hadiiiiii oturmayamı geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Yok canım kardesim orda yaşıyor ziyaret ve gezme oldu.küçük çocuklarım olduğu için ben gezilere katılamıyorum 3 yıldır.canım mezuniyetin hayırlı olsunnbiz de görürüz inş. mezun olduğumuz günleri
hedefler konulmuş canım süpersin inş. hedefine ulaşırsın bayramda
ben gördüm 7leri sen de görürsün canım merak etme
canım gittikçe zorlaşıyor bebekle ilgilenmek onu anladım. 6 aylık oldu benim kızım da araları yakındı sanırsam. fırsat bulup da oturamıyorum bilgisayar başına. elime tel alsam saldırıyor hiç bir şekilde izin yok sürekli ilgi istiyor. şu an bile bağırıyor ilgileneyim diye. gece uykuları azaldı.hem geç uyuyor hem de sürekli uyanıyor ahhh ahhh dolmuşum
hoşgeldin canım
hoşgeldin canım
tebrikler burcu
hep birlikte başarırız canım gelmekle iyi etmişsin buradaki motivasyon çok güzel
gelmek için çok uğraşıyorum canımama çok zorlanıyorum
aynen canım söylediklerinde çok haklısın. ben azıcık yiyince doymuyorum ve yemekten yarım saat sonra saçma sapan şeylere saldırıyorum. o yüzden güzelce dolu dolu sebze protein tüketmeye çalışıyorum
okul gezisi mi vardı canım?
geçmiş olsun adacım
ada coşmuş yineeee tey tey teyyyy
İnşallah canım öyle umuyorum bende.artı değilsin canım cumaya kadar giderrrr
Ben iki günü birden gönderiyorum canım. 7-8 'i birden gönderirim yine sana.kızlar 7-8 mayıs mesaj sayılarını bana gönderiyorsunuz hatırlatmak istedim
bende gurbetteyim , memleketimi çok özlüyorum ... bizede tayin çıkması zor gibi kısmet belki bundada bi hayır vardır deyip kendimi teselli ediyorum.... ben aileleri değil memkeletimi özlüyorum hahahahMerhaba kizlar yeniden aranızdayım inş..
Annem gtti gurbetten nefret ediyorum hayatım boyunca ailem le aynı memlekette olmam
Gerçi hayatın insana neler getireceği belli olmuyor
çanakkale benimde görmek istediğim bi yer.. çoook küçükken gitmiştik haturlıyorum hatta truva atıyla resmimde varYok canım kardesim orda yaşıyor ziyaret ve gezme oldu.küçük çocuklarım olduğu için ben gezilere katılamıyorum 3 yıldır.
ben seni oturtmam kızzzzValla ben bu kiloyla otururum
Hiçç yerimden kalkmam
bende çok severim , ben ankara havalarınada bayılırım , kapı gıcırtısına oynayanlardandım eskiden heyyyy gidi gençlik heyyyyyBende Çook severim halayı :)
Ama burda full Ankara oyun var Ankaralılar çok seviyor benimde hoşuma gidiyor güzel oynuyorlar.
Eşinin görevi ne.Çanakkale güzel yaşamak için ama Gelibolu değil. Koskoca canakkalede bile bi avm varmış. Gelibolu da pazar kuruluyor alış veriş yapacak pek bi yer yok.hep feribotla karşıya geçmek lazım ki o da yorucu sıra beklemek falan arabayla.yazın güzel yerler varmış pikniklik falan ama kışın malesef gezecek biyer yok.hele hastane falan Gelibolu da felaketmis doktorların günleri varmış tek bi hastane özel zaten yok.küçük şirin biyer anlayacağın.çanakkale benimde görmek istediğim bi yer.. çoook küçükken gitmiştik haturlıyorum hatta truva atıyla resmimde var)) tayinlerimiz arasında olabilir diye düşünüyorduk eşimle çanakkaleyi sonra vazgeçtik zaten yerde açılmadı
Afiyet olsunişlerim bitti gidip bi bıcı bıcı yapayım sonra bir leğen salata yapacammmm
Esim mimar devlet kurumunda canim.. bizim tayinler hep ilin merkezine oluyor kurum merkezde ilcelerde yok...Eşinin görevi ne.Çanakkale güzel yaşamak için ama Gelibolu değil. Koskoca canakkalede bile bi avm varmış. Gelibolu da pazar kuruluyor alış veriş yapacak pek bi yer yok.hep feribotla karşıya geçmek lazım ki o da yorucu sıra beklemek falan arabayla.yazın güzel yerler varmış pikniklik falan ama kışın malesef gezecek biyer yok.hele hastane falan Gelibolu da felaketmis doktorların günleri varmış tek bi hastane özel zaten yok.küçük şirin biyer anlayacağın.
Eşinde hemşehrinmi?gurbet zor canım hele de çok uzak olunca hey gidi günlerr. şimdi çok şükür memleketteyim
Ya siz ikiniz de Malatyalısnz eninde sonunda ikinizin istediği şehir olacak oysa ben hayatımın sonuna kadar malatyada yaşamak istemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun ortak karr vericz artıkbende gurbetteyim , memleketimi çok özlüyorum ... bizede tayin çıkması zor gibi kısmet belki bundada bi hayır vardır deyip kendimi teselli ediyorum.... ben aileleri değil memkeletimi özlüyorum hahahah
bende çok severim , ben ankara havalarınada bayılırım , kapı gıcırtısına oynayanlardandım eskiden heyyyy gidi gençlik heyyyyy
Yok canim malesef diyetisyene gidemiyorum emziriyorum 16aylik kizim var yavas yavas daha da azaltirim diye dusunuyorum mide kuculdukce belki bende daha az yemeye baslarim insallahcanım diyetisyen menüsümü? yoksa emziren anne menüsümü ? ona göre yorumluyacam ekmekler fazla geldi bana çünkü muzda yenilmiş ....
emziren anne menüsü ise normal) afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?