Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kendini iyi tutmuşsun canım sadece kurabiye yerine daha sağlıklı tercihler yapmanı isterdim

Muhteşem canım harikasin

Canlarım özellikle yeni başlayanlar ve verilecek kilosu biraz fazla olanlar sizler için minik bir tespitim ve uyarım var. Sofraya oturmadan önce gözünüzü doyurmanız lazım. Yeni başlayanların yaptığı en büyük hata yiyeceklerin miktarını azaltmak. Lütfen miktarları çok azaltmayın sadece yediklerinizin sağlıklı olup olmadığı önemli olan. Mesela sınırsız salatalık, domates yeşillik yiyebilirsiniz. Yemekte yeşil fasulye mi var bir değilde iki tabak yiyebilirsiniz. Demem o ki miktarları azaltırsanız hem psikolojik olarak doymazsınız hem de vücut kıtlık alarmı verir. O yüzden menüleriniz dolu dolu olsun lütfen. Sadece öğün saatlerine ve yiyeceklerin sağlıklı olup olmadığına bakın.

Çok doğru tespit kaptanım çok haklısın. Buna dikkat edeceğim ama işte insan nefsi bazen de istiyor. O zaman da en azından eskiden yediğime oranla çok daha azını yiyerek önüne geçmeye çalışıyorum bunun.

Sen de hoşgeldin canım. Nasılsın. Kilo aldım demişsin mübarek kilolar nekadar nankör hemen geri geliyor malesef dikkat edilmediginde

Gayet makul sporla harika olmus

Masallah spor cok iyi ama menu sanki birazck az gibi geldi ben hayatta doymazdim

Bende yeni gelenlerden olarak hosbuldum canim ne guzel mezun olmussun darisi basimiza insallah

Aynen aslinda bezelye diyette cok tercih edilmemli biliyorum ama atilicakti cok az kalinca bende ogle menusu yapayim bari dedim su konusunda da cok haklisin kesinlikle arttirmaliyim caya da insallah diyim artik tek kizdigim nokta alisabilsem harikaa olacak insallah

Aynen canım akşam yemeklerinde mutlaka salata ve yoğurt olmalı bence hem göz dolduruyor hemde mideyi dolduruyor.kahvaltıda da haşlanmış yumurta zeytin peynir salatalik domates yeşillik olunca zaten diğerleri çok aranmıyor. Ama şu misafir gelip gidilmesi.pasta börekler vs.işi bozuyor malesef.onlardan kesinlikle uzak durmak lazım.

Kızlar ben bugun epey gezdim sehitlikleri falan oyuzden giremedim buraya yarında pek giremem.şimdi yazmaya çalışıyorum boş bırakmış olmayayım diye.

Veririm canım artık ipin ucunu bırakır mıyım
Sende çalış bak bide izin almışsın 1 haftacık sık dişini tatlım
Kesinlikle haklısın canım
Sen de hoşgeldin canım. Nasılsın. Kilo aldım demişsin mübarek kilolar nekadar nankör hemen geri geliyor malesef dikkat edilmediginde
Sağol umudum
Kız bu kilolar bizi pek bir seviyor da ondan bırakmak istemiyorlar
Bende yeni gelenlerden olarak hosbuldum canim ne guzel mezun olmussun darisi basimiza insallah
İnşallah canım sabredin oluyor
Kızlar ben bugun epey gezdim sehitlikleri falan oyuzden giremedim buraya yarında pek giremem.şimdi yazmaya çalışıyorum boş bırakmış olmayayım diye.
İyi gezmeler tatlım
Çok duygu yüklü bir coğrafya

Kizlar selamlar gelemedim ya dukkandaydik interney paketim bitti yazamadim cok yorulmusim.eve gelince hemen uyudum menum bugum biraz daginikti hatirlamiyorum simardim galiba hemen ama topldim gorusmek uzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…