Bidaha demicem
Deyince daha çok gaza geliyorsunuz
Hallederiz canım cumsya
Ben 500 gr diyorum bakalım
98 mi
Kilo mu aldıracaksınız cankıza
Cnm ben 91 dim cuma günü
Şimdi 90.300 yani cuma günü 98.800 olursam kilo vermiş olucam :)
fazla artıda olduğum için olabilr yapmamamNeden kimse kilo bildirimi yapmadı bugün
hafta sonunu frenleme açısından iyi oluyoraaa ben pazartesileri kilo bildirimi yapılacağını bilmiyordum
hedefi artırabilirsin canımGeçen cuma 71.6 idim. O zaman benim bu haftaki hedefim 71 olsun.
maşallah canımCanım benim hedefimde-700 olsun bakalım inş. Şuan 62..cumaya 61.300
bende bir kaç haftadır salıyorum hafta sonuAma işte cumadan pazartesi ye kilo vermemissek pazartesiden cumaya az zaman kalıyor. Sanırım hatayi burda yapıyoruz. Cuma kilo bildirimi yaptık diye kendimizi salmamamiz lazım pazartesi kilo bildirimini unutmamamız lazım ama işte malesef.umarım -700 hedefime ulaşabilirim.yarın sabah tekrar tartılicam bakalım bugünkü biraz yanıltıcı gibi geldi bana.
Ama işte cumadan pazartesi ye kilo vermemissek pazartesiden cumaya az zaman kalıyor. Sanırım hatayi burda yapıyoruz. Cuma kilo bildirimi yaptık diye kendimizi salmamamiz lazım pazartesi kilo bildirimini unutmamamız lazım ama işte malesef.umarım -700 hedefime ulaşabilirim.yarın sabah tekrar tartılicam bakalım bugünkü biraz yanıltıcı gibi geldi bana.
hahhaaayok artik
cumaya arti olmayalim da
aaa cankizzzz bu hafta 8 li rakamlari goruceksin insallah az kalmis
Ben o zaman yarın tartılıyım da söyleyim. Bugün şimdiye kadar yemek yedim, çok fazla su içtim. Yanıltıcı çıkar, moralimiz bozmayım.cankizzzz
ben 1.600 gr hedef koyuyorum. 71.900 olurum insallah. 71 i gormek istiyorum artik.
yok yok ne simarmasi kaptanim. -800 suan ama bi 700 daha gitmesi lazim
canim ben bugun yuruyemem buyuk ihtimal. 1 saat zumba yapmayı dusunuyorum. sen ne kadar yuruceksin.
Şaka gibi yaaaaa amma yazmışız 98 neBidaha demicem
Deyince daha çok gaza geliyorsunuz
Hallederiz canım cumsya
Ben 500 gr diyorum bakalım
98 mi
Kilo mu aldıracaksınız cankıza
Mesela canım örnek ver ne yapalım ?
Cnm ben 91 dim cuma günü
Şaka gibi yaaaaa amma yazmışız 98 ne
İşte sen bu yüzden kilo veremiyorsun. Evrene yanlış mesaj yolluyorsun
Zaten böyle bi kural var ya hafta da 3 gün m3cburi 30dk.spor.Bence günlük herkes 30dk mecbur spor yapsin
Zaten böyle bi kural var ya hafta da 3 gün m3cburi 30dk.spor.
Günlük olmasın çünkü yapamadığımız zamanlar oluyor.hafta da 3 gün ideal..yapabilecek olanlar zaten yapınca yazıyor her gun
Cnm ben 91 dim cuma günü
Ayyy kafayı yedim herhalde 89.800 olucam yani
Şaka gibi yaaaaa amma yazmışız 98 ne
İşte sen bu yüzden kilo veremiyorsun. Evrene yanlış mesaj yolluyorsun
Valla cankız ısrarcı bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?