Evet canım haftasonu diye öyle oldu malesef.Biraz karbonhidrt agirlikli olmus ama telafisi mumkun afiyet olsun
biraz daha iyiyim canım sağolKızlar kızlar kızlar gelemiyorum diye bırakmayın kendinizi. Bildirim yapmayanlar yapsın lütfen. Geçmişi okuyamadım. Önemli bişey olursa lütfen WhatsApp tan yazın. Eskiler yenilere göz kulak olsun lütfen. Ara ara uğramaya çalışırım sizlerde kendinize göz kulak olun olur mu? Şunun şurasında cumaya be kaldı. Öpüyorum hepinizi
ada81 nasıl oldun canım? Menü göndermiyorsun. İnşallah biraz iyileşmişsindir
galiba herkes bir durgunKızların üzerinde herhalde pazartesi sendromu var üzerlerinden atamadılar galiba
bende bi temizlik yapıyorum bi buraya bakıyorumBen burdayım canım.
artı değilsin canım cumaya kadar giderrrrKilo bildirimi
Cuma : 73.9
Bugün : 73.9
Malesef sabit kilo
Kaptanım merhaba bu hafta senden izin istiyorum çok yoğunum oturmaya fırsatım yok ama gelecek hafta inş.gümbür gümbür yanınızda olacapım02-03 Mayıs Mesaj sayıları
Nurdan1616 15 - 10
aylahl 1 - 1
burcugncy 5 - 14
merryangel 3 - 11
ada81 17 - 15
Bilmece811 15
UcukMavi
@Zeytinlerimm
@Kendineinan
F fanur
@cankizzzz
@umudum2
@polokey2244
@Kriziantemcicegi
@Turan16
@chentiq
Etiket yaptığım arkadaşlar lütfen 2 ve 3 mayısın mesaj sayılarını gönderin.
Maşallah adacım çok enerjiksinhadiiii kızlar canlanın yandan yandan ohhhhh ohhhh ben şuan oynuyorum vallaaaaaaaaa
canım mezuniyetin hayırlı olsunnSağol canım benim darısı başınıza
Canım ilk önce kendine olan güvenin geliyor
Etraftan övgüler beni şımartmaz ama başarıda övgü ye tabi insanın hoşuna gidiyor
Helede 38 beden kıyafetlerimi bazadan çıkarmak büyük bir zevk
Tabi birsürü kıyafet daraltıldı kimiside kıyafet kumbarasına 42 beden giyen arkadaşlara
Canım sakın pes etme zaman çabucak akıyor senin hedefinde yakındır yeterki iradeli ol
ben hep alıp veririm ama hiçbirzaman pes etmedim
İtiraf ediyorum kilo kompleksim var
Zaten iri kemikliyim bide kilo alırsam üzülüyorum
hedefler konulmuş canım süpersin inş. hedefine ulaşırsın bayramdaBende artik showw yapmak istiyorum hatta bayram sabahi 63 kilo olmak istiyorum insallah
ben gördüm 7leri sen de görürsün canım merak etmeAynen cnm bende cook dikkat edicem
Ins 7li rakamda görmek nasip olur
canım gittikçe zorlaşıyor bebekle ilgilenmek onu anladım. 6 aylık oldu benim kızım da araları yakındı sanırsam. fırsat bulup da oturamıyorum bilgisayar başına. elime tel alsam saldırıyor hiç bir şekilde izin yok sürekli ilgi istiyor. şu an bile bağırıyor ilgileneyim diye. gece uykuları azaldı.hem geç uyuyor hem de sürekli uyanıyor ahhh ahhh dolmuşumKızlar iyi akşamlar, bugün yine giremedim ya ben napacam, kendimle bile ilgilenemiyorum. Oğluşka yapışık yaşıyorum. Haricinde iş ev yemek temizlik.
