- 11 Ekim 2016
- 1.076
- 2.598
- 53
Süper sinKilo bildirimi
Cuma 91
Pazartesi 90.300
Fark -700
Canimmm , bahar temizligine giristim bugun sukur ust kati bitirdim yarinda alt kata basliyorum ...yogundum gelemedim aklim hep sizdeydi....cumartesi gunu itibari ile hergun gelirim duzenlu canim))
Geçmiş yapmiyorum direkt buradan sohbete devam :))
cankizzzz canimmm kızın nasil oldu ??
Sağol canim , darisi basina bahar gelir temizlik yapariz , yaz gelir temizlik yapariz , kış gelir temizlik yaparizzzzKolay gelsin cnm
Ohhh miss gibi olmuştur ellerine sağlık
Valla temizlik diyince cnm temizlik yapmak istedi
Bende canım bi ara yapıp bırakıyorum bıkkınlık oluyor neden se bendesuper olur aslinda zorunda bırakılınca daha iyi oluyo kendi acimdan yani. yoksa erteliyorum ben ozellikle sporu.
Sağol canim , darisi basina bahar gelir temizlik yapariz , yaz gelir temizlik yapariz , kış gelir temizlik yaparizzzz
Bi an once bitirip sporuma agirlik vermek istiyorum dun aksam misafirim vardi cis cos yedim vallaValla òyle cnm hiç bitmez bu temizlik
Haha bende gördüm profiline bile baktım yanlışlık var dedimKız valla yaaa bune 2kere aynı yazmışım 3 sefer de yazarsam kesin gene o kiloya gelicem allah korusun
Bi an once bitirip sporuma agirlik vermek istiyorum dun aksam misafirim vardi cis cos yedim valla
Hayırlı haberler alırsın inşaallahTamam canım randevum 2 de bakalım ne dicek tahlil yapar maalesef tahliller burda ertesi gün çıkıyor öğleden sonra yaptıysak
Haha bende gördüm profiline bile baktım yanlışlık var dedim
Hoşgeldin izine ayrıldın dimiCanimmm , bahar temizligine giristim bugun sukur ust kati bitirdim yarinda alt kata basliyorum ...yogundum gelemedim aklim hep sizdeydi....cumartesi gunu itibari ile hergun gelirim duzenlu canim))
Olur öyle şeylerNolduysa 2kez aynı şeyi yazmışım:)
İşimiz ne hep sil süpürSağol canim , darisi basina bahar gelir temizlik yapariz , yaz gelir temizlik yapariz , kış gelir temizlik yaparizzzz
Evet canim izine ayrıldım... insallah temizligim bitsin hep gelirim canimHoşgeldin izine ayrıldın dimi
Unutma bizi
Ayyy evet yaaa bitmiyorİşimiz ne hep sil süpür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?