Kendini iyi tutmuşsun canım sadece kurabiye yerine daha sağlıklı tercihler yapmanı isterdim5 Mayıs menü
Saat 09:00
Yarım simit
domates
salatalık
yeşil çay
Saat 11:00
Filtre kahve
Saat: 13:00
2 Küçük kurabiye
Saat:18:00
Salata
3 kaşık mantı (biliyorum makarna yasak ama misafirlikteydim. Bu nedenle sadece 3 kaşık yiyerek en azından ayıp olmasın istedim.)
2 litre su
LAydLiNe
Muhteşem canım harikasinGelelim benim menü
Sabah 10.30
Kahvalti
Peynirli menemen
7 yesil zeytin
Semizotlu salata
Ara
Ceyrek simit ( carsidaydim kizim yedi bende ceyrek yedim )
Aksam 17.00
6 tavuk kanat
Pismis sogan
Kozlenmis 1 biber
Kozlenmis 1 domates
Boool salata
Ara
Bir avuc kiraz
2.5 lt su icildiLAydLiNe
90 dakika parkta tempolu yürüyüş yapildi)
Evet ya haklısın kurabiye sıkıntılı tabi ama dediğim gibi misafirlikteydim gün boyu.Kendini iyi tutmuşsun canım sadece kurabiye yerine daha sağlıklı tercihler yapmanı isterdim
Çok doğru tespit kaptanım çok haklısın. Buna dikkat edeceğim ama işte insan nefsi bazen de istiyor. O zaman da en azından eskiden yediğime oranla çok daha azını yiyerek önüne geçmeye çalışıyorum bunun.Canlarım özellikle yeni başlayanlar ve verilecek kilosu biraz fazla olanlar sizler için minik bir tespitim ve uyarım var. Sofraya oturmadan önce gözünüzü doyurmanız lazım. Yeni başlayanların yaptığı en büyük hata yiyeceklerin miktarını azaltmak. Lütfen miktarları çok azaltmayın sadece yediklerinizin sağlıklı olup olmadığı önemli olan. Mesela sınırsız salatalık, domates yeşillik yiyebilirsiniz. Yemekte yeşil fasulye mi var bir değilde iki tabak yiyebilirsiniz. Demem o ki miktarları azaltırsanız hem psikolojik olarak doymazsınız hem de vücut kıtlık alarmı verir. O yüzden menüleriniz dolu dolu olsun lütfen. Sadece öğün saatlerine ve yiyeceklerin sağlıklı olup olmadığına bakın.
Sen de hoşgeldin canım. Nasılsın. Kilo aldım demişsin mübarek kilolar nekadar nankör hemen geri geliyor malesef dikkat edilmedigindeEbru’nun sınavlarında başarılar diliyorum canım
Yeni Kızlar gelmiş hoşgeldiniz hepiniz
Umarım hedeflerinize en kısa zamanda ulaşır
İstediğiniz bedenlere kavuşursunuz
Ben 13 Nisan da mezun oldum
Ama hala kopamıyorum buradan
Aynen özledik gerçekten.Zerraaaaa gelmis hosgelmissssssss ozledik seniiiii
Gayet makul sporla harika olmusGelelim benim menü
Sabah 10.30
Kahvalti
Peynirli menemen
7 yesil zeytin
Semizotlu salata
Ara
Ceyrek simit ( carsidaydim kizim yedi bende ceyrek yedim )
Aksam 17.00
6 tavuk kanat
Pismis sogan
Kozlenmis 1 biber
Kozlenmis 1 domates
Boool salata
Ara
Bir avuc kiraz
2.5 lt su icildiLAydLiNe
90 dakika parkta tempolu yürüyüş yapildi)
Masallah spor cok iyi ama menu sanki birazck az gibi geldi ben hayatta doymazdimSelam hepinize 5 mayis listem
Kahvalti 8.30
2 ince dilim ekmekte tost
Yarim dilim daha ekmek
Zeytin
Cay
Öğle 13.00
Kuzu kulagi salatasi ( maalesef bitti)
Ara 18.00
Haslanmis misir cok az ama
Aksam 19.30
Köfte
Marul cacigi
Birazda karpuz
150 mekik cektim 200 e tamamliycam
15 dakika evde spor
2 litre su
Bende yeni gelenlerden olarak hosbuldum canim ne guzel mezun olmussun darisi basimiza insallahEbru’nun sınavlarında başarılar diliyorum canım
Yeni Kızlar gelmiş hoşgeldiniz hepiniz
Umarım hedeflerinize en kısa zamanda ulaşır
İstediğiniz bedenlere kavuşursunuz
Ben 13 Nisan da mezun oldum
Ama hala kopamıyorum buradan
Tatlım kahvaltın oldukça geç olmuş. Yediklerin çok güzel. Yediğin her şeyin miktarını da yazarsan yorumlamam daha kolay olacak. Mesela bir kepçe, bir tabak, ya da 2 yumurtadan omlet gibi. Su ne kadar içtiğini yazmamışsın.