hoşgeldin canımBende araniza katilabilirmiyim 172 boyunda83 kiloyum 5 ay once dogum yaptim dogum kilolarimi vermek istiyorum
hoşgeldin canımMerhaba arkadaslar bende araniza katilmak istiyorum guncel kilomu bilmiyorum henuz yuzlesmeye yuzum olmadi ama sabah tartilip bakacagim insalla
tebrikler burcuKızlar takım olarak 7. yiz bu hafta. Ayrıca @burcugncy bireysel de 3. oldu. Tebrikler canımmmm
hep birlikte başarırız canım gelmekle iyi etmişsin buradaki motivasyon çok güzelHosbuldum canim gecen yil bir gruptaydim bebegimin rahatsizliklari ustune kiz kardesimin dugun telasi derken giremedim kopmak zorunda kaldim zaten daha listeye girememistim bile yeniydim insallah bu kez basaracagim cok inaniyorum hep birlikte bol eksilerimiz olsun
gelmek için çok uğraşıyorum canımBekliyoruz canim özletme kendini kolay gelsin)
aynen canım söylediklerinde çok haklısın. ben azıcık yiyince doymuyorum ve yemekten yarım saat sonra saçma sapan şeylere saldırıyorum. o yüzden güzelce dolu dolu sebze protein tüketmeye çalışıyorumCanlarım özellikle yeni başlayanlar ve verilecek kilosu biraz fazla olanlar sizler için minik bir tespitim ve uyarım var. Sofraya oturmadan önce gözünüzü doyurmanız lazım. Yeni başlayanların yaptığı en büyük hata yiyeceklerin miktarını azaltmak. Lütfen miktarları çok azaltmayın sadece yediklerinizin sağlıklı olup olmadığı önemli olan. Mesela sınırsız salatalık, domates yeşillik yiyebilirsiniz. Yemekte yeşil fasulye mi var bir değilde iki tabak yiyebilirsiniz. Demem o ki miktarları azaltırsanız hem psikolojik olarak doymazsınız hem de vücut kıtlık alarmı verir. O yüzden menüleriniz dolu dolu olsun lütfen. Sadece öğün saatlerine ve yiyeceklerin sağlıklı olup olmadığına bakın.
okul gezisi mi vardı canım?Günaydın canım. Bender tartılamadim bugün.akşam geç döndük canakkaleden uykusuz kalınca sabah biraz geç kaldım hemen hazırlanıp çıktım kahvaltıya tartıya falan vaktim kalmadı yani.
geçmiş olsun adacımgünaydın herkese ,
dün grip çarptı beni ayyy kolumu kaldıracak halim yoktu bütün vucudum ağrıyordu şükür bugün iyi gibiyim biraz hapşurup duruyorum o kadar
4 gün kızım sabah gidecek kreşe o yüzden erken kalkıyorum baba kızı gönderdim)) cuma günü yıl sonu gösterileri var.....dans provaları yapacaklarmış 4 gün sabahtan gelsin dediler ..... bende birazdan kahvaltımı yapıp evi toparlamaya başlıyayım ...
ada coşmuş yineeee tey tey teyyyyhadiiii kızlar canlanın yandan yandan ohhhhh ohhhh ben şuan oynuyorum vallaaaaaaaaa
cankızzz bi başta sen bi başta ben tey tey teyyyyy
gurbet zor canım hele de çok uzak olunca hey gidi günlerr. şimdi çok şükür memleketteyimMerhaba kizlar yeniden aranızdayım inş..
Annem gtti gurbetten nefret ediyorum hayatım boyunca ailem le aynı memlekette olmam
Gerçi hayatın insana neler getireceği belli olmuyor
sağol canımcanım mezuniyetin hayırlı olsunnbiz de görürüz inş. mezun olduğumuz günleri
hedefler konulmuş canım süpersin inş. hedefine ulaşırsın bayramda
ben gördüm 7leri sen de görürsün canım merak etme
canım gittikçe zorlaşıyor bebekle ilgilenmek onu anladım. 6 aylık oldu benim kızım da araları yakındı sanırsam. fırsat bulup da oturamıyorum bilgisayar başına. elime tel alsam saldırıyor hiç bir şekilde izin yok sürekli ilgi istiyor. şu an bile bağırıyor ilgileneyim diye. gece uykuları azaldı.hem geç uyuyor hem de sürekli uyanıyor ahhh ahhh dolmuşum
hoşgeldin canım
hoşgeldin canım
tebrikler burcu
hep birlikte başarırız canım gelmekle iyi etmişsin buradaki motivasyon çok güzel
gelmek için çok uğraşıyorum canımama çok zorlanıyorum
aynen canım söylediklerinde çok haklısın. ben azıcık yiyince doymuyorum ve yemekten yarım saat sonra saçma sapan şeylere saldırıyorum. o yüzden güzelce dolu dolu sebze protein tüketmeye çalışıyorum
okul gezisi mi vardı canım?
geçmiş olsun adacım
ada coşmuş yineeee tey tey teyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?