Ben bu sabah 63.5 gördüm tartıyı. + 1.100
Gördünüz mü geçirdiğim bir kötü günün etkisini. Cumaya kalmaz bu yarına gider ama insanında psikolojisini bozuyor. Demek ki neymiş yediğimiz zaman kilo alıyormuşuz.
Sizin gibiyken ne iradeli bir insandım yaaaaa. Aynı iradeyi geçen hafta gösterdim. Ödülünü aldım. Biran önce şu şımarıklığı üstümden atmam lazım.
Ben kullanıyorum canımBen kullanıyorum ama o işlerle eşim ilgilenir küçük bir yere dene güzel olursa devam et canım
Kilo bildirimi
Cuma 62.8
Bugün 63.1
+300
Demek ki isteyince yapılıyormuş dimi arkadaşımTmm tmm cnm kendime geldim bugün gene çok güzel kıyafetler aldım hepsi bir beden küçük biraz daha verdiğimde olurlar
Inanmicaksin ama bugün kahvaltı yaptım hemde sabah 7de :)
Olsun canımızı sıkmıyoruz daha da dikkat edip bunu eksilere çeviriyoruzAynen bende de 300 cnm
Demek ki isteyince yapılıyormuş dimi arkadaşıminan senin iyiliğin için kızıyoruz canım bünyene eziyet ediyosun resmen birde bunun dönüşü sana kilo yağ olucak kendini toparlamana sevindim
Olsun canımızı sıkmıyoruz daha da dikkat edip bunu eksilere çeviriyoruz
Evet peyniri Çok seviyorumafiyet olsun canım
afiyet olsun canı kek olmamış biliyorsun
ama iyi yanı da akşam yeseydin daha kötüydü
menünde sebze göremedim on adikkat edelim canım
hem kalorisi az vücut için gerekli vitaminleri alırsın hem de tok tutar
o saatte uyku moduna geçmiştim ben
üzülüyorum canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım su az olmuş
temizlik yapmuşsınki daha çok içmen lazım
peyniri çok seviyorsun sanırım
Çok sevindim senin adına afiyet olsun canımTmm tmm cnm kendime geldim bugün gene çok güzel kıyafetler aldım hepsi bir beden küçük biraz daha verdiğimde olurlar
En kolay spor yürüyüş dışarıda yapmazsan evde yapmaya çalış canımEvet evet çoktandır spor yapmıyorum bugün yapicam ama son 1haftadir ayaklarım çok kötü ağrıyor
Tmm tmm cnm kendime geldim bugün gene çok güzel kıyafetler aldım hepsi bir beden küçük biraz daha verdiğimde olurlar
Allahımmmm yaaaaaaa süpersin cankız. Harikasın. Sen kaçamak yapmadıkça ben ne kadar mutlu oluyorum anlatamam.Kızın tabi cnm hak ediyorum yani
Bugün arkadaşım dedi çok belli oluyor kilo verdiğin sakın bozma devam et dedi
Kahvenin yanina o mesela pasta yedi ben sade kahve içtim tuttum kendimi
Çok sevindim senin adına afiyet olsun canım
En kolay spor yürüyüş dışarıda yapmazsan evde yapmaya çalış canım
Bu gün duyduğum en harika haber
Sende de bayağı varmış. Demek ki benim kadar yemişsin+900 canım cumaya kadar gider inş.
Diyet süresince yememen daha faydalı canım. Normalde de paketli gıda biliyorsun. İşlenmiş oluyor. Onun yerine taze balık yemen daha yararlı. Fırında da olsa yeme bir süre.
Denemek lazım camın birinde denesene. Sonuca göre biz de denerizKizlar araba kullananiz varmi? Bise sorcam hani arac camina yağmur kaydirici mi ne sıkıyolar ya, onu evin camini silerken sıksam sizce ise yarar mi malum nisan yagmurlari...
Allahımmmm yaaaaaaa süpersin cankız. Harikasın. Sen kaçamak yapmadıkça ben ne kadar mutlu oluyorum anlatamam.
