Aynı şeyi kendi ailen ve kardeşlerin geldiğinde de düşünüyorsan evet galiba misafir sevmiyorsun canım...Gözüm kapanıyor, krndi evinde yaknız olmak süper bişi, misafir sevmiyormuyum neyim ben
Sütlü yumurta nasıl oluyor? Krep gibi bişey mi? Bence o herbilafe ı bitir biran önce de kurtul. Ara ara kullanma. Bitince de alma bi daha hiç gerek yok bence. Muz ve makarna haricinde güzel menü. Bir de biliyorsundur artık akşam ne olursa olsun yememek lazım.26 Şubat Menüm
Sabah cocukla ugrasirken geç kaldım oyuzdn
8.40 ta herbulayf 250 ml 218 kalori içtim çıktım malesef ki daha bitmedi arada böyle kullanarak bitiricem ins.
Öğle saat 1 de kahvaltı gibi yaptim
1 dilim peynir
4 zeytin
Sütlü yumurta
Yarım dilim ekmek
Saat 4 te yarım 1 küçük muz
Aksam 6 da
Yumurtali ispanak
2 kaşık makarna
Uzun suyu şekersiz
1 kaşe yoğurt
Yarım dilim ekmek
Saat 8 de 10 fındık çay
Şu 2lt.
Spor yok.çocukları şimdi uyuttum yapabilirsem yazarım.
LAydLiNe
Hadi bakalım inşallah çok kaçırmamışsındır.Kızlar iki gündür misafirlerim vardı yatılı şehir dışından. Görümcem eşi çocukları, tabi burnumun dibinden ayrılmayan kayınvalidem. Bir anda karar vermişler, kaç gündür hiçbirşey yazamadım, Girdim tam okuyacağım bişeyler yazacağım biri tepemde. Zaten oğluş da dibimde, uzun uzun konuşulmuş, hiçbirini okumadım okuyamadım, aşırı uykum var. Haftasonu menü uazmayınca azıcık kaşırmış olabilirim, yarından itivaren diyete tam gaz devam.
Lokumlar olmamış hiçMenüm
Uyandığımda 08:00
Bir hurma
Kahvaltı 09:00
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
Ara 12:00
1 elma
1 kase yoğurt
Öğle14:00
Bulgur pilavı 5 yk
4 yk kuru fasulye
Ara 16:30
2 lokum
Akşam 19:30
1 tabak şalgamlı bulgur salatası
Spor yok, su 1 buçuk lt
Ehhh tahminimden az yemişsin tebrik ederim dirayet gösterdiğin için. Bugünden itibaren tam gaz devam. Yemeden değil, sağlıklı beslenerek. Menülerini özellikle inceleyeceğim haberin olsun.Bugünkü menüm
Sabah 9da
1fincan kahve
1dilim ekmek
1dilim beyaz peynir
Salatalık
2tane tereyağında yumurta
Öğlen yok orda yerim çok olmasin diye yemedim
Akşam 4de
Salata
1tane sarma
Tavuk
1tane sigara böreği
Çok minik bi parça 2yk kadar başemel soslu patates
Ara 1fincan şekersiz çay
1fincan şekersiz kahve
2catal kek
2litre su
Spor yapmadım ama birazdan yapicam
Yok yok çok olmamış. Bence gayet iyi olmuş. Ama bundan sonra hayır demeyi öğrenmen lazım. Ben misafirliğe bile gitsem yemem. Kırılacak gücenecek bişey yok. Sen diyettesin. Bunu etrafındaki insanların da kabul etmesi lazım. Bir süre sonra zaten herkes alışıyor ve kimse ısrar etmiyor sana. Ama kararlı olacaksın.Kızlar çok olmuş biliyorum ama kiz daha neler neler yapmış kırıldı yemedim diye bende azıcık yemeye çalıştım
Bence de kötü olmuş. Sahursuz oruç mu tutulur? Tutacaksan eğer sahur yapacaksın canım. Sağlıksız bir menü olmuş.Dünkü menümde kötü maalesef
Niyetliydim sahur yapamıyorum
Akşam 18:40
2 kepçe yayla çorbası
2 sosyete mantısı
Salata
19:40
1 mandalina
1 lt su
40 dakika tempolu yürüyüş
tabiki de düşünmüyorumAynı şeyi kendi ailen ve kardeşlerin geldiğinde de düşünüyorsan evet galiba misafir sevmiyorsun canım...
Ben 3 yumurta haşladım , birini senin birini kendim için yedimBugün resmen kahvaltı yapmamam için evren el birliğiyle çalıştı dermişim
Dünden ve hafta sonundan sadece +400 kalmış. Cumaya kadar o da gider inşallah. Çünkü bu hafta hedefim en az 500 gr. Neyse sabah uyanır uyanmaz yumurta haşladım kendime. İş yerine gelince yiyeceğim. Evden çıkarken kapıyı çektikten sonra kahvaltı poşetimin içeride unuttuğumu fark ettimİşin kötü tarafı evin anahtarı arabada. Aşağıya inip yukarı tekrar çıkmamak için çıkarsam ki işe geç kalacaktım, bugünlük simit yerim diye düşündüm. Simitçiye geldim normal simit yok, poğaça gibi olanlardan var. Onu yiyeceğime kahvaltı yapmam daha iyi diye düşünüp iş yerine geldim. Bir fincan sade kahveyle kahvaltı yapıyorum şuan
Evde olanlar bugün benim yerime de kahvaltı yapsın
Sütlü yumurta krep değil canım. Sütün içine yumurta kızıp pisiriyirsun yağsız yağ yerine yani.Sütlü yumurta nasıl oluyor? Krep gibi bişey mi? Bence o herbilafe ı bitir biran önce de kurtul. Ara ara kullanma. Bitince de alma bi daha hiç gerek yok bence. Muz ve makarna haricinde güzel menü. Bir de biliyorsundur artık akşam ne olursa olsun yememek lazım.
