Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hosbuldum canim tesekkur ederim

Ohh afiyet olsun canin cekmis olsun olcuyu kacirmadigin surece problem olmaz maksimum 4adet yenmeliymis lavassiz yemende iyi olmus

Afiyet olsun canim demir hapini neden kullaniyorsun acaba

Teşekkür ederim canım
En kısa zamanda sizlerde mezunsunuz inşallah
Sizi mezun görmeden gitmiycem

Yok canım kardesim orda yaşıyor ziyaret ve gezme oldu.küçük çocuklarım olduğu için ben gezilere katılamıyorum 3 yıldır.
tam gezi sezonu olunca okullar için öyle sandım. Cocuklar küçük olunca gidilmiyor aynen ailecek gezeriz biz de ne yapalım. Sana da değişiklik olmuştur ne guzel canım
İnşallah canım öyle umuyorum bende.

Ben iki günü birden gönderiyorum canım. 7-8 'i birden gönderirim yine sana.
olur canım benim için farketmez

bugün çok çiğ köfte olmuş canım bulgurlu olduğundan abartmadigin surece sorun olmaz cumaya kadar şişliği de gider

evet canım eşimle ayni memleketliyiz lise arkadaşım olur kendileri

afiyet olsun canım kahvaltıda sut ürünleri harici bir şeyler yiyebilirdin aslında demir ilacina zararı olmazdi

Ben yeniyim bugun ve yarin mesaj sayilarimizin toplamini mi yazacagiz yani
ptesi mesaj sayisi
Salı mesaj sayisi ayrı ayrı kaç mesaj olduysa yarin gece 12den sonra toplu şekilde de yazabilirsin

Teşekkür ederim canım
En kısa zamanda sizlerde mezunsunuz inşallah
Sizi mezun görmeden gitmiycem
benim yol biraz uzun ama umarım en kısa zaman olur benim için de :)

Benimde canim kacgundur istiyor cig kofte hafta sonuna saklıyorum kendimi afiyet olsun canim

Evet haklisin eninde sonunda memlekete döneriz insallah...malatya guzel kız bende gidersem insallah sende gelirsin arkadaşlığımız devam eder orada )

Yok canim malesef diyetisyene gidemiyorum emziriyorum 16aylik kizim var yavas yavas daha da azaltirim diye dusunuyorum mide kuculdukce belki bende daha az yemeye baslarim insallah
Masallah kizinda buyumus ek gida aliyor... sen ogle yemegindeki 1 dilim ekmwgi cikar canim sabah aksam birer dilim olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…