LAydLiNe evet haklısın ama kendime de size de gerçekçi oldum en azından, düşünsenize önceden daha çok yerdim artık diyet yaptığım için değil, ben 2 haftaya yakın bir sürede birleyler başarmışım ki midem küçülmüş. Haftaya bir sorun olmazsa yine gideceğiz oraya ve ben yine daha az yiyeceğim artık midemi tanıyorum yavaş yavaş ve çok mutluyum
Paketli gıda sevmem abur cubur aramam ki evde bir çekmece dolusu var erkek arkadaşım ya da onun kardeşi ya da misafirler geldikçe onlr getirir onlar yer. O yüzden biliyorum çok doğru değil ama bir tık daha doğal olan pazar kahvaltısına ( içinde kızartma ve ekmek olmadığı aürece) daha masum bakıyorum. Tabiki dilediğim gibi olanı hedef kiloma düşünce kontrollü bir şekilde yiyeceğim
Bugün tartıya çıktığımda da sporumu zorlansam da bırakmamam gerektiği bilincini aşıladım kendime.
Önceki 2 günümde yani perşembe ve cumartesi zorlanmıştım antrenmanı yarıda bıraktım çıktım eve. Mesela şu an hala salondayım çok terledim çok yoruldum ama hala bitmedi gerekirse burda 1 saat kestiririm ama bugünki programımı da yarım bırakıp gitmem.
haklısın bir süre sonra mide küçülüyor ve abur cubur şeyler en tehlikelisi. Baharatları sanki bağımlılık yapıyor. bence de bir hamburger menü yiyeceğine doğal bir kahvaltı daha iyi.LAydLiNe evet haklısın ama kendime de size de gerçekçi oldum en azından, düşünsenize önceden daha çok yerdim artık diyet yaptığım için değil, ben 2 haftaya yakın bir sürede birleyler başarmışım ki midem küçülmüş. Haftaya bir sorun olmazsa yine gideceğiz oraya ve ben yine daha az yiyeceğim artık midemi tanıyorum yavaş yavaş ve çok mutluyum
Paketli gıda sevmem abur cubur aramam ki evde bir çekmece dolusu var erkek arkadaşım ya da onun kardeşi ya da misafirler geldikçe onlr getirir onlar yer. O yüzden biliyorum çok doğru değil ama bir tık daha doğal olan pazar kahvaltısına ( içinde kızartma ve ekmek olmadığı aürece) daha masum bakıyorum. Tabiki dilediğim gibi olanı hedef kiloma düşünce kontrollü bir şekilde yiyeceğim
Bugün tartıya çıktığımda da sporumu zorlansam da bırakmamam gerektiği bilincini aşıladım kendime.
Önceki 2 günümde yani perşembe ve cumartesi zorlanmıştım antrenmanı yarıda bıraktım çıktım eve. Mesela şu an hala salondayım çok terledim çok yoruldum ama hala bitmedi gerekirse burda 1 saat kestiririm ama bugünki programımı da yarım bırakıp gitmem.
Canım kaçamak yapmasanda bazen wc problemi falan da +yapabliyor bende olduğu gibiLAydLiNe canim dun gece geldim artik buradayim insallh. Ama kacamak yapmadim cidden bak niye boyle oldu anlamadim
LAydLiNe canim dun gece geldim artik buradayim insallh. Ama kacamak yapmadim cidden bak niye boyle oldu anlamadim
Kilo bildirimi
Cuma 62.8
Bugün 63.1
+300
Çok sevindim canım Birdahaki haftaya daha dikkat edersinGünaydııııın
Erkenden uyandım ve hemen tartıldııımmm
Cuma günü 66.3 kiloydum
Bugün 65.7yimm
Önce Saygıyla sunayım
Sonra iZninizle bir iki oynicam ben
Canım 30 dk dağda yürüyüş falan yaptım çok kuvvetli spor yapamadım ama wc problemim var ne yazıkkiKaçamak yapmadın ama artı çıkman kötü olmuş. Sporun nasıldı hafta sonu?