Hadi bakalım inşallah çok kaçırmamışsındır.
Lokumlar olmamış hiçŞalgamlı bulgur salatası nasıl bişey? Su az olmuş. Ama onların haricinde güzel menü.
Ehhh tahminimden az yemişsin tebrik ederim dirayet gösterdiğin için. Bugünden itibaren tam gaz devam. Yemeden değil, sağlıklı beslenerek. Menülerini özellikle inceleyeceğim haberin olsun.
Yok yok çok olmamış. Bence gayet iyi olmuş. Ama bundan sonra hayır demeyi öğrenmen lazım. Ben misafirliğe bile gitsem yemem. Kırılacak gücenecek bişey yok. Sen diyettesin. Bunu etrafındaki insanların da kabul etmesi lazım. Bir süre sonra zaten herkes alışıyor ve kimse ısrar etmiyor sana. Ama kararlı olacaksın.
Bence de kötü olmuş. Sahursuz oruç mu tutulur? Tutacaksan eğer sahur yapacaksın canım. Sağlıksız bir menü olmuş.
ben de ilcesindeyim canim.
konya cok guzel bir yer.
afiyet olsun canim gunu guzel kurtarmissin
canim iyi bile direnmissin.
tebrik ediyorum
bakalim ben napicam cumartesi
Gunaydin herkeseeee
Günaydınlarrrr
Ya dimi...demekki misafiri seviyorsuntabiki de düşünmüyorumOnlar gelsin ve hiç gitmesin
Sütlü yumurta nasıl oluyor? Krep gibi bişey mi? Bence o herbilafe ı bitir biran önce de kurtul. Ara ara kullanma. Bitince de alma bi daha hiç gerek yok bence. Muz ve makarna haricinde güzel menü. Bir de biliyorsundur artık akşam ne olursa olsun yememek lazım.
Hadi bakalım inşallah çok kaçırmamışsındır.
Lokumlar olmamış hiçŞalgamlı bulgur salatası nasıl bişey? Su az olmuş. Ama onların haricinde güzel menü.
Ehhh tahminimden az yemişsin tebrik ederim dirayet gösterdiğin için. Bugünden itibaren tam gaz devam. Yemeden değil, sağlıklı beslenerek. Menülerini özellikle inceleyeceğim haberin olsun.
Yok yok çok olmamış. Bence gayet iyi olmuş. Ama bundan sonra hayır demeyi öğrenmen lazım. Ben misafirliğe bile gitsem yemem. Kırılacak gücenecek bişey yok. Sen diyettesin. Bunu etrafındaki insanların da kabul etmesi lazım. Bir süre sonra zaten herkes alışıyor ve kimse ısrar etmiyor sana. Ama kararlı olacaksın.
Bence de kötü olmuş. Sahursuz oruç mu tutulur? Tutacaksan eğer sahur yapacaksın canım. Sağlıksız bir menü olmuş.
Bugün resmen kahvaltı yapmamam için evren el birliğiyle çalıştı dermişim
Dünden ve hafta sonundan sadece +400 kalmış. Cumaya kadar o da gider inşallah. Çünkü bu hafta hedefim en az 500 gr. Neyse sabah uyanır uyanmaz yumurta haşladım kendime. İş yerine gelince yiyeceğim. Evden çıkarken kapıyı çektikten sonra kahvaltı poşetimin içeride unuttuğumu fark ettimİşin kötü tarafı evin anahtarı arabada. Aşağıya inip yukarı tekrar çıkmamak için çıkarsam ki işe geç kalacaktım, bugünlük simit yerim diye düşündüm. Simitçiye geldim normal simit yok, poğaça gibi olanlardan var. Onu yiyeceğime kahvaltı yapmam daha iyi diye düşünüp iş yerine geldim. Bir fincan sade kahveyle kahvaltı yapıyorum şuan
Evde olanlar bugün benim yerime de kahvaltı yapsın
Günaydın kızlar. Kahvaltı için basit kalorisiz lezzetli neler yapılabilir? Yumurta yumurta sıkıldım.
Yulaf kepeği ile krep yapıyorum seviyorumGünaydın kızlar. Kahvaltı için basit kalorisiz lezzetli neler yapılabilir? Yumurta yumurta sıkıldım.
Canım içinde yumurta varmı yada başka sıvıYulaf kepeği ile krep yapıyorum seviyorum
2 yk yulaf kepeği
2 yk lor
Dereotu maydanoz incecik kıyılır
Biraz tuz kaşıkla çırpılır
Teflon tavada kısık ateşte pişirilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?