Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

biraz daha iyiyim canım sağol sabah yedim kahvaltı aaaa ben göndermeyi unuttum dedim ama sabah kahvaltılarım benim hep aynı oluyor ben cozutursam saat 16.00dan sonra cozutma huyum var ...

istifçi kızımın odasını temizledimmmmm anammmmm hiç bana çekmemiş bu kız en küçük parçaları bile saklıyor hiç bişey atmıyor bir poşet dolusu attım inşallah farkına varmaz ....
odasına girilmiyor heryer oyuncak sinir oluyorum artık yavaş yavaş oynana bilecekleri ayırıp ihtiyaç sahiplerine vereyimde çocuklar oynasın.....

Kaptanım merhaba bu hafta senden izin istiyorum çok yoğunum oturmaya fırsatım yok ama gelecek hafta inş.gümbür gümbür yanınızda olacapım

canım mezuniyetin hayırlı olsunn biz de görürüz inş. mezun olduğumuz günleri

Bende artik showw yapmak istiyorum hatta bayram sabahi 63 kilo olmak istiyorum insallah
hedefler konulmuş canım süpersin inş. hedefine ulaşırsın bayramda

Aynen cnm bende cook dikkat edicem
Ins 7li rakamda görmek nasip olur
ben gördüm 7leri sen de görürsün canım merak etme

Kızlar iyi akşamlar, bugün yine giremedim ya ben napacam, kendimle bile ilgilenemiyorum. Oğluşka yapışık yaşıyorum. Haricinde iş ev yemek temizlik.
canım gittikçe zorlaşıyor bebekle ilgilenmek onu anladım. 6 aylık oldu benim kızım da araları yakındı sanırsam. fırsat bulup da oturamıyorum bilgisayar başına. elime tel alsam saldırıyor hiç bir şekilde izin yok sürekli ilgi istiyor. şu an bile bağırıyor ilgileneyim diye. gece uykuları azaldı.hem geç uyuyor hem de sürekli uyanıyor ahhh ahhh dolmuşum

Bende araniza katilabilirmiyim 172 boyunda83 kiloyum 5 ay once dogum yaptim dogum kilolarimi vermek istiyorum
hoşgeldin canım

Merhaba arkadaslar bende araniza katilmak istiyorum guncel kilomu bilmiyorum henuz yuzlesmeye yuzum olmadi ama sabah tartilip bakacagim insalla
hoşgeldin canım

Kızlar takım olarak 7. yiz bu hafta. Ayrıca @burcugncy bireysel de 3. oldu. Tebrikler canımmmm
tebrikler burcu

hep birlikte başarırız canım gelmekle iyi etmişsin buradaki motivasyon çok güzel

Bekliyoruz canim özletme kendini kolay gelsin )
gelmek için çok uğraşıyorum canım ama çok zorlanıyorum

aynen canım söylediklerinde çok haklısın. ben azıcık yiyince doymuyorum ve yemekten yarım saat sonra saçma sapan şeylere saldırıyorum. o yüzden güzelce dolu dolu sebze protein tüketmeye çalışıyorum

Günaydın canım. Bender tartılamadim bugün.akşam geç döndük canakkaleden uykusuz kalınca sabah biraz geç kaldım hemen hazırlanıp çıktım kahvaltıya tartıya falan vaktim kalmadı yani.
okul gezisi mi vardı canım?

geçmiş olsun adacım
hadiiii kızlar canlanın yandan yandan ohhhhh ohhhh ben şuan oynuyorum vallaaaaaaaaa
ada coşmuş yineeee tey tey teyyyy

sağol canım
çoştum ki ne çoşma kulaklarım kapanmış müzik sesini açıyorum arada tel çalıyor duymuyorummm.. kargo geldiii adam abla zile basıyorum basıyorum duymuyon dedi hahahaha kulaklarım kapanmış gripten ohhh duymuyorummm çalıp oynuyorummmm hahahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…