Menüm
Kahvaltı 09;00
2 hlş yumurta
3 zeytin
1 kayısı
2 domates
Akşamları 19:00
1 kase domates çorbası
1 tabak patlıcan oturtması kıymalı
1 kase yoğurt
1 tabak yeşillik salatası
2 litre su
1 saat yürüyüş
LAydLiNe
Sağol canım benimAfiyet olsun cnm çok iyi menün
rica ederim canim, pilates tabiki ise yarar ama dediklerimden daha cok etki alirsin tecrubeyle sabit. zumba da yapabilirsin, bisiklette fayda saglar. kosu yag ustune kas yapmani saglar once yaglari yakmamiz lazim.HoşbulduuumTavsiyelerin için çook teşekkür ederim:)) Yürüyüş gerçekten şart.. sanırım koşu bacakları inceltmek yerine direkt kas yapıyormuş,pek bilgimde yok tabii. Bir de bacak inceltme de dediklerine ek olarak pilates işe yarar mı? Ebru şallının videoları çıktı hep karşıma
Kahvaltıya gelmiyorlarsa akşamdan hazırlık yap sabah erkenden git kan ver ihmal etme
Canım saat 12-1 gbi gelirler ancak kalk ev topla ancak olur canım
rica ederim canim, pilates tabiki ise yarar ama dediklerimden daha cok etki alirsin tecrubeyle sabit. zumba da yapabilirsin, bisiklette fayda saglar. kosu yag ustune kas yapmani saglar once yaglari yakmamiz lazim.
Doğru söylüyorsun.. Çok teşekkür ederim güzel tavsiyelerin için.Yarından itibaren başlayacağım inşaallah :)
Hoşgeldin canım yeni misin ben bugun pek giremedim
Hoşgeldiniz kızlar umarım en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız
HoşbulduumEvet bugün katıldım.. Kilo verebilirim inşaallah burada da motive olup:))
Hosgeldin canim aramiza keyifle kilo vermelerDoğru söylüyorsun.. Çok teşekkür ederim güzel tavsiyelerin için.Yarından itibaren başlayacağım inşaallah :)
Menu ve spor şahaneMenüm
Kahvaltı 09;00
2 hlş yumurta
3 zeytin
1 kayısı
2 domates
Akşamları 19:00
1 kase domates çorbası
1 tabak patlıcan oturtması kıymalı
1 kase yoğurt
1 tabak yeşillik salatası
2 litre su
1 saat yürüyüş
LAydLiNe
Valla taşınmak daha zor pek niyetim yok gibi kısmetOo kolay gelsin olsun a zamana kadar rahatsın bari temiz evş toplamak daha kolay olur
Menu guzel canımmmBugünkü menüm
8:30
1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık maydanoz
9:30
Yeşil çay
13:00
3 ceviz
1 avuç kayısı kurusu
1 bardak ayran
17:00
Yarım portakal
19:00
1 kase kara lahana çorbası
2 but fırında
Fırında sebze
3 lt su
40 dakika tempolu yürüyüş
Kendini tut canım emeklerini heba etmeYapmadım temizlik sabahtan beri oturuyorum cooook cnm sıkılıyor bugün
Yedim yedim hemde ne yemek diyet fln kalmadi bugün eskisi gibi gene can sıkıntısından yemek yedim
rica ederim canim benm birbirimize yardimci olmak icin burdayız. kolay gelsinDoğru söylüyorsun.. Çok teşekkür ederim güzel tavsiyelerin için.Yarından itibaren başlayacağım inşaallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?