çook büyük nankörlük çocuğu hastamı orasınıda bilmiyorum belki oda yalandır..... Allaha havale ediyorum....Yaptıkları çok ayıp bide hasta çocukları varmış
Gerçekten bu devirde kimseye yardım etmiceksin kimseye acimicaksin
Sen okadar iyilik yap al karşılığına bak
Belki durumları olmayabilir ama güzelce konuşup hallederdiniz siz ztn çok yardımcı olmuşsunuz yaptiklariii nankörlükkkk
Dünkü menüm
9.00 kahvaltı
1 armut
1 bardak ılık su
14.30 öğlen
1 tabak sebze yemeği
20.00 akşam
Biberli tavuk sote
Yoğurt
1.5 lt su
Menüm hiç iyi olmamış farkındayım
İkı gündür nette sorun var giremiyorum ve denette sorun olmasa da evde bir takım sorunlar var kafam çok dağınık toparlayamıyorum
çook büyük nankörlük çocuğu hastamı orasınıda bilmiyorum belki oda yalandır..... Allaha havale ediyorum....
Dünkü menüm
9.00 kahvaltı
1 armut
1 bardak ılık su
14.30 öğlen
1 tabak sebze yemeği
20.00 akşam
Biberli tavuk sote
Yoğurt
1.5 lt su
İkı gündür nette sorun var giremiyorum ve denette sorun olmasa da evde bir takım sorunlar var kafam çok dağınık toparlayamıyorum
çook büyük nankörlük çocuğu hastamı orasınıda bilmiyorum belki oda yalandır..... Allaha havale ediyorum....
evet vardır bi hayır ama çok canım sıkıldı bidahakine ne yaparsan yap kontrat noter farketmeiyor kiracıların o kadar çok hakkı var ki eşim sabah avukatla konuştu.... 8 kattan fazla olduğu için yönetim onları icraya verecek... 8 kattan az olsaymış paşa paşa biz ödeyecekmişiz ... yönetimle konuştuk bakalım ne çıkacak..Hiç takma canım. Vardır bunda da bir hayır. Kalbini ferah tut sen. Bir daha kine daha dikkatli olursunuz.
canım yemekler çok yağlı oluyor midemi kaynatıyor bide yemekhanenin bitini kpatıp poliklinik çoğaltmaya karar verince minicik bi yemekhane kaldı çok sıra oluyor. ben yaklaşık 3 aydır evden getiriyorum yada sadece çorba filan içiyorum. bugün tavuk döner vardı mesela tavuk derisi dönerdi resmen
toparlanıp bence hemen aramıza gelmelisin cnm o zaman
aminnnnEn iyisini yapıyorsun allahım büyük
Elbet birşekilde çıkaracak onlardan
Bizde de yemekler son zamanlarda çok kötü çıkıyor. Bugün hayatımda ilk defa kıymalı kuru fasulye yedim şaka gibi
oda kötüymüş yaaa bizimkilerde çok fantazi yapıyolar yemeklerle ve aşırı yağlı oluyor ya
Hakikaten çok sinir bozucu, zaten para için cocuğunun hastalığını dillendirmesi de hiç hoş diil.off offflardayım eşimin ihmalkarlığı aşırı iyi niyeti beni çıldırtacak..... malatyadaki evimizim kiracısı bize hiç haber vermeden taşınmış anahtarıda güvenliğe bırakmış gitmişler arıyoruz arıyoruz tele cevap vermiyorlar hatta engellemişler eşimin telini... site aidatı ve yakıtı ödememişler 1674 tl...site yöneticisi arıyor bizden parayı istiyor ....
adamın öyle belirli bir işi yok ki gidelim iş yerinde konuşalım babasının yanında kayısıcılıkla uğraşıyor diye biliyoruz....
3 yıl kaldılar bu evde kira artırmayın lütfen dediler eşim tamam dedi 2 yıl artırmadan aynı para ile oturdular yeni evliler dedik...3. yıl artırdığımız 40 TL ye çok dediler bu çok fazla kızımın kalbi delik hastane çok sıkıntılıyız dediler 20 tl artıralım iyi dedik düşmedik peşine insanlık dedik bizimde evladımız var dedik ... ama onlar giderken aidat ve yakıtı bize bıraktılar iyilikten maraz doğarmış gerçekten....paradan değiliz inanın yapılan davranış bizi çoook üzdü ayıp değil mi birde teli açmıyorsunuz insan utanır size bu kadar kolaylık sağlamış insanlara bunu yapmak.....
yumurtalı sevmedim..Canım içinde yumurta varmı yada başka sıvı
Yapayım bende yarın sabah
amin canım sağolAllah kabul etsin canım
bizim burda her markette var..mantar gibi çok olan marketlerde var mı bilmiyorumYukaf kepeğini hangi marketten alıyorsun cnm, brn bakındım bulamadım
Yazık olmuş canım Allah yardımvnz olsunoff offflardayım eşimin ihmalkarlığı aşırı iyi niyeti beni çıldırtacak..... malatyadaki evimizim kiracısı bize hiç haber vermeden taşınmış anahtarıda güvenliğe bırakmış gitmişler arıyoruz arıyoruz tele cevap vermiyorlar hatta engellemişler eşimin telini... site aidatı ve yakıtı ödememişler 1674 tl...site yöneticisi arıyor bizden parayı istiyor ....
adamın öyle belirli bir işi yok ki gidelim iş yerinde konuşalım babasının yanında kayısıcılıkla uğraşıyor diye biliyoruz....
