geçmiş olsun canım inş.gerek kalmazGeçmiş olsun diyen herkese çok çok teşekkür ederim. Şükür sadece dolgu yapıldı. İnşallah sorun çıkmaz da hep böyle kalır çünkü ağrı yaparsa gel kanal yapalım dedi doktor. Aslında ilk kırıldığında gitseydim minicik bir dolguyla halledilebilecekken ihmal edip 2 ay bekledim. Eğer kanal olsa üzülürdüm. O yüzden kızlar sağlık ihmale gelmiyor.
Teşekkür ederim canımTebrik ederim daim olsun hayatına fit ve formda devam etmeni diliyorum
Teşekkür ederim canımHarikasın canım kocaman tebrikler
Önemli olan toparlanmandı canım. İnşallah bundan sonra çok daha güzel olacak. Bu arada çok yürüyorsun o kadar yürüme.
Harikasın canım çok güzel gitmiş. Ama sana söylediğim uyarıları asla unutma. Aç kalmak zayıflatmaz. Düzenli ve sağlıklı beslenmen lazım. Seni listeye alabilmek için bir hafta daha bekleteceğim. Araya uzun zaman girdiği için deneme süren çok uzadı ama olsun. Önemli olan bizimle birlikte olman.
Haklisiinnn bu hafta hedefim 67 insallahŞimdi seni ne yapsam bilemedim. Hadi bizi geçtim, takımı geçtim. Kendine neden böyle bir kötülük yapıyorsun. Üzüldüm senin adına. O tek lokmaların bir ısırıkların sonucu bu işte. Farkındaysan sürekli her menünde uyardım seni ama sen ısrarla her gün ufakta olsa yememen gereken şeyler yedin. Toparlan hadi kendine gel biraz.
Gunaydin kizlar tukkanin kepenklerini aciyorum gelsin verilen kilolarrrrrrr
Gecen Cuma 65.5
Bugun 64.0
Fark 1.5
Yuzde 2.29
Cankız çok güzelKilo bildirimi
Geçen cuma 87.800
Bugün 87.00
Ilk kilo bildirimimi yapayım bende
Başlangıç 96
Geçen cumartesi 94.7
Bu hafta 93
Fark 1.7
Kilo bildirimi :58,3
Ben üç gün önce 59,7 idim. İki günde bir buçuk kilo vermiş olabilir miyim?
Kızlar diş hastanesindeyim. Ufak görünen bir problemim var. Biraz erteledim inşallah altından zor bişey çıkmaz. Sıra bekliyorum şimdi dua edin basit bir dolgu olsun kanala gitmesin.
Geçen cuma 76,7
Bugün 76,2
Fark 500 gr
kilo bildirimi
bu hafta : 71,00
geçen hafta : 70.900
gelen : +100
kaçamaklarım çok oldu kaptanım biliyor dibe vurmak üzereydim sağolsun kaptanım çook destek verdi toparlanıyorum o kaçamaklara çoook artı çıkardım ....çıkmama sebebim ise çok yürüyüş yaptım yediklerimi öyle erittim şimdi o yürümeye hiç kaçamak yapsaydım kesin 69 görmüştüm
haftaya 69 görmek hedefim ahanda yazıyorum haftaya cuma ada buraya 69lu bir rakam yazacakkkkkkkkkkkkkk inşallahhhhhhhhhhhhh
Herkese günaydın
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 75.1
Bugün :73.9
Fark 1.2
Kilo bildirimi
Geçen hafta 77.2
Bu hafta 76.2
Fark 1000 gr
Cankız çok güzel
Ben vermiş kadar seviniyorum
Lütfen birdaha ümitsizlik yapma inan çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?