Kilo bildirimi :58,3
Ben üç gün önce 59,7 idim. İki günde bir buçuk kilo vermiş olabilir miyim?
Kızlar diş hastanesindeyim. Ufak görünen bir problemim var. Biraz erteledim inşallah altından zor bişey çıkmaz. Sıra bekliyorum şimdi dua edin basit bir dolgu olsun kanala gitmesin.
Geçen cuma 76,7
Bugün 76,2
Fark 500 gr
Benim kilom
Gecen hafta 69.4
Bu hafta 69.3
Fark 100 gram
Benimde isi cok siki tutmam lazim artik
Kızlar şimdi kalkıp iş yapmam gerekiyor misafirim var çok gelemeyeceğim şimdiden kilo veren herkesi çok tebrik ediyorum bıldırım yapmayanları yani
Geçen hafta cuma 70.1
Bu hafta cuma 71.0
Fark +1
Ne zaman iyi gidiyorsun diye sevinsem arkasından + çıkıyorsun. Şu 6 lı rakamları göremedin gitti. Sanırım sen de benim gibi iyi kilo verince şımarıyorsun.Geçen hafta cuma 70.1
Bu hafta cuma 71.0
Fark +1
Hoşbuldum canım aynen ben de sezeryan oldum iki doğum yaptı mı göbeğim sarkık duruyor çok rahatsız ediyor beni nasıl düzelecek bilmiyorum
Hoşbuldum canım inşallah hep birlikte
Canım afiyet olsun menun çok güzel
Hoşgeldin canım ben de dün katıldım inşallah güzel kiloları veririz hep birlikte
Hoşbuldum kız var
Canım harika vermişsin tebrik ediyorum süpersin
Sen de harika vermişsin canım tebrik ediyorum inşallah böyle gider
Vaayyy İki günde 1,5 kg harika maşallah canım sana süpersin nasıl vardın öyle ya
Kaptancımm çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şey değildir
Vallahi ne desen haklısın arkadaşları kilo vermiş görünce itiraf edeyim kıskandım kendime çoook kızdımNe zaman iyi gidiyorsun diye sevinsem arkasından + çıkıyorsun. Şu 6 lı rakamları göremedin gitti. Sanırım sen de benim gibi iyi kilo verince şımarıyorsun.
Geçmiş olsun canım Allah kolaylık versinKızlar diş hastanesindeyim. Ufak görünen bir problemim var. Biraz erteledim inşallah altından zor bişey çıkmaz. Sıra bekliyorum şimdi dua edin basit bir dolgu olsun kanala gitmesin.
Tebrikler canım çok iyi vermişsinGunaydin kizlar tukkanin kepenklerini aciyorum gelsin verilen kilolarrrrrrr
Gecen Cuma 65.5
Bugun 64.0
Fark 1.5
Yuzde 2.29
Ilk kilo bildirimimi yapayım bende
Başlangıç 96
Geçen cumartesi 94.7
Bu hafta 93
Fark 1.7
Geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin.Kızlar diş hastanesindeyim. Ufak görünen bir problemim var. Biraz erteledim inşallah altından zor bişey çıkmaz. Sıra bekliyorum şimdi dua edin basit bir dolgu olsun kanala gitmesin.
Tebrik ederim daim olsun hayatına fit ve formda devam etmeni diliyorum
canım , ikimizde 71.00 kilodayız yarışalım bu haftaaaaaa kim 6lı rakamları görecek birbirimize sataşalım gaza gelelim ne dersin ?Vallahi ne desen haklısın arkadaşları kilo vermiş görünce itiraf edeyim kıskandım kendime çoook kızdım
Üfff üzgünüm..
Gecen hafta 67.6
Bu hafta 68.1
Fark +500 gr :-( :-(
Önemli olan toparlanmandı canım. İnşallah bundan sonra çok daha güzel olacak. Bu arada çok yürüyorsun o kadar yürüme.kilo bildirimi
bu hafta : 71,00
geçen hafta : 70.900
gelen : +100
kaçamaklarım çok oldu kaptanım biliyor dibe vurmak üzereydim sağolsun kaptanım çook destek verdi toparlanıyorum o kaçamaklara çoook artı çıkardım ....çıkmama sebebim ise çok yürüyüş yaptım yediklerimi öyle erittim şimdi o yürümeye hiç kaçamak yapsaydım kesin 69 görmüştüm
haftaya 69 görmek hedefim ahanda yazıyorum haftaya cuma ada buraya 69lu bir rakam yazacakkkkkkkkkkkkkk inşallahhhhhhhhhhhhh
Harikasın canım çok güzel gitmiş. Ama sana söylediğim uyarıları asla unutma. Aç kalmak zayıflatmaz. Düzenli ve sağlıklı beslenmen lazım. Seni listeye alabilmek için bir hafta daha bekleteceğim. Araya uzun zaman girdiği için deneme süren çok uzadı ama olsun. Önemli olan bizimle birlikte olman.Herkese günaydın
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 75.1
Bugün :73.9
Fark 1.2
Kilo bildirimi
Geçen hafta 77.2
Bu hafta 76.2
Fark 1000 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?