Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sütlü yumurta nasıl oluyor? Krep gibi bişey mi? Bence o herbilafe ı bitir biran önce de kurtul. Ara ara kullanma. Bitince de alma bi daha hiç gerek yok bence. Muz ve makarna haricinde güzel menü. Bir de biliyorsundur artık akşam ne olursa olsun yememek lazım.

Hadi bakalım inşallah çok kaçırmamışsındır.

Lokumlar olmamış hiç Şalgamlı bulgur salatası nasıl bişey? Su az olmuş. Ama onların haricinde güzel menü.

Ehhh tahminimden az yemişsin tebrik ederim dirayet gösterdiğin için. Bugünden itibaren tam gaz devam. Yemeden değil, sağlıklı beslenerek. Menülerini özellikle inceleyeceğim haberin olsun.

Kızlar çok olmuş biliyorum ama kiz daha neler neler yapmış kırıldı yemedim diye bende azıcık yemeye çalıştım
Yok yok çok olmamış. Bence gayet iyi olmuş. Ama bundan sonra hayır demeyi öğrenmen lazım. Ben misafirliğe bile gitsem yemem. Kırılacak gücenecek bişey yok. Sen diyettesin. Bunu etrafındaki insanların da kabul etmesi lazım. Bir süre sonra zaten herkes alışıyor ve kimse ısrar etmiyor sana. Ama kararlı olacaksın.

Dünkü menümde kötü maalesef
Niyetliydim sahur yapamıyorum
Akşam 18:40
2 kepçe yayla çorbası
2 sosyete mantısı
Salata
19:40
1 mandalina
1 lt su
40 dakika tempolu yürüyüş
Bence de kötü olmuş. Sahursuz oruç mu tutulur? Tutacaksan eğer sahur yapacaksın canım. Sağlıksız bir menü olmuş.

Bugün resmen kahvaltı yapmamam için evren el birliğiyle çalıştı dermişim

Dünden ve hafta sonundan sadece +400 kalmış. Cumaya kadar o da gider inşallah. Çünkü bu hafta hedefim en az 500 gr. Neyse sabah uyanır uyanmaz yumurta haşladım kendime. İş yerine gelince yiyeceğim. Evden çıkarken kapıyı çektikten sonra kahvaltı poşetimin içeride unuttuğumu fark ettim İşin kötü tarafı evin anahtarı arabada. Aşağıya inip yukarı tekrar çıkmamak için çıkarsam ki işe geç kalacaktım, bugünlük simit yerim diye düşündüm. Simitçiye geldim normal simit yok, poğaça gibi olanlardan var. Onu yiyeceğime kahvaltı yapmam daha iyi diye düşünüp iş yerine geldim. Bir fincan sade kahveyle kahvaltı yapıyorum şuan

Evde olanlar bugün benim yerime de kahvaltı yapsın

Ben 3 yumurta haşladım , birini senin birini kendim için yedim kötü olmuş kahvaltı yapmaman, bu arada şalgamlı bulgur salatası bulguru şalgamla pişirip içine dereotu mısır taze soğan maydonoz koyuyorsun; yağ limon. Yağsız ve mısırsız yapacaktım ama misafire yapılınca yapamadım, kendine de ayurmadan bi hışımla karıştırmışım. Bu hafta diyette iyi diildim ama cuma ya kadar tekrar sıkacağjm kendimi.

Sütlü yumurta krep değil canım. Sütün içine yumurta kızıp pisiriyirsun yağsız yağ yerine yani.

Tmm cnm bundan sonra daha iyi olur gittim geldim kurtuldum :)

Tmm cnm senin yerinede biz yeriz :)

Günaydın kızlar. Kahvaltı için basit kalorisiz lezzetli neler yapılabilir? Yumurta yumurta sıkıldım.
Yulaf kepeği ile krep yapıyorum seviyorum
2 yk yulaf kepeği
2 yk lor
Dereotu maydanoz incecik kıyılır
Biraz tuz kaşıkla çırpılır
Teflon tavada kısık ateşte pişirilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…