Tebrik ederim canim cok guzel sonucGünaydııııın
Erkenden uyandım ve hemen tartıldııımmm
Cuma günü 66.3 kiloydum
Bugün 65.7yimm
Önce Saygıyla sunayım
Sonra iZninizle bir iki oynicam ben
sabahın geç kalması kötü olmuş afiyet olsun canımBugun menüm
Sabah 1. 5 lt limonlu su
14:00
1 tabak kıymalı yumurtalı menemen
1 zeytin
Azcık peynir
2 ısırık poğaça
1 çay kaşığı bal
18:30
1 büyük kase karnıbahar kısırı
3-4 ev turşusu yeşil biner
Spor: 1 ml leslie
100 ip
Su: 3lt
afiyet olsun canım gzelSelam kizlar
Sabah 10.00
2 kucuk haslanmis yumurta
3 halka ev yapimi sucuk
3 zeytin
1 kk peynir
1 lokma simit
Domates tere maydanoz
Aksam 18.00
1 firinda palamut
Salata
2 litre su
Spor yok
3 saat ev temizligi
afiyet olsun canım hafta sonu geç oluyor kahvaltıKızlar bugünkü menüm
Sabah uyanınca limonlu su
Sabah kahvaltı 12 de
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
Salatalik
Domates
Saat 4 te
1 elma
Yoğurt
5i bi yerde bitti çayı doğadan
Saat 6 da
1 kase corba
1 tabak yumurtali ispanak
2 kaşık kuskus
Salata
Çay yanında bikac kayısı
Yatmadan yine bi bardak bitki çayı içerim
Kahvaltı hafta sonu olduğu için gecikti mecburen.
Kuşkusu da psikolojik olarak karnım doymadı canım istediği için heralde 2 kaşık yedim.
Şu 2lt.
Spor 1 saat...pilates ve egzersizler
100 ip atlama
LAydLiNe
Hemmen menümü yazayım
Sabah 08:00
Serpme kahvaltı
Öğlen 15:00
Fırında 6 adet fish finger ve bolca salata
3 lt su ama uyuyana kadar 4 olur
3 kupa musır püakülü kiraz sapı çayı
30 dk orta tempoda yürüyüş
200 ip atlama
Bir de tükettiğimiz yoğurt ve ayranı en azından tartıya 2 gün kala yarıya mı indirsek diyorum. Salatay arttırırız. Yoğurt ve ayranın su tuttuğunu çoğu kişiden duydum ve çoğu yerde okudum.
Ben ayran hastası bir insanım günde 1.5 lt rahat içerim normalde ama denemek istiyorum.
Ne dersiniz?
İnanın ailemleyken de okurkende ömrüm boyunca böyle kahvaltılar yapmadığım için bana çok kıymetli geliyor :) caaanım kahvaltıhaklısın bir süre sonra mide küçülüyor ve abur cubur şeyler en tehlikelisi. Baharatları sanki bağımlılık yapıyor. bence de bir hamburger menü yiyeceğine doğal bir kahvaltı daha iyi.
Aynen canım. Diyet aşamasında her şeye dikkat etmemiz lazım. Ama ideal kiloya ulaştığımızda daha rahat olacağız. Yiyeceğiz ama dengeleyeceğiz. O nedenle bu dönemde sıkı tutmamız lazım. Diyet süresi uzadıkça zorlanırız. Bıkkınlık gelir. O nedenle daha düzenli gitmemiz lazım. Seni zaten çok kararlı görüyorum. En kısa zamanda da ideal kilona ulaşabileceğini biliyorum.
Günaydııın :)Kızlar günaydın herkese
Teşekkür ederim umarım cumaya bir sürpriz olmaz ve patlamam :)Tebrik ederim canim cok guzel sonuc
Selam kizlar sabah sabit ciktim cumaya ins. 1 kilo gider
Rize harika bir şehir çok seviyorum her yaz orlardaydım canım bu yazda gidicez inşaallah şimdiden başladık planaİnanın ailemleyken de okurkende ömrüm boyunca böyle kahvaltılar yapmadığım için bana çok kıymetli geliyor :) caaanım kahvaltı
Ama tabiki şu an kilo daha önemli o zaman o caaanım kahvaltıları daha kolay yapabilirim, şimdi abartmak istemiyorum gerçi istesem de abartamıyorum :)
Neyse spor bitti evdeyim ama ben de bittim. Neyseki mide bulantım başlamadan bitti.
