Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok canım kardesim orda yaşıyor ziyaret ve gezme oldu.küçük çocuklarım olduğu için ben gezilere katılamıyorum 3 yıldır.

Merhaba kizlar yeniden aranızdayım inş..
Annem gtti gurbetten nefret ediyorum hayatım boyunca ailem le aynı memlekette olmam
Gerçi hayatın insana neler getireceği belli olmuyor
bende gurbetteyim , memleketimi çok özlüyorum ... bizede tayin çıkması zor gibi kısmet belki bundada bi hayır vardır deyip kendimi teselli ediyorum.... ben aileleri değil memkeletimi özlüyorum hahahah

Son düzenleme:
Yok canım kardesim orda yaşıyor ziyaret ve gezme oldu.küçük çocuklarım olduğu için ben gezilere katılamıyorum 3 yıldır.
çanakkale benimde görmek istediğim bi yer.. çoook küçükken gitmiştik haturlıyorum hatta truva atıyla resmimde var )) tayinlerimiz arasında olabilir diye düşünüyorduk eşimle çanakkaleyi sonra vazgeçtik zaten yerde açılmadı

Ohh iyi bitirmişsin sen işleri. Ben daha yeni çocuğu uyuttum. Benim bitmesi akşamı bulur muhtemelen. Bu akşam için bende bolca salata yapacağım. Akşam öğününü salata ile geçiştirmek istiyorum.

Bende Çook severim halayı :)
Ama burda full Ankara oyun var Ankaralılar çok seviyor benimde hoşuma gidiyor güzel oynuyorlar.
bende çok severim , ben ankara havalarınada bayılırım , kapı gıcırtısına oynayanlardandım eskiden heyyyy gidi gençlik heyyyyy

Eşinin görevi ne.Çanakkale güzel yaşamak için ama Gelibolu değil. Koskoca canakkalede bile bi avm varmış. Gelibolu da pazar kuruluyor alış veriş yapacak pek bi yer yok.hep feribotla karşıya geçmek lazım ki o da yorucu sıra beklemek falan arabayla.yazın güzel yerler varmış pikniklik falan ama kışın malesef gezecek biyer yok.hele hastane falan Gelibolu da felaketmis doktorların günleri varmış tek bi hastane özel zaten yok.küçük şirin biyer anlayacağın.

Esim mimar devlet kurumunda canim.. bizim tayinler hep ilin merkezine oluyor kurum merkezde ilcelerde yok...
Ama artik memleketi düşünüyoruz yer acilinciya kadar burada kalmayi dusunuyoruz..surekli tasin cevre edinmek zor bi surec bu ilde ikinci yılım daha yeni cevrem oldu ilk yıl kabus gibiydi eve kapanmis durumdayim...

Menumu yazayim hemencecik
7 mayis listem
Kahvalti 8.00
2 yk pekmez
1 dilim ekmek

Öğle 12.00
Çiğköfte
Ayran
Yesillik

Akşam 16.15
Çiğköfte (canim nasil istedi anlatamam)
Yesillik

Saat 18.30 gibi karpuz yiycem.
Saat 21.30 da da sütlü kahve içerim.

2 litre su
Sporlarimi daha sonra yazicam.
Bu iki gündür yediğim cigkoftenin haddi hesabi yok. Cok fena canim istedi ya. Lavassiz yiyorum umarim sorun yoktur

gurbet zor canım hele de çok uzak olunca hey gidi günlerr. şimdi çok şükür memleketteyim
Eşinde hemşehrinmi?
Benim eşim Malatya lı hep tercihi Malatya ve yakını
Allahtan şimidlk Ankaradyız bundan sorna ne olur bilmiyorum.
Eşi ile aynı veya yakın memleketli olanlara hayranım

bende gurbetteyim , memleketimi çok özlüyorum ... bizede tayin çıkması zor gibi kısmet belki bundada bi hayır vardır deyip kendimi teselli ediyorum.... ben aileleri değil memkeletimi özlüyorum hahahah
Ya siz ikiniz de Malatyalısnz eninde sonunda ikinizin istediği şehir olacak oysa ben hayatımın sonuna kadar malatyada yaşamak istemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun ortak karr vericz artık

bende çok severim , ben ankara havalarınada bayılırım , kapı gıcırtısına oynayanlardandım eskiden heyyyy gidi gençlik heyyyyy

Bende seviyorum :)

canım diyetisyen menüsümü? yoksa emziren anne menüsümü ? ona göre yorumluyacam ekmekler fazla geldi bana çünkü muzda yenilmiş ....
emziren anne menüsü ise normal ) afiyet olsun
Yok canim malesef diyetisyene gidemiyorum emziriyorum 16aylik kizim var yavas yavas daha da azaltirim diye dusunuyorum mide kuculdukce belki bende daha az yemeye baslarim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…