Süper teşekkür ederiz canımTebrikler kizlar 1. Olmussunuz :)
Önümüzdeki günler telafi edersin canımBütün gün sadece 4 dilim yumurtali ekmek 3 bardak ayran ve kurabiye yedim baskada hiic birsey yemedim sporda yapmadım uf ya. Verdigim 1300 kilonun havasina fazla girdim sanirim
Sen henüz listeye girmedin sanırım sıkıntı olmaz herhaldeÇok sevinirim canım izne ayırabilirsiniz.
Neden moralin bozuk tatlım kötü birşey yok inşallah23 şubat
11.30
7 zeytin 1 incir
Sütlü nesfit 1 kase
14.30
3 hurma
Yarim.kase kefir
16.00
Yine hurma
19.30
1 kase yoğurtlu çorba
1 tabak ciğer
2 kaşık pilav
Salata
2 litre su
Spor yok
Bugün çok dandini bir menü oldu farkındayım arkadaslar. Sabah moral bozukluğuna bisey yiyesim gelmedi aksama doğru da yesem olmiycakti çünkü aksam anneme gittik. Çok agir elestirmeyin lütfen daha da moralim bozulmasın
Çok konuşmuşlar belki geçmişe gitmez kaptanAyy görmesin ya rezalet
Ben uyumadım burdayım cnm daha
Tmm cnm kapatırım :)
Iyi gecelerrrr
O vakte hala uyumadınız mı bakimAyyy sohbet edicek kimsede kalmadi
Gunaydiinnn kalktim kahvaltimi yaptim simdi tekrar yatıyorumO vakte hala uyumadınız mı bakim
Zayıflamayı rüyanızda görürsünüz demedi demeyin
Yatınki yağları yakan hormon işini yapsın
Siz şimdi sabah da kalkmazsınız
Allah şifa versin annelerimize gerçekten kötü bi durum....Süper teşekkür ederiz canım
Önümüzdeki günler telafi edersin canım
Sen henüz listeye girmedin sanırım sıkıntı olmaz herhalde
Kaptanımız gerekeni söyler
Sen kendine dikkat et dua et
Rabbim anneciğine şifa versin
Benim annemde 2 sene önce beyin kanamasından yatalak oldu
Her gece rüyamda iyileşmiş görüyorum
Neden moralin bozuk tatlım kötü birşey yok inşallah
Çok konuşmuşlar belki geçmişe gitmez kaptan
Gunaydiinnn kalktim kahvaltimi yaptim simdi tekrar yatıyorum
Amin maalesef canım rabbim kimseyi başkasına muhtaç etmesinAllah şifa versin annelerimize gerçekten kötü bi durum....
Günaydın canım geçmiş olsunGunaydin kizlar sabah uyamdim regl olmusum cok agrim var bugun spor yapmam herhalde pek biside yiyemem
Gunaydin herkeseee
Günaydın canımZerracim msjlarimi sayacam dunku ama öğleden sonra bildirim yaparim sana malum hafta sonu telasi)
beden egitimi benim canim. yeni evlendim 6 ayda 11 kilo aldim calismiyorum evdeyim.Senin bölüm ne canım..valla gruba giren öğretmenler oturduğu yerden kilo almış diyecek.halbuki devamlı ayakta olunan bi meslek ama işte evlilik doğum derken malesef kilo alıyor insan.
bu başarı başta kaptanımızın sonra da diğerakadaşlarımızın canayakınlığı ve takımda birbirilerini motive etmeleri ile kazanıldı benceKızlar günaydın
Sınavım bitti şükür. Çok zor sordular canım sıkıldı. Geçecek kadar yaptım ama ortalama yükseltmek istiyordum. Hayırlısı olsun bakalım. Geçmişe bakamayacağım. İnşallah akşama bakarım. Biraz işlerim var. Onları halledip dönerim. Boş bırakmayın takımıAra ara uğramaya çalışırım. Hafta sonu rehavetine kapılmayın.
Veeeeeeeeee HEPİNİZİ KOCAMAN TEBRİK EDİYORUM bu haftanın birincisi biziz.
Haftaya yine aynı performansı bekliyorum hepinizden.
Pazartesi tartı var ona göre bozmayın menüleri. Kaçamak istemiyorum
Çok geçmiş olsun canım allah şifalar versinannem yuruyemiyor Malesef canim.
Kaç gündür çok sikintidayiz , allah hayırlı kapılar açsın inşallah.
Doktor salı veya çarşamba ameliyat günü verdi.
Bekliyoruz....
Canım anneciğine Allah şifa versimSüper teşekkür ederiz canım
Tahmin edebiliyorum erkeğin kalbine giden yolu bulmuşsunbeden egitimi benim canim. yeni evlendim 6 ayda 11 kilo aldim calismiyorum evdeyim.
yeni gelin halleri iste pasta, borek, tatli, alengirli yemekler derken aldi basini gitti kilolar
geçmiş olsun sınav atlatılmış istediğin sonuçları alırsın canım inşaallah Allah hayırlı olanı nasip etsinKızlar günaydın
Sınavım bitti şükür. Çok zor sordular canım sıkıldı. Geçecek kadar yaptım ama ortalama yükseltmek istiyordum. Hayırlısı olsun bakalım. Geçmişe bakamayacağım. İnşallah akşama bakarım. Biraz işlerim var. Onları halledip dönerim. Boş bırakmayın takımıAra ara uğramaya çalışırım. Hafta sonu rehavetine kapılmayın.
Veeeeeeeeee HEPİNİZİ KOCAMAN TEBRİK EDİYORUM bu haftanın birincisi biziz.
Haftaya yine aynı performansı bekliyorum hepinizden.
Pazartesi tartı var ona göre bozmayın menüleri. Kaçamak istemiyorum
beden eğitimi benm bolum.Senin bölüm neydi canım ders mi çalışıyor sun. Ben bıraktım
Kız ben üçten önce uyumam desene benim kilolar onun için inat ediyor yağları yakan hormonun işine engel oluyorumO vakte hala uyumadınız mı bakim
Zayıflamayı rüyanızda görürsünüz demedi demeyin
Yatınki yağları yakan hormon işini yapsın
Siz şimdi sabah da kalkmazsınız
oyle tabi de olan bana oldu o sadece iki kilo aldiTahmin edebiliyorum erkeğin kalbine giden yolu bulmuşsun
gecmis olsun canim. Allah acil sifa versinCanim cok tesekkur ederim.
Annemle ilgilendigim için giremiyorum.
Çarşamba günü ameliyat olacak bakalım allah sifasini verir inşallah.
1 gunden bi sey olmaz canim telafi edersin. cok da yememişsin zaten uzulmeBütün gün sadece 4 dilim yumurtali ekmek 3 bardak ayran ve kurabiye yedim baskada hiic birsey yemedim sporda yapmadım uf ya. Verdigim 1300 kilonun havasina fazla girdim sanirim
ama aşılar onların daha çok hasta olmamaları için var bir de o tarafından bak canım belki rahatlarsınSagol canımaylahl oldu valla nasil da oldu anlamadim gitti resmen bütün gun ac kalmışım. Cankiza da dedigim gibi bugun oglumun asi günüydü. Ennn korktuğum sey yavrumun caninin acidigi gün
geçmişi okuduysan dun cuma zayıflama yarışmalarının kapatılma durumu varmış onu öğrendik ona moralim bozuldu. Tam da kilo verebildigim bir yol bulmuşken üzüldüm doğrusuSüper teşekkür ederiz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?