Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sen verirsin cnm bozma morelini
Okadar kilo verdin sonuçta

Ben kullanıyorum ama o işlerle eşim ilgilenir küçük bir yere dene güzel olursa devam et canım
Ben kullanıyorum canım
Araba yı temizlemeye verdiğimde ilaçlıyorlar canım ama ben evde camları sildikten sonra silikonlu spreyler var onlarla tekrar silerim gerçekten geç toz tutuyor ama yağmur izleride ne yaparsan yap kalıyor

Tmm tmm cnm kendime geldim bugün gene çok güzel kıyafetler aldım hepsi bir beden küçük biraz daha verdiğimde olurlar
Inanmicaksin ama bugün kahvaltı yaptım hemde sabah 7de :)
Demek ki isteyince yapılıyormuş dimi arkadaşım inan senin iyiliğin için kızıyoruz canım bünyene eziyet ediyosun resmen birde bunun dönüşü sana kilo yağ olucak kendini toparlamana sevindim

Demek ki isteyince yapılıyormuş dimi arkadaşım inan senin iyiliğin için kızıyoruz canım bünyene eziyet ediyosun resmen birde bunun dönüşü sana kilo yağ olucak kendini toparlamana sevindim

Kızın tabi cnm hak ediyorum yani
Bugün arkadaşım dedi çok belli oluyor kilo verdiğin sakın bozma devam et dedi
Kahvenin yanina o mesela pasta yedi ben sade kahve içtim tuttum kendimi

Evet peyniri Çok seviyorum

Tmm tmm cnm kendime geldim bugün gene çok güzel kıyafetler aldım hepsi bir beden küçük biraz daha verdiğimde olurlar
Çok sevindim senin adına afiyet olsun canım
Evet evet çoktandır spor yapmıyorum bugün yapicam ama son 1haftadir ayaklarım çok kötü ağrıyor
En kolay spor yürüyüş dışarıda yapmazsan evde yapmaya çalış canım

Kızın tabi cnm hak ediyorum yani
Bugün arkadaşım dedi çok belli oluyor kilo verdiğin sakın bozma devam et dedi
Kahvenin yanina o mesela pasta yedi ben sade kahve içtim tuttum kendimi
Allahımmmm yaaaaaaa süpersin cankız. Harikasın. Sen kaçamak yapmadıkça ben ne kadar mutlu oluyorum anlatamam.

+900 canım cumaya kadar gider inş.
Sende de bayağı varmış. Demek ki benim kadar yemişsin

Bizim takımca tek problemimiz hafta sonu. Bu kez iki - üç kişi hasarsız atlattı. Haftaya özellikle hafta sonlarımıza dikkat edeceğim. Bakalım ne kadar fark edecek.

zerra LAydLiNe evet paneli bir şey ama fırında yapıyorum yağlı yağlı olmuyor. Bir de bunu akşam yemiyorum. Ama yine de kötü birşey mi ki?
Diyet süresince yememen daha faydalı canım. Normalde de paketli gıda biliyorsun. İşlenmiş oluyor. Onun yerine taze balık yemen daha yararlı. Fırında da olsa yeme bir süre.

Kizlar araba kullananiz varmi? Bise sorcam hani arac camina yağmur kaydirici mi ne sıkıyolar ya, onu evin camini silerken sıksam sizce ise yarar mi malum nisan yagmurlari...
Denemek lazım camın birinde denesene. Sonuca göre biz de deneriz

Ben çayı mi artık yemeğin ardından içiyorum canım. En geç akşam 7 de bırakıyorum yemeği. Önceden bilmediğim için diyetisyen in verdiği gibi saat 9 da falan ara öğün yapardım şimdi yapmıyorum..kayısı yi özellikle yiyiyorum çünkü wc sıkıntım var oyuzden. Bana iyi geliyor yani.dediğim gibi onü da erken yiyiyorum.

Kizlar araba kullananiz varmi? Bise sorcam hani arac camina yağmur kaydirici mi ne sıkıyolar ya, onu evin camini silerken sıksam sizce ise yarar mi malum nisan yagmurlari...

Ben arabada da pek kullanmıyorum daha kötü yapıyor ama esim ne ile dolduruyor cam suyunu onuda bilmiyorum :))

Tünaydın canım
Başlanmış iş bitmiş demektir kolay gelsin

tesekkür ederimm canım bugün ben yapmıyorum

Bende yapıyorum şu an o spor u canım malum Pazartesi
Bitmedi daha yoruldum azcık
yeşil çayımı içip sonra devam

Ptesi günleri bu yüzden sendromlu :) olan bize oluyooorr haftasonunun acısı cıkıyor :)

Yaaa su kıyafetler hepsi onların sucu :)) bende sırf eski kıyafetlerimi giyebilmek icin hırs yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…