Aa bende uc hafta ust uste ayni cikarsak gruptan cikiyoz diye biliyodum. Yok canisi ya sen rahat ol bi hafta hizli gider bi hafta durur bu hep boyle. Ben regl de olamiyorum 3 aylik koruyucu ignelerden vuruldugum icin. o yuzden yerimde sayıyorum
Ayni benn kiz altta bise yok ustu eritmeye calisiyorm bnde. Ayni alt 38 bazen kaliba gore 40. Ama ust dogumdan sonra 42 kaldiEvet vücudumuzda bi yerin orjinalligi bozulunca eskisi gibi olmuyor bu ayak burkulmasini 4 senedir cekiyorum.. dr artik boyle olur dedi ...yuruyus fazla yapma fazla ayakta kalma dedi ama nereye kadar iste spor yapmayı severim o yuzden pek oturmuyorum..
71 kilolardayim ama spor sayesinde defactodan 38 beden kot giyiyorum spora borçluyum ama ust tarafim 42 benim butun kilo ustte ....
Yok kilo yapmadi ama hormonları bozuyo. Ilk ay regl oluyosn snra iki ay tik yok. Ama isin garibi regl siskinligide yok anlam veremedimAyy ins gider cnm buara biraz fazla kaçırdım
Koruyucu iğneyi ben sormuştum dr kilo yapıyor demişti bana bende yatırmamıştım
Ben varim caniimTopli bir karar verip yapalim canlar
Az yemişsin ama illa bi nazar boncuğu koyacaksın menüye. Ev yapımı da olsa poğaça olmamış.3 mayis listem
Kahvalti 9.30
Omlet
Zeytin
1 tane küçükk ev yapimi pogaca
Öğle yok
Ara 17.00
1 kase kuzu kulagi ve narpuz salatasi
Aksam 19.00
1 kase kuzu kulagi salatasi
2 bardak ayran
2 catal kurutulmus domates biber kavurmasi
2 bucuk litre su
40 dakika yürüyüş
20 dakika evde çeşitli sporlar
200 ip atlama
Mezun olamayabilirim. Bakalım tartı sürpriz yapacak mı bana. Reglim bitmedi hala. Şaka gibi yaaa 3. Mezuniyetimi yaşayacağımYarini sabirsizlikla bekliyorum
Cok az olmus ama dunu dengeledin galiba yarin mezun ediyor muyuz seniyaaa ebri her mezun olusunda uzuluom haaaaa
Yani biraz daginik bir menu olmus canim persembe menusu olmamis
Emzirme icin guzel
Gayet guzel cnm afiyet olsun
Bence uygundur. Sayıları sen belirle istersen hatta listeyi de sen tut derim. Haftaya benim sınavlarım var çok aktif olamayacağım. İş yerinden de izin alıyorum. Son sınavlar inşallah biterde kurtulurum.Kizlar bence bu hafta herkesin yapacagi birsey belirleyelim.hepimiz yapalim mesela plank squats mekik ama herkes ayni seyi yapsin boylece paylasimda artar diye dusunuyorumLAydLiNe ne dersin ?