3 yıl kaldılar bu evde kira artırmayın lütfen dediler eşim tamam dedi 2 yıl artırmadan aynı para ile oturdular yeni evliler dedik...3. yıl artırdığımız 40 TL ye çok dediler bu çok fazla kızımın kalbi delik hastane çok sıkıntılıyız dediler 20 tl artıralım iyi dedik düşmedik peşine insanlık dedik bizimde evladımız var dedik ... ama onlar giderken aidat ve yakıtı bize bıraktılar iyilikten maraz doğarmış gerçekten....paradan değiliz inanın yapılan davranış bizi çoook üzdü ayıp değil mi birde teli açmıyorsunuz insan utanır size bu kadar kolaylık sağlamış insanlara bunu yapmak.....
hayırdır inşallah canımçook canım sıkkın kızlar çok keyifsizim
evetttt kaçamak yokkkkkkkKizlar selam cok yigunum gelemedjm ama kacamak yok
bir ara diyete ilk adapte olmaya çalıştığım sıralarda görüyordum gıcık oluyordum o reklamlaraBen de nasıl açım anlatamam size. Kahvaltı yapmadan duranlar nasıl duruyor hala anlamış değilim.
Açım yaaa yan tarafta pizza reklamı çıkıyor. Demek ki açım dememek lazım
aynen öyle canım ...Hakikaten çok sinir bozucu, zaten para için cocuğunun hastalığını dillendirmesi de hiç hoş diil.
sağol canım aminnnYazık olmuş canım Allah yardımvnz olsun
nasıl insanlar var yaoff offflardayım eşimin ihmalkarlığı aşırı iyi niyeti beni çıldırtacak..... malatyadaki evimizim kiracısı bize hiç haber vermeden taşınmış anahtarıda güvenliğe bırakmış gitmişler arıyoruz arıyoruz tele cevap vermiyorlar hatta engellemişler eşimin telini... site aidatı ve yakıtı ödememişler 1674 tl...site yöneticisi arıyor bizden parayı istiyor ....
hepimiz dağıldık ama toparlıcaz canımDünkü menüm
9.00 kahvaltı
1 armut
1 bardak ılık su
14.30 öğlen
1 tabak sebze yemeği
20.00 akşam
Biberli tavuk sote
Yoğurt
1.5 lt su
o da ilginç birşey kat olayıevet vardır bi hayır ama çok canım sıkıldı bidahakine ne yaparsan yap kontrat noter farketmeiyor kiracıların o kadar çok hakkı var ki eşim sabah avukatla konuştu.... 8 kattan fazla olduğu için yönetim onları icraya verecek... 8 kattan az olsaymış paşa paşa biz ödeyecekmişiz ... yönetimle konuştuk bakalım ne çıkacak..
Zaman gösterecek canımcanım yemekler çok yağlı oluyor midemi kaynatıyor bide yemekhanenin bitini kpatıp poliklinik çoğaltmaya karar verince minicik bi yemekhane kaldı çok sıra oluyor. ben yaklaşık 3 aydır evden getiriyorum yada sadece çorba filan içiyorum. bugün tavuk döner vardı mesela tavuk derisi dönerdi resmen
toparlanıp bence hemen aramıza gelmelisin cnm o zaman
evet çok ilginç bugün avukattan öğrendik...Allahtan 13 katlı site toplu site olduğu için yönetici icra takibi başlatılacakmış ...biraz nettede araştırdık çook ilginç kanunlar tamamen kiracıdan yana...nasıl insanlar var ya
hepimiz dağıldık ama toparlıcaz canım
o da ilginç birşey kat olayı
Canım rakibim seni seviyorum biliyorsun ama yanlış düşünüyorsun bu konuda..bak hepimizin evladı var okadar zahmetle bakıp büyütüyoruz emek veriyoruz.sonrada evladımız yerine koyup bi kızcağız alıyoruz emekle baktığımız yavrumuza..ama sonra ne oluyor onun evine gittiğimizde istemiyoruz. Sevilmiyoruz. Bence o anneler bizim aşkım dediğimiz kocalarımızı dogurduklari bakıp buyuttukleri için bile saygıyı sevgiyi çok çok hakediyorlar.kendi ailen kadar olamasa da sevmeye çalışmalı..yarın öbür gün bizim gelin ve damarlarımizda biz ne düşünüyorsak aynısını düşünür ve bize yapar buda işin diğer tarafı..lütfen beni yanlış anlama.genel olarak bakış açısı bu olduğu için yazmak istedim sadece sen değilsin böyle düşünen..Benim ailem uzakta, kayınvalidemle aynı yerde yaşıyorum. İki üç güne bir geliyor sabahtan akşama kadar bizde, çocukla da ilgileniyor ama oğluşum onu görünce yarım saat cıyak cıyak ağlıyor ya da eşimin ailesinden birini görünce öcü görmüş gibi oluyor. Bizimkileri ilk görmesinde bile yüzünde güller açtı. Tatilde gidip bir hafta kaldım beni sadece emerken aradı çocuk. O bile etkileniyor benim ruh halimden. Aramızda bir sorun yok ama yine de çok bir arada durunca boğuluyorum canın yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?