Ben çayı mi artık yemeğin ardından içiyorum canım. En geç akşam 7 de bırakıyorum yemeği. Önceden bilmediğim için diyetisyen in verdiği gibi saat 9 da falan ara öğün yapardım şimdi yapmıyorum..kayısı yi özellikle yiyiyorum çünkü wc sıkıntım var oyuzden. Bana iyi geliyor yani.dediğim gibi onü da erken yiyiyorum.Cankız dua et uzaktasın yoksa dayağı yemiştin benden. Kendine gel. Sen bu takımdan zayıflamadan çıkamazsın. Beni Avusturya'lara kadar getirme
Köfte 1,5 değilde bir porsiyon olsaymış çok güzel olurmuş. Su ve spor gayet güzel.
Yaaaa Cankız bunlar bahane olamaz. Kızlar ne güzel alternatifler üretmiş sana. Bence sen zayıflamayı istiyorum diyorsun ama hiç istemiyorsun. İstesen bunun için çabalardın. Simit olabilir, yumurta haşlayabilirsin. En fazla 10 dk lık işler bunlar. Benim acelem olduğunda sabah kalkar kalkmaz yumurtayı ocağa koyarım o haşlanırken üzerimi giyinirim. Sonra ayak üstü ağzıma atar çıkarım evden. O kadar basit ki. Bahane bulma lütfen.
Normalde makarna yemiyoruz biliyorsun ama ev taşımanın zorluğunu bildiğim için o bitene kadar ses çıkartmıyorum. Ama totalde az yemişsin. Kendini aç bırakmaman lazım.
@umudum2 için yorumunu beğendim. Ben kaçırmışım menü deki kayısıları. Sürekli söylüyorum zaten akşam yemekten sonra hiç bir şey yemeyin diye. Ama dinletemiyorum bu konuyu. Ben kaçamakta yapsam dünyayı da yesem akşam yemeğinden sonra ağzıma lokma koymam. Ve bu sayede neredeyse 7 yıldır hep zayıfım. Şu vermeye çalıştığım 2-3 kilo da tamamen benim şımarıklılığım. İnce olmayı sevdiğim için uğraşıyorum yoksa şuan tam ideal durumdayım. O nedenle sadece şimdilik değil alışkanlık haline getirmeniz lazım bu beslenme işini.
Bi de şimdiden kaçıracağım demişsin yaaaa yemin etmemiş miydin sen? Bence kaçırma. Senin kaçırma gibi bir lüksün yok.
Harikasın yaaaa maşallah. Demek ki açık hava yaramış. Bir de dün onları yemediğini düşün. Şimdi daha düşüktün.
Yoooo bence tartı bozulmamıştır. Nerelerdeydin hala gelemedin mi eve?
Benim eşim İzmir' li canım. Söylemiş miydim sana? Kayınpederimin teknesi var çeşmealtında. Balığa çıkarız İzmir' e her gittiğimde. Bu yaz yine oralarda olursan görüşelim tanışalımTaze taze balık yedireyim sana. Kendi ellerimle tutuyorum. Balık çok sağlıklı bir yiyecek ama senin dediğini tahmin ettim şimdi. Çok faydalı olduğunu düşünmüyorum. Nugget gibi bişey galiba.
Ondan bişey olmaz. Bu hafta başka kaçırmazsan cumaya güzel bir sonuç görürsün. Senden bir daha 9 lu rakamları duymak istemiyorum. Ona göre ayağını denk al lütfen.
İyi günlerde giy canımokadar kıyafet aldım kilo veriyimde giyimiyim çöpe mi gitsin :)
Hafta ici benim 3 litreyi gecer bebekGünaydııın :)
Teşekkür ederim umarım cumaya bir sürpriz olmaz ve patlamam :)
İnşallah gider canım hadi bir bardak fazla su iç :)
Kizlar araba kullananiz varmi? Bise sorcam hani arac camina yağmur kaydirici mi ne sıkıyolar ya, onu evin camini silerken sıksam sizce ise yarar mi malum nisan yagmurlari...
Tünaydın canım
Başlanmış iş bitmiş demektir kolay gelsin
Bende yapıyorum şu an o spor u canım malum Pazartesi
Bitmedi daha yoruldum azcık
yeşil çayımı içipsonra devam
Tmm tmm cnm kendime geldim bugün gene çok güzel kıyafetler aldım hepsi bir beden küçük biraz daha verdiğimde olurlar
Hafta ici benim 3 litreyi gecer bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?