Canim adacayi icmeni oneririm inanilmaz rahatlatiyor yillar once etkisi nedir bilmiyorken ictikten sonra bir rahatlama bir huzur doluyordum cok enteresan megerse cayin etkisindenmis cok sonra ogrendimKizlar asiri derece depresifim ve agresifim bugun hic calisasim yok
Kilo bildirimleri bugunde mi yapiliyordu ben cuma diye biliyordum sadece yaKilo bildirimi
Cuma 87.00
Bugün 87.600
Hosbuldum canim tesekkur ederimcanım mezuniyetin hayırlı olsunnbiz de görürüz inş. mezun olduğumuz günleri
hedefler konulmuş canım süpersin inş. hedefine ulaşırsın bayramda
ben gördüm 7leri sen de görürsün canım merak etme
canım gittikçe zorlaşıyor bebekle ilgilenmek onu anladım. 6 aylık oldu benim kızım da araları yakındı sanırsam. fırsat bulup da oturamıyorum bilgisayar başına. elime tel alsam saldırıyor hiç bir şekilde izin yok sürekli ilgi istiyor. şu an bile bağırıyor ilgileneyim diye. gece uykuları azaldı.hem geç uyuyor hem de sürekli uyanıyor ahhh ahhh dolmuşum
hoşgeldin canım
hoşgeldin canım
tebrikler burcu
hep birlikte başarırız canım gelmekle iyi etmişsin buradaki motivasyon çok güzel
gelmek için çok uğraşıyorum canımama çok zorlanıyorum
aynen canım söylediklerinde çok haklısın. ben azıcık yiyince doymuyorum ve yemekten yarım saat sonra saçma sapan şeylere saldırıyorum. o yüzden güzelce dolu dolu sebze protein tüketmeye çalışıyorum
okul gezisi mi vardı canım?
geçmiş olsun adacım
ada coşmuş yineeee tey tey teyyyy
Ben yeniyim bugun ve yarin mesaj sayilarimizin toplamini mi yazacagiz yanikızlar 7-8 mayıs mesaj sayılarını bana gönderiyorsunuz hatırlatmak istedim
Ohh afiyet olsun canin cekmis olsun olcuyu kacirmadigin surece problem olmaz maksimum 4adet yenmeliymis lavassiz yemende iyi olmusMenumu yazayim hemencecik
7 mayis listem
Kahvalti 8.00
2 yk pekmez
1 dilim ekmek
Öğle 12.00
Çiğköfte
Ayran
Yesillik
Akşam 16.15
Çiğköfte (canim nasil istedi anlatamam)
Yesillik
Saat 18.30 gibi karpuz yiycem.
Saat 21.30 da da sütlü kahve içerim.
2 litre su
Sporlarimi daha sonra yazicam.
Bu iki gündür yediğim cigkoftenin haddi hesabi yok. Cok fena canim istedi ya. Lavassiz yiyorum umarim sorun yoktur
Afiyet olsun canim demir hapini neden kullaniyorsun acabaBugun ki menüm
Sabah demir hapımı içtim kahvaltı yapmadım maalesef
13:30
Bir haşlanmış yumurta
Yarım kk peynir
18.00
Bir tabak yani
İki kase et suyu çorbası(yahni suyu)
Bir bardak ayran
Su : 3 olur
Spor :200 ip
LAydLiNe
Teşekkür ederim canımcanım mezuniyetin hayırlı olsunnbiz de görürüz inş. mezun olduğumuz günleri
hedefler konulmuş canım süpersin inş. hedefine ulaşırsın bayramda
ben gördüm 7leri sen de görürsün canım merak etme
canım gittikçe zorlaşıyor bebekle ilgilenmek onu anladım. 6 aylık oldu benim kızım da araları yakındı sanırsam. fırsat bulup da oturamıyorum bilgisayar başına. elime tel alsam saldırıyor hiç bir şekilde izin yok sürekli ilgi istiyor. şu an bile bağırıyor ilgileneyim diye. gece uykuları azaldı.hem geç uyuyor hem de sürekli uyanıyor ahhh ahhh dolmuşum
hoşgeldin canım
hoşgeldin canım
tebrikler burcu
hep birlikte başarırız canım gelmekle iyi etmişsin buradaki motivasyon çok güzel
gelmek için çok uğraşıyorum canımama çok zorlanıyorum
aynen canım söylediklerinde çok haklısın. ben azıcık yiyince doymuyorum ve yemekten yarım saat sonra saçma sapan şeylere saldırıyorum. o yüzden güzelce dolu dolu sebze protein tüketmeye çalışıyorum
okul gezisi mi vardı canım?
geçmiş olsun adacım
ada coşmuş yineeee tey tey teyyyy
Bu ne Enerji ada
hadiii bundada oynuyalımmmmmm şappi şappiiii
tam gezi sezonu olunca okullar için öyle sandım. Cocuklar küçük olunca gidilmiyor aynen ailecek gezeriz biz de ne yapalım. Sana da değişiklik olmuştur ne guzel canımYok canım kardesim orda yaşıyor ziyaret ve gezme oldu.küçük çocuklarım olduğu için ben gezilere katılamıyorum 3 yıldır.
olur canım benim için farketmezİnşallah canım öyle umuyorum bende.
