Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynen canım. Diyet aşamasında her şeye dikkat etmemiz lazım. Ama ideal kiloya ulaştığımızda daha rahat olacağız. Yiyeceğiz ama dengeleyeceğiz. O nedenle bu dönemde sıkı tutmamız lazım. Diyet süresi uzadıkça zorlanırız. Bıkkınlık gelir. O nedenle daha düzenli gitmemiz lazım. Seni zaten çok kararlı görüyorum. En kısa zamanda da ideal kilona ulaşabileceğini biliyorum.

haklısın bir süre sonra mide küçülüyor ve abur cubur şeyler en tehlikelisi. Baharatları sanki bağımlılık yapıyor. bence de bir hamburger menü yiyeceğine doğal bir kahvaltı daha iyi.

sabahın geç kalması kötü olmuş afiyet olsun canım
Selam kizlar
Sabah 10.00
2 kucuk haslanmis yumurta
3 halka ev yapimi sucuk
3 zeytin
1 kk peynir
1 lokma simit
Domates tere maydanoz

Aksam 18.00
1 firinda palamut
Salata

2 litre su
Spor yok
3 saat ev temizligi
afiyet olsun canım gzel
afiyet olsun canım hafta sonu geç oluyor kahvaltı
ben kusskusa takılmadım sabh ekmek yemiyorsun

afiyey olsun canım fish finger ne ola
su tutma olayını bilemedim ben genelde ev yapımı ayran içerim hergün
hazır ayranlar tuzlu oluyor ondan olabilir belki

haklısın bir süre sonra mide küçülüyor ve abur cubur şeyler en tehlikelisi. Baharatları sanki bağımlılık yapıyor. bence de bir hamburger menü yiyeceğine doğal bir kahvaltı daha iyi.
İnanın ailemleyken de okurkende ömrüm boyunca böyle kahvaltılar yapmadığım için bana çok kıymetli geliyor :) caaanım kahvaltı

Ama tabiki şu an kilo daha önemli o zaman o caaanım kahvaltıları daha kolay yapabilirim, şimdi abartmak istemiyorum gerçi istesem de abartamıyorum :)

Neyse spor bitti evdeyim ama ben de bittim. Neyseki mide bulantım başlamadan bitti.

Hergün ev mi temizlenir diyeceksiniz ama malum yakın zamanda köpek vardı evde ve yarımin minik bir pisicik gelecek ablaları, hastalık kapaın istemiyorum o yüzden elma sirkesi aldım bir de onunla temizleyeceğim heryeri.
Elma sirkesi kokmuyordu değil mi?

@LAydLiNe gelirsem beklerim İzmire :) başıkla aram pek iyi değil, hamsi olmadığı sürece.malum Rizeliyim

Umarım en kısa sürede ulaşırım artık çok sıkıldım bu durumdan, insanın vücudundan nefret etmesi kötü birşey. Cezalıyım kendime hiçbirşey almayacağım zayıflayana kadar. Bu vücut hak etmiyor çünkü. Onu bu hale getiren de benim tembelliğim. Ona önce sağlık olarak iyi bakacağım sonra zevkime göre kıyafetlerle ödüllendireceğim

Rize harika bir şehir çok seviyorum her yaz orlardaydım canım bu yazda gidicez inşaallah şimdiden başladık plana
Yeşilliği harika çaykurun bahçesinde çay keyfi hele

karadenizli olup da balık sevmemek ben de deniz kıyısına gitsek de taze taze balık yesek derdindeyim. rizeye arkadaşımın düğününe gitmiştim balık yedik eşimle hala tadı damağımda her gün olsa yerim açıkçası elma sirkesi de kokar canım hafiften ama en kokusuzu beyaz sirke temizlik için kullanılıyor genelde. ben bulaşık mak. parlatıcı yerine onu kullanıyorum

afiyet olsun canım
afiyet olsun canı kek olmamış biliyorsun
ama iyi yanı da akşam yeseydin daha kötüydü
menünde sebze göremedim on adikkat edelim canım
hem kalorisi az vücut için gerekli vitaminleri alırsın hem de tok tutar

Katılımlar azaldı yine neredesiniz kızlar?
o saatte uyku moduna geçmiştim ben
üzülüyorum canım
afiyet olsun canım
Bugün menü
Sabah 11 00
4 adet zeytin
4 dilim beyaz peynir
Domates
Salatalık

Ara öğün Yok

Aksam 16 00
Makarna
Salata

1 buçuk litre su
Bol bol ev temizliği ( taşınma saolsun)
afiyet olsun canım su az olmuş
temizlik yapmuşsınki daha çok içmen lazım
peyniri çok seviyorsun sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…