- 11 Ekim 2016
- 1.076
- 2.598
- 53
Kızlar sabah görüşürüz dedim ama bi yatmadan uğrayım dedim
İki saat ayrıldım geldim of 106 mesaj
Okursam uykum kaçıcak ama bu gününişini yarına bırakma demişler bi geçmiş yapayım bari
Zerra kızmakta haklısın valla
Of şimdi bitti ve uykum kaçtııııOku cnm oku yarın sabah okuyanlara kolay gelsin
Of şimdi bitti ve uykum kaçtıııı
Sizin orda saat 12 canım burda gece yarısı ve benim uyku yine yokBenimde uykum yok hiç
Sizin orda saat 12 canım burda gece yarısı ve benim uyku yine yok
Kızın nasıl oldu iyimi
Gunaydin kizlar +200 deyim
Ama cumaya kadar halolur merak etmeyin
Teşekkür ederimKutlarım Layd kaptanım
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canımTebrikler kaptanım
LAydLiNe
Burada da hava esiyor yağıyor ev camları arabalar çamur içinde
İyi yürüyüşler canım
Sen yine de kontrollü ye canım
Yoksa 1 hafta uğraşırsın eritmek için
Sen ben gidince bırakmışsın her şeyi bi toparlan bakim artık. Bitsin bu iş biran önceTelefonum takildi bi ara gelemdim kizlar kusura bakmayin menumu yine aksama kadar iyi gelip batirdim mutsuzum ya
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım inşallah siz daha şanslısınız aslında kilo çok olunca daha çok verilebiliyor.
Aynen canım büyük ihtimal ödem vardı. Bir de dikkat edip sıfır kaçamak yapınca gidiyor. Normalde hafta da 1 kilo ideal. Ayrıca geçen hafta çok hareketliydim o da çok etkiliyor.Bence kaptanımızda geçen hafta ödem vardı oyuzden fazla çıktı sonuncu oldu.ödem gidince bu hafta neredeyse 2 Kilo vermiş gibi oldu.çünkü bi haftada birden 2 Kilo alıp 2 Kilo verilir mi bilemedim. Ama tebrik ederim.bu hafta haK ettin canım 1.ligi...
Olmaz canım su yerine geçmez.Iyi aksamlar kizlar bisey sorcam size. Ben gun icinde cok fazla su icemiyorum açıkçası. Onun yerine ayran ve cay tarzi şeyleri cok iciyorum. Acaba bunlarda su yerine gecermi
Ben öyle şeylere çok inanmıyorum ama riske atmamak lazım. Mastit olunca kötü oluyor.Birde bu emziren annelerdeki umma olayina nasil bakiyorsunuz??
Ben bugün cısss yedim
Geçmiş olsun canım ihmal etme git biran önce doktora.Kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm bugun aşırı halsizim öyle böle değil namaz ı kılmaya mecalim yoktu düşünün pek giremedim yarın doktra gidicem inş
Göndermeyenleri sıfır olarak yaz canım.Kızlar mesaj sayılarına dikkat edelim lütfen
2-3 kişi dışında göndermiyor
Ben tek tek bakmak zorunda kalıyorum
Göndermeyeler Cuma dahil gönderirse sevinirim
Yarın kaptana göndereceğim
Aman haaaaa hemen al pili ihmal etme.ayy hadi insallah. bugun ard arda tartildim 1 er kilo farkla tartiyoyarin pil alicaz insallah.
Hadi bakalım cumaya iyi bir sonuç bekliyorum senden.Gunaydin kizlar +200 deyim
Ama cumaya kadar halolur merak etmeyin
Çok artıdayım derken canım ne kadar mesela?günaydın canım ben daha çok artıdayum ama bende halledicem inşallah
562. Etap birincisiLAydLiNe tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Günaydın kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmm
Çok özlemişim sizi yaaaaaaa
Günaydın kizlar
cumaya gore -800 deyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?