Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tebrikler kizlar 1. Olmussunuz :)
Süper teşekkür ederiz canım
Bütün gün sadece 4 dilim yumurtali ekmek 3 bardak ayran ve kurabiye yedim baskada hiic birsey yemedim sporda yapmadım uf ya. Verdigim 1300 kilonun havasina fazla girdim sanirim
Önümüzdeki günler telafi edersin canım
Çok sevinirim canım izne ayırabilirsiniz.
Sen henüz listeye girmedin sanırım sıkıntı olmaz herhalde
Kaptanımız gerekeni söyler
Sen kendine dikkat et dua et
Rabbim anneciğine şifa versin
Benim annemde 2 sene önce beyin kanamasından yatalak oldu
Her gece rüyamda iyileşmiş görüyorum
Neden moralin bozuk tatlım kötü birşey yok inşallah
Ayy görmesin ya rezalet
Çok konuşmuşlar belki geçmişe gitmez kaptan

O vakte hala uyumadınız mı bakim
Zayıflamayı rüyanızda görürsünüz demedi demeyin
Yatınki yağları yakan hormon işini yapsın

Siz şimdi sabah da kalkmazsınız
Gunaydiinnn kalktim kahvaltimi yaptim simdi tekrar yatıyorum

Allah şifa versin annelerimize gerçekten kötü bi durum....

Gunaydin kizlar sabah uyamdim regl olmusum cok agrim var bugun spor yapmam herhalde pek biside yiyemem

Gunaydiinnn kalktim kahvaltimi yaptim simdi tekrar yatıyorum

Allah şifa versin annelerimize gerçekten kötü bi durum....
Amin maalesef canım rabbim kimseyi başkasına muhtaç etmesin
Gunaydin kizlar sabah uyamdim regl olmusum cok agrim var bugun spor yapmam herhalde pek biside yiyemem
Günaydın canım geçmiş olsun
Gunaydin herkeseee

Zerracim msjlarimi sayacam dunku ama öğleden sonra bildirim yaparim sana malum hafta sonu telasi )
Günaydın canım
No problem

Kızlar günaydın

Sınavım bitti şükür. Çok zor sordular canım sıkıldı. Geçecek kadar yaptım ama ortalama yükseltmek istiyordum. Hayırlısı olsun bakalım. Geçmişe bakamayacağım. İnşallah akşama bakarım. Biraz işlerim var. Onları halledip dönerim. Boş bırakmayın takımı Ara ara uğramaya çalışırım. Hafta sonu rehavetine kapılmayın.

Veeeeeeeeee HEPİNİZİ KOCAMAN TEBRİK EDİYORUM bu haftanın birincisi biziz.

Haftaya yine aynı performansı bekliyorum hepinizden.

Pazartesi tartı var ona göre bozmayın menüleri. Kaçamak istemiyorum

23 şubat menüm
7.00 sabah
1haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
3 zeytin
Domates salatalık
12.00 şekersiz nescafe
14.30 öğlen
1 tabak yoğurt çorbası
17.00 küçük bir avuç çiğ yer fıstığı
18.00 2 mandalina
20.00 küçük bir tabak iskender
2lt su 1saat yürüyüş

Senin bölüm ne canım..valla gruba giren öğretmenler oturduğu yerden kilo almış diyecek.halbuki devamlı ayakta olunan bi meslek ama işte evlilik doğum derken malesef kilo alıyor insan.
beden egitimi benim canim. yeni evlendim 6 ayda 11 kilo aldim calismiyorum evdeyim.
yeni gelin halleri iste pasta, borek, tatli, alengirli yemekler derken aldi basini gitti kilolar

bu başarı başta kaptanımızın sonra da diğerakadaşlarımızın canayakınlığı ve takımda birbirilerini motive etmeleri ile kazanıldı bence

Canım anneciğine Allah şifa versim
beden egitimi benim canim. yeni evlendim 6 ayda 11 kilo aldim calismiyorum evdeyim.
yeni gelin halleri iste pasta, borek, tatli, alengirli yemekler derken aldi basini gitti kilolar
Tahmin edebiliyorum erkeğin kalbine giden yolu bulmuşsun
geçmiş olsun sınav atlatılmış istediğin sonuçları alırsın canım inşaallah Allah hayırlı olanı nasip etsin

O vakte hala uyumadınız mı bakim
Zayıflamayı rüyanızda görürsünüz demedi demeyin
Yatınki yağları yakan hormon işini yapsın

Siz şimdi sabah da kalkmazsınız
Kız ben üçten önce uyumam desene benim kilolar onun için inat ediyor yağları yakan hormonun işine engel oluyorum

Sagol canım aylahl oldu valla nasil da oldu anlamadim gitti resmen bütün gun ac kalmışım. Cankiza da dedigim gibi bugun oglumun asi günüydü. Ennn korktuğum sey yavrumun caninin acidigi gün
ama aşılar onların daha çok hasta olmamaları için var bir de o tarafından bak canım belki rahatlarsın
geçmişi okuduysan dun cuma zayıflama yarışmalarının kapatılma durumu varmış onu öğrendik ona moralim bozuldu. Tam da kilo verebildigim bir yol bulmuşken üzüldüm doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…