Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam hepinize 5 mayis listem
Kahvalti 8.30
2 ince dilim ekmekte tost
Yarim dilim daha ekmek
Zeytin
Cay

Öğle 13.00
Kuzu kulagi salatasi ( maalesef bitti)

Ara 18.00
Haslanmis misir cok az ama
Aksam 19.30
Köfte
Marul cacigi
Birazda karpuz

150 mekik cektim 200 e tamamliycam
15 dakika evde spor
2 litre su

Afiyet olsun canim guzel menu ve spor

Bugunku menum
Sabah 10.00
1has.yumurta
1kk b.peynir
4zeytin
Domates
1bardak sut

Ara
1 fincan yesilcay
10findik
1hurma

Ogle 15.30
3y.k. tavuklu bezelye
1kase yogurt
1dilim t.b.ekmek

Ara
Yarim fincan sutlu kahve

Aksam 6.30
4y.k. yesil mercimek
1dilim ekmek

Ara
2 b.cay sekerli
4 adet malta erigi

Su 2lt.

Afiyet olsun canim , bezelye cok kalorili canim sadece tavuk yeseydin daha iyi olurdu...menulerinizde mutlaka kaptanimi etiketleyin olur mu LAydLiNe

Menümü yazayım

11.30
Yulaflı omlet, peynir, 7 zeytin, kiraz domates

15.30
2 hurma
2 ceviz

17.30
Tavuklu taze fasulye
2 dilim yulaf ekmeği
Yoğurt

Ara sütlü kahve
Tatlım kahvaltın oldukça geç olmuş. Yediklerin çok güzel. Yediğin her şeyin miktarını da yazarsan yorumlamam daha kolay olacak. Mesela bir kepçe, bir tabak, ya da 2 yumurtadan omlet gibi. Su ne kadar içtiğini yazmamışsın.

Canımmm hoş geldin. Çok özledik seni. Kilo almana üzüldüm ama çarçabuk vereceğine eminim. Ayyy bu arada mezun olup kilo alanları gördükçe mezuniyetten vazgeçesim geliyor. Ramazan da kilo almaktan çok korkuyorum çünkü iftarda resmen kendini kaybedenlerden oluyorum.

Menum
Sabah
1 has yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
Domates
Cay
Oglen
3 yk bulgur pilavi
Bol salata
Aksam
Biraz haslanmis et
Salata
Su 2 litre

Yediklerin gayet sağlıklı ve iyi şeyler canım. Maşallah ilk gün menün harika. Ama şöyle bir durum var menü yazarken her öğünün yanına saatini de yazıyoruz. Çünkü ne yediğimiz kadar ne zaman yediğimizde önemli.
Teşekkür ederim canım
Hoşgeldin
Kiloların çabuk gider inşallah
Tekrar listeye girsekmi acaba
Daha dur sen yaaaa karnen bile hazırlanmadı

Sabah 9.30

1kase süt içine 1 yk yulaf ezmesi

Ara15:00

1 kase bol yeşillik li kısır
2 kayısı
2 ceviz

Akşam 18:00

3 ızgara köfte
2 kanat
Bol salata

2 litre su
1 saat yürüyüş
Bir mezun menüsüne göre harika. Maşallah senin bu işin sonunu bırakmaya niyetin yok.

Çok teşekkür ederim canım ama çok tembelim bu aralar. Daha kitap yüzü açmadım. Ne yapcam bilmiyorum valla içimden de hiç çalışmak gelmiyor.

Süper menüler düzelmiş görünüyor ama akşamın saati çok geç bir de haşlanmışta olsa mısır olmamış.

2 bebegim de ufak aksama kadar onlarla ugrasmakdan spora firsatim yok bi hayli hareketliyim zaten
İkizlerin mi var canım?

@ada81 canım bezelyenin kalorisinden değilde glisemik indeksinin yüksek olmasından dolayı tüketmiyoruz. Glisemik indeks önemli diyette çünkü kan şekeri dengelenmediği zaman kısa sürede açlık hissediyoruz. Menün gayet güzel canım. Kahvaltının saati geç olmuş. Bir de akşam yaptığın en son aranın saatini yazmamışsın. Bir de özellikle emziren anneler 2,5 litreden az su içmeyin lütfen. Hatta 3 içseniz daha iyi olacak ama hiç olmuyorsa 2,5 olsun. Çünkü 2 çok az. Çayını da artık şekersiz iç canım. İçemiyorsan önce açıktan başla zamanla alışıyorsun.

Menüm
Uyandığımda 09:00
3 gün kurusu
Kahvaltı 10:00
Yarım h yumurta
Bikaç yeşil biber
Ara 13:30
Bir elma
Öğle 15:30
Puppeys tavuk (5 adet)
Akşam 2 gün kurusu
Su 1 buçuk lt

Menün düzensiz ve sağlıksız olmuş canım. Makarna diyet süresince yasaklı listesinde olan yiyeceklerden. İki öğün yemen hiç olmamış. Saatlerin güzel. Kahveni nasıl içiyorsun?
Evet biliyorum ama çok az ve sossuz yedim. Kahveyi artık sade içiyorum şekersiz. Ama bazen süt katıyorum çok az.

5 Mayıs menü

Saat 09:00
Yarım simit
domates
salatalık
yeşil çay

Saat 11:00
Filtre kahve

Saat: 13:00
2 Küçük kurabiye

Saat:18:00
Salata
3 kaşık mantı (biliyorum makarna yasak ama misafirlikteydim. Bu nedenle sadece 3 kaşık yiyerek en azından ayıp olmasın istedim.)

2 litre su
LAydLiNe

Menümün yeni düzenlemesi LAydLiNe

11.30
Yulaflı omlet (1 yumurta,2 kaşık yulaf, 1 yemek kasigi keten tohumu ile) peynir, 7 zeytin, 3kiraz domates

15.30
2 hurma
2 ceviz

17.30
1 tabak tavuklu taze fasulye
2 dilim yulaf ekmeği
Yarim kase yoğurt

Ara sütlü kahve

Afiyet olsun canım. Bence gayet iyi bir menü.

Su spor menü hepsi çok güzel harikasin

Afiyet olsun canım gayet güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…