- 11 Ekim 2016
- 1.076
- 2.598
- 53
Hayırlı olsun canım Allah kolaylık versinBu hafta evi toplamaya başladım 1 hafta içinde inşallah taşınacağım ben yorgun olduğumda kendimi yemeğe
Veriyorum normalde ama yine dikkat etmeye çalışcam şimdiden ev allak bullak oldu diğer evin temizliği parkesi derken pertim çıkacak offf ev taşımak çok zormuş evlendiğimden beri ilk kez
Allah yardimciniz olsun zordur eminim insan birlikte haftasonu vakit gecirmek istiyordur insallah hersey istediginiz gibi olurEşim bugun ve yarın gece işe gidecek hafta sonu hiç zaman geçiriyoruz bari beraber kahvaltı yapalım diye kahvaltımı hala yapmadım kızlar sabah çok hafif geçirdim.
Bu öğle yemeği olacak bana eşim e de kahvaltı.
Bu arada sabah 9 da geldi.
Her gün nöbet hergün nöbet.
Nolur dua edin işleri düzelsin.
Fizyolojik ve psikolojik olarak çöktük
Beklerim canım :)
Eşin ne iş yapıyor duki hergün nöbetçiEşim bugun ve yarın gece işe gidecek hafta sonu hiç zaman geçiriyoruz bari beraber kahvaltı yapalım diye kahvaltımı hala yapmadım kızlar sabah çok hafif geçirdim.
Bu öğle yemeği olacak bana eşim e de kahvaltı.
Bu arada sabah 9 da geldi.
Her gün nöbet hergün nöbet.
Nolur dua edin işleri düzelsin.
Fizyolojik ve psikolojik olarak çöktük
11 senede 5 ev değiştirdim idmanlıyım taşınma konusundaBu hafta evi toplamaya başladım 1 hafta içinde inşallah taşınacağım ben yorgun olduğumda kendimi yemeğe
Veriyorum normalde ama yine dikkat etmeye çalışcam şimdiden ev allak bullak oldu diğer evin temizliği parkesi derken pertim çıkacak offf ev taşımak çok zormuş evlendiğimden beri ilk kez
Eşin ne iş yapıyor duki hergün nöbetçi
Boş günü olmuyor mu canım
11 senede 5 ev değiştirdim idmanlıyım taşınma konusunda
Çok şükür 8 senedir aynı evdeyim
Allah yardimciniz olsun zordur eminim insan birlikte haftasonu vakit gecirmek istiyordur insallah hersey istediginiz gibi olur
Hımmm anladım canımEşim polis canım ama özel bir birimde ve o birim çok yogun neredeyse pazartesi ye kadar gece gidip sabah gelecek
İyi yürümüşsün canıben 1 saatten fazla yürüyünce rahatsız oluyorum kalça bölgemde ağrı oluyorMerhaba herkese haftasonu kosusturmasindan yazamadim bi turlu)) parkta 90 dakika tempolu yürüyüş yaptim pertim cikti resmen... ama cook acikiyorum yememi duzene sokamadim bu yuzden menu vermiyorum... bugun bol bol yesillik sebze aldim insallah yarindan itibaren srbze yemegi yapacam kendime....
Evdekilerle ayni yemegi yemek her zaman olmuyor sanirim ayri yemekler yapma zamani geldi) gerci bu perşembe babam gelecek insallah tutabilirim kendimi babam yoresel yemekler pek sever ))
Benimde oyle heryerim agridi eve gelince milim milim yurudum simdi duzeldimHımmm anladım canım
İnşallah geçer canım bugünlerde
İyi yürümüşsün canıben 1 saatten fazla yürüyünce rahatsız oluyorum kalça bölgemde ağrı oluyor
Kilo ne durumda tartıldın mı canım
Yöresel derken
Korse olarak bilemedim.. ben spor yaparken sauna kemer ve esifman kullaniyirum .. kemer bayagi sariyor topluyor....termal nasil olur bilemedim..Selamlar bebisler bugun daha iyiym yarina tamamen toplarim pasartesi eliptik ustundeyim ins. Simdi aklima takilan birkac soruyu sorucam size
1) termal.korse faydali mi? Su instagramda 40 kilo veren hatun cok yarar gordugunu soluyor
2) grupca bisi yapmaya karar verdik mi?
Benimde oyle heryerim agridi eve gelince milim milim yurudum simdi duzeldim)
Kiraz yapragindan kofte malatyaya ozel..
Yarmadan ispanakli dolma ( bizim yarma farkli )
Mervimekli kofte
Kuru dolma sarma
Surekli bunun gibi agir yemekler ister.. tavuk sote yapayim mirin kirinla yer)) bas bulguru keyifle yer
Aynen canim ver esime babama bulgur hergün yerlerEşimin yemekleri :)
Bulgur bulgur gerçekten ne kadar fazla yeniyor orda.
Her gün bulgur olsa bıkmaz.
Bende içli köfte yaptım eşimin kuzeni gelecek sevdiğim birisi değer veririm.
Gerçi siz analı kızlı diyorsunuz canım ama tek anasını yaptım
Aynen canim ver esime babama bulgur hergün yerler)) oooo ellerine saglik canim anali kizli ben yapamiyorum acamiyorum
Korse olarak bilemedim.. ben spor yaparken sauna kemer ve esifman kullaniyirum .. kemer bayagi sariyor topluyor....termal nasil olur bilemedim..
Hergun spor yapalim diye bi öneriyle gittim bakalik kizlar yapacak mi ?
Ben yarın yüzmeye gidiyorum. Hafta da 2 gün yüzme 2 gün pilates olcak. Artık sıkılaşmaya başlasam fena olmayacak diye düşünüyorum. Ama plank denemeyi de isterimBen plank yapmayi oneriyorum hergun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?