Amin canım inşallahNe güzel kaptancım öyle inşallah darısı başımıza
Göreceğim herkesi göreceğim.Lütfen ben tartılmadan duramam ozm tam bozarım kilomu bilmediğim için
Tmm ozm yarın sen beni görmezden gell
Ben de kalmadı göbek. Bence sizde de kalmayacak. Vücut nerden kilo vereceğini iyi biliyor demek ki sizde sona saklamışGöbek malesef çok zor gidiyor bende sendenim okadar kilo verdim göbek duruyor tabi benim ek olarak basen de
Patates yemiyorduk canım diyette unuttun mu?Bugünkü menüm
Sabah 10da
1bardak süt
Öğlen 13de
1tane simit
1dilim beyaz peynir
Ara 1fincan kahve
1tane elma
Akşam 17de
2tane haşlama patates
2bucuk litre su
Spor yok
LAydLiNe
. Geçmiş olsun canım.Merhaba herkese , kızım geldi kresten kulagim agriyor diye agliyor... zaten 5 gündür bi burun akıntısı vardi...acile gittik ilac yazıldı... ordan parka gectik 70 dakika tempolu yürüyüş yaptim suan cay ve su iciyorum menuyu hemen yaziyorum)
200 çok hem de sen yakın zamanda sezeryan olmuşsun dikkat etmen lazım yavaş yavaş artır mesela 15 le başla her gün 10 ar 10 ar artır duruma göre fazlaştırırsın. Bir de yarım mekikte çok etkiliInternette bu aralar cok araştırma yapıyorum canim ya hergun düzenli 200 mekik cekersen 2 haftada gozle gorulur fark oluyormus. Hem yan yaglarada etki edermis. Bu iki hafta deniycem olumlu sonuc alirsam sizede tavsiye edicem
Nedense bana bu iki öğün olayı hiç cazip gelmiyor. Sana 1 ay süre veriyorum. Ramazan’dan sonra eğer bu iki öğünden istediğimizi alamazsak 3 öğüne başlayacağız. 1 ayda 4 kilo hedef veriyorum sana.Sabah
Kahvaltı 10.00
1 yagda yumurta
7 yesil zeytin
Bir dilim beyaz peynir
Semizotlu salata
5 yer fıstığı
Aksam 16.45
4 sarma
1 biber dolmasi
7 cig badem
2 lt su icildiLAydLiNe
70 dakika tempolu yürüyüş yapildi...
Tamam canim bi deniyelim olmadi bide oyle denerizAz yemişsin ama illa bi nazar boncuğu koyacaksın menüye. Ev yapımı da olsa poğaça olmamış.
Mezun olamayabilirim. Bakalım tartı sürpriz yapacak mı bana. Reglim bitmedi hala. Şaka gibi yaaa 3. Mezuniyetimi yaşayacağım
Bence uygundur. Sayıları sen belirle istersen hatta listeyi de sen tut derim. Haftaya benim sınavlarım var çok aktif olamayacağım. İş yerinden de izin alıyorum. Son sınavlar inşallah biterde kurtulurum.
Amin canım inşallah
Göreceğim herkesi göreceğim.
Ben de kalmadı göbek. Bence sizde de kalmayacak. Vücut nerden kilo vereceğini iyi biliyor demek ki sizde sona saklamış
Patates yemiyorduk canım diyette unuttun mu?
. Geçmiş olsun canım.
200 çok hem de sen yakın zamanda sezeryan olmuşsun dikkat etmen lazım yavaş yavaş artır mesela 15 le başla her gün 10 ar 10 ar artır duruma göre fazlaştırırsın. Bir de yarım mekikte çok etkili
Nedense bana bu iki öğün olayı hiç cazip gelmiyor. Sana 1 ay süre veriyorum. Ramazan’dan sonra eğer bu iki öğünden istediğimizi alamazsak 3 öğüne başlayacağız. 1 ayda 4 kilo hedef veriyorum sana.
Umarım bir sürpriz olmazYok kilo yapmadi ama hormonları bozuyo. Ilk ay regl oluyosn snra iki ay tik yok. Ama isin garibi regl siskinligide yok anlam veremedim
Senin niye kartalın yok kiIlle o nazar boncugu olacaksonra vay efendim polokey niye zayiflamiyo al iste bundaann agzini bantlamaliyiz bence. Ya sanirim ben ramazana güveniyorum oruc bna iyi geliyo
Ayyyyyy Allahim korusunnnn hayir hayir... Ben en etkili yontem 3 aylk iğne diye hormonlarimdan vazgectim resmen olmasin oyle seyyUmarım bir sürpriz olmaz
Aa bilmeem benim hic kartalim olmadiki... Kucuk emraha bagladimSenin niye kartalın yok ki
Teşekkürler desteğin için kaptan çok haklısın.Ama yemeden veremezsin. Önemli olan sağlıklı ve düzenli yemek. Gidecek o kiloların hepsi hiç merak etme. Sadece sabırlı ol. Her yeni başlayan böyle başlar yani hissettiklerin çok normal.
Dikkatli ol canım sen yine deAyyyyyy Allahim korusunnnn hayir hayir... Ben en etkili yontem 3 aylk iğne diye hormonlarimdan vazgectim resmen olmasin oyle seyy
. Ben herkesin var diye düşünüyordum. En kısa zamanda sana da isteyelim.Aa bilmeem benim hic kartalim olmadiki... Kucuk emraha bagladim
Tuvalete çıkmamak da tartıda fazla gösterebiliyor canım. Ben böyle durumlarda bir tane form çayı içiyorum o iyi geliyor.pazartesi tartıldım cnm işte 65tim. geçen cumaya göre eksi 500 deydim. sonrasında unuttum dünde annemlerde kalınca bu sabah da tartılmadım ama bi hafifleme pantolon belinde hafif bi bolarma hissediyorum şöle bide eksim var 3 gündür tuvalete çıkmadım
Gelelim benim dünkü menüme
Kahvaltı (08:00)
1 paket kefir (Markette hazır satılanlardan aldım)
Öğle (12:00)
1 tabak nohut yemeği etli
4 kaşık bulgur pilavı
1 paket ayran
17:30
1 avuç çiğ fındık
3 tane gün kurusu
19:00 civarı
1 dilim ev yapımı kek üzümlü
1 tane halley
10 tane zeytin
2 dilim çavdar ekmeği arası 4 dilim salam
Güya akşam yemeğim fındık ve kayısılardı. Ama ne olduysa durduramadım kendimi. Resmen ne yersem yiyeyim aç hissettim kendimi. En son ekmeği yedikten sonra kendi kendime bundan sonra hiç bir şey yemeyeceğim diye şartlandırdım yoksa arkası kesin gelirdi. Anladığım tek şey keki yedikten sonra devamının geldiği.
Hoşgeldin canım. Umarım bir an önce inersin istediğin kiloya ama istikrar şart bu konuda.13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ): aysenur
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2 bi kız bi oglan
Yaşadığınız şehir: kayserılıym ama Bingöl de yasıyorum tayin nedenı ıle
Boyunuz : 170
Kilonuz: en son 72.4 tum tartıımın pili buttıgı içim guncel kılomu bılmıyorum
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz :Aslında benim bu kilolarım evlendiğimde oldu iki doğum yaptım ama doğumlar bana kilo aldırmadı sadece evlenince aldığım kilolar. ikinci doğumunda 84 olmuştum sonra ipin ucu kaçınca bir dur demem gerektiğini anladım ve 11 kg verdim ama devam edemiyorum maalesef diyeti bıraktın ve devam etmek istiyorum çok sıkıldım bu süreçte desteğe çok ihtiyacım var
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : kilo vermeye en çok yaşımı göstermek için istiyorum ve daha sağlıklı olmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet Yarıştım ama listeye girmedim devam edemedim ve çıktım
Neden 13. Takım? : bilmiyorum samimi geldi sadece
Yok kilo yapmadi ama hormonları bozuyo. Ilk ay regl oluyosn snra iki ay tik yok. Ama isin garibi regl siskinligide yok anlam veremedim
Kizlar menumu yazim arada gelicm
Sabah 08.15
1 haslabmis yumurta
1 kk suzme peynir
5 zeytin
Ogle 12.15
1 kucuk baget 1 kucuk gogus parcasi
Brokoli haslabmis
Aksam 18.00
1 kase yigurt
Salata
3 litre su
Spor yok
Acikirsam bi turk kahvesi icerim kizlar
Bana da biraz az geldi kaptan doyduysan gayet iyi.Menüm
Kahvaltı (08:00)
3 tane ceviz
2 tane gün kurusu
Öğle (12:00)
6 tane köfte yarım parmak büyüklüğünde
Yarım elma
Akşam (16:45)
1 avuç kavrulmamış fındık
2 tane gün kurusu
Suyu 2 ye tamamlamaya çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?