Ben iki günü birden gönderiyorum canım. 7-8 'i birden gönderirim yine sana.
bugün çok çiğ köfte olmuş canım bulgurlu olduğundan abartmadigin surece sorun olmaz cumaya kadar şişliği de giderMenumu yazayim hemencecik
7 mayis listem
Kahvalti 8.00
2 yk pekmez
1 dilim ekmek
Öğle 12.00
Çiğköfte
Ayran
Yesillik
Akşam 16.15
Yesillik
2 litre su
Bu iki gündür yediğim cigkoftenin haddi hesabi yok. Cok fena canim istedi ya. Lavassiz yiyorum umarim sorun yoktur
evet canım eşimle ayni memleketliyiz lise arkadaşım olur kendileriEşinde hemşehrinmi?
Benim eşim Malatya lı hep tercihi Malatya ve yakını
Allahtan şimidlk Ankaradyız bundan sorna ne olur bilmiyorum.
Eşi ile aynı veya yakın memleketli olanlara hayranım
Ya siz ikiniz de Malatyalısnz eninde sonunda ikinizin istediği şehir olacak oysa ben hayatımın sonuna kadar malatyada yaşamak istemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun ortak karr vericz artık
Bende seviyorum :)
afiyet olsun canım kahvaltıda sut ürünleri harici bir şeyler yiyebilirdin aslında demir ilacina zararı olmazdiBugun ki menüm
Bir haşlanmış yumurta
Yarım kk peynir
18.00
Bir tabak yani
Bir bardak ayran
LAydLiNe
ptesi mesaj sayisiBen yeniyim bugun ve yarin mesaj sayilarimizin toplamini mi yazacagiz yani
benim yol biraz uzun ama umarım en kısa zaman olur benim için de :)Teşekkür ederim canım
En kısa zamanda sizlerde mezunsunuz inşallah
Sizi mezun görmeden gitmiycem
Üstelik bugun hastaydim kulaklarim kapali yinede hem evi temizledim hem oynadimBu ne Enerji ada
Ben yaz temizliğine başladım hiç halim kalmadı oynamaya
Benimde canim kacgundur istiyor cig kofte hafta sonuna saklıyorum kendimi afiyet olsun canimMenumu yazayim hemencecik
7 mayis listem
Kahvalti 8.00
2 yk pekmez
1 dilim ekmek
Öğle 12.00
Çiğköfte
Ayran
Yesillik
Akşam 16.15
Yesillik
2 litre su
Evet haklisin eninde sonunda memlekete döneriz insallah...malatya guzel kız bende gidersem insallah sende gelirsin arkadaşlığımız devam eder oradaEşinde hemşehrinmi?
Benim eşim Malatya lı hep tercihi Malatya ve yakını
Allahtan şimidlk Ankaradyız bundan sorna ne olur bilmiyorum.
Eşi ile aynı veya yakın memleketli olanlara hayranım
Ya siz ikiniz de Malatyalısnz eninde sonunda ikinizin istediği şehir olacak oysa ben hayatımın sonuna kadar malatyada yaşamak istemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun ortak karr vericz artık
Bende seviyorum :)
Afiyet olsun canim sporda varBugun ki menüm
Bir haşlanmış yumurta
Yarım kk peynir
18.00
Bir tabak yani
Bir bardak ayran
LAydLiNe
Masallah kizinda buyumus ek gida aliyor... sen ogle yemegindeki 1 dilim ekmwgi cikar canim sabah aksam birer dilim olabilirYok canim malesef diyetisyene gidemiyorum emziriyorum 16aylik kizim var yavas yavas daha da azaltirim diye dusunuyorum mide kuculdukce belki bende daha az yemeye baslarim insallah
Canim, her pazartesi ne durumdayiz cuma gunu icin tedbir almak ayrica hafta sonu kaçamağı engellemek icin kendi aram8zda bildirim yapiyoruzKilo bildirimleri bugunde mi yapiliyordu ben cuma diye biliyordum sadece ya
Sagol canim benimOhh afiyet olsun canin cekmis olsun olcuyu kacirmadigin surece problem olmaz maksimum 4adet yenmeliymis lavassiz yemende iyi olmus
Evet haklisin eninde sonunda memlekete döneriz insallah...malatya guzel kız bende gidersem insallah sende gelirsin arkadaşlığımız devam eder orada)
Tesekkur ederim canimBenimde canim kacgundur istiyor cig kofte hafta sonuna saklıyorum kendimi afiyet olsun canim
Hayırlısı canim kısmetEvet güzel canım ama benim aileme Çook uzak en azından orta da bir yerde istiyorum hayrılısı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?