Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gecmis olsun canim.
basiniz sagolsun canim. babanim mekani cennet olsun insallah. Allah yar ve yardimcin olsun canim.
Kızlar
Doktor d vitamini ve demir ilacı verdi yarın sabahtan itibaren tedavim başlıyor.
10 gün sorna yine gelsin demiş ama ben en azından demir ilacım bitince gideyim diyorum
canim 10 gun sonra git mutlaka ilacin sendeki etkisine bakicaktir belki. ben de ilk kullandigimda 1 hafta 10 gun sonra gel dedi. gittim. ilacimi degistirdi. yan etkisi beni cok etkilemisti.

canim benim de bacaklarim cok kalin. hep orya gidiyo kilo alinca, gobek de yok. o yuzden senin kilon yok diyolar bana. tabiki rahatsizim bacaklarimdaki yaglardan.
ben ideal kiloma gelince bacaklarimla ilgili harekete gecmeyi dusunuyorum. o zamana kadar yag yakiminda en iyisi spor yurumek.
Yaa
Aç karına yazıyor canım bende diyorum sabah 7 de kalkıp içip uyuyayım.
Çünkü aç içi iki üç saat yemek yemekle lazımmş
evet canim icince oncesinde ya da sonrasinda sut urunleri tuketmemen lazim. ben o yuzden uyumadan once iciyodum. gunde 1 taneydi. hem yari ac oluyorum. doktorumda onaylamisti.
3 ayda 25 ten 135 cikmis demirim
tabi once doktoruna danismani tavsiye ederim.

Peki canım ne gibi değişiklikler hissettin kendinde.
Mesela yorgunluk falan geçti mi

Kızlar hafta sonlarını sevmiyorum.
Çünkü her hafta sonu eşim çalışıyor inanın o kadar uzun zaman oldu ki hafta sonu onunla zaman geçirmeyeli artık yoruldum ya..

Eşim bugun ve yarın gece işe gidecek hafta sonu hiç zaman geçiriyoruz bari beraber kahvaltı yapalım diye kahvaltımı hala yapmadım kızlar sabah çok hafif geçirdim.
Bu öğle yemeği olacak bana eşim e de kahvaltı.
Bu arada sabah 9 da geldi.
Her gün nöbet hergün nöbet.
Nolur dua edin işleri düzelsin.
Fizyolojik ve psikolojik olarak çöktük

Dünkü menüm

9.00 sabah 1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Çok az acı sos

12.00 1 elma

15.00 öğlen
4 kaşık makarna

20. 00 yarım kıymalı pide
2 bardak ayran
Bol yeşillik

1.5 lt su yarım saat yürüyüş

Bu hafta evi toplamaya başladım 1 hafta içinde inşallah taşınacağım ben yorgun olduğumda kendimi yemeğe
Veriyorum normalde ama yine dikkat etmeye çalışcam şimdiden ev allak bullak oldu diğer evin temizliği parkesi derken pertim çıkacak offf ev taşımak çok zormuş evlendiğimden beri ilk kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…