Afiyet olsun canim yarin bol eksiler gelir insallah22 Mart menüm
Sahur saat 3 te
5 hurma
1 tabak yoğurt
2 zeytin
2 kaşık sütlü yumurta
İftar saat akşam 19.30
1 kaşe fırında etli güveç
2 kaşık yoğurtlu biber
1 tabak salata
Yarım tam buğday ekmeği
Şu 1 buçuk lt.yatana kadar içerim daha
Spor yok
80 kalori sanırım...Ayy bide ben 1 tane küçük tulumba tatlısı yedim unutmuşum yazmayı...
Canım bugün perşembe değil mi anlamadım ben neden iftar öncesi. Yarın tartışacağız yaiftar öncesi tartılıyorsunuz canlarzerra
Ben iftara 1 saat kala tartildım ama kendimi çok şişkin hissediyordum tartildıgimda yarın sabah bakalım kaç çıkıcam yazarım ona göre.sen yinede bu akşam iftara doğru tartıl mutlaka canım sabah bidaha tartıl kaptanımıza sor) ben ezana 5 dakika kala tartılırdım
Canim oruc tutanlar iftar oncesi tartilirsa iyi olur cunku simdi ezan hemen hemen 19.00 gibi okunuyor eee yemek sabaha sislik yapar o yuzden bugun iftar oncesi tartilin dedim...Canım bugün perşembe değil mi anlamadım ben neden iftar öncesi. Yarın tartışacağız ya
Sanırım yarın oruç tutacaklar için bu tartı. Sabah sahurda yemek yeneceği için. Ama bende yarın oruç tutamayacağım.oyuzden yarın tartılırim ins.tekrarEvet canim bu aksam iftara doğru tartil.... sabah kilo bildirimi icin
Amin ins.Canım iyi geceler...
ayy ben unuttum ki tartilmayi. simdi tartildim +1.600 geldim. sahurda da ac olmuyorum ki.iftar öncesi tartılıyorsunuz canlarzerra
gecmis olsun canim. nesi varKızım hastalandı
ayy ben unuttum ki tartilmayi. simdi tartildim +1.600 geldim. sahurda da ac olmuyorum ki.
gecmis olsun canim. nesi var
canim ben napiyim peki suan cok panikledim. + cikcak kilom insallah unutmam dun sahurda tartilcaktim unuttum iftar oncesi de unuttum panikten. Zaten regl de olucam +1000 gecmesem barioruç tutan arkadaşlar Allah kabul etsin... kilonuzu bu akşam iftara yakın tartılın ve kaptanımıza bildirin... ben ramazanda da takımlarda yarıştım iftrara doğru tartılırdık onu baz alırdık ...sahurda hala şişlik gitmemiş olur
insallah almamissindir canim. ben de vermisim gibi hissetmiyorum. arti cikicam bu haftaYa bende çok merak ediyorum. Been çok yemek yemedim aslında bir tek haftasonu biraz kaçamak yaptım . ama kilo vermişim gibi de gelmiyor bana. Daha tartılmadım tabi. Yarın tartılıcam süpriz.
insallah canimInş 8li rakamı görebilirim yarin
afiyet olsun canim. muzlu sut guzel olmaz mi bayilirim ben deKızlar iftar için kendime süper bir tatlı yaptım.
Yarım muz
İki ceviz üç fındık
Bol kakao
Yarım ç bardağı süt
Hepsini karıştırdm inşallah güzel olmuştur.
O kadar aç kaldım bu kadar olsun dimi
cankizzzz canim merak ettim neyi var kızının bi haber ver bacim..
gecmis olsun canim kiyamam. yedigi bi sey mi dokundu acabaSağol cnm
Kusuyor karnı ağrıyor hastaneye gitmiyor uykusu varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?