- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Aynen canım. Kayinvalidem bizdeydi oyuzden pek spor yapamadım bu aralar vakit buldukça yürüdüm işte dersten gelirken giderken.pazartesiden itibaren pilatesime devam edeceğim ins.Canim menu guzel ama bu menuye birazdaha spor şart)
Kahvaltı saati kaptanımıza göre geç ama menün güzel canim24 mart
saat 10.00
Beyaz peynir
Bir dilim tam buğday
1 zeytin
domates
salatalık
yeşillik
yeşil çay
saat 14.00
Bir kase yoğurtlu çorba
1 çilek
saat 19.30
4-5 mantar kaşarlı közlenmiş
kereviz salatası 3 yemek kaşığı
yarım dilim tam buğday ekmeği
2 litre su
Bence kaptanımızda geçen hafta ödem vardı oyuzden fazla çıktı sonuncu oldu.ödem gidince bu hafta neredeyse 2 Kilo vermiş gibi oldu.çünkü bi haftada birden 2 Kilo alıp 2 Kilo verilir mi bilemedim. Ama tebrik ederim.bu hafta haK ettin canım 1.ligi...
İnşallah çözülecek bir şeydirKızlar merhaba ailesel sıkıntılarım var maalesef . çok zor gnlerden geçiyoruz buraya ugrayamıorum
Annemde yapmıştı ama yiyemedim gözümün önünden gitmiyoreline saglik canim kokusu buraya kadar geldi
Haftasonu diye öyle oldu canım.Kahvaltı saati kaptanımıza göre geç ama menün güzel canim
olabilir canim. hatta izin almayi dusundum burdan ama ayrildigim kiloyla gelemem biliyorum kendimi, burasi beni frenliyor. 1 2 gun kacirsam toparliyorum.Evet canim bu menu olmamis.. streslisin sanirim esinin askere gidecek olması seni etkiliyor...
kesinlikle haklisin canim. benim kilolar çoğunlukla bacak ve kalcaya toplaniyor o yuzden fazla kilon yok felan diyolar da bacaklar kalin iste. eliptik direk kalca ve bacak toparliyo aslinda tam benlik de. cok yer kapliyo kullanmazsam diye korkuyorum etrafimda spor aleti olup kullanamayan ganidiklarim var.Alacaksan eliptik bisiklet al canim kondisyon bisikletinden dahaaa bi etkili...benim eliptik bisikletimde var biraz bozulur gibi oldu cok ses cikariyor yoksa eliptik yürüyüş bandindan daha etkili...
yaa kiyamam 1 kasik alsaydin bariAnnemde yapmıştı ama yiyemedim gözümün önünden gitmiyor
Doğrudur canım benimde hafta sonları geç oluyor malesefHaftasonu diye öyle oldu canım.
Yeme canim bol su cay ic yanlarinda)
Bugünkü menüm
Sabah 9:30
Yarım poğaça (gittiğim toplantıda yemek zorunda kaldım )
13:30
Yarım dilim kek
1 dilim peynirli ekmek
17:30
1 mandalina 2 ceviz
19:00
Lahana çorbası
2 haş yumurta
3 lt su
Spor yok
24 Mart menüm
Sabah 7 buçuk
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
1 parça ucundan koparılmış simit
Saat 1 de
1 kase yogurt
Saat 4 te
1 kaşe corba
1 tabak lahana yemeği
Yogurtlu Közlenmiş biber patlıcan
Yarım dilim tam buğday
Saat 6 da
1 muz
1 kaşe yogurt
Saat 8 de
1 salata
1 kaşe yoğurt
1 bardak salep
Saatleri çok düzensiz oldu ama 7 buçukta yiyince Biraz öyle oldu.bide öğlende uykum vardı oyuzden sadece yoğurt yiyip uyudum yemek yemeyince karnım erken açıktı anlayacağınız böyle kayıp gitti..
SAlep te fazla oldu biliyorum ama çok canım istedi mazur görün bu seferlik.
Şu 2 lt
Spor 20dk.yürüyüş
LAydLiNe
24.03.18
10.00
salcali baharatli tost
cay
17.00
neskafe
incir
ceviz
ceyrek simit
1kk peynir
2lt su
spor yok
@ada81@cankizzzz
iyi bi menu degil biliyorum ama canim hicbir sey istemiyo acikmadim da
24 mart
saat 10.00
Beyaz peynir
Bir dilim tam buğday
1 zeytin
domates
salatalık
yeşillik
yeşil çay
saat 14.00
Bir kase yoğurtlu çorba
1 çilek
saat 19.30
4-5 mantar kaşarlı közlenmiş
kereviz salatası 3 yemek kaşığı
yarım dilim tam buğday ekmeği
2 litre su
24 mart menüm
10.00 sabah
Çeyrek simit
1 dilim börek
1 dilim peynir
Salatalık domates
12.30 türk kahvesi
14.00 4 kaşık bol yeşillikli şehriye salatası
Şekersiz çay
18.00 1 tane ayva yarım portakal
20.00 akşam
2 kaşık şehriye salatası
3 kaşık türlü
2 lt su 15 dk yürüyüş
Bugün annemlerdeydim daha kendimi tutmuş halim bu
Iyi aksamlar kizlar bisey sorcam size. Ben gun icinde cok fazla su icemiyorum açıkçası. Onun yerine ayran ve cay tarzi şeyleri cok iciyorum. Acaba bunlarda su yerine gecermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?