Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çook büyük nankörlük çocuğu hastamı orasınıda bilmiyorum belki oda yalandır..... Allaha havale ediyorum....

Bu aralar sıkıntılar takımı bırakmıyor. Anlatmak ister misin? Bazen anlatınca hafiflersin. Belki bir yardımımız dokunur. Burda birbirimize destek için varız. Diyet işin görünen kısmı. Bu arada menün kötü sayılmaz. Akşamın saati geç biraz. Bir de kahvaltı az olmuş.

canım yemekler çok yağlı oluyor midemi kaynatıyor bide yemekhanenin bitini kpatıp poliklinik çoğaltmaya karar verince minicik bi yemekhane kaldı çok sıra oluyor. ben yaklaşık 3 aydır evden getiriyorum yada sadece çorba filan içiyorum. bugün tavuk döner vardı mesela tavuk derisi dönerdi resmen

toparlanıp bence hemen aramıza gelmelisin cnm o zaman

Hiç takma canım. Vardır bunda da bir hayır. Kalbini ferah tut sen. Bir daha kine daha dikkatli olursunuz.
evet vardır bi hayır ama çok canım sıkıldı bidahakine ne yaparsan yap kontrat noter farketmeiyor kiracıların o kadar çok hakkı var ki eşim sabah avukatla konuştu.... 8 kattan fazla olduğu için yönetim onları icraya verecek... 8 kattan az olsaymış paşa paşa biz ödeyecekmişiz ... yönetimle konuştuk bakalım ne çıkacak..

Bizde de yemekler son zamanlarda çok kötü çıkıyor. Bugün hayatımda ilk defa kıymalı kuru fasulye yedim şaka gibi

Hakikaten çok sinir bozucu, zaten para için cocuğunun hastalığını dillendirmesi de hiç hoş diil.

Canım içinde yumurta varmı yada başka sıvı
Yapayım bende yarın sabah
yumurtalı sevmedim..
unutmuşum yarım çay bardağı süt 2yk yulaf kepeği 2 yk lor yeşillik

Allah kabul etsin canım
amin canım sağol
Yukaf kepeğini hangi marketten alıyorsun cnm, brn bakındım bulamadım
bizim burda her markette var..mantar gibi çok olan marketlerde var mı bilmiyorum

Yazık olmuş canım Allah yardımvnz olsun

çook canım sıkkın kızlar çok keyifsizim
hayırdır inşallah canım
Kizlar selam cok yigunum gelemedjm ama kacamak yok
evetttt kaçamak yokkkkkkk
Ben de nasıl açım anlatamam size. Kahvaltı yapmadan duranlar nasıl duruyor hala anlamış değilim.

Açım yaaa yan tarafta pizza reklamı çıkıyor. Demek ki açım dememek lazım
bir ara diyete ilk adapte olmaya çalıştığım sıralarda görüyordum gıcık oluyordum o reklamlara

nasıl insanlar var ya
hepimiz dağıldık ama toparlıcaz canım
o da ilginç birşey kat olayı

Zaman gösterecek canım
Zaten problemlerden iştah kalmıyor insanda kilo alma sorunum olmaz

nasıl insanlar var ya

hepimiz dağıldık ama toparlıcaz canım

o da ilginç birşey kat olayı
evet çok ilginç bugün avukattan öğrendik...Allahtan 13 katlı site toplu site olduğu için yönetici icra takibi başlatılacakmış ...biraz nettede araştırdık çook ilginç kanunlar tamamen kiracıdan yana...

Canım rakibim seni seviyorum biliyorsun ama yanlış düşünüyorsun bu konuda..bak hepimizin evladı var okadar zahmetle bakıp büyütüyoruz emek veriyoruz.sonrada evladımız yerine koyup bi kızcağız alıyoruz emekle baktığımız yavrumuza..ama sonra ne oluyor onun evine gittiğimizde istemiyoruz. Sevilmiyoruz. Bence o anneler bizim aşkım dediğimiz kocalarımızı dogurduklari bakıp buyuttukleri için bile saygıyı sevgiyi çok çok hakediyorlar.kendi ailen kadar olamasa da sevmeye çalışmalı..yarın öbür gün bizim gelin ve damarlarımizda biz ne düşünüyorsak aynısını düşünür ve bize yapar buda işin diğer tarafı..lütfen beni yanlış anlama.genel olarak bakış açısı bu olduğu için yazmak istedim sadece sen değilsin böyle düşünen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…