Canımmm hoş geldin. Çok özledik seni. Kilo almana üzüldüm ama çarçabuk vereceğine eminim. Ayyy bu arada mezun olup kilo alanları gördükçe mezuniyetten vazgeçesim geliyor. Ramazan da kilo almaktan çok korkuyorum çünkü iftarda resmen kendini kaybedenlerden oluyorum.
Yediklerin gayet sağlıklı ve iyi şeyler canım. Maşallah ilk gün menün harika. Ama şöyle bir durum var menü yazarken her öğünün yanına saatini de yazıyoruz. Çünkü ne yediğimiz kadar ne zaman yediğimizde önemli.
Daha dur sen yaaaa karnen bile hazırlanmadı
Bir mezun menüsüne göre harika. Maşallah senin bu işin sonunu bırakmaya niyetin yok.
Çok teşekkür ederim canım ama çok tembelim bu aralar. Daha kitap yüzü açmadım. Ne yapcam bilmiyorum valla içimden de hiç çalışmak gelmiyor.
Süper menüler düzelmiş görünüyor ama akşamın saati çok geç bir de haşlanmışta olsa mısır olmamış.
İkizlerin mi var canım?
@ada81 canım bezelyenin kalorisinden değilde glisemik indeksinin yüksek olmasından dolayı tüketmiyoruz. Glisemik indeks önemli diyette çünkü kan şekeri dengelenmediği zaman kısa sürede açlık hissediyoruz. Menün gayet güzel canım. Kahvaltının saati geç olmuş. Bir de akşam yaptığın en son aranın saatini yazmamışsın. Bir de özellikle emziren anneler 2,5 litreden az su içmeyin lütfen. Hatta 3 içseniz daha iyi olacak ama hiç olmuyorsa 2,5 olsun. Çünkü 2 çok az. Çayını da artık şekersiz iç canım. İçemiyorsan önce açıktan başla zamanla alışıyorsun.
Aynen canım akşam yemeklerinde mutlaka salata ve yoğurt olmalı bence hem göz dolduruyor hemde mideyi dolduruyor.kahvaltıda da haşlanmış yumurta zeytin peynir salatalik domates yeşillik olunca zaten diğerleri çok aranmıyor. Ama şu misafir gelip gidilmesi.pasta börekler vs.işi bozuyor malesef.onlardan kesinlikle uzak durmak lazım.Canlarım özellikle yeni başlayanlar ve verilecek kilosu biraz fazla olanlar sizler için minik bir tespitim ve uyarım var. Sofraya oturmadan önce gözünüzü doyurmanız lazım. Yeni başlayanların yaptığı en büyük hata yiyeceklerin miktarını azaltmak. Lütfen miktarları çok azaltmayın sadece yediklerinizin sağlıklı olup olmadığı önemli olan. Mesela sınırsız salatalık, domates yeşillik yiyebilirsiniz. Yemekte yeşil fasulye mi var bir değilde iki tabak yiyebilirsiniz. Demem o ki miktarları azaltırsanız hem psikolojik olarak doymazsınız hem de vücut kıtlık alarmı verir. O yüzden menüleriniz dolu dolu olsun lütfen. Sadece öğün saatlerine ve yiyeceklerin sağlıklı olup olmadığına bakın.
Veririm canım artık ipin ucunu bırakır mıyımTatlım kahvaltın oldukça geç olmuş. Yediklerin çok güzel. Yediğin her şeyin miktarını da yazarsan yorumlamam daha kolay olacak. Mesela bir kepçe, bir tabak, ya da 2 yumurtadan omlet gibi. Su ne kadar içtiğini yazmamışsın.
