Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya dimi...demekki misafiri seviyorsun
Ama sevdiklerini....senin durumunu bilmiyorum ne yaşadın ettin ama bu kayinvalideler Gorumce ler neden sevilmiyor acaba çok üzücü bir durum...
Benim ailem uzakta, kayınvalidemle aynı yerde yaşıyorum. İki üç güne bir geliyor sabahtan akşama kadar bizde , çocukla da ilgileniyor ama oğluşum onu görünce yarım saat cıyak cıyak ağlıyor ya da eşimin ailesinden birini görünce öcü görmüş gibi oluyor. Bizimkileri ilk görmesinde bile yüzünde güller açtı. Tatilde gidip bir hafta kaldım beni sadece emerken aradı çocuk. O bile etkileniyor benim ruh halimden. Aramızda bir sorun yok ama yine de çok bir arada durunca boğuluyorum canın yaa.

Ya dimi...demekki misafiri seviyorsun
Ama sevdiklerini....senin durumunu bilmiyorum ne yaşadın ettin ama bu kayinvalideler Gorumce ler neden sevilmiyor acaba çok üzücü bir durum...
sevdirmiyorlar kendilerini evlendikten sonra bi anda kardeşleri ve oğulları kıymete biniyor.. bu konuda çook doluyum yazmayayım en iyisi

Ben de nasıl açım anlatamam size. Kahvaltı yapmadan duranlar nasıl duruyor hala anlamış değilim.

Açım yaaa yan tarafta pizza reklamı çıkıyor. Demek ki açım dememek lazım

Ayy keşke başka birsey alip yeseydin dışardan

Yok ki canım buralarda bişey. Hem dışardan alınacak her şey sakıncalı. Öğlene yemek güzel çıkar inşallah. Çünkü bu aralar güzel çıkmıyor yemekler.

B burcugncy sen neden hastane de yemiyorsun yemeği?

off offflardayım eşimin ihmalkarlığı aşırı iyi niyeti beni çıldırtacak..... malatyadaki evimizim kiracısı bize hiç haber vermeden taşınmış anahtarıda güvenliğe bırakmış gitmişler arıyoruz arıyoruz tele cevap vermiyorlar hatta engellemişler eşimin telini... site aidatı ve yakıtı ödememişler 1674 tl...site yöneticisi arıyor bizden parayı istiyor ....

adamın öyle belirli bir işi yok ki gidelim iş yerinde konuşalım babasının yanında kayısıcılıkla uğraşıyor diye biliyoruz....
3 yıl kaldılar bu evde kira artırmayın lütfen dediler eşim tamam dedi 2 yıl artırmadan aynı para ile oturdular yeni evliler dedik...3. yıl artırdığımız 40 TL ye çok dediler bu çok fazla kızımın kalbi delik hastane çok sıkıntılıyız dediler 20 tl artıralım iyi dedik düşmedik peşine insanlık dedik bizimde evladımız var dedik ... ama onlar giderken aidat ve yakıtı bize bıraktılar iyilikten maraz doğarmış gerçekten.... paradan değiliz inanın yapılan davranış bizi çoook üzdü ayıp değil mi birde teli açmıyorsunuz insan utanır size bu kadar kolaylık sağlamış insanlara bunu yapmak.....

Dünkü menüm
9.00 kahvaltı
1 armut
1 bardak ılık su
14.30 öğlen
1 tabak sebze yemeği
20.00 akşam
Biberli tavuk sote
Yoğurt
1.5 lt su

Menüm hiç iyi olmamış farkındayım
İkı gündür nette sorun var giremiyorum ve denette sorun olmasa da evde bir takım sorunlar var kafam çok dağınık toparlayamıyorum

Yaptıkları çok ayıp bide hasta çocukları varmış
Gerçekten bu devirde kimseye yardım etmiceksin kimseye acimicaksin
Sen okadar iyilik yap al karşılığına bak
Belki durumları olmayabilir ama güzelce konuşup hallederdiniz siz ztn çok yardımcı olmuşsunuz yaptiklariii nankörlükkkk

Kaçamak yapmamışsın cnm okadarda kötü değil
Kahvaltın yok suyunda çok az olmuş
Ahh cnm be herkesin sorunları var ins biranönce hal olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…