Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kilo bildirimi :58,3
Ben üç gün önce 59,7 idim. İki günde bir buçuk kilo vermiş olabilir miyim?

ödemin filan olmuştur cnm muhtemelen ondandır

Kızlar diş hastanesindeyim. Ufak görünen bir problemim var. Biraz erteledim inşallah altından zor bişey çıkmaz. Sıra bekliyorum şimdi dua edin basit bir dolgu olsun kanala gitmesin.

geçmiş olsun cnm umarım kötü bişi değildir
Geçen cuma 76,7

Bugün 76,2

Fark 500 gr

gayet güzel cnm
Benim kilom
Gecen hafta 69.4
Bu hafta 69.3
Fark 100 gram
Benimde isi cok siki tutmam lazim artik

hiç yoktan iyidir

Kızlar şimdi kalkıp iş yapmam gerekiyor misafirim var çok gelemeyeceğim şimdiden kilo veren herkesi çok tebrik ediyorum bıldırım yapmayanları yani

kolay gelsin cnm kaçamak yapma sakın

Geçen hafta cuma 70.1
Bu hafta cuma 71.0
Fark +1

owww baby o nedir öle

Geçen hafta cuma 70.1
Bu hafta cuma 71.0
Fark +1
Ne zaman iyi gidiyorsun diye sevinsem arkasından + çıkıyorsun. Şu 6 lı rakamları göremedin gitti. Sanırım sen de benim gibi iyi kilo verince şımarıyorsun.

Çok teşekkürler canım sen de hoşgeldin inşallah çabucak geçer bu kilolu günler:))

evet kızlar uzun bir aradan sonra çok ciddi bir kilo verdim ve bu tabiki LAydLiNe ebrucugumun sayesinde oldu. dediklerini dinledim gerekirse mesaj attım beni telkin etti kaçamak yapmadım ve sonuc ortada. kendimi aşırı şekilde tuttum ağzıma bir lokma bişi atmadım bu şekilde kısa zamanda gidecek inş.

kilo bildirimi
bu hafta : 71,00
geçen hafta : 70.900
gelen : +100

kaçamaklarım çok oldu kaptanım biliyor dibe vurmak üzereydim sağolsun kaptanım çook destek verdi toparlanıyorum o kaçamaklara çoook artı çıkardım ....çıkmama sebebim ise çok yürüyüş yaptım yediklerimi öyle erittim şimdi o yürümeye hiç kaçamak yapsaydım kesin 69 görmüştüm
haftaya 69 görmek hedefim ahanda yazıyorum haftaya cuma ada buraya 69lu bir rakam yazacakkkkkkkkkkkkkk inşallahhhhhhhhhhhhh

Vallahi ne desen haklısın arkadaşları kilo vermiş görünce itiraf edeyim kıskandım kendime çoook kızdım
canım , ikimizde 71.00 kilodayız yarışalım bu haftaaaaaa kim 6lı rakamları görecek birbirimize sataşalım gaza gelelim ne dersin ?
gerçi kazanan belli deee ADAAAAAAAAAAA yinede yarışalım

Üfff üzgünüm..
Gecen hafta 67.6
Bu hafta 68.1
Fark +500 gr :-( :-(

Şimdi seni ne yapsam bilemedim. Hadi bizi geçtim, takımı geçtim. Kendine neden böyle bir kötülük yapıyorsun. Üzüldüm senin adına. O tek lokmaların bir ısırıkların sonucu bu işte. Farkındaysan sürekli her menünde uyardım seni ama sen ısrarla her gün ufakta olsa yememen gereken şeyler yedin. Toparlan hadi kendine gel biraz.

Geçmiş olsun diyen herkese çok çok teşekkür ederim. Şükür sadece dolgu yapıldı. İnşallah sorun çıkmaz da hep böyle kalır çünkü ağrı yaparsa gel kanal yapalım dedi doktor. Aslında ilk kırıldığında gitseydim minicik bir dolguyla halledilebilecekken ihmal edip 2 ay bekledim. Eğer kanal olsa üzülürdüm. O yüzden kızlar sağlık ihmale gelmiyor.

Günaydın kızlar
Kilo bildirimi
Geçen hafta 60.6
Bu hafta 60.4

LAydLiNe
Kaptanım mezun olabilirim

Harikasın canım kocaman tebrikler

Önemli olan toparlanmandı canım. İnşallah bundan sonra çok daha güzel olacak. Bu arada çok yürüyorsun o kadar yürüme.

Herkese günaydın
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 75.1
Bugün :73.9
Fark 1.2
Harikasın canım çok güzel gitmiş. Ama sana söylediğim uyarıları asla unutma. Aç kalmak zayıflatmaz. Düzenli ve sağlıklı beslenmen lazım. Seni listeye alabilmek için bir hafta daha bekleteceğim. Araya uzun zaman girdiği için deneme süren çok uzadı ama olsun. Önemli olan bizimle birlikte olman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…