- 11 Ekim 2016
- 1.076
- 2.598
- 53
Doğru demiş kuzucukValla öyle cnm senin yerine ben hasta olsaydım diyorum hayır sus anne ben ztn hastayım yarın iyi olurum sende boşuna hasta olma diyor :)
canim ben napiyim peki suan cok panikledim. + cikcak kilom insallah unutmam dun sahurda tartilcaktim unuttum iftar oncesi de unuttum panikten. Zaten regl de olucam +1000 gecmesem bari
insallah almamissindir canim. ben de vermisim gibi hissetmiyorum. arti cikicam bu hafta
insallah canim
afiyet olsun canim. muzlu sut guzel olmaz mi bayilirim ben de
Sağol cnm valla öyle neye bakarsan bak hep kötü şeyler cikiyor
Doğru demiş kuzucuk
Sen hasta olsan evdekilerin hepsi perişan olur
Sen iyi olki onlara iyi bakasın Rabbim başlarından ayırmasın hiç bir anneyi
Çok geçmiş olsun canım benim
Hayırlı geceler kızlar
Bu geceyi boş geçirmemek lazım
İnanın dualarımda olucaksınız sizlerde beni dualarınızda unutmayın
Allah rahatlık versin hepimize
Herkese selam kanfiliniz mubarek olsun dualarda bulusmak dileğiyle.. Bugun sadece menumu yazip kacicam cunku annemdeyiimmannem dun beni aradi bi suru sitem etti bende bugun ona supriz yaptim ama nasil bi bilseniz oglani pusete koydum kapinin onune biraktim zile basip saklandim annem kapıyı bi açtı yuzu ortulu bi bebek ay bismillahirrahmanirrahim bu nee diye bi şaşırdı yüzünü bi acti torunu sevincten agladi bile yaa kiyamam
22 mart listem
Kahvalti 8.30
Omlet
Sekersiz cay
Bir dilimin yarisi ekmek
Ogle
Yolda oldugum icin anca boyle tutabildm kndimi
Ceyrek simit ve bi pogaca
Aksam 19.30
Kavrulmus et ve ayran
22.30 Şekersiz cay
1 bucuk litre su
En fazla 15 dk spor
Cok sağol canimAfiyet olsun cnm
Kızım hastalandı
Geçmiş olsun canımKarni ağrıyor kusuyor apandisit olabilir diye korkuyorum ama gitmiyor hastaneye
Şimdide uyuyor
Geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım haberdar et bizi deSağol cnm
Kusuyor karnı ağrıyor hastaneye gitmiyor uykusu varmış
ayy nasıl bir sürpriz kadın o saniyeler içinde neler düşünmüştür Allah bilir çok fenaaaaHerkese selam kanfiliniz mubarek olsun dualarda bulusmak dileğiyle.. Bugun sadece menumu yazip kacicam cunku annemdeyiimmannem dun beni aradi bi suru sitem etti bende bugun ona supriz yaptim ama nasil bi bilseniz oglani pusete koydum kapinin onune biraktim zile basip saklandim annem kapıyı bi açtı yuzu ortulu bi bebek ay bismillahirrahmanirrahim bu nee diye bi şaşırdı yüzünü bi acti torunu sevincten agladi bile yaa kiyamam
geçmiş olsun canım haberdar et bizi de
ayy nasıl bir sürpriz kadın o saniyeler içinde neler düşünmüştür Allah bilir çok fenaaaaçok ii olmuş ama canım anneler candır
22 mart EA
10.30
7 zeytin 1 incir
1 parça peynir
1 haş yumurta
13.00
1 küçük ayva
Yarim portakal
15.00
1 kase kızılcık tarhanası
Yarım tabak Biber kavurması
1 dilim ekmek
20.00
1.kase mercimek çorbası
1 porsiyon kadar istavrit
1 dilim ekmek
Salata
3 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?