Evet evet canım dikkat etmem lazım artık sıkı şekilde bu hafta.Aman dikkat et cnm ozm bu hafta kilo alma
vermesi çok zor oluyorKızlar herkese merhaba, dün menümü yazamadım dışarıdaydım eve çok geç geldim. Gelincede direk yattım. Dün biraz kaçırdım dışarıda tabi ki. Sabahtan kahvaltıya gitmiştik. Orda 2 dilim su böreği yedim. Akşamda yarım kıymalı pide yedim. Neyse haftasonu diye kendimi ödüllendirdim. Bugünden itibaren tam gaz devam :)
aynen öyle ...Sende benim gibi yapıyormuşsun bende öyle temizlik yaparken açıyorum telden hem dinliyorum hem temizlik yapıyorum iyi oluyor canım sıkılmıyor
herhafta 1250 gr vermen lazımKızlar ramazan a kadar 65 olurmuyum.. Yoksa imkansız mu?
Malum ramazan da biraz kilo alıyor insan
AminnnnTünaydın kızlar.
Üç aylarımz mübarek olsun.
Hanemize bereket huzur sağlık mutluluk para versin Allahım hayırlısı ile.
Kilolarımıza boolll eksi hayatımıza bol artı versin Allahım.
Kimin ne muradı varsa hayrlısı gerçekleşsin.
Rabbim askerimizi polisimizi korusun.
Başladım canım ev süpürdüm.
Koltuk örtülerini sirkeledim.
Kızı uyutuyorum.
Uyusun toz alacam tüm evi boydan, Çamarşır asıp çamaşır atcm makineye .
Yerleri silcem :)
Gardırop yarın a kalacak
Kızlar ramazan a kadar 65 olurmuyum.. Yoksa imkansız mu?
Malum ramazan da biraz kilo alıyor insan
Geçmiş olsun canımKızlar lens değişikliğinden dolayı gözlerimde alerji meydana geldi kıpkırmızı gözlerim biraz biraz geçiyor artık iyi hissettiğim zaman yazmaya başlarım ekrana bakmakta zorlanıyorum
Evet veet canım kesinlikle kaçamak yokvermesi çok zor oluyor
bu hafta içi başka kaçamak yapmaman lazım canım
Ayyy karnim agriya agriya hem kendi dolabimi hemde kizimin dolabini yerlestirdim ...esimin ki kaldi onuda yarin yapacam karnim cook ağrıyor uzandım..
Sagol canim ilk gun boyle oluyorum sonra azaliyor agrilarim.:))Ay geçmiş olsun cnm
Benim belim ve dizlerimde ağrıyor regl olduğumda
Sagol canim ilk gun boyle oluyorum sonra azaliyor agrilarim.:))
Temizlik bitti kızımın yemeğini verdim ödül olarak latte içtim kalorisi çok mu bu meretin.
Çok seviyorum yahu
Kızlar ilk defa bugün elim ayağım titriyor ac değilim ama
Bugun bende çok acıktım. Daha kızı uyutcam yemek yapcam uf
Bende çok severim ama diyette yasak olduğu için içemiyorumTemizlik bitti kızımın yemeğini verdim ödül olarak latte içtim kalorisi çok mu bu meretin.
Çok seviyorum yahu
bendede oluyor arada halsizlikKızlar ilk defa bugün elim ayağım titriyor ac değilim ama
Kızlar henüz yemedim ama listemi yazayım
Sahur 1 hurma 4 bardak su aralıklarla içtim
İftar 7 :22
1 kase yoğurt çorbası
3 tane lahana dolması kıymalı
Bol yeşillik salatası
1 elma
2 litre limonlu su hazırladım içilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?