Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

NaMIDiGeRBuzDoLaBI canım biz buralardayız senin de geçerli bir mazeretin var fırsat buldukça uğra devam edersin isleri yoluna koyunca. Allah annecigine acil şifalar versin inşaallah.
Amin canım dualrinizi eksik etmeyin.
Allahın izniyle annem bi iyilessin donucem aranıza.

23 şubat
11.30
7 zeytin 1 incir
Sütlü nesfit 1 kase

14.30
3 hurma
Yarim.kase kefir

16.00
Yine hurma

19.30
1 kase yoğurtlu çorba
1 tabak ciğer
2 kaşık pilav
Salata

2 litre su
Spor yok

Bugün çok dandini bir menü oldu farkındayım arkadaslar. Sabah moral bozukluğuna bisey yiyesim gelmedi aksama doğru da yesem olmiycakti çünkü aksam anneme gittik. Çok agir elestirmeyin lütfen daha da moralim bozulmasın

Cnm şaka biryana emeklerine yazık etme bugünlük böyle olmuş
Yarın çok dikkat et tmm mi
Ayy canim beniim edicem insallah ya. Bugun oglanin aşıları vardi cok huysuzdu hicbisey yemeye firsatim olmadı bide ustune misafirlik.. Bugunu hayatimdan siliyom

Sagol canım aylahl oldu valla nasil da oldu anlamadim gitti resmen bütün gun ac kalmışım. Cankiza da dedigim gibi bugun oglumun asi günüydü. Ennn korktuğum sey yavrumun caninin acidigi gün

Ayy canim beniim edicem insallah ya. Bugun oglanin aşıları vardi cok huysuzdu hicbisey yemeye firsatim olmadı bide ustune misafirlik.. Bugunu hayatimdan siliyom

Ayy kıyamam ya acımıştır dikkat et ateşi fln çıkmasın
Neyse cnm olan olmuş yarın süper bi menüyle gelirsinnn

Erkekler nekadar böyle güzelsin ben seni her halinle seviyorum dese de ki benimkide öyle diyor.yine de biraz zayıflayinca caktirmasalarda bence hoşlarına gidiyor.
Bizimki de kilolu ama ben zayıflayınca böyle iyi oldun diyor
Önceden bir şey demezdi
Yemin ederimmmm bende
Yada senin yanında sana iyi davranan ama arkandan konuşan
Bide insanı enayi yerine koymaya çalışan insanlardan nefret ediyorum
Kesinlikle böyle insanlar kendini hemen belli ediyor
Ve ilişkimde çok mesafeli oluyorum
Şimdi 1iyi yapmissin
2devam etme evi terk etmeye bir gelir almaya iki gelir almaya 3
Biliyorum seninki de hak etmiş ama birdaha yapma cnm en fazla onunla konuşma kırıldığını belli et bence
Bence de ev terketmece olmaz
Kızlar iyi geceler, bu akşam bit arkadaşın çocuğunun doğum gününe gittik, otuz çeşit pasta vardır ve çok osrar edildi. Maalesef biraz yedim, nerdeyse ağzıma zorla tutacaklardı
Afiyet olsun canım
LAydLiNe bebegim senin kacamaklar icin iyi yaptirimlarin olurdu ama
Hımmm neler yapıyor merak ettim
Güzel canım afiyet olsun
İyi atlatmışsın canım
Tskler cnm beğendiniz sonunda ohhh rahatladım
Ay bunu kutlamalıyım ne yesemki acaba
Pizza hamburger pasta cola ay bilemedim
Hımmm şımarmak yok
Sopa nasıl olur
Olur olur

Bugunku menumu yazmasam olurmu rezalet çünkü
Bugün benim menüm de öyle olacak sanırım

Sade diyet için zeytinyağlı az pirinçli yapıuorum
Bende hafta sonu yapıcam bulgurlu
Kızlar uyudunuzmu ben yeni geldim kv den bi geçmiş yaptım gözlerim kamaştı oku oku zor bitti
Benimde
Değmez bebişinden ayrılmana
Büyüsün inşallah kuzun
Rabbim ne kapılar açar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…