Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canim yarin bol eksiler gelir insallah

sen yinede bu akşam iftara doğru tartıl mutlaka canım sabah bidaha tartıl kaptanımıza sor ) ben ezana 5 dakika kala tartılırdım
Ben iftara 1 saat kala tartildım ama kendimi çok şişkin hissediyordum tartildıgimda yarın sabah bakalım kaç çıkıcam yazarım ona göre.

Canım bugün perşembe değil mi anlamadım ben neden iftar öncesi. Yarın tartışacağız ya
Canim oruc tutanlar iftar oncesi tartilirsa iyi olur cunku simdi ezan hemen hemen 19.00 gibi okunuyor eee yemek sabaha sislik yapar o yuzden bugun iftar oncesi tartilin dedim...

Ya ben bugün herşeyi unutuyorum hayır ola ins.spor yok yazmıştım ama eve gelirken 20 dk.yürüyerek geldim ben :)

canim ben napiyim peki suan cok panikledim. + cikcak kilom insallah unutmam dun sahurda tartilcaktim unuttum iftar oncesi de unuttum panikten. Zaten regl de olucam +1000 gecmesem bari
Ya bende çok merak ediyorum. Been çok yemek yemedim aslında bir tek haftasonu biraz kaçamak yaptım . ama kilo vermişim gibi de gelmiyor bana. Daha tartılmadım tabi. Yarın tartılıcam süpriz.
insallah almamissindir canim. ben de vermisim gibi hissetmiyorum. arti cikicam bu hafta
Inş 8li rakamı görebilirim yarin
insallah canim
afiyet olsun canim. muzlu sut guzel olmaz mi bayilirim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…