Canımmm hoş geldin. Çok özledik seni. Kilo almana üzüldüm ama çarçabuk vereceğine eminim. Ayyy bu arada mezun olup kilo alanları gördükçe mezuniyetten vazgeçesim geliyor. Ramazan da kilo almaktan çok korkuyorum çünkü iftarda resmen kendini kaybedenlerden oluyorum.
Yediklerin gayet sağlıklı ve iyi şeyler canım. Maşallah ilk gün menün harika. Ama şöyle bir durum var menü yazarken her öğünün yanına saatini de yazıyoruz. Çünkü ne yediğimiz kadar ne zaman yediğimizde önemli.
Daha dur sen yaaaa karnen bile hazırlanmadı
Bir mezun menüsüne göre harika. Maşallah senin bu işin sonunu bırakmaya niyetin yok.
Çok teşekkür ederim canım ama çok tembelim bu aralar. Daha kitap yüzü açmadım. Ne yapcam bilmiyorum valla içimden de hiç çalışmak gelmiyor.
Süper menüler düzelmiş görünüyor ama akşamın saati çok geç bir de haşlanmışta olsa mısır olmamış.
İkizlerin mi var canım?
@ada81 canım bezelyenin kalorisinden değilde glisemik indeksinin yüksek olmasından dolayı tüketmiyoruz. Glisemik indeks önemli diyette çünkü kan şekeri dengelenmediği zaman kısa sürede açlık hissediyoruz. Menün gayet güzel canım. Kahvaltının saati geç olmuş. Bir de akşam yaptığın en son aranın saatini yazmamışsın. Bir de özellikle emziren anneler 2,5 litreden az su içmeyin lütfen. Hatta 3 içseniz daha iyi olacak ama hiç olmuyorsa 2,5 olsun. Çünkü 2 çok az. Çayını da artık şekersiz iç canım. İçemiyorsan önce açıktan başla zamanla alışıyorsun.
Kesinlikle haklısın canımCanlarım özellikle yeni başlayanlar ve verilecek kilosu biraz fazla olanlar sizler için minik bir tespitim ve uyarım var. Sofraya oturmadan önce gözünüzü doyurmanız lazım. Yeni başlayanların yaptığı en büyük hata yiyeceklerin miktarını azaltmak. Lütfen miktarları çok azaltmayın sadece yediklerinizin sağlıklı olup olmadığı önemli olan. Mesela sınırsız salatalık, domates yeşillik yiyebilirsiniz. Yemekte yeşil fasulye mi var bir değilde iki tabak yiyebilirsiniz. Demem o ki miktarları azaltırsanız hem psikolojik olarak doymazsınız hem de vücut kıtlık alarmı verir. O yüzden menüleriniz dolu dolu olsun lütfen. Sadece öğün saatlerine ve yiyeceklerin sağlıklı olup olmadığına bakın.
Sağol umudumSen de hoşgeldin canım. Nasılsın. Kilo aldım demişsin mübarek kilolar nekadar nankör hemen geri geliyor malesef dikkat edilmediginde
İnşallah canım sabredin oluyorBende yeni gelenlerden olarak hosbuldum canim ne guzel mezun olmussun darisi basimiza insallah
İyi gezmeler tatlımKızlar ben bugun epey gezdim sehitlikleri falan oyuzden giremedim buraya yarında pek giremem.şimdi yazmaya çalışıyorum boş bırakmış olmayayım diye.
Menümü yazayım
11.30
Yulaflı omlet, peynir, 7 zeytin, kiraz domates
15.30
2 hurma
2 ceviz
17.30
Tavuklu taze fasulye
2 dilim yulaf ekmeği
Yoğurt
Ara sütlü kahve
Menum
Sabah
1 has yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
Domates
Cay
Oglen
3 yk bulgur pilavi
Bol salata
Aksam
Biraz haslanmis et
Salata
Su 2 litre
Sabah 9.30
1kase süt içine 1 yk yulaf ezmesi
Ara15:00
1 kase bol yeşillik li kısır
2 kayısı
2 ceviz
Akşam 18:00
3 ızgara köfte
2 kanat
Bol salata
2 litre su
1 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?