Hergün ev mi temizlenir diyeceksiniz ama malum yakın zamanda köpek vardı evde ve yarımin minik bir pisicik gelecek ablaları, hastalık kapaın istemiyorum o yüzden elma sirkesi aldım bir de onunla temizleyeceğim heryeri.
Elma sirkesi kokmuyordu değil mi?
@LAydLiNe gelirsem beklerim İzmire :) başıkla aram pek iyi değil, hamsi olmadığı sürece.malum Rizeliyim
karadenizli olup da balık sevmemekİnanın ailemleyken de okurkende ömrüm boyunca böyle kahvaltılar yapmadığım için bana çok kıymetli geliyor :) caaanım kahvaltı
Ama tabiki şu an kilo daha önemli o zaman o caaanım kahvaltıları daha kolay yapabilirim, şimdi abartmak istemiyorum gerçi istesem de abartamıyorum :)
Neyse spor bitti evdeyim ama ben de bittim. Neyseki mide bulantım başlamadan bitti.
Hergün ev mi temizlenir diyeceksiniz ama malum yakın zamanda köpek vardı evde ve yarımin minik bir pisicik gelecek ablaları, hastalık kapaın istemiyorum o yüzden elma sirkesi aldım bir de onunla temizleyeceğim heryeri.
Elma sirkesi kokmuyordu değil mi?
@LAydLiNe gelirsem beklerim İzmire :) başıkla aram pek iyi değil, hamsi olmadığı sürece.malum Rizeliyim
afiyet olsun canımselam menümü yazıyorum
9:00 kahvaltı
mantarlı yumurta
domates salatalık
1 kk yağlı peynir
15:00 öğlen yemeği
yarım kuşbaşılı pide
akşam yemeği yemedim pide çok oldu diye
2 lt su
1 saat yüzme öğrenme :) ama artık azda olsa yüzüyorum köpükle
afiyet olsun canı kek olmamış biliyorsunBugunku menum
Sabah 10.00
1 dilim tam bugday ekmeginden tost
Biraz da esimin tostundan tirtikladim
1 dilim kek
1 dilim peynir
11.30
Kahve
18.30
1 dilim cavdar ekmegi
Haslanmis et miktarini bilmiyorum
2 lt su
30 dk yuruyus
Biliyorum kotu menum o yuzden yuruyus yaptim biraz ama bakalim sabah tartida buyuk ihtimal arti cikarim kusura bakmaLAydLiNe
o saatte uyku moduna geçmiştim benKatılımlar azaldı yine neredesiniz kızlar?
üzülüyorum canımKızlar ben yavaş yavaş diyet yapmaktan uzaklaşıyorum gibi
Aynı eskiden yaptığım gibi
Menüme istediğinizi diyebilirsiniz hak ediyorum
Sabah yok
Öğlen 4de
1tabak kadar patates kızartması üstüne sarımsaklı yoğurt
Akşam yok
2litre su
Spor yok
afiyet olsun canım8 nisan
11.00
7 zeytin 1 incir
1 yumurtadan ev yapımı salçalı yumurta
1 dilim ekmek
maydonoz
15.30
ton balıklı salata
3 hurma
19.00
1.5 porsiyon köfte
1 dilim ekmek
az soğan
3 litre su
1 saat tempolu yürüyüş aralarda 3 kez yavaş tempoda koşu ekledim
afiyet olsun canım su az olmuşBugün menü
Sabah 11 00
4 adet zeytin
4 dilim beyaz peynir
Domates
Salatalık
Ara öğün Yok
Aksam 16 00
Makarna
Salata
1 buçuk litre su
Bol bol ev temizliği ( taşınma saolsun)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?