- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
- 133
Günaydinn kizlarr
günaydınlarrrrGünaydııııın
Erkenden uyandım ve hemen tartıldııımmm
Cuma günü 66.3 kiloydum
Bugün 65.7yimm
Önce Saygıyla sunayım
Sonra iZninizle bir iki oynicam ben
Aynen aynen en çok bu yorumu beğendim
Oysa ki ben seni cumaya listeye almayı düşünüyordum. Güzel bir giriş yapabilirdin listeyeGünaydıııııın
Tabi ben çok erken uyandım sevdiceğimle kahvaltıya gittim boş olduğumuz pazarlar gittiğimiz bir yer var oraya, ve ben ne varsa yedim :) bir serpme Kahvaltı düşünün Allah Allah yani.Ama şunu fark ettim geçen haftaki gibi yiyemedim hemen doydum.
Bugün kendime ceza veriyorum zaten hava da sıcak öğlen bir çorba bir salata, akşam da sadece salata ile günü kapatıcam ve tabiki 4 ltye yakın su ve 300 ip atlayacağım. Kahvaltıyı 08:30da yaptım bu arada
Tamam tamam vurmayın çok oldu
Tebrik ediyorum seni bu hafta aynı iradeyi ben gösteremedimGünaydın kızlarr
Bizim evde pazar geç kahvaltı yapılır hazırladım birazdan oturucaz masaya
Valla bi kaçamak yapıp yiyesim geldi
Ama yok sonra çok pişmsn oluyor insan
tabağımı bol yeşillik yumurta ve peynir le doldurdummu tamam
Diğerleri ev halkının olsun
Kraliçe kahvaltını yapmaman bu hafta seni mezun edecekGeçmiş olsun canım
Pazar günleri bizde geç yaparız genelde
Ama bu pazar evden 8 de çıkmam gerekti
Kraliçe kahvaltımı yapamadım
Açık havada kahvaltı offf müthiş
Kapya reçeli ilk kez duydum afiyet olsun canım
Köpek dişleri zordur canım
Keşke eşini beklerken 1 bardak süt içseydin canım
Canım sen pestili geç saatte yemişsin. Gün içinde olsa o kadar önemli değildi. Ama diyette olduğumuz için doğal şekerli bile olsa şekerden uzak durmamız gerekiyor. Mesela karpuz sağlıklı bir meyve gibi ama çok şekerli fazla tüketilmemesi gerekiyor. Pestilde onun gibi. Sonuçta işlem görüyor. Ev yapımı değil. Ayrıca dediğim gibi geç saatte yemiştin.Her kaçırdığımız gün bizi bir hafta geriye atıyor bunu unutmayalım arkadaşlar ona göre kaçamak yapalım ins.ben dahil...hele ki hedefimize ulasmamiza daha varsa.ins.
Bilmiyorum valla.kaptan pestil olmamış dedi msji okuyunca açıklama yapar sanırım
Biz de seni özledik canımmmmSizleriiii cooook ozledimcook yogun r gunlerim malum babam burada... yürüyüş yapıyorum bol bol )
Kahvaltın çok geç olmuş. Niye eşini bekliyorsun ki? Bir tane yumurta haşla kalkar kalkmaz ye. Onunla yediğinde kahvaltı değilde öğle yemeği olur. Çok bekliyorsun eşini. Bu seni hep geriye götürür. Yazık metabolizmana. Daha yaşın kaç. İlerleyen zamanlarda çok zorlanırsın. Benden söylemesi. Tembellik yaptığını düşünmeye başladım artık. Çünkü ben de üşendiğim zaman geç yaparım kahvaltımı. Bu şekilde kilo verirsin sıkıntı olmaz ama metabolizman zarar görür. Bir al bir ver derken yıllarca uğraşırsın diyetle.Bugun menüm
Sabah 1. 5 lt limonlu su
14:00
1 tabak kıymalı yumurtalı menemen
1 zeytin
Azcık peynir
2 ısırık poğaça
1 çay kaşığı bal
18:30
1 büyük kase karnıbahar kısırı
3-4 ev turşusu yeşil biner
Spor: 1 ml leslie
100 ip
Su: 3lt
3 halka sucuk deyince aklıma büyük halka geldi. Dilim desen iyiydiSelam kizlar
Sabah 10.00
2 kucuk haslanmis yumurta
3 halka ev yapimi sucuk
3 zeytin
1 kk peynir
1 lokma simit
Domates tere maydanoz
Aksam 18.00
1 firinda palamut
Salata
2 litre su
Spor yok
3 saat ev temizligi
Hem kahvaltı saati hem de kuskus için açıklamanı yapmışsın. Onların harincinde güzel bir menü olmuş. Sporun çok güzel maşallahKızlar bugünkü menüm
Sabah uyanınca limonlu su
Sabah kahvaltı 12 de
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
Salatalik
Domates
Saat 4 te
1 elma
Yoğurt
5i bi yerde bitti çayı doğadan
Saat 6 da
1 kase corba
1 tabak yumurtali ispanak
2 kaşık kuskus
Salata
Çay yanında bikac kayısı
Yatmadan yine bi bardak bitki çayı içerim
Kahvaltı hafta sonu olduğu için gecikti mecburen.
Kuşkusu da psikolojik olarak karnım doymadı canım istediği için heralde 2 kaşık yedim.
Şu 2lt.
Spor 1 saat...pilates ve egzersizler
100 ip atlama
LAydLiNe
Yoğurt asla ödem yapmaz. Ayranın ödem yapma sebebi ise tuzu fazla kaçarsa. Yoksa ikisininde ödemle uzaktan yakından alakası yok. Zaten mümkün olduğunca tuzdan da uzak durmamız lazım. Menünün olmadığını biliyorsun zaten. Fazla söze gerek yok. Fish finger yemedim daha önce nasıl bişey? Yağda mı kızarıyor?Hemmen menümü yazayım
Sabah 08:00
Serpme kahvaltı
Öğlen 15:00
Fırında 6 adet fish finger ve bolca salata
3 lt su ama uyuyana kadar 4 olur
3 kupa musır püakülü kiraz sapı çayı
30 dk orta tempoda yürüyüş
200 ip atlama
Bir de tükettiğimiz yoğurt ve ayranı en azından tartıya 2 gün kala yarıya mı indirsek diyorum. Salatay arttırırız. Yoğurt ve ayranın su tuttuğunu çoğu kişiden duydum ve çoğu yerde okudum.
Ben ayran hastası bir insanım günde 1.5 lt rahat içerim normalde ama denemek istiyorum.
Ne dersiniz?
Günaydııııın
Cuma günü 66.3 kiloydum
Bugün 65.7yimm
Önce Saygıyla sunayım
Çayı yemekten sonra içiyorum artık canım 6 buçukta en geç 7...başka da yemiyorum artikBence güzel canım spor özellikle.
Karatay hoca akşam 18-19 dan sonra bişey yememin kilo vermeye etkisi olduğunu söylüyor aslında bırakmayı denesen çayın yanında ki kuruları..
Şimdi çok güzel kızıcam sana elbette haftada bir iki bir iki öğün bizde kaçıyoruz kaçırmayan çok nadir fakat sen kaç gündür böylesin neden peki?
Zayıflamak istemiyormusun?
97 ile geldin buraya 8 leri görmşken neden böyle
Lütfen silkelen ve kendine gel.
Bende yarın eşimle dışarı çıkıcam biliyorum belki kaçırcam ama sonra tam gaz devam bide sabah en azından süt iç ki metabolizma çalışsn
bence gayet güzel
Pide olmamış ama akşam yememekle dengelemişsin. Bir de üzerine yüzmüşsün. Kalmamıştır hiç bir şey. Ama yemesen iyi olurdu.selam menümü yazıyorum
9:00 kahvaltı
mantarlı yumurta
domates salatalık
1 kk yağlı peynir
15:00 öğlen yemeği
yarım kuşbaşılı pide
akşam yemeği yemedim pide çok oldu diye
2 lt su
1 saat yüzme öğrenme :) ama artık azda olsa yüzüyorum köpükle
Kek haricinde güzel bir menü.Bugunku menum
Sabah 10.00
1 dilim tam bugday ekmeginden tost
Biraz da esimin tostundan tirtikladim
1 dilim kek
1 dilim peynir
11.30
Kahve
18.30
1 dilim cavdar ekmegi
Haslanmis et miktarini bilmiyorum
2 lt su
30 dk yuruyus
Biliyorum kotu menum o yuzden yuruyus yaptim biraz ama bakalim sabah tartida buyuk ihtimal arti cikarim kusura bakmaLAydLiNe
Ayy cnm çok iyi tebriklerrr
Kilo bildirimi
Cuna 89.500
Bugün 89.800
300 gr almışım
günaydın canım erkencisin maşallahGünaydinn kizlarr
günaydın canımGünaydııııın
Cuma günü 66.3 kiloydum
Bugün 65.7yimm
Önce Saygıyla sunayım
günaydın canımGunaydin hepinize kizlar. Insallah tartim bozulmuştur arti 1 kilo olmam imkansiz
Cankız dua et uzaktasın yoksa dayağı yemiştin benden. Kendine gel. Sen bu takımdan zayıflamadan çıkamazsın. Beni Avusturya'lara kadar getirmeKızlar ben yavaş yavaş diyet yapmaktan uzaklaşıyorum gibi
Aynı eskiden yaptığım gibi
Menüme istediğinizi diyebilirsiniz hak ediyorum
Sabah yok
Öğlen 4de
1tabak kadar patates kızartması üstüne sarımsaklı yoğurt
Akşam yok
2litre su
Spor yok
Köfte 1,5 değilde bir porsiyon olsaymış çok güzel olurmuş. Su ve spor gayet güzel.8 nisan
11.00
7 zeytin 1 incir
1 yumurtadan ev yapımı salçalı yumurta
1 dilim ekmek
maydonoz
15.30
ton balıklı salata
3 hurma
19.00
1.5 porsiyon köfte
1 dilim ekmek
az soğan
3 litre su
1 saat tempolu yürüyüş aralarda 3 kez yavaş tempoda koşu ekledim
Yaaaa Cankız bunlar bahane olamaz. Kızlar ne güzel alternatifler üretmiş sana. Bence sen zayıflamayı istiyorum diyorsun ama hiç istemiyorsun. İstesen bunun için çabalardın. Simit olabilir, yumurta haşlayabilirsin. En fazla 10 dk lık işler bunlar. Benim acelem olduğunda sabah kalkar kalkmaz yumurtayı ocağa koyarım o haşlanırken üzerimi giyinirim. Sonra ayak üstü ağzıma atar çıkarım evden. O kadar basit ki. Bahane bulma lütfen.Offf hep böyle yapıyorum ya biraz kilo veriyorum sonra bırakıyorum kendime çok kızıyorum
Yarında kahvaltı yapamicam
Sabah arkadaşla kahve içmeye gidicez ondan sonra alışveriş yapicaz öğlen yiyebilirim ancak
Normalde makarna yemiyoruz biliyorsun ama ev taşımanın zorluğunu bildiğim için o bitene kadar ses çıkartmıyorum. Ama totalde az yemişsin. Kendini aç bırakmaman lazım.Bugün menü
Sabah 11 00
4 adet zeytin
4 dilim beyaz peynir
Domates
Salatalık
Ara öğün Yok
Aksam 16 00
Makarna
Salata
1 buçuk litre su
Bol bol ev temizliği ( taşınma saolsun)
@umudum2 için yorumunu beğendim. Ben kaçırmışım menü deki kayısıları. Sürekli söylüyorum zaten akşam yemekten sonra hiç bir şey yemeyin diye. Ama dinletemiyorum bu konuyu. Ben kaçamakta yapsam dünyayı da yesem akşam yemeğinden sonra ağzıma lokma koymam. Ve bu sayede neredeyse 7 yıldır hep zayıfım. Şu vermeye çalıştığım 2-3 kilo da tamamen benim şımarıklılığım. İnce olmayı sevdiğim için uğraşıyorum yoksa şuan tam ideal durumdayım. O nedenle sadece şimdilik değil alışkanlık haline getirmeniz lazım bu beslenme işini.Bence güzel canım spor özellikle.
Karatay hoca akşam 18-19 dan sonra bişey yememin kilo vermeye etkisi olduğunu söylüyor aslında bırakmayı denesen çayın yanında ki kuruları..
Şimdi çok güzel kızıcam sana elbette haftada bir iki bir iki öğün bizde kaçıyoruz kaçırmayan çok nadir fakat sen kaç gündür böylesin neden peki?
Zayıflamak istemiyormusun?
97 ile geldin buraya 8 leri görmşken neden böyle
Lütfen silkelen ve kendine gel.
Bende yarın eşimle dışarı çıkıcam biliyorum belki kaçırcam ama sonra tam gaz devam bide sabah en azından süt iç ki metabolizma çalışsn
bence gayet güzel
Harikasın yaaaa maşallah. Demek ki açık hava yaramış. Bir de dün onları yemediğini düşün. Şimdi daha düşüktün.Günaydııııın
Cuma günü 66.3 kiloydum
Bugün 65.7yimm
Önce Saygıyla sunayım
Yoooo bence tartı bozulmamıştır. Nerelerdeydin hala gelemedin mi eve?Gunaydin hepinize kizlar. Insallah tartim bozulmuştur arti 1 kilo olmam imkansiz
Benim eşim İzmir' li canım. Söylemiş miydim sana? Kayınpederimin teknesi var çeşmealtında. Balığa çıkarız İzmir' e her gittiğimde. Bu yaz yine oralarda olursan görüşelim tanışalımFish finger marketlerde satılıyor içi balık dışı çıtır bişey ama ben yapda kızartmıyorum neredeyse hiçbirşeyi, fırına atıyorum yağlı kağıt ğstünde halloluyor :) tabi o çıtırlık kalmıyor ama ben çok seviyorum, balık yiyemediğim için bu şekilde besleniyorum.
Pazar günü kahvaltım öyle oldu ama bugün eksideyim umarım cumaya daha çok ekside olurum.LAydLiNe
Ondan bişey olmaz. Bu hafta başka kaçırmazsan cumaya güzel bir sonuç görürsün. Senden bir daha 9 lu rakamları duymak istemiyorum. Ona göre ayağını denk al lütfen.Kilo bildirimi
Cuna 89.500
Bugün 89.800
300 gr almışım
Aynen canım dışarıda olunca her şey zor oluyor. Haftaya tartılırsın canım. Hafta sonu kaçırmamak için pazartesi de tartılıyoruz ki çok kaçırmayalım. Ama bu hafta herkes kaçırdı.Pazartesi de yazacağımızı bilmiyordum beno yüzden tartılmadım. hafta sonları çok yoğun geçiyor. İş yerinde formu takip etmek yorum yazmak en önemlisi iş yerinde diyet kolay oluyor
Cumaya kadar hallet canım mutlaka. Hafta sonu menün güzeldi. Sabit çıkmaman lazım.Kızlar ben net bi kilo bildirimi yapamayacağım bugün. Eşim tartıyı yapıştırmış doğru tartıyor dedi.bugün baktım bi 61.1 çıktım bi 60.8 çıktım cuma en son 61.1 dim.cumaya kadar yeni bi tartı alacağım ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?