruyanizdasiniz herkes rüyasında kendini 10 kilo vermis olarak görsün ki o gazla diyete daha sıkı sarilsin
Kızlar benim için uyku vakti geldi iyi geceler tatlı ruyalar.cankizzzz dükkânı sen kapatırsın canım
Ayy görmesin ya rezalet
Ayy canim beniim edicem insallah ya. Bugun oglanin aşıları vardi cok huysuzdu hicbisey yemeye firsatim olmadı bide ustune misafirlik.. Bugunu hayatimdan siliyom
Bizimki de kilolu ama ben zayıflayınca böyle iyi oldun diyorErkekler nekadar böyle güzelsin ben seni her halinle seviyorum dese de ki benimkide öyle diyor.yine de biraz zayıflayinca caktirmasalarda bence hoşlarına gidiyor.
Kesinlikle böyle insanlar kendini hemen belli ediyorYemin ederimmmm bende
Yada senin yanında sana iyi davranan ama arkandan konuşan
Bide insanı enayi yerine koymaya çalışan insanlardan nefret ediyorum
Bence de ev terketmece olmazŞimdi 1iyi yapmissin
2devam etme evi terk etmeye bir gelir almaya iki gelir almaya 3
Biliyorum seninki de hak etmiş ama birdaha yapma cnm en fazla onunla konuşma kırıldığını belli et bence
Afiyet olsun canımKızlar iyi geceler, bu akşam bit arkadaşın çocuğunun doğum gününe gittik, otuz çeşit pasta vardır ve çok osrar edildi. Maalesef biraz yedim, nerdeyse ağzıma zorla tutacaklardı
Hımmm neler yapıyor merak ettimLAydLiNe bebegim senin kacamaklar icin iyi yaptirimlarin olurdu ama
Güzel canım afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah 10da
2tane yumurta
1dilim beyaz peynir
Salatalık
1fincan kahve
Öğlen 1de
Tavuk ve salata
Akşam 5de
Tavuk ve salata
Aksam 7de
Yoğurt içine birkaç çilek attim
2bucuk litre su
Mayonoz kürü
30dk yürüyüs
6dk karin sıkılaştırma
7dk kol sıkılaştırma daha yapmadım ama kesin yapicam
LAydLiNe @ada81
İyi atlatmışsın canım23 şubat menü
Kahvaltı 09:00
Az yağda bir tabak menemen
5 zeytin
Ara 13:00
1 b süt 2 hurma
Akşam 17:30
1 kaşık bamya
1 kaşık haşlanmış tavuk
1 tabak salata
Doğumgününde 20:30
3 sarma
2 kabak tatlısı(süt olur diye ağzıma tıktılar)
1 havuç topu minnacık
2 mil Leslie 90 puan
15 dk tempolu yürüyüş 45
Toplamda 135 puan
1 buçuk lt su
Hımmm şımarmak yokTskler cnm beğendiniz sonunda ohhh rahatladım
Ay bunu kutlamalıyım ne yesemki acaba
Pizza hamburger pasta cola ay bilemedim
Olur olurSopa nasıl olur
Bugün benim menüm de öyle olacak sanırımBugunku menumu yazmasam olurmu rezalet çünkü
Mesaj sayısı 106zerra
Bende hafta sonu yapıcam bulgurluSade diyet için zeytinyağlı az pirinçli yapıuorum
BenimdeKızlar uyudunuzmu ben yeni geldim kv den bi geçmiş yaptım gözlerim kamaştı oku oku zor bitti
Değmez bebişinden ayrılmana3 sene ücretli öğretmenlik yaptım canım sonra bebeğim doğdu 35.haftama kadar bile çalıştım.
Sonrasında bebiş doğunca ara verdim.
Şimdi bir yaşında. Bırakacak kimse yok ücretli den ne alayım ki bakıcıya vereyim diye düşündüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?