- 11 Ekim 2016
- 1.076
- 2.598
- 53
Allah kabul etsin canımDünkü menümde kötü maalesef
Niyetliydim sahur yapamıyorum
Akşam 18:40
2 kepçe yayla çorbası
2 sosyete mantısı
Salata
19:40
1 mandalina
1 lt su
40 dakika tempolu yürüyüş
Benim ailem uzakta, kayınvalidemle aynı yerde yaşıyorum. İki üç güne bir geliyor sabahtan akşama kadar bizdeYa dimi...demekki misafiri seviyorsun
Ama sevdiklerini....senin durumunu bilmiyorum ne yaşadın ettin ama bu kayinvalideler Gorumce ler neden sevilmiyor acaba çok üzücü bir durum...
Yukaf kepeğini hangi marketten alıyorsun cnm, brn bakındım bulamadımYulaf kepeği ile krep yapıyorum seviyorum
2 yk yulaf kepeği
2 yk lor
Dereotu maydanoz incecik kıyılır
Biraz tuz kaşıkla çırpılır
Teflon tavada kısık ateşte pişirilir
sevdirmiyorlar kendilerini evlendikten sonra bi anda kardeşleri ve oğulları kıymete biniyor.. bu konuda çook doluyum yazmayayım en iyisiYa dimi...demekki misafiri seviyorsun
Ama sevdiklerini....senin durumunu bilmiyorum ne yaşadın ettin ama bu kayinvalideler Gorumce ler neden sevilmiyor acaba çok üzücü bir durum...
Geçer canım inşaallah Allah ferahlık versin içineçook canım sıkkın kızlar çok keyifsizim
çook canım sıkkın kızlar çok keyifsizim
Dolu olmayan var mı?sevdirmiyorlar kendilerini evlendikten sonra bi anda kardeşleri ve oğulları kıymete biniyor.. bu konuda çook doluyum yazmayayım en iyisi
Dolu olmayan var mı?
sağol canım , bende inşirah suresi ile feraha erişirim çok okurum...Geçer canım inşaallah Allah ferahlık versin içine
Benşmde olur arada İnşirah süresi birebir iyi gelir
Ben de nasıl açım anlatamam size. Kahvaltı yapmadan duranlar nasıl duruyor hala anlamış değilim.
Açım yaaa yan tarafta pizza reklamı çıkıyor. Demek ki açım dememek lazım
off offflardayım eşimin ihmalkarlığı aşırı iyi niyeti beni çıldırtacak..... malatyadaki evimizim kiracısı bize hiç haber vermeden taşınmış anahtarıda güvenliğe bırakmış gitmişler arıyoruz arıyoruz tele cevap vermiyorlar hatta engellemişler eşimin telini... site aidatı ve yakıtı ödememişler 1674 tl...site yöneticisi arıyor bizden parayı istiyor ....Noldu cnm
off offflardayım eşimin ihmalkarlığı aşırı iyi niyeti beni çıldırtacak..... malatyadaki evimizim kiracısı bize hiç haber vermeden taşınmış anahtarıda güvenliğe bırakmış gitmişler arıyoruz arıyoruz tele cevap vermiyorlar hatta engellemişler eşimin telini... site aidatı ve yakıtı ödememişler 1674 tl...site yöneticisi arıyor bizden parayı istiyor ....
adamın öyle belirli bir işi yok ki gidelim iş yerinde konuşalım babasının yanında kayısıcılıkla uğraşıyor diye biliyoruz....
3 yıl kaldılar bu evde kira artırmayın lütfen dediler eşim tamam dedi 2 yıl artırmadan aynı para ile oturdular yeni evliler dedik...3. yıl artırdığımız 40 TL ye çok dediler bu çok fazla kızımın kalbi delik hastane çok sıkıntılıyız dediler 20 tl artıralım iyi dedik düşmedik peşine insanlık dedik bizimde evladımız var dedik ... ama onlar giderken aidat ve yakıtı bize bıraktılar iyilikten maraz doğarmış gerçekten....paradan değiliz inanın yapılan davranış bizi çoook üzdü ayıp değil mi birde teli açmıyorsunuz insan utanır size bu kadar kolaylık sağlamış insanlara bunu yapmak.....
Dünkü menüm
9.00 kahvaltı
1 armut
1 bardak ılık su
14.30 öğlen
1 tabak sebze yemeği
20.00 akşam
Biberli tavuk sote
Yoğurt
1.5 lt su
Menüm hiç iyi olmamış farkındayım
İkı gündür nette sorun var giremiyorum ve denette sorun olmasa da evde bir takım sorunlar var kafam çok dağınık toparlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?