Günaydın kızlar, kasvetli bir gün. Bulutlu her yer
Tünaydın canîmGünaydın kizlarr hayirli sabahlar
Hoşgeldin canım hedefine ulaşırsın inşallah13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :haldenlos
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Ev hanimi
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:Istanbul
Boyunuz :161
Kilonuz:81.4
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayenizogum sonrasi aldigim kilolar
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :Sagligim ve dis gorunumum icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :Evet
Neden 13. Takım? :2 takimdan birini sectim bir nedeni yok
Okadar kötü sonuç değil bu sonuç ileriki haftalarda daha güzel sonuçlsr getirtecek eminim
Ne güzel kaptanım bir elinde on marifet var maşallahın var inşallah sınavın güzel geçerBizde hava güzel şükür. Günlük güneşlik. Ama ne fayda ders çalışmam gerekiyor
Ne güzel kaptanım bir elinde on marifet var maşallahın var inşallah sınavın güzel geçer
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canim cok guzel insallah bizde en yakin zaman da mezun oluruz
Amin canım inşallah. Bunlar son sınavlarım geçersem okul bitiyor ben de sınav derdinden kurtuluyorum inşallah.
Memnun oldum insallah sizin desteginizle yaza fit anne olarak girmek istiyorumTatlım akşam yemeğin çok geç olmuş onun haricinde gayet güzel. Hedefine çok yaklaştın sayılır o yüzden öğün saatlerine dikkat etmen lazım. Bak iki gün dikkat ettin izne ayrılmadan önceki kilonun bile altına indin. Emzirmenin nimetlerinden faydalan lütfen. Bayram gelmeden hedefine ulaşırsın diye tahmin ediyorum.
Burayı çok ihmal etme canım. Boş kaldığın zamanlarda al eline 5 dk. Buradan uzaklaşınca hepimizi kaçırıyoruz maalesef buna ben bile dahilim.
Pazartesiyi bekliyorum o zaman. Mesaj işini de gelince anlatırım.
İyi yolculuklar iyi eğlenceler canım.
Menün sadece sağlıksız olmuş canım. Aç kalmışsın ama yememen gereken şeyler yemişsin. İnşallah hafta sonu kaçırmazsın misafirlikte. Yersen bile mutlaka dengelemeye çalış. Bir öğün yersen öbür öğün hafif geçir. Suyunu da 2,5 lt ye çıkarmaya çalış.
Menün düzensiz ve sağlıksız olmuş canım. Makarna diyet süresince yasaklı listesinde olan yiyeceklerden. İki öğün yemen hiç olmamış. Saatlerin güzel. Kahveni nasıl içiyorsun?
Hoş geldin canım aramıza. Ben Ebru. İnşallah sende bizimle birlikte bütün fazlalıklarından kurtulursun.
Sen de hoş geldin canım aramıza. Daha önce katıldığını söylemişsin. Nasıl olduğunu anlatabilir misin? Ne zaman katıldın? Nasıl ayrıldın? gibi
Hosbuldum tesekkurlerHosgeldin canim
HosbuldummmmHosgeldin canim
Hoşgeldin canım ben de yeni geldim takıma inşallah hedefine ulaşırsınMemnun oldum insallah sizin desteginizle yaza fit anne olarak girmek istiyorum
Hosbuldum canim gecen yil bir gruptaydim bebegimin rahatsizliklari ustune kiz kardesimin dugun telasi derken giremedim kopmak zorunda kaldim zaten daha listeye girememistim bile yeniydim insallah bu kez basaracagim cok inaniyorum hep birlikte bol eksilerimiz olsunTatlım akşam yemeğin çok geç olmuş onun haricinde gayet güzel. Hedefine çok yaklaştın sayılır o yüzden öğün saatlerine dikkat etmen lazım. Bak iki gün dikkat ettin izne ayrılmadan önceki kilonun bile altına indin. Emzirmenin nimetlerinden faydalan lütfen. Bayram gelmeden hedefine ulaşırsın diye tahmin ediyorum.
Burayı çok ihmal etme canım. Boş kaldığın zamanlarda al eline 5 dk. Buradan uzaklaşınca hepimizi kaçırıyoruz maalesef buna ben bile dahilim.
Pazartesiyi bekliyorum o zaman. Mesaj işini de gelince anlatırım.
İyi yolculuklar iyi eğlenceler canım.
Menün sadece sağlıksız olmuş canım. Aç kalmışsın ama yememen gereken şeyler yemişsin. İnşallah hafta sonu kaçırmazsın misafirlikte. Yersen bile mutlaka dengelemeye çalış. Bir öğün yersen öbür öğün hafif geçir. Suyunu da 2,5 lt ye çıkarmaya çalış.
Menün düzensiz ve sağlıksız olmuş canım. Makarna diyet süresince yasaklı listesinde olan yiyeceklerden. İki öğün yemen hiç olmamış. Saatlerin güzel. Kahveni nasıl içiyorsun?
Hoş geldin canım aramıza. Ben Ebru. İnşallah sende bizimle birlikte bütün fazlalıklarından kurtulursun.
Sen de hoş geldin canım aramıza. Daha önce katıldığını söylemişsin. Nasıl olduğunu anlatabilir misin? Ne zaman katıldın? Nasıl ayrıldın? gibi
Amin canım çok teşekkürlerAllah kolaylaştırsın canım inşallah sorunsuz geçer kalan sınavların
Tamam canım o zaman listeye girmediysen problem yok. Tekrardan hoş geldin aramıza. İnşallah takımdan başarmadan gitmeyen olmayacak.Hosbuldum canim gecen yil bir gruptaydim bebegimin rahatsizliklari ustune kiz kardesimin dugun telasi derken giremedim kopmak zorunda kaldim zaten daha listeye girememistim bile yeniydim insallah bu kez basaracagim cok inaniyorum hep birlikte bol eksilerimiz olsun
Saol canım.3oglanannesi hayirli yolculuklar canim canakkalenin tasina topragina benden selamlar.. Coook özledim o şehri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?