Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben yarın yüzmeye gidiyorum. Hafta da 2 gün yüzme 2 gün pilates olcak. Artık sıkılaşmaya başlasam fena olmayacak diye düşünüyorum. Ama plank denemeyi de isterim

Bence deneyelim derim 5 10 sn bisi zaten

Benim herif gececi bu hafta kizi kresten ben alcm yurume imkanim cok yok ama eliptik yapicm hergun bide bolgesel yaparim oh mis

Bugün yuksek dozda kv ve akraba aldım kafam atik biraz. Eşimin anneannesi küçük yavruma kek yedirmeye çalıştı falan. Daha kuzum su bile içmemişken neyse ki kv anlayışlı bu konularda da engel olduk beraber.

Ayy bu yaslilarin cocuklara bisey yedirme hevesi varya öldürüyor insani.... ya birakin annesi düşünsün ne gerekiyorsa anne yapar zaten...

Bugünkü menüm

Sabah yok geç uyandım

Öğlen 3de
1dilim ekmek 2dilim salam

Akşam 6da
1minik patates böreği
1minik tavuk
Salata
1fincan kahve
1dilim elma 1dilim kiwi

1bucuk litre su
Spor yok

Bugün çok kötü oldu menüm
Alışverişteydik sonrada misafir gittik

Bende Misafirlikteyim kızlar oyuzden pek yazamadım bugün kusura bakmayın artık yarın telafi ederiz.ayıp oluyor tel.ı eline alıp karşı tarafla ilgilenmemek..tabi bide çocuklar olunca fırsatta kalmıyor.

Evet sohbet olmayinca bende bdv ye takildim azcik
Kız bdv ye çok takılma
Noluyorsa orda çok banlanıyorlar

Bende Misafirlikteyim kızlar oyuzden pek yazamadım bugün kusura bakmayın artık yarın telafi ederiz.ayıp oluyor tel.ı eline alıp karşı tarafla ilgilenmemek..tabi bide çocuklar olunca fırsatta kalmıyor.
Benim de dün temizlik +misafir yoğundu
Bugün yatak odasına dalacağım

Kız bdv ye çok takılma
Noluyorsa orda çok banlanıyorlar

Benim de dün temizlik +misafir yoğundu
Bugün yatak odasına dalacağım
Bazen bakiyorum ruhum daraliyor valla ne olaylar var.... oyun bölümü var azcikda oraya takiliyorum burasi sessizlestigi zaman...

Bazen bakiyorum ruhum daraliyor valla ne olaylar var.... oyun bölümü var azcikda oraya takiliyorum burasi sessizlestigi zaman...
Ben hiç bakmadım şimdiye kadar Belki ilk üye olduğum zaman bakmış olabilirim hiç hatırlamıyorum Ay bi de ben hiç ban yemedim

Dünkü menümü yazayım akşam yazamadım

Kahvaltı (12:00) Çok geç biliyorum

1 kk peynir
Domates, salatalık
2 dilim salçalı ekmek
5-6 tane zeytin

Akşam (19:30)
1 kase mercimek çorbası
1 dilim (dilim küçüktü) pide
1 kase salata

2 litre su, spor yerine 7-8 saat hiç dinlenmeden gezdik

Saatler hiç olmadı dün. Birazcıkta tembellik ettim sabah